Аз свършвам, а той.. не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз свършвам, а той.. не
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 4794 пъти
Здравейте! Извинявам се предварително ако има подобна тема. Става въпрос за едно момче, с което се виждаме от скоро - само за секс (моля, без да ме съдите прибързано). Преди известно време приключих 4-годишна връзка и в момента не желая да се обвързвам отново, просто си задоволявам сексуалните желания.
Та въпросното момче изглежда супер, допаднахме си, имаме някои общи теми, в секса си пасваме много - буквално като останем насаме хвърчат искри и дрехи - всичко остава на ниво химия.
Често хората ми казват, че съм изключително привлекателна, с чаровна усмивка и лъчезарно излъчване, и че съм супер секси, в негово присъствие със сигурност се потвърждават тези твърдения (около мен не може да стои спокойно, ръцете му се потят и е постоянно надървен).
Сексът е страхотен, размерът не е кой знае колко впечатляващ, но определено компенсира с умеятелни устни и пръсти, изключително издръжлив е - може да продължи поне 40-50 минути (за разлика от бившия ми приятел - неговия размер е малко по-голям от средното, но свършва за около макс. 10 минути, понеже и аз съм доста тясна - на мен тези 10 минути ми бяха крайно недостатъчни, но повтаряхме по 2-3 пъти.. ).
Та това момче доста се старае, времето, в което се "клатим" ме устройва напълно, всичко е супер, НО.. Той не може да свърши само от секса, както на мен ми е познато... Просто трябва да си направи чекия, за да приключи.. казва ми, че проблема не е в мен, че съм супер секси и т. н, и му е повече от приятно да прави секс с мен, но има проблеми на психологическа основа. Опитвах и с орална любов няколко пъти да го свърша, пак не става и пак се налага да "работи ръчно"
Въпросът ми е: от какво се получава така, че да не може да свърши с мен, въпреки че го побърквам от възбуда? Моля, споделете какво мислите по въпроса.. иска ми се да мога да му доставя удоволствието, което и той на мен доставя всеки път - без изключение.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 454ea1783a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така както ги описваш нещата, ти просто имаш нереалистични очаквания за издръжливостта на един мъж и той в стремежа си да те удоволетвори, сам минава границата и не може да свърши. Случвало ми се е със съпруга ми и то точно като си науми особено дълго да издържа. Прави го заради теб, но за мен това е глупаво. 40-50 минути не са нормални за пенетрация. Нормално продължава пенетрацията около 11 минути, но всичко над 5 минути се счита за нормално. Тъй като ти явно си показала, че искаш едва ли не порно герой, той се престарява и накрая неговото удоволствие остава на заден план. Може дори да ползва кондоми за изтръпване или медикаменти като Виагра, но не е задължително.
Предложи му следващия път да направите бърз секс някъде спонтанно и виж дали ще успее да свърши в нормално време като му махнеш юздите с две думи.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e4d240ce4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Съгласен съм с №1. Най-вероятно иска да ти се докаже един вид, с цената на неговото удоволствие. Защо не опитате пози, в които ти определяш темпото, да видим дали няма да може да свърши... :)
Може пък нещо и да се притеснява - то от там идва целия проблем.

>М. 31<

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c3f04b7c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   *Няма значение, дали си секси или не си, това не са детайли които за твоят проблем.
Мъжете се възбуждат от всичко, това не означава че ти го възбуждаш повече или по-малко.

*Ръцете му се потят, не заради теб и твоето "сексуално излъчване", а защото е притеснен, когато връзката е на сексуално ниво само, мъжете се стремят да издържат и да задоволят "птичката", иначе може да избяга, а това е в техен минус, не заради друго, а заради тяхната мъжественост като партньори в секса.



*Не си тясна, не искам да се отклонявам от темата, ако почетеш повече по биология, ще разбереш за какво става на въпрос.


*Защо сравняваш двамата?
Бившия ти е бил сериозен приятел, с който сте имали 4 годишна връзка, а този сигурно от месеци и то само за секс, къде е допирната точка между двамата?


*Има проблем на психологична основа, защото се притеснява да не свърши рано, а мъжете могат да подтискат свършването, така ако например те е "клатил" 10-15 минути и се е появило момента на свършване, просто го подтиска и продължава.
Това подтискане помага, да не свърши рано и да може да издържи 30, 40 или 50 минути.


*Не имай големи очаквания, предразполагай го, говорете на тази тема, нали сте сексуални партньори?
Като искаш да свършва сподели му, че няма нужда да подтиска момента, да го направи просто.
Когато е свършил веднъж, след това ще те "клати" двойно повече.
Бъди по-активната, също така мъжете си имат лимит на сили, когато се уморят не могат веднага да свършват.
Както е споменала номер 1, имаш нереалистични представи за секса, не на жените а на мъжете се пада късата клечка, да "работят" над жените с пълна газ, докато жената само си отваря краката, с претенции после за издръжливост и свършване.










-Maryjane

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8499917275
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като мъж най-яките ми свършвания са били като жената ми прави чикия.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: edf91ab8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако гледа порно и чикиджийства е нормално да не свършва.. т. е е свикнал само на ръката си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d7be73aea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Съгласна съм с първия коментар. Просто няма как след такова гимнастическо 40 минутно упражнение да свърши. Нормалният секс е точно 10 мин. Когато е много възбуден даже и по бързо зависи какво съм му измислила. Просто е преминал момента на свръх възбуда и задържа и така става по трудно свършването и трябва да го направи сам с неговия си темп това го знам пак от личен опит. Просто не го юркай толкова много.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: abf9955da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще следя темата с интерес, защото съм имала партьор с идентично описание. Можеше да свърши само на ръчна независимо, че видомо секса с мен му харесваше много. Според мен е прекалявал с мастурбацията и сега тялото му е готово за финал само така. Това е само предположение, все пак съм жена, мъжете да кажат.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 77ce889fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Че, вие за малко огън да добиете с 40-минутно клатене!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 77ce889fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Определено, не бих оставила някой да ме блъска 40 мин.Също има вероятност от претриване,а това автоматично е вход по кръвен път за всевъзможни болести.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: cc87483142
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стрaнни сa ми някои коментaри тук. Сaмо един от пaртньорите ми издържaше около 10 мин и зa товa се рздели с него. Другите (общо 6) ВСИЧКИ прaвят секс около 30- 40 мин. и сме повтaряли, понякогa по 3-4 пъти. Тези, които твърдят, че 10 мин. си е секс... не, не е.
С нaстоящият ми го прaвим поне по двa пъти средно поне по 20 мин.
Aвторке, момчето е свикнaло нa порно дa свършвa ту с лявaтa, ту с дяснaтa ръкa, стисткa колкото му е нужно в моментa, контролирa скоросттa със собственaтa си ръкa и т. н. порномaниaк кaкто ми кaзвaт. Поискaй следвaщият път дa ти дa го свършиш тaкa, лaто обвие ръкaтa си около твоятa и тaкa те упътвa. През цялото време покaзвaй възбудa, некa се чувствa комфортно.
От време нa време, но зa мaлко докосвaй с устни, но продължaвaй с ръкaтa. Постепенно ще увеличaвaш времето зa устни, следвa търкaне с вaгинaтa (по секунди) без дa мaхaш ръкaтa и тaкa докaто свикне дa свършвa с/в теб, без дa му отнемaш изцяло и свършвaнето с ръкa.
Все пaк го имa и вaриaнтa дa е пaрaноичен дa не би дa зaбременееш и зa товa тaкa. Инaче си е 6 момчето, по-добре тaкa от колкото някой скорострелко зa 10 мин. дa те олигaви и си остaнеш с мерaците или дa трябвa друг дa довършвa...

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: df5d222dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От Авторката:

Веднага ме оплюхте, че имам нереалистични представи за секс и издръжливост, понеже не направих уточнения.
Уточнения:
С бившия ми приятел цялата история със секса приключваше за тези 10 минути, любовната игра траеше няколко минути и 3-4-5 минути същински секс, което ми беше крайно недостатъчно.
С това момче за около 20 минути достигам удоволствие и не настоявам по никакъв начин да продължаваме повече. Той САМ ми казва, че НЕ МОЖЕ да свърши с жена заради някаква психологическа причина-травма. По негово настояване продължаваме 40-50 минути, накрая си прави чекия, за да може да свърши, И то доста продължителна чекия. Какво ли не опитах, питах го, говорихме, каза че работи по въпроса със специалист, защото наистина иска да може да свършва само с мен, а не с помощ от ръката си. Интересуваше ме на какво е възможно да се дължи. Той, повтарям, сам ми казва, че не може да свърши с Жена, която и да е, без да си помогне сам. След това може да не му "стане" с часове, имало е случаи на другата сутрин да не може или да стане, или да спадне секунди по-късно.
До номер 7: Можеш ли да споделиш какво беше при вас? Аз опитах с масажи, с фелацио да го накарам да свърши и никога не става :/

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e1fda1aaf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хе-хе, направи следното: клекни все едно си върху клекало и ще пишкаш. Нека той е легнал и е под тебе - само главичклата му да влиза във вагината ти. Започни сама да му се нанизваш, леко пружинирайки с крака нагоре-надолу (не напред-назад). Не се отпускай много надолу, в смисъл не сядай върху него, не отивай и много нагоре, за да не се изнижеш. Пружинирай бързо с таза си в рамките на 5-7 см някъде. Това е почти равносилно като усещане на чекия, а при положение, че ти го прави жена и то с желание - няма начин да не изригне.
И както казват по-горе, приложи тази "тактика" след 10-тата, най-много 15-тата минута, но може и малко по-нататък.

Другото е да сте в поза "кучешката", но той да е пасивен, а ти да движиш дупето напред-назад.
Гледай с какво темпо го прави, когато свършва са с чекия и се опитай и ти да го докараш. Знам, че е много по-трудно с тяло, отколкото с ръка, но вярвам, че ако имаш желание - ще се справиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: dff2858ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ако е обрязан или си го носи оголен в бельото главичката загрубява и свършва трудно. Име един трик, преди секс нека си измие главичката с сапун, той повишава чувствителността и и ти гарантирам, че ще свърши!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f842ff2801
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Е то всичко е толкова очевидно, не виждам какво да се коментира. Тъй като се виждате само за секс, той знае, че като се видите ще правите секс и явно си прави чекии преди това и това удължава свършването му. Не виждам и какво си се впрегнала, тия отношения така или иначе са до време

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5baecc1f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз съм сигурна, че автора е мъж..

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 743bdda7db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Имах същия проблем с едно гадже, но накрая исскаше аз да му правя чекията. Беше ми ддосадно и тъпо. След каато свърша искам да си почина, не да му лъскам бастуна. Един реших да опитам нещо различно. Предложих му да ми го сложи в дупето. Курът ми беше тънък. Хареса му идеята и го направихме. След моя оргазъм му го преместих в съседство и за изненада на двамата, не успя да издържи и една минута. И така решихме проблема. По някое време май му омръзна аналния и искаше пак да му правя чекии, но не се съгласих. Опитай и ти по този начин.
ж 34 г

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: fd2e86c51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   И аз съм със същият проблем като авторката. Моя мъж е така. Проблемът е, че ние искаме дете. Вече и аз започвам силно да се притеснявам. Следя темата с интерес и очаквам нови препоръки.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: abf9955da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 7 съм.
Ами при нас си беше от много самозадоволяване. В крайна сметка запичнах да го свършвам ръчно, той полудяваше от това. Постепенно ръчно с френска. После само френска и след това си започна да свършва в мен нормално. Отне няколко месеца. Следях реакциите на тялото му и се съобразих с тях. Секса беше страхотен. Правихме секс по час, час и половина и никога не ми омръзваше. Толкова издръжлив партньор не съм имала повече. Но той ми сподели, че съм първата, която го свършва с уста. Явно беше с по-слаба чувдтвителност. Но при мъже с по-слаба чувствителност трябва да си поиграеш с повече части от тялото му и възприятията му. Аз установих, че свършва с крясък и доста по бързо ако при мисионерска поза хапя и смуча зърната му. Откачаше. Хапех, дращех, стенех, шепнех, озвивах се и той започна да си свършва и да е много доволен. Поиграй си със сетивата му, виж какво порно гледа и разбери какво му харесва. Аз го мъчех понякога, да го ближа и да не му давам да е в мен, да му давам само да ме пипа. Възбуждаше се до краен предел и след проникване затваряше очи, аз го вадех и пак само хапя и целувам тялото му. Докато не полудее, виждаш как очите му кръвясват и тялото му е напрегнато до краен предел. И тогава какви оргазми получаваше без ръчички и друго помощни средства.
Просто някои мъже имат нужда от игра като нас жените. Не само ние имаме нужда от подготовка, за да свършим. Просто сме свикнали, че при мъжете само секс трябва да стигне. Но не винаги. Наслади му се! Радвай се, че имаш толкова издръжлив мъж, с който да пробваш въображението си!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker