Неприятна миризма появяваща се след секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Неприятна миризма появяваща се след секс
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 3547 пъти
Здравейте! От заглавието става ясно за проблема ми, и преди някой да е казал да отида на гинеколог, вече го направих и за това пиша тук. Забелязвам, че след секс с приятеля ми се появява една доста неприятна миризма, която обаче след 1-2 седмици изчезва. През този интервал не правим секс, защото не се виждаме. Първия път когато се появи ходих на гинеколог, при прегледа ми каза че нямам нищо, просто по обилно бяло течение, което имам от доста време. Предписа ми едни вагинални глобули (които още не съм взела). Презервативи почти не използваме ( не може да получи пълна ерекция с тях), правил си е всякакви видове тестове за всичко, нищо му няма. Като цяло проблема е само при мен, отделно че след секс ( да вметна че когато сме заедно го правим по 2-3 пъти на ден) постоянно ми се пишка, както е когато си настинал. Помислих, че може би имам някаква инфекция, но нямам никакви други типични симптоми като сърбеж, обриви и т. н, плюс че бях на преглед. На някои случвало ли му се е това и има ли престава защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: a3432374e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти хубаво си,се прегледала а мъжа прегледа ли се? Според мене той има някакъв проблем обаче мълчи и мълчи като путка... Мила моя съвет е да го накараш да се изследва и той. Не винаги вината е в жената след като са ти казали че ти няма нищо значи проблема е в мъжа. Иди го питай дали му има нещо според мене той крие от тебе нещо.

Бъди себе си

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4e17a8c80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има нормална миризма. Щом и изследванията са ок няма проблем. Може би ти прекаляваш с проблема. Купи си интимен дезодорант. Много е приятен, не го пръскай съвсем директно.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 916a9c78e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз ще усетя миризмата преди да сме започнали да правим секс и съответно се отказвам от такъв секс. Една вагина мирише ли неприятно тази жена има вагинален проблем. Каквото и да говори авторката уж, че нищо и няма, нейната вагина не е за удоволствие.
Авторке, как така ще ти преписва вагинални глобули ако ти няма нищо, защо ни будалкаш. Кога ще се научиш да поддържаш интимна хигиена?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 916a9c78e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Н. 1. Ти не можеш ли да говориш по-културно, какъв е този цинизъм в теб. Мълчал като п... а. А ти защо не научиш малко по-цивилизовани изрази. И в най-цивилизованата държава да живееш ти ще бъдеш винаги себе си-невъзпитана и цинична. Когато на жената вагината мирише проблема е в нея. Тя не е чистоплътна.
Н. 2. За каква нормална миризма говориш. Не помниш ли какво пише авторката? Имала е доста неприятна миризма и по-обилно бяло течение. И при тебе ли неприятната миризма и обилното бяло течение са нормални неща. Научете се да спазвате много добра интимна хигиена. Засрамете се от вашата некадърност.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4f59d9ad78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм авторката, номер 3,4 говориш за другите, а теб не те ли е срам да правиш подобни глупави заключения? Честно да кажа, много се чудих дали изобщо да пиша тук, защото очаквах точно такива подобни нападки. Ако не спазвах лична хигиена, едва ли щях да си правя труда да пиша из разни сайтове, от какво наистина може да се получи това. Каква е логиката да будалкам когото и да е било, какво печеля с това. Засрами се ти от твоята некомпетентност.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b694bc3039
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   А защо не споделяш как се е появил белия океан, това бяло течение не е от нищо, то вони, не знам защо се чудиш изобщо? Има ли бяло течение, което да не мирише отвратително? !?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a3432374e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4, Не ми определяй каква съм и що съм ясно ли ти е? И ти се засрами от своя си коментар НЕ ВИНАГИ ЖЕНАТА Е ВИНОВНА за всичко! Много мъже имат и те проблеми ама ги е срам да отидат на лекар и защо обиждаш всяка жена която си е изказала мнението а? Сигурно си някой заядлив мъж.. с много изисквания към жените.. ама човек като те види какъв си... нямам думи.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9be3af5584
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ползвай специален сапун за женски интимни части, мокри тоалетни интимни кърпички. Обикновено ако има лоша миризма може да е инфекция, направи си и ти тест за болести. Защо правите секс без презерватив, като африканците, поне в България презервативи има. Толкова много ще си спестите, включително и нежелана бременност...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 39f36d5573
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вагината не мирише току-така...
На два пъти ми се е случвало и при двата случая имах възпаления на лигавицата, които лекувах в продължение на 4 дни с влагалищни таблетки, нищо страшно няма!
Отивай на гинеколог!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4cadbc57bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На мен ми се е случвало, оказа се бактериална вагиноза, която при микробиология излиза. Ако не се лъжа, изписаха ми АБ.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker