Проблем в секса с мъжа ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем в секса с мъжа ми
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 5602 пъти
Никога не съм вярвала, че ще се случи, но явно имам(е) проблем с мъжа ми. Заедно сме от почти седем години. В началото на връзката ни почти не излизахме от леглото, но преди 2-3 г. сексът ни се поразреди заради неговите проблеми в кръста, които лекува половин година. След това се е случвало и по месец да не правим секс, но и двамата работим много, преуморени сме и т. н. Напоследък нещата бяха по-добре и правехме секс всеки уикенд. Ние сме от тези млади и амбициозни двойки, които искат да постигнат много (и донякъде вече сме), така че в някаква степен мисля, че е нормално сексът между нас да се разреди. Никога не сме си отказвали секс.

Преди да обясня в какво се състои проблемът, искам да поясня, че той не ми изневерява, нито аз на него. Аз изглеждам много добре, постоянно получавам комплименти за външния си вид и много мъжко внимание, където и да отида, може би затова толкова болезнено преживявам случилото се. Фигурата ми е пропорционална - тънка талия, добре оформено дупе и гърди. В лице също изглеждам много добре, имам красива и добре поддържана дълга коса. Без да е твърде самохвално, смея да твърдя, че малко жени изглеждат по-добре от мен.

Вече за втори път се случва при секс той да не може да свърши, докато е вътре в мен. Първия път (втори за същия ден, ако има значение; преди 2-3 седмици) се разстроих и дори го попитах дали не съм станала прекалено широка. Днес пак ми стана доста гадно, но го довърших с уста и той свърши. През цялата ни връзка преди това само веднъж му се беше случило, но тогава беше пил доста алкохол.

Според вас какъв е проблемът? Много съм разстроена от случващото се, а при предишния ми опит да говоря за проблема ми беше казано, че няма такъв. Как така преди няколко години можехме да правим секс по 4 пъти на ден и той всеки път свършваше, а сега не? Какво да направя, за да му е хубаво с мен?

Аз съм на 32, а той на 37 години, ако има значение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 861166bc58
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тук имаше теми, в които питаха какво мъжете гледат в една жена. И кое им се струва секси. Еми ето ти си го написала правилно: "Фигурата ми е пропорционална - тънка талия, добре оформено дупе и гърди. В лице също изглеждам много добре, имам красива и добре поддържана дълга коса."

По темата - това че не е свършил не значи, че не те обича или не те харесва. След дълго търкане, пенисът губи чувствителност, също както клиторът ти. Затова е по-трудно да се свърши.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2f6b71a4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кога един мъж започва на остарява? Когато не може да свърши за първи път! Кога е остарял - когато не може да свърши за втори път!!

Това е виц но доста верен. Малко си жестока и крайна. Това че не свършва не значи че не му е добре. При натовареността коята имате и стреса и възрастта е нормално. Не го натискай а бъди търпелива и спокойна. И аз съпругата ми я докарвам до 3 оргазма за 4 минути и се побърква, но и аз някой път като не свърша веднага решава че има проблем. Няма, така стоят нещата. Бъди спокойна и намери начин да поговорите но без да го натискаш. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 170b6dfd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Проблемите са няколко. Например вярваш си че той не изневерява, докато признаците са там. Най-малкото той не е влюбен в теб вече, щом дотолкова не се възбужда че да има проблеми. Още по-тревожния сигнал е всякаквото отричане на проблем. Ако имаше медицинска причина щеше да посрамува но да си измисли оправдание - рязкото отрицание е признак че има нещо странично. Ако чакаш само той да инициира - опитай да започваш ти през седмицата - ако отказва също е ясен признак. Вероятно изневерява през седмицата а с теб си наваксва уикенда, но понеже новата му изгора все повече му е завъртяла главата, вече не може да се възбуди толкова от теб. Има доста истории подобни на твоята, разликата е само в това къде са разкрили половинката в изневяра и къде не.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d47b41d8f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз съм на 18, а приятелят ми на 21. Това ни се е случвало доста пъти, но не винаги аз или ти трябва да сме виновни. Не се притеснявай от това. Ако ти го мислиш и правиш на проблем и той ще го възприема, като такъв.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 57b9afe94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И на мен ми се е случвало 1-2 пъти а съм само на 27. Не мисля че има за какво да се тревожиш. Всичко се дължи на стрес и умора.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c89814a02c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Надявам се да имате вече деца, защото засечките ще стават все повече. 37 не е 27, определено той има проблем. Не е причината как изглеждаш, мислиш твърде повърхностно. Или вече ти е свикнал и не го възбуждаш, или има физически проблем. Възможно е да ти изневерява без да знаеш. Разреждането и спирането на секса е сериозен индикатор. Поговори с него открито, защото нас и да ни питаш - какъв съвет да ти дадем? !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9406d24b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не, че имам много опит, а и съм доста по-млад от мъжа ти, но при мен се случва нещо подобно когато прекалявам с чикиите. Ако лъска по-много може да е от това.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5c34da5668
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много често се случва мъж да не може да свърши от преумора или алкохол. Не е в теб проблема. И ти невинаги изпитваш оргазъм, нали?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 348a15041f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Нормално е да не свършва всеки път. Напълно нормално даже. В такава възраст сте, че всичко е много натоварващо и не можете да се отпуснете. Няма никакъв проблем в случая. Обичайте се

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 22425fc643
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може би е преумора, може би остаряваме вече, а може пък и да ми изневерява, макар че не знам кога би могъл да намери време за това. Секс до момента никога не ми е отказвал, аз знам как да си искам. Отделно беше много твърд и възбуден, затова недоумявам защо не свърши. Нямам представа каква е причината, но го обичам и просто искам да му е хубаво с мен. Нямам намерение да си изплаквам очите, дори ако нещата се развият негативно, но ще се потрудя да запазим любовта си. Следващите един-два месеца ще покажат каква е причината. В последно време има сериозни проблеми в работата, може би това също му е повлияло. Ще послушам съвета да не го притискам. Благодаря на всички за коментарите.

Авторката

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 792609c456
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Я му дай някоя нова мацка да видиш как бързо ще свърши... писна си му вече за това...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 66746864de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Към Авторката:Не казваш авторке дали имате деца или не? Важно е и е по-темата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a80856fa63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ще го яздиш (проблема с кръста).
Желанието му да те (смени нещо, бъди мръсница, говори с него прямо..)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 95e37cf249
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   спокойно авторке, не ти изневерява и мъжа ти няма никакъв физически проблем. Просто остарява. Много от мъжете няма да си го признаят, но при всички се случва. И при мен беше така, само че няколко години по рано. Към 33 години за пръв път ми се случи да правя секс с жена ми и втория път да не мога да свърша, просто от многото триене се губи чувствителност и не можеш да свършиш. В следващите няколко години просто спряхме да правим секс втори път, един след друг, просто все повече ми се случваше да не мога да свърша втория път. Към 36-37 години ми се случи и да не мога да свърша и първия път(разбира се не всеки път, просто понякога), ерекция си имам, твърд е, възбуден съм, но не мога да свърша. И не че не харесвам жена си, точно обратното, харесвам я много, но това е природа. Просто с годините материала, започва по бавно да се образува. След 40-тата години започнах два дни секс един след друг да не правя, трудно свършвах, общо взето ако правим секс, то през ден го правихме.
Сега съм на 45, повече от два пъти в седмицата не искам да правя, а даже доста често само 1 път ми стига. Имам приятели, които са ми казвали, че и те повече от 1-2 пъти в седмицата не искат.
Общо взето остарява мъжа ти, със всички е така. Ако нямате деца, мисля че е време сериозно да се замислите да не се пазите, пък ако стане бебето ще имате повод за радост.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 086a209957
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Радвай се, че не свършва, защото обратното е ужасно за всяка жена, а за мъжа е убийствено. Свършването и несвършването е моторика и психика, така, че причините могат да са различни... Важното е, че по думите ти ерекцията му е отлична.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 328c74d675
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Просто си станала широка.
Ако искаш да се обиждаш твойси е проблема, но това се случва с насжените губим се формата, ставаме по широки там долу с възрестта и всяка жена го знае и всеки мъж го усеща с времето.
На 17 години си по тясна.. по готина там където всеки мъж е бил с теб го усещаше и се кефише с основание.. сега твой мъж усеща разликата и това не го кефи какта едно време.
Може и да има друга само за секс мъжете са такива, не харесват широките за гова почвай с упражненята на вагината и бъди мръсница в леглото... или намери някой с по голям и дебел пенис, а щом си толкова секси както се описваш едвали ще ти е проблем.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fb858ff2da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   И аз мисля, че проблема може би не е в теб. Ще споделя какво разбрах, когато и при мен започна да се случва това.
Аз съм на 42 съпруга ми е на 49. От преди около година-две забелязах, че той губи интерес към мен и избягва секса. Разбира се предпочетох да го отдам на работа, напрежение, стрес, умора и всичко друго, което би го оправдало достойно. Един ден търсих нещо в лаптопа, което бях гледала а не го намирах. Сетих се да вляза в историята на търсене и там изумях...
Той не е пропуснал ден да не се рови в един порно сайт и то с часове.
Прибирал се е по-рано от работа за да има време за там, преди да се прибера аз. За месец време е влязъл 110 пъти, а мен ме потърси веднъж. Там е давал мъжката си сила. Нямам думи да опиша какво почувствах и преживях, но разбрах защо между нас не се получаваше.
Изчетох всичко възможно по темата, изясних си много въпроси и реших да говоря. Имаше момент, в който губех надежда, че ще ме разбере.
Сега има някаква промяна в поведението му, но не мисля, че е спрял напълно. Трудно е това е болна психика. Знам, че ме обича, но и другото е много силно за да го забрави. И искам да ти кажа, че след такъв вид забавления мъжете не изпитват такова удоволствие от реалния секс. Най-вече им е трудно или невъзможно да свършат нормално. Разчитайки на ръката си са загубили чувствеността си при нормален полов акт. Следващия път го довърши с ръка или устно и ще разбереш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bd6c9f9cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Предполагам, че е на стресова основа. И самата работа оказва влияние.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 66746864de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Моля, моля да си имаме уважението. Авторката е на 32, не на 62 да е станала широка. Аз съм ти наборка, авторке. Мъжът ми е на нашите години. Наскоро имахме същият проблем. Аз също започнах да се тревожа и да си изпадам в депресии. Мислите ми клоняха, че ми изневерява, въпреки, че не ми е давал повод и т. н. Изглеждам и аз чудесно, но се случваха тези засечки. Номер 19 е най-точна. Колкото и да си говорим и да сме първи красавици, на мъжете им поомръзва секса с течение на времето. Колкото и да имам въбражение да измислям нови и нови неща, ние сме дълго заедно. Вярвам, че мъжът ти те обича, както и моя мен. И защото са мъже на място да не изневерят, си намират развлечение в порното. Моя при един откровен разговор, като видя, че няма накъде, си каза. Гледа порно сутрин, като съм излезнала за работа и кеф удря по една. И да речем вечер, ако го натисна правим секс ама без да свърши и как да стане това, като сутринта се е забавлявал. Ей го сега въздържа се от ръчния труд и да го видиш, по два пъти с мен на ден. Така, че съм обедена, че е такова нещо и при твоя. Изневярата я изключи. Няма жена, която да не се усети. Номер 19 ти е дала супер съвет. Свирка и го свърши с уста и ще видиш наистина за какво става на въпрос.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e1e37e380f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Просто сте загубили искрата - повсеместен проблем.
Ако поговорите искрено, ако му кажеш как ти се чука, и колко много искаш да те ебе (споделете си дори и неща които не сте споделяли за секса), шанса да се разпалите един към друг е огромен. Е и риска е голям, ако някой от двамата не мисли така.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e64f4bb622
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   М45. Предпочитам порното, защото жена ми не си пада по секса. Така или иначе не иска, но и да иска вече, мен не ме влече.
От една жена виртуозка в кревата и кухнята, никой мъж не би се отказал.
Това знам аз, пък вие си правете изводите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 170b6dfd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Номер 25 - и жените харесват секса, толкова колкото и мъжете, но трябва да има предразполагане към цялото нещо. Ако само чеакаш на теб да ти правят кеф, няма да получиш виртуозка в леглото. От начина ти на изказване личи не ти е ясно че за някои неща се изисква усилие - секса не е задължение. Най-малкото не си могъл да си направиш устата да кажеш какво искаш. Такива "мъже" като теб създават лоша слава на всички нас.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 03865baa75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Как да свърши човека, ако преди секса си му говорила за караниците ти със свекърва си, или кога най-после ще направи ремонта на банята...!
А когато те е чукал мисионерската и си гледала новобоядисаният таван, си намерила кусури и си му го натяквала колко некадърно се е справил...!
А на свирка свършва, защото устата ти е била пълна и е имало тишина, в която да се концентрира човека!
И аз винаги свършвам, когато жена ми само мучи, докато ми духа!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d47c410c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Ако не го привличаш трудна е ерекцията, след като я има и се старае да ти достави удоволствие всичко е на място. Ти можеш да му помоглеш с ръце, с уста дори с крака.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker