Изневерява на приятелката си с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерява на приятелката си с мен
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 4039 пъти
Здравейте, искам да споделя с вас терзанията си относно един мъж, в когото очевидно съм влюбена. Историята е следната, накратко - аз имам сериозна връзка от 5-6 години, но с приятеля ми не живеем заедно, поради това, че искаме и двамата да живеем в хубаво и луксозно жилище, а тези неща не стават от днес за утре, и все си чакаме професионалната реализация и по - добрите заплати, за да реализираме мечтите си. Но докато ние си чакаме, аз започнах интимна връзка с друг мъж, който също си има приятелка , но и тя е сериозна, колкото е моят приятел - те също не живеят заедно. От 3 - 4 години са гаджета. Виждаме се приблизително 1 - 2 пъти в месеца с него - това продължава вече 2 години , правим много страстен секс, но всичко между нас се изчерпва с това. Когато сме заедно си говорим, даже доста, но никога за нас като двойка, и никога за нашите гаджета, ама наистина никога. Лошото в цялата история е, че винаги съм била влюбена в него и винаги съм искала да сме заедно, не само в леглото, и не само да се крием, а да зарежем всичко и всички и да заживеем заедно все едно къде. Ако ми кажете как според вас да постъпя, ще съм ви благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: decb46c31d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо решаваш с кого наистина би искала да живееш - да си говориш, да прекарваш весели и трудни моменти и естествено да правиш секс, който наистина те удовлетворява. След което, ако това е тайната връзка направо му казваш какво изпитваш. Предлагаш му, ако не е в състояние веднага да ти отговори да не се чувате и виждате докато не изясни позицията си. По раекциите му ще разбереш как те възприема - като малко и разнообразно сексуално приключение или като жена, в която съзнателно или не е влюбен. Вие не сте официално обвързани и би трябвало да решите как и с кого искате да прекарате живота си.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 12019553bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Май не знаеш, какво искаш. Нито съм за първия, нито - за втория. В смисъл - абсолютно неориентирана си. За гаджето ти не си готова да зарежеш всичко и да заживееш, където и да е, а само в хубаво и луксозно жилище. С втория също не живееш(не акате в една тоалетна), а е романтиката на редките срещи и секса на млади и "загорели" люде.
Направи едно "хоп" в живота си за начало. Аз никого ен съм питала, в кого да се влюбя, с кого да живея, за кого да се омъжа, а ти в нета искаш такива съкровени въпроси. Това е твоят, а не моят живот.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 458d17f81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти може и да си влюбена, ма той както описваш нещата май не е. Щом никога, ма никога не говорите за Вас двамата като двойка и не обсъждате приятелите си /ако мога така да ги нарека/ означава, че за него май си е просто само хубав секс.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker