Проблем с Клеопатра :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с Клеопатра :(
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 4905 пъти
Здравейте, от няколко дни имам неприятен проблем, свързан с моята така любима вагина. :D

Адски много ме сърби, вече става болезнено. Нямам никакви видими проблеми от сорта на ранички, гъбички, течения и такива. Поддържам добра хигиена, особено сега, когато постоянно ме сърби, постоянно се мия, но не минава. Не използвам някакви прекалено ароматизирани превръзки или сапуни и душ-гелове, ако предположим, че е от това, защото е много чувствителна кожата ми там. Идея си нямам какъв може да е проблема, ако някоя девойка е имала подобен проблем, нека удари едно рамо, преди да се консултирам с гинеколог.

За уточнение - водя редовен полов живот с приятеля си, и двамата сме се изследвали за интимни болести и такива. При него няма проблем, но при мен не минава, вече 3-4 дена и това ме спира да правя любов с него, тъй като на моменти си е направо болезнено.

На 20 години съм, случвало ми се е така да ме сърби преди 5-6 години, още не водех полов живот. Цяла седмица с болки и ужасно сърбене, но мина от само себе си, та възможно ли е да се сменя кожата там, вътре или нещо подобно и от там да идва проблема.

И да доуточня, тъй като при някой момичета има подобен, по-лек сърбеж, след епилация - при мен този филм го няма, така че и това отпада.

Моля ви, дайте някакви съвети, но нека не са от сорта на колко съм неграмотна, къде се пише запетайка, да си я измия или да си я начеша :D Пробвала съм, не става.
Благодаря, че прочетохте историята ми.

Kleopatra

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 469e077834
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   отиди на гинеколог веднага. Според мен си хванала нещо, може да не е полово предавано, може обаче и приятелят ти да е „мръднал„ и да те е заразил... лекар и това е

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 40abcddc62
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гъбички. Купи си клодтримазол (май така се казваше) на паста и се мажи... има и вагинални свещички против гъбички, но не помня как се казваха... Но най-добре иди на преглед.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e874b6423a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мен веднъж така ме сърбеше ужасно много и не знам защо. Понеже майка ми е лекар й казах и ми даде някакъв крем да се намажа, но не помня името. И така ми мина. Съветвам те да потърсиш някое мазило от аптеката.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 44a5885cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   да отиде при гинеколг и да се изследва от какво е сърбежа-непременно. Щом е толкова упорит сърбежа най-вероятно е кандида-т. е. гъбички. Гъбичните заболявания са много упорити и изискват сериозно лечение. И сега вървете да се изледвате кой на кого е кръшнал-страшно смешни коментари или пък въпроси намирам тук. Не зависи и от хигиената толкова много-просто си ги пипнала и те страшно много се размножават. Аз също съм имала подобен проблем и беше от гъбичките. Сърбежът е ужасен и нетърпим. И не се чуди толкова.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3acef9d9a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   здравей, и аз миналия месец имах същия проблем, болеше ме и ме сърбеше, ужасно. купих си дамски душ, сварих си лайка(от аптеката се купува насипно, все едно за чай) около 1 шепа и така се промих. веднага ме облекчи и след ден пак повторих промивката и се оправих. дано и на теб да ти помогне. това е хубаво да се прави 2-3 пути в месеца. успех :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5ec7ba4884
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   аз знам също, че този сърбеж точно на това място може да е признак за диабет, но не искам да те плаша изследвай се все пак и за това да си сигурна, ако не е това по-добре отиди при гинеколог. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ef4ac4e474
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   100% са гъбички! Но иди на гинеколог, а не се лекувай сама :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: dc1bb595ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много ви благодаря. То всичко може да е признак за нещо, но това за диабета е в много, ама много редки случаи, плюс това - преди 2 месеца съм си правила изследвания на хормоните, на главата, на сърцето, всичко и нямам никакви проблеми.

Сигурно са гъбички, но не мога да разбера как са се получили, чесно.. :(

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c3818d83cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Как са се получили ли? :) Басейн е един вариант, изобщо не е задължително да са предадени по полов път. Аз от дете имам такъв проблем и всъщност вината си е моя - родителите ми винаги ми казваха да не седя във ваната, а аз все това правех... и майка ми, и баща ми са с гъбички по краката, та така. По онова време лекарят ми каза, че може и от дупето да са се пренесли, защото естествената среда на тези гъбички са червата и там не създават никакви проблеми, но понякога успяват да се пренесат във вагината и става инфекция. Лайката наистина помага за този проблем. Има и лекарства, които вършат работа (до следващия път, то е като с херпесите), но аз бих препоръчала хомеопатията като начинът с най-малко странични ефекти. И задължително да се лекуват и двамата, нищо че партньорът може да няма оплаквания. Другото, което бих посъветвала е да не се мие прекалено с измиващи средства. Колкото повече се мие, толкова повече се изсушава лигавицата и толкова по-податлива става тя за този вид проблеми, защото се нарушава естествения й баланс, затова - измиване не повече от веднъж на ден (най-добре след ходене по голяма нужда, за да се елиминира поне този риск), а през останлото време само промивки с лайка и някакво предписано от конвенционален медик или хомеопат лечение.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: dc1bb595ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, много ти благодаря за изчерпателният проблем.
Хубавото е, че ги хванах още в началото, преди да е станало хронично.
Правих си една промивка с вода и чесън, която четох тук и доста ме облекчи. Сега мисля да те послушам и това с лайката няколко пъти, ако проблема продължава, ще се обърна към лекар, че им нямам много доверие.
При последното ми посещение при гинеколог ми вкараха една толкова стара и ръждясала тръба, че още настръхвам като се сетя.
А това с лайката, как става точно? Пак с топла вода ли какво?

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fd66945217
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Измий се отдолу с лайка... до 5мин ще ти мине!
Пробвала съм минава!
Свари лайката и се измий отвън

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 309e3b22c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До №10 (авторката):

"При последното ми посещение при гинеколог ми вкараха една толкова стара и ръждясала тръба, че още настръхвам като се сетя. " - Смени гинеколога щом с ръждясала тръба ти бъкка!

*De§§ityy

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c3818d83cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не вари лайката, а само направи запарка като за чай (заливаш с вряла вода и оставяш да престои, като изстине до приятно топла, прецеждаш) и подмиваш в легенче отвън, а отвътре може и с интимен душ, но трябва добре да измиваш с гореща вода и сапун преди и след употреба както легенчето, така и душа. Другият вариант е просто да поливаш с канче без да допираш или да правиш голям памучен тампон напоен с лайката и след изтриването с него веднага да го изхвърляш с цел да се сведе до минимум повторно пламване. Хайде, бързо оздравяване!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: dc1bb595ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Мерси момичета, много сте мили.
Правих си промивка с тетра, после с риванол, така ме посъветва фармацевт, да ме облекчи, до като отида на гинеколог, че сега са празници и не са на работа, а както споменах не ми се ходи при някой случаен.

Обаче има нов проблем, след като снощи 2 пъти правих тази промивка с чесън, днес с тетра и т. н сърбежа почти спря, но на 1-2 места ми са се получили гадни ранички. Същественото е, че днес ми течеше розово течение с неприятен мириз, не много обилно.. след 3-4 часа си стана направо червено и много ме боляха яйчниците. Та доста ми течеше кръв.. сега в последните 1-2 часа е много по-леко пак едно такова светло и не ми прилича на цикъл, НО тези дни по принцип трябва да ми дойде. И общо взето колкото и глупаво да звучи не мога да разбера в цикъл ли съм, това от проблема ли е, и прочие. Много ми е притеснено, а ще посетя лекар след 2-3 дни.
Ако имате предположения, бих се радвала да ги чуя.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a0110e8156
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   И аз имах такъв проблем! Отидох на генеколог и ми изписаха лекарство против гъбички- клодтримазол както беше написано в по-долните коментари. :) дано ти помогнах

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c3818d83cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Течението, ако не е с обичайната миризма на цикъла ти, значи най-вероятно не е той. А има и вариант за някаква вътрешна инфекция. При мен миналото лято се получи такава (не беше гъбична, така и не се разбра каква точно беше, защото изследванията не показаха нищо нередно), но течението беше по-скоро кафеникаво и не добре миришещо, като на сушен салам, а пък цикълът като ми дойдеше, ми беше супер кратък и не течеше бистра кръв, а и тя кафеникава. В крайна сметка, след няколко месеца се разкашлях по стечение на обстоятелствата и докторицата ми изписа антибиотик, явно широкоспектърен, от който кашлицата не ми мина, но пък другият ми проблем се повлия много добре...

Не ти препоръчвам обаче да пиеш лекарства от тежката артилерия на своя глава без първо да са правени изследвания с какво точно си имаш работа. Също така не пробвай наведнъж няколко вида лечение, че крайният резултат и сама си го усетила. Започваш с едно, което ти се струва най-разумно, лекуваш се с него няколко дни, защото едва ли има лекарство, коедо да действа от раз на момента, и едва, ако видиш, че то няма ефект, пробваш нещо друго, докато някой от вариантите сработи. Хайде, бързо оздравяване и във вторник не отлагай посещението при лекар.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e06e8b4025
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   спасението е тетра вариш я прецеждаш я и след това правиш вънкашни промивки.:)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e06e8b4025
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   и според мен всяка една жена има гъбички колкото и да е хигиенична. лично аз се мия с тетра и съм много доволна

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 43627ec0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Може и да не са гъбички. Сърбежи има и при повишена захар в кръвта - диабет и проблеми с хормоните, т.н. Жените усещаме първо там сърбеж, защото така сме устроени..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker