Еднообразен секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Еднообразен секс
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2744 пъти
Здравейте, имам огромен проблем. Напоследък нямам желание да правя секс с приятеля ми, защото всичко винаги ни е еднообразно. Правим секс само, когато легнем, по един и същ начин... Обичам го и няма да го зарежа, заради това нещо. Знам, че ще кажете да променя позите, местата и тн, но лошото е, че ние не обсъждаме тази тема. Заедно сме от 3 години, да дълго време е, може тръпката да е намаляла, но я има. Просто всичко друго ни е прекрасно, само секса е трагичен. Нито той прави нещо повече, нито аз. Изпитвам не срам, а по-точно си мисля, че това, което е в моята глава няма да му хареса и така може да се каже, че всичко отива по дяволите. Той също си мълчи и така. Искам да правим много неща, но не мога да ги споделя с него, защото по тази тема си мълчим. Не мога да кажа, че не ми е хубаво, когато го правим, напротив хубаво ми е, но е едно и също. Няма страст или пък други неща, а просто се целуваме и започваме направо без орална любов и от двете страни. Не знам защо така се получиха нещата, че от началото не отваряме тази тема, може би тогава сме сбъркали, но щом се е стигнало да пиша до тук, значи нямам избор вече. Дайте ми някакъв съвет какво да направя, за да се отпуснем и двамата повече и да се свърши с този кошмар... Никой не подхваща тази тема, защото и двамата се мислим за виновни...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 96b12b74e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинявай, ама какво да направим ние? Ти вече знаеш какъв е проблемът - липсата на комуникация и самоинициатива. Предвид факта, че за теб е по-голям проблем еднообразният секс, а не за него - говори с него. Подпитай го какво му харесва, какво иска и му кажи своите желания. Това е началото. Като ти каже вече, и двамата може да започнете да поемате инициатива. Ако така си му харесва обаче, ти ще решиш какво да правиш. Сядате на една маса и говорите, това му е цаката на нещата. С моята жена си говорим съвсем свободна за нашия секс и дори си правим шеги с това или повреме на секс дори. Трябва малко откритост.

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 68a4aea2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена съм. Следващият път след целувките не му позволявай да "вкарва" а го бутни малко по-грубо по гръб и му направи една бърза. След това чак другото.
Следващият път след целувките го бутни малко по-грубо по гръб и клекни над лицето му... другото после.
Яхни го с гръб към него без предварителни целувки и го изч▪кай без обяснения.
Ще видиш как ще "рестартира"

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f1ab08b85e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   1 Недей да мислиш (заради двамата)!
2 Като не ти се говори му напиши!
3 вържи го и му кажи не мърдай 15 мин ще съм много щастлива!
И защо подяволите се обичате а не говорите явно или не се обичате или вие страх да не развалите изкуствената обич.
Не ми благодари при мен секс се счита след 5 -ия оргазам но съм я научил да не мълчи ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 99a47d4bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съвета ми е да общувате помежду си!
За тези три години явно не те се научили да си говорите, но явно този момент е настъпил. Явно ти трябва да поемеш инициативата и да проговориш първа. Това е единствения вариант нещата да тръгнат в друга посока, иначе представяш ли си нещата да продължат по същия начин още три години примерно?
Говорете си хора така всичко е по-лесно. Поемаш си дълбоко въздух и започваш казваш му всичко, което имаш в себе си и искаш от него да отвърне със същото. Само така ще разберете какво мисли и иска другия.
Аз също преминах през подобен момент и не можеш да си представиш колко по-добре се чувстваш след това и от там нататък ще можете да си кажете всичко по всяко време без да имате никакви притеснения. Само отворете темата веднъж и успех.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e4f58e8c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не сте един за друг ама изобщо! Не е нормално 3 години да сте заедно и да се срамувате един от друг! Като ви е срам да си го кажете лично кой какво харесва пишете си го на чат, всеки да каже какво иска и какво му харесва и иска да опита! Но това не е нормално да се срамуваш от интимния си партньор.. и 3 години е дълго време.

/... /

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 895f0d5df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Еми като не си говорите и не си споделяте желанията, така ще е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ae61c83acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   " Изпитвам не срам, а по-точно си мисля, че това, което е в моята глава няма да му хареса и така може да се каже, че всичко отива по дяволите. Той също си мълчи и така. Искам да правим много неща, но не мога да ги споделя с него, защото по тази тема си мълчим. Не мога да кажа, че не ми е хубаво, когато го правим, напротив хубаво ми е, но е едно и също. " -След такива съждения, какво очаквате? Без да извикате, чакате ехо!? Мъжът не е гадател на мисли, защо чакате инициативата да дойде от него? Няма мъж, който да откаже и на най мръсните фантазии на любима жена. Е има и лигльовци, които се гнусят, но те са рядкост. Тествайте го дали поддава и действайте смело, поемете инициативата, не може да не запали!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2f23038f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мъж. И аз съм така всеки път по един и същи начин. Искам ли нещо друго - на задна, отдолу 69 - не може. Много много рядко. За сметка на това любовницата прави почти всичко и се кефи на макс :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2ec060f855
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Пак поне правите секс. Ние правим секс само по инициатива на жена ми - когато и както тя поиска, при това не е често. Ако аз се опитам да поема инициативата или да отворя темата за секс, следва или директен отказ или скандал. Ако можете да говорите го направете, иначе няма да вървят работите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0e74fe1be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ние тук коментиращите не можем да влезем във вашата спалня и да разпалим огъня ви.Само ти си познаваш човека.Ако сте си омръзнали или има терти човек между вас - ами раздялата е най-доброто.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1b184fde38
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9 да ти кажа честно, вече той дори ми отказва. Опитах се по друг начин, а той каза, че му се спи и наистина заспа. Нямам какво да добавя повече, чувствам се нежелана. Имам желание да оправя нещата, а той просто не позволява...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker