Непочтена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Непочтена
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 4696 пъти
Здравейте,
Хм, избрах тази категория, защото считам, че имам проблем именно с атрибутите от заглавието. Не съм много наясно, от къде и как да започна, за да не бъда прекалено многословна и скучна, но пък да не остана недообоснована в проблема си, за което ще помоля да бъда извинена, превантивно!
Считам, че е коректно да кажа, че съм на достатъчно зряла възраст, за да съм в правото си да обсъждам сексуалните си, да ги наречем, несгоди, макар да не мисля, че думата е точна. Имам устойчиво семейство и две омъжени дъщери -едната съвсем наскоро. Работя в популярно финансово учреждение на средна или малко под средна професионална позиция. Това, което знаят близките ми за мен, обаче... не е това, което съм в същността си, а е това, което им показвам (или крия успешно, доколкото се справям). Истината е, че дълги години спазвам обществено приличие, което не бих желала да проявявам в действителност. Познавам някои обществено неприемливи страни от живота на мои колежки, шефки и подчинени и се усещам някак си изостваща от съвремието в това отношение. Все по често ми се налага да слагам на везна намаляващото внимание на съпруга си към интимните ми потребности от една страна и от друга, силното влияние на позицията ми на обект на интимно внимание за много и обективно ероактивни екземпляри от противоположния пол, включително и значително по млади от мен. Зная, че говоря за безперспективни отношения. но отдавна не възприемам секса като източник на бъдещи зависимости. Въпреки това, зная, че отклоняването ми от семейните интимни обвързаности ще ми донесе жестоки негативи. Не зная, с какво самочувствие, почти всички колежки го правят.
Добре, а сега, реалността:
Правя го от около година. Правя го с всеки мъж, проявил готовност. Правя го у дома, в семейното легло, което съпругът ми... хм... Опитвам се, съседи, познати или приятели да не го разберат, но става все по опасно това да се случи. За пръв път в живота си изживявам физически удоволствия, за каквито не смеех да си мечтая. Доставя ми мазохистично удоволствие да се самоопределям като истиска, презряна ку*ва (звездичката е от толерантност към читателите на темата, а не е срамежливост или някакво лицемерие). Все по осезателно се спускам, напълно съзнателно, по моралната стълбица и това, вместо да ме притеснява или озадачава, напротив, изпълва ме с удовлетвореност. В същия момент, не съм в позицията на колежките си, с моя интимен живот, не са наясно (нямат дори съмнения) и най близките ми хора -приятелки, роднини и др. Чувствам се като неуловим престъпник и най странното е, че това страхотно ме стимулира, удовлетворява и радва. А дали е нормално, не ме вълнува (за сега). Зная, че времето, през което това ще бъде възможно, е фиксирано и скоро ще е безвъзвратно отлетяло. И ще дойде повторението на онова, от преди година... Няма страшно, познавам го.
Бъдете здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: e2d56e8897
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, твоят интимен живот си е твоя работа, и не виждам защо намесваш колежките си. Според теб излиза, че ти си хитра и умна, пък те-будали. Но аз съм сигурна, че всяка една от колежките ти, също като теб смята, че всичко около изневерите й е абсолютна тайна, и никой и не подозира какви ги върши. и твоя "звезден" миг ще дойде, не се притеснявай. Все някой от мъжете ще се похвали и разприказва, ако това не е станало, особено по-младите, които си умират да се шегуват как са удостоили с височайшето си внимание "старата лачена чанта". Защото-да, колкото и звезди да ти свалят, в техните очи сме точно това. Застаряващи лелки, умиращи си да ги изплющи някой млад жребец. И хората ще започнат да говорят. В началото зад гърба ти и скрито, после все по-явно, докато стигне до ушите на най-близките ти, и те директно в лицето ти изтърсят за какво е за теб хорското мнение. Затова се осъзнай докато е време, и пази семейството си, защото не е лесно да останеш сам на тези години, казвам ти го от опит, защото съм вдовица. А мъже за секс се намират, но за брак трудно, така, че, мисли трезво, докато е време.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3d254276ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много многословно, та твоята сексуалност си е твоя работа. Ти знаеш ли колежката ти Х какви ги върши?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c3a9051561
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   :) Забавлявай се, авторке! Предполагам, като повечето жени от това поколение си правила хиляди компромиси със себе си и реалните си желания, сега е нещо като наваксване и "отмъстително" задоволство. Развързала си косите си и си ги развяла... чудесно е, че имаш желанието, тръпката, а и смелостта имайки в предвид другата ТИ. Мъжете след определена възраст... е, знаеш, а жената винаги може, докато е жива

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f76d20ef74
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Какво всъщност питаш?

Или гореизложеното е просто твой автопортрет, на който да се възхищаваме?

Живей както си искаш, но ще си плащаш някой ден сметката. Безплатен обяд няма. Предполагам си наясно с това.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7a93e75013
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   М на 30 съм и се радвам, че има хора в тази страна които са преоткрили себе си и са наясно какво искат без предрасъдъци и морални скрупули. Някой се осъзнават рано, други цял живот съдят и хулят, само защото не разбират, че хората изпитват различни чувства и не споделят една и съща ценностна система. До скоро и аз бях сред хората със стаден морал, но видях, какво е пълно физическо и най-вече психическо освобождение и удоволствие. Не се притеснявай. Такива като теб има много. Жалко, че не мога и аз да ти се насладя. Поздрави от колега на средно ниво.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f935065eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Казвате, че имате проблем, но не виждам да формулирате ситуацията като проблемна, въпреки че тя очевидно е, щом пишете тук. Според мен става въпрос за някакъв комплекс/дефицит, изхождайки от това, че се определяте като "изоставаща от съвремието". Обикновено, когато човек не знае какво иска или го е страх да поиска и да заяви експлицитно това, което би го удовлетворил, се стига до такива ситуации, в които се търсят крайностите (при целия субективизъм, който може да се вложи в смисъла на това понятие "крайност"). Не знам как би могло да ви бъде помогнато, защото вие очевидно не търсите помощ, а констатирате определени факти от живота си с неясна цел.
Ж. 31

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a0aac49204
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чудесно е осъзнатото, но не мисля че въобще имат някакво място колежките. Така си решила - така ще се получава. Гледай си интереса!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: aa5b9b6d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И какво питаш всъщност?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 926b03cd29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   И аз съм на години, с големи деца и мъжът ми хич не е по секса...
Много неща ми се искат и полудявам от желание, но не мога да изневеря...
Животът ми е една голяма мъка, но накъде на моите години...
Дано си щастлива така!
Успех от мен!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 971d3c820b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Не се измъчвай. Определено си ерудиран индивид, от което следва да се досещаш (винаги е трудно да се погледем отстрани от друг ъгъл), че няма нищо странно. Децата са ти големи (няма какво толкова да пазиш вече), мъжа ти не се досеща, а ти си все още на 20 в сексуално отношение (не е упрек, а направо комплимент).

Единствено мога да ти направя забележка да внимаваш. (е ако желанието ти е отмъщение/показване, с цел да те хванат за да стане ясно какво ти е на главата - продължаваш. Сама го обмисли дали е това).

И да, напълно тв разбирам (и подкрепям).

Поздрави

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ef0b54492f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Значи вие жените много сте ми интересни, отнася се и към коментиралите защото според мен всички коментари са от жени.
Ако на вас мъжете ви ви изневеряват няма да ви хич хубаво обаче тука понеже лелята решила да го прави с този и онзи солидарност и дори я подкрепяте. Да споменава за мъжа си, че вече най вероятно няма тръпка вече но има и други начини да се задоволява сексуално без да изневерява. Моля ви поставете се на мястото на мъжа, представете си, че мъжа ви ходи наляво надясно по жени нняма да ви хубаво изобщо, така че спрете с тази женска солидарност и не се опитвайте да вдъхвете чувсто че всичко е наред не не е!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9aca8e9ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Аз, авторке, затова - за да нямам такива терзания - от самото начало съм напълно откровена с мъжа ми за всичките ми сексуални фантазии. Случих на напълно разкрепостен човек и сме на един акъл в това отношение. Имаме една игра: аз съм уж пристанищната проститутка Сузи, спя с всеки, който ми плати, но си имам едно моряче, което вечно си чакам и обичам. И така редуваме ролите: някой път мъжът ми е пиян боцман в бардак, друг път е любимото ми нежно моряче. Страшно се забавляваме. Играем и на "пациент и медицинска сестра", взела съм една стара бяла престилка от моя приятека лекарка и преглеждам болния къде точно го боли. Имаме и игра на "водопроводчик идва в дома на самотна жена" - мъж ми има един работен комбинезон, в който е много секси. Ей такива неща. Т. е. хем си осъществяваме всички щуротии, които ни минат през ума, колкото и идиотски да са, хем сме спокойни откъм неприятни емоции и опасност от болести. А "проститутката Сузи" се появи във въображението ми именно заради тази необходимост, която изпитваш и ти - да се почувстваш истинска развратница напук на ежедневния си образ на порядъчна дама. Нормално е! Просто намери начин да го превърнеш в игра, а не в съдба.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c38f5e2798
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Това не е нормално, даже е отвратително и ти го знаеш, а доказателството е, че се криеш. Подсъзнателно се самобичуваш, но се преструваш, че не е така.
Когато всичко излезе наяве, а това по всички природни закони ще се случи, ще има неблагоприятни последици и ще се разкъсат връзките с близките ти. Ще се почувстваш толкова смазана и омърсена, че за много години напред ще се отвърнеш от секса.
Не те плаша, просто това е доказано и проверено.
Но не се притеснявай, тогава ще се посветиш на котките си, ще преоткриеш по-простички и благородни наслади и ще ти мине.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 92d6e2fc80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Добре е, че ти харесва! Дали партньорът ти има същото виждане за връзката ви? Ако - не, дано сегашните усещания те топлят на старинни! За солидарните дами - по-малко виновни ли се чувстват?!

П.П. Да ви кажа дами: На днешно време мъже (без кавички) има много малко. Всяка от вас е щастливка, ако има само един. Дано имате сериозно основание, ако си мислите, че имате право на няколко мъже!

Мъж (надявам се без кавички) на 45 г.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a444d6b136
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Все едно съм го писал аз .


М,47

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3db505f184
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не си избрала правилното място за темата си (поне според мен) - тук е мястото да разкажеш какво изживя с любовниците си, те по-добри ли бяха от мъжот, на тях лапа ли го, пробва ли анално, кой е с по-голямо Хи. За колежките си и аз знам, но важната си ти - готино ли ти е, задоволена ли си, пробва ли с няколко наведнъж?
Аз няма да се кандидатирам, че от такива като теб леко ми се повдига, но ако пуснеш някое клипче в нета ще те прегледам мръсницо такава - знам ли, може пък да ставаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker