Грешка при секс на 16 г.! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Грешка при секс на 16 г.!
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 4606 пъти
Здравейте, форум!
Аз съм момиче на 16 год. И имам приятел на 21. (Преди да кажете колко е голям, ние се познаваме от деца и сме заедно като гаджета от 3 години, но чак сега му позволих да го направим)
Не е първият път в който правя секс, няма болка-нищо. Но е за първи път без презерватив... докато го правихме не съм усетила да се изпразва в мен, но веднага когато го извади изтече някаква течност (така да го наречем). Не мисля че беше сперма защото струята не беше рязка и силна а и беше прозрачно като вода. Но оттогава съм постоянно под стрес... актът беше на 14 октомври. Правих тест за бременност на 18 октомври и беше отрицателен. Ноо цикълът ми закъснява 2 дни вече и се притеснявам? (Трябваше да дойде на 28, а днес е 30 октомври) Дали е от стрес? Или пък защото карах вирус с повръщане? Или съм бременна? Моля за обективното ви мнение. На майка си не мога да кажа, защото не обсъждаме такива теми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3a4405b4ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, тест за бременност се прави най-рано 2-3 дни след закъсняване на менструацията, не след половия акт. Дори 7 дни препоръчват някои тестове. Ти утре или в други ден можеш да си направиш такъв тест.
Второ, на 16 г. как можеш да даваш някой да прави секс без кондом с теб??? Приятелят ти от коя планета идва? Ти как може да се отнасяш толкова безотговорно със своето тяло!
Т. н. прекъснат полов акт НЕ Е СРЕДСТВО ЗА КОНТРАЦЕПЦИЯ, а е метод за ЗАБАВЯНЕ НА БРЕМЕННОСТ. Този метод е подходящ само за семейни двойки, само за ОТГОВОРНИ и пълнолетни хора, които могат да понесат последиците от една бременност.
Ти трябва да ползваш или кондоми, или да пиеш хапчета. За теб други методи няма!!! Това са единствените надеждни методи за контрацепция освен спиралата, която пък е за раждали жени.
Има разни кремове и така нататък, но са пак за възрастни хора, защото защитават само 85%
При прекъснат полов акт стават най-големите бели. Затова и сме номер 1 по абортите сред непълнолетните, по абортите изобщо.
У нас липсва елементарна полова култура, но ме учудва, че човек на 16 г. с интернет, с час по сексология може да изглупее толкова. Трябвало е веднага да вземеш Ескапеле БЕЗ РЕЦЕПТА, за да не рискуваш бременност!!! Ти сега за да не вземеш хапчето рискуваш аборт и безплодие. Да не говорим за психическите травми от един аборт, за това, че твоите родители трябва да го позволят и изобщо.
Дали си бременна няма как да знаем тук, но е твърде възможно. Изчакай още 2 дни и си направи тест.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 488af6ad62
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И това е грешката на почти всички тинейджъри, че не споделяте с майките си... говори с майка си, ти си жена съвсем нормално е да си говорите по такива теми... Според мен трябва да започнете да си говорите на такива теми.

момиче на 20

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a001300c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 1 малко грубо, но е абсолютно прав/а!
Детенце, малко рано за секс ми се струва, но щом си почнала няма да четеме морал.
Купи си още 1 тест за бременност и опитай пак. Риска с този вид "контрацепция" е твърде висок за толкова младо момиче. Предполагам, че не си бременна, но все пак не допускай да се повтаря такава ситуация.
Жалко, че с майка си не можеш да споделяш такива неща, но би било хубаво да поискаш съвет от нея вместо тук и още по-добре би било да отидете на гинеколог щом водиш полов живот за твое спокойствие да ти се изпишат противозачатъчни ( ако допуснем, че сте с момчето в моногамна връзка ).

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6b14eb898e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох, дете, ще пропусна лекциите за внимаването и презервативите, защото никак няма да ти помогнем с това. Колко възрастни и не толкова възрастни са ти обяснявали, че на тези години трябва да се пазиш, сигурно си го слушала до припадък. Пази се, за да можеш да си спокойна, да не се притесняваш и да не даваш пари всеки месец за лекари и тестове за бременност.
В случай, че нещо занапред се обърка, било то скъсан презерватив, било повторен опит за прекъсване на акта, в който се съмняваш, има хапчета като Ескапел, които ти блъскат 100 вида хормони, причиняват някакво кървене (не е задължително) и пречат на оплождането, но тези хапчета се взимат до 72 часа след акта. Тест за бременност се прави най-рано 2 седмици след акта, който те е притеснил, другия вариант е да си направиш тест, когато вече ти закъснява с няколко дни. Моят цикъл обикновено идва на 30 дни, закъснява, ако съм била болна или под силен стрес. Веднъж ми закъсня със седмица, не бях бременна, но цял месец се притеснявах за всяко второ нещо. Не е задължително да носиш дете в себе си, никой не ти казва, че си бременна, но самата ти не знаеш какво се е случило и от обяснението ти на мен не ми стана ясно. Вземи си тест за бременност, ако е положителен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО говори с родител. Аборт се прави със съгласието на родител, докато не навършиш 18 години, а абортите на черно, не са безопасни. Ако тестът е отрицателен, но цикълът ти все още не идва, говорим за случай, в който си изчакала няколко дни, запиши си възможно най-скорошен час за гинеколог. Обясни на лекаря какво се е случило, тези хора си знаят работата, ще те прегледа и ще ти каже какво се случва и защо се случва.
Прекъснатият полов акт не е надежден метод за контрацепция, ако изобщо може да се води такъв. Това винаги крие много рискове, дори и да оставим болестите настрана. Чела съм, че е възможно да забременееш от предсеменна течност, в случай, че момчето е свършвало наскоро и има останали сперматозоиди по каналчето. Не знам колко е вярно, но го четох в някакъв медицински форум преди време. Тоест, ако веднъж сте го правили през деня, втория път е задължително с презерватив. Ако ще го правите по този начин занапред, изчакай да станеш на години, на които можеш да поемеш отговорност за последствията. Идеята е момчето да го изкара и да свърши навън, ако течността е започнала да излиза след като той го е извадил от теб, надали има риск да си бременна, опасно е, ако някаква част от спермата е попаднала в теб. За да имаш душевен мир и спокойствие и да не изпадаш в подобни ситуации всеки месец, просто ползвайте презервативи винаги, има на бройка от аптеките за 20-30 стотинки, мисля, че можете да си го позволите.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3a4405b4ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4 - ти много помагаш на Авторката като отричаш всички надеждни методи за контрацепция, няма що.

Първо, в Ескапел няма 100 вида хормони, а САМО 1 ВИД, който пречи на оплодена яйцеклетка да се загнезди в матката. Вид хормон на бременността е. Няма страничен ефект, освен че може да ти размести менструацията малко и леко се задържат течности, но изобщо не е високо дозиран хормонът - става дума за определен хормон просто, които е в дози, каквито една бременна има 9 месеца всеки ден. Тоест щом 9 месеца може да се оцелее с този хормон в тялото, ще можеш и 1 ден да оцелееш.

И не са говорили ясно достатачно възрастните за кондомите с Авторката, защото ако го бяха правили, нямаше да е на този хал. У нас всеки обаче мисли, че е открил топлата вода и после се вайкаме и обвиняваме държавата, Бог, кмета и примиера.
Между другото, НЗОК не покрива аборти, освен ако не са по медицински причини, така че и легалният аборт се заплаща от глупачките.

„Чела съм, че е възможно да забременееш от предсеменна течност, в случай, че момчето е свършвало наскоро и има останали сперматозоиди по каналчето. Не знам колко е вярно, но го четох в някакъв медицински форум преди време. Тоест, ако веднъж сте го правили през деня, втория път е задължително с презерватив. “

Браво! Ей така ще се опазим от нежелана бременност - ползвайте кондоми при втория път ха-ха.

Ти да не работиш за правителството с цел борене на демографските проблеми?
Да не ти плащат да казваш на младежите как да забременяват, за да се подобри демографската статистика?

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5af153500e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много си малка на 16г да правиш секс. Трябва да изчакаш. Спри. Поне едно 30-35 години да станеш. После костюм - има такива уголемени презервативи. Да не земе да хвръкне някой сперматозоид, да направи салто и да те забремени.

То за това се чака 30-35г. да може да овладееш летежа им да се пазиш. Ултра-надеждна контацепция. Бабите от горните постове имат повече опит - могат да те насочат за движенията в кръста. Плюс си пусни повече косми - така и без туй никой няма да иска да ти идва на гости и решваш бъдещи проблеми.

А ако искаш съвет: за едно нещо си малка да - да си решаваш проблемите като голям човек. Сега вземи 50-70лв. ако ще и на заем и беж при чичко доктор, без мама, баба, чичо, приятелчето и останалата част от двата рода.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 75b4fc12b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Перечът, мамче, не е нужно да е бял - има го и белезникаво прозрачен. Варира според диета, активност, цигари, вода и др. Особено като се примеси с другите неща, които се намират в дупката ти.

Но да не ти давам акъл, явно вече разбираш тия работи след като не ползваш капут.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker