Докога ще съм незадоволена?!.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Докога ще съм незадоволена?!..
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 8729 пъти
Имам приятел, с който правим секс. Писна ми да свършва за 3 мин. и да захърква. Веднъж го попитах защо не повтаря, а той ми каза, че му били нужни около 30-40 мин, зада му стане отново. Е, казвам ви паднах! Той е на 31, аз на 22, такова нещо не ми се беше случвало. Сутринта пак правихме секс, тъкмо се бях възбудила и той айде свърши. След това заспа като магаре и аз стоях и броях овцете. С нищо не ми помогна да свърша, а малко ми трябваше. Изгубвам интерес към него и секса. Незнам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1e6015ffa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е просто смени гаджето!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5975f2841a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо преди това не те "подготви" с малко френски ласки? Така ще си достатачно възбудена за да оцениш макар и краткото му представяне. А да не подценяваме силата на езичето - може да предизвика несравними изживявания и за давата пола.
И в краен случай - гадно е но все пак се оглеждай за нещо друго... И без това разликата във възрастта е голяма...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 32c13b690a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Намери си някои който може да върши "работа" :)

>>> Тишански <<<

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 52fbc82100
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има две решения, едното е чисто нов вибратор, а второто нов приятел....

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2e7d26f6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Защо на мен не ми се падне такава жена :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 29245ea1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мацке,прочети това и ще си намериш майстора http://spodeli.net/1/story-925.html

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 53bf06ef26
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Докато е време си потърси друг, защото с годините нещата ще се влошават. Казвам го от собствен горчев опит, въпреки, че при нас изобщо не ставаше въпрос за три минути. На мен лично ми харесва да правя секс по час и нещо /до час и половина/, но има с кого. При нас /ние сме по-скоро на средна възраст/ актът е по-дълъг и за това не повтаряме или го правим след няколко часа. На двамата така ни харисва, но пак ти повтарям - това ни си е работа. По-добре си търси друг или пробвайте със спрей за задържане. Много е ефикасен и се предава без рецапта в секс-шоповете и аптеките.
Клолкото до съвета на №2 - колкото и да те подготвя няколко минути са направо смешни за качествен секс.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d652f16ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   ох, ох напълно разбирам авторката. И аз съм на същото "дередже" и се чудя какво да правя честно. Само дето при мен е по-сложно, ще се женим. Проблема е, че извън сексуалните проблеми всичко е много добре и наистина това е основния проблем. Свършва за 3 мин и не повтаря. Знае за проблема си, защото в началото и 3 не можеше да изкара и го накарах да отиде на лекар пи някакви хапчета, мисля антидепресанти и с тях изкарваше и по 20 мин, но бързо ги спря и после пак от 2-5 мин максимум, 10 мин направо е чудо :) И аз постоянно сънувам други мъже, скъсах се да се самозадоволявам, ама не ми се иска така да си изкарам живота. Не искам да се разделям с него, защото всичко друго е ОК. Мислела съм си да си намеря любовник, ама той ако разбере и ще ме остави. Направо и аз не знам какво да правя, честно. Сигурно ще се вредя в редиците на изневеряващите, но просто един живот се живее. И пак казвам, като изключим този проблем е мъж мечта наистина, сърце не ми дава да се разделя с него.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 82930bed98
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   леле леле, Номер 9: Добре дошла в клуба, аз съм авторката. Мн. е кофти положението. Мен ме дразни и това, че мн мн не го интересува, че аз не съм задоволена, смисъл като свърши си заспива и дотам, а би могъл да ми помогне по някакъв начин.. Е кво нема да му изневерявам, няма да ти казвам, че и аз се задоволявам ако искам да стигам до кулминацията иначе забрави. Честно казано не се чувствам гузна да му изневерявам, той да не би да му е гадно като ме оставя наполовина и си захърква. Не мисля обаче да стигам до по серизна връзка, смисъл брак и тн. Не, мерси.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ae68937a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   номер 9 и номер 10 - ужас ви казвам!!!
Първият ми приятел не само беше мини размер, не можеше да го вдигне без орално подпомагаше, но и веднага след това беше толкова доволен от постигнатото, че не му пукаше за мен. И той беше в началото на 30-те, нито пиеше, нито пуши.
Сега съм с номер 2 и съм много доволна, макар че е 15 години по-възрастен от номер 1 (в края на 40-те! ). Вече сме от почти десетилетие заедно и не си спомням да не е могъл всеки ден и дори по два пъти през 20 мин.(не взима някакви хапчета) Оставя ме, чак ако му кажа, че не искам и не мога да стигна до края (случва ми се след оволацията да не мога да свърша, при стрес и т. н. ). Родих се.
Съветвам ви да бъдете безкомпромисни, защото рано или късно ще изневерите и само ще си отворите стрес. Аз при първият какво ли не опитах, не можах да го накарам и да отиде на лекар, а май имаше някакво разширение на вените на тестистите или нещо такова, та сега май е и бездетен, защото с жена му са женени отдавна, а нямат деца (да не говорим, че жена му ми беше най-добрата приятелка и като разбрах, че е бил и с нея, въпреки смешните си възможности в леглото се спуках от смях в последствие де, на момента ми беше трагедия, ама 2 седмици по-късно разбрах какво е да си жена с номер 2).

С две думи - има само какво да спечелите... иначе и тук има хора, които са си взели разни домашни любимци за заместител... успеХ!!!

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3674e79924
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Пффф кво е тва като свърши 1 път и да му пада???

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 59a3ce2ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   от авторката: не ме питай как се управям, задоволявам се с ръка или вибратор. Имам още един пр, да го наречем познат, никога така не ме е оставял, може той да не свърши, но винаги гледа аз да съм задоволена.. Но аз знам, че той не е сериозен спрямо мен и търси само секс, затова отбягвам да се срещам с него. А моят си приятел незнам какво да правя с него, като махнеме секса всичко му е добре, не пие, не изневерява, уважава ме.. Обаче секса не върви, няма го онова бурно преживяване, да останеш без дъх от кеф.. ох незнам.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d652f16ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 9 съм аз. Ами моя приятел напротив, интересува се, говорили сме по темата и честно казано, ако скоро не се оправят нещата пак ще го пратя на лекар. Ще пробвам да правим по често секс, в началото като се събрахме да живеем правехме и по 5 пъти на ден и тогава издържаше доста повече, сега 1 път на седмица примерно, ама мен не ми се и занимава, докато се съблека и трябва да се обличам и само се дразня и депресирам. Да не съм била с други мъже, да не знам какво може да се прави в леглото. Ама като съм била. Абе не е работа това, но не е нормално да оставиш някой, когото обичаш заради това. Поне трябва да се опита. Решила съм да пробвам да правим известно време всеки ден секс, да видим дали ще има подобрение.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c0f5f364ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   предлагам на 9 и 15 да си измислят стратегия, преди лекаря, разбира се.
Опитайте се да го обедите да си лягате по-рано, изгонете телевизора от спалнята си, ако е намерил място там.
.... Направи му един масаж, нека да се отнеме този натиск за сексуалното, притеснението, че може да не издържи. Нека върви приятна, тиха музика, да е топло в помещението и да имате под ръка масажно масло и хавлия. Не се събличайте, нека не мисли, че става дума за нещо сексуално.
Повечето мъже просто заради натискът да са добре в леглото накрая се излагат.
Така може след отпускане, ако забележите, че има ерекция от масажа да го масажирате и там до еякулация, но без секс. Правете това често-често, но не го насилвайте. И така, в края да кажем на една такава приятна седмица, може след поредното изпразване, след поредното изпускане, да преминете и къмс секс. Така той ще се представи добре, няма да свърши за 3 мин. като е изпразнен и отпуснат, като няма натиск. Един, два, три пъти да успее да се представи добре, ще нарастне самочувствие и всичко..

Е, ако проблемът не е заради натиска да се представи добре, не знам - ако е физически, тогава на лекар, но не знам какво е лечението, освен виагра, а това е не само скъпо, но в доста случаи и вредно решение.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d652f16ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   аз съм 9, според мен проблема е на психологична основа, защото съвсем в началото още като се сваляхме беше тотално зле и дори не можеше да го надърви като хората. Аз тъкмо вече щях да го оставям, когато отиде на лекар изписа му тия антидепресанти и после започна да прави секс както казах доста по-продължителен и вече нямаше проблеми с това, че не може да го надърви. Сега си е ок, нямам забележки и за размера, само пустата продължителност. Забелязала съм, че въпреки че сме много време заедно вече все още се притеснява, примерно като тръгнеме да правим секс и в някоя нова поза и ако не успее да го вкара от първия път и веднага се притеснява и му пада. Ей такива неща. Аз се опитвам да го разбирам, но в един момент май ще трябва някой да разбира мен. Просто си мисля, че ако си намеря някой да му изневеря не би трябвало дори да ме съди, защото секса си е секс, чувствата, чувства. Просто съм си казала, каквото стане и това е. Но не мисля, че ще изкарам остатъка от живота си, само с такъв партньор, колкото и гадно да звучи

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c0f5f364ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   номер 9, много добре те разбирам, имах подобен приятел, при него беш обаче и физически проблем.

Нормалните хора не би следвало да те съдят, ако си намериш другаде задоволство, но трябва да го правиш много дискретно, можеш окончателно да съсипеш приятеля си, ако разбере, защото това му е голям стрес и проблем, може би жена преди тебе го е обидила и не го е разбрала.

Според мен трябва, колкото и да е трудно, да го хвалиш за способностите му в леглото, някак си да се опиташ този стрес да го намалиш. Антидепресивните са само временно решение, те са много вредни и водят до престрастяване, добре че ги е спрял.
Опитай се някак си, ти го познаваш, да намалиш неговия собствен натиск да се представя добре в леглото, може да му покажеш как да те докарва до края с ръце и т. н., да му повтаряш, колко добре те задоволява... колкото по-често го повтаряш, толкова по-сигурен ще става в себе си, но трябва действително да не изглежда фалшиво и натрапено, а в подходящ момент....
Ако има стрес в службата, масажите са добро разтоварване, карай го и той да те масажира, без секс, но със задоволяване. Намери си книги за тантра, но преди всичко трябва ти да се успокоиш и да не се чувстваш фрустрирана и ощетена - да, може да кръшнеш, но трябва 100% да е сигурно, че няма как да излезне на яве, това ще го унищожи. Ако го обичаш, рискът е много голям. Пробвай първо с него, дай всичко от себе си просто.
Опитай се да интегрираш и разни играчки в любовната игра, дано не се притесни съвсем, но е важно да се отнеме този натиск в мозъка - трябва да издържа дълго, трябва да получа ерекция, трябва, трябва...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: aff0b88fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   До номер 9, както и до всички останали дами, които са писали в тази тема: Според мен вие нямате чувства към тези мъже, щом отдавате толкова голямо значение на продължителността на сексуалния акт и размера на пенисите им! Ако наистина ги обичахте, нямаше да ви правят впечатление тези подробности... Помислете малко по-добър ли е варианта да сте с мъж, който е отличник в секса, но ви има за секс играчка??? Какво бъдеще ще имате с него? Какво семейство ще създадете? Аз като мъж останах потресен от думите ви! Това ли представляваме за вас, ние мъжете, едни марионетки за секс???
Дано създателят се смили над мен и никога да не ме срещне с жена като вас! :(

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 089a58ca6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   19, имаше една статия(може да се намери), че когато сексът е на ниво представлява 10% от нещата във връзката. Когато не върви е 90%. За мен процентът не е толкова голям, но определено ако това продължи дълго е много трудно да се издържи. Интересни сте ми мъжете, които говорите така. Хем ако жената до вас не прави секс с вас, най-малкото ще си намерите любовница и това било оправдано защото сте мъже, хем ако тя не е задоволена веднага го обърнахте на повърхност.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 51a1c4dcc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   до 19: Нещо не си в час, приятел. Естествено, че секса играе мн. важна роля в една връзка. Не е на 1 място, но е от голямо значение. Ти говориш така, защото не ти е на главата. Защото знаеш, че ти си свършил примерно, а ние не, и вече секса не бил чак такъв проблем. Е как да не е? Както в любовта са двама, така и в секса трябва да е така. И двамата да са доволни!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 077e72dded
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   аз имам друг проблем не ще да му стане а сиг от 1 година сме заедно

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2704d8d333
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Номер 20, тук не става въпрос за никакъв секс, а за незадоволителен секс! Значи все пак мъжът ви доставя някакво удоволствие, но то не е пълно.. Еми извинявай, но ми звучи супер егоистично. Плюс това, има много мъже с този "проблем", но много малко от тях са постигнали някакъв съществен напредък, въпреки старанието си! Представи си, че ти свършваш за 3минути, а той продължава да те лашка още 15стина минути. Само така можеш да се поставиш на неговото място... Мислиш ли, че той не иска да свършва по-бавно??? Прави сте, това е сериозен проблем, за който обаче е нужно разбиране и от двете страни в една връзка! Нужно е едно по-либерално отношение към подобен род проблеми. Всичко това е валидно в случай, че любовта между двамата партньори е взаимна! Ако любовта липсва, остават само сексуалните отношения, а както всички знаем те са до време и нищо хубаво не могат да донесат на практикуващия ги в по дългосрочен план, освен единия оргазъм по време на секс. Но и това е до време, защото след 50годишна възраст ще мислите по друг начин!
Така, че съветът ми към авторката е да преосмисли приоритетите си... След като сексът е толкова жизнено важен за теб, има достатъчно сайтове за запознанства и мераклии в тях, които могат да ти го доставят и то без заплащане.
Ако обаче се интересуваш повече от духовната страна на една връзка и стабилните отношения с партньора ти, знаеш какъв е отговора... Няма идеален вариант, където всичко да е супер!!!
Май Наполеон е бил прав като е казал, че всички жени са к**ви, освен майка му... Нищо лично!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 9b9ed75458
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Вие пък ако вярвате на всяка статия, която четете... Иначе съм съгласна, че сексът е важен, но за всеки в различна степен. Какви са тези смешни проценти?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 089a58ca6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   24, сама съм казала, че за мен процентът не е такъв и не съм казала, че вярвам на статията, а просто я давам за пример. Истината е, че тялото ни има нужда от секс и ако той не върви не виждам как ще върви и самата връзка.
23, почни да правиш секс и жената до теб да свърши точно преди теб и да спрете. Нека това да е всеки път, дори тя да се старае. Друга песен ще запееш.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d652f16ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Номер 19, това което казваш е пълна простотия. Все едно да правя секс с партньра си и да спра преди той да е свършил и после да му кажа "виж какво гледай духовната страна на връзката, да не те интересува сеска, защото ние се обичаме". Та напротив много обичам приятеля си и затова още съм с него, но това ме тормози и не ми дава мира, защото аз имам своите нужди, колкото и да ти е странно и жените искат да изпитват удоволствие от секса и тей като имам свои нужди, а не мога да ги намеря при половинката си, то значи нещо куца. Разбира се, че проявявам разбиране, но тази сутрин например беше 1 мин секса и направо се обърна и пак заспа. Никакво намерение за повторение. Аз да не съм от желязо бе да му се не види. Затова и казах, вероятно няма да го напусна, но това не важи за изневярата

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: f7f75eab02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   и моя приятел е от бързите и аз не знам какво да правя искам повече ама не може

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0799333f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   От авторката: Успокоих се, че поне не съм единствената с този проблем. Явно доста мацки си имат "бързосвършващи" гаджета. Аз вече незнам как да се справя с проблема. Добре, да приемем, че свършва мн. бързо, ами не може ли да ме довърши с лизане или с ръка, или да се помъчи да повтори акта, бе мама му стара! Мн. се дразня от факта, че той даже не се интересува как съм аз, да се погрижи за мен, а той си заспива сладко-сладко и мен кучета ме яли. Е, как да не му изневерявам? Или трябва нон-стоп да се самозадоволявам.. Ама аз имам нужда от истински мъж до себе си, да знае какво прави и да те побърка.. А при мен напредък няма.. :(

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 64cf44a41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Има мъже с по-малки познания за секса и за женския оргазъм. Това беше в миналото-но може би и сега се срещат=може да не е достатъчно опитен-защо изискваш от него всичко. Поговорете спокойно или най-добре по време на секс му кажи че еди си какво ти е приятно. Да се учи да забавя темпото щом му опре да свършва. И моят мъж имаше подобен проблем, но като се разрових в Интернет открих някакви техники против бързото свършване. Постепенно това се тренира-с опита идват и по големи умения-само жената трябва да знае как да си го поиска. Да вярно е, че е гоистично от негова страна-но може би за него това е нормално. И още по-младите мъже свършват по-бързо.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: eb886cfa7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Номер 25 и 26, вижте какво описаната от вас ситуация просто няма как да се случи не само при мен, но и при почти никой мъж на тая планета. Почти няма мъж, който при желание да не може да свърши за 2-3минути(дори и половите атлети издържащи с часове)! Така, че ако веднъж се случи момичето да свърши преди мен, за следващия път вече ще знам за колко време горе долу свършва тя и съответно аз ще мога да се впиша в нейния график. Обаче при вас жените незнайно защо тази способност липсва. Ако вие можехте да се контролирате и да свършвате по-бързо, сега нямаше да ревете, че сте незадоволени. Обаче съдба…
Поне според мен основният проблем на авторката е, че при нейния приятел липсва всякакво желание за промяна на това статукво, и най-вече безразличието към нейните потребности и нужди! Наистина е неприятно, че когато той свърши забравя напълно за теб. Няма обаче такъв проблем, който да не може да бъде решен чрез силата на любовта!
Точно заради това останах толкова възмутен от вашите изказвания и смятам, че вие по-скоро мислите като жени нуждаещи се от някаква услуга, а не като влюбени хора.
Нормалната влюбена жена не поставя изисквания пред партньора си от сорта: колко голям трябва да е члена, каква да баде продължителността на половия акт и тем подобни… Тя приема мъжа с всичките му недостатъци и плюсове!
И какви са тея прословути нужди, които имате… Оргазмът е състояние не мозъка, а не физиологична нужда на тялото ни! Така, че ако не престанете да си представяте секса като обикновено механично търкане на половите ви органи, едва ли можете да очаквате някакви забележими резултати в тази насока. Пък и защо е толкова важна за вас продължителността на същинския акт, след като почти всички жени свършвате чрез стимулация на клитора и това е научно доказан факт?
Има мъже, които са по-добри и по-издръжливи в секса, но това е и до някъде генетично обосновано. Просто майката природа е взела от едни и дала на други...
За това пък вашите мъже имат много други качества, които въпросните мачовци не притежавт!! Вие какъв тип мъже предпочитате, добри е** чи, но безчувствени към вас или това, с което разполагате в момента?
Другото нещо, което ме издразни страшно много е, че третирате бившите си и настоящи гаджета като някаква стока, която сте си купили в магазина. Все едно изобщо не ви пука за тях, а уж твърдите че ги обичате.. Когато късате с мъж, изглежда така сякаш сменяте старата електронна игра с нова по-добра версия. Никаква емоция и тъга не долавям от думите ви…:( Честно да си призная, това нещо много ме натъжава.
Не знам за вашите мъже, но аз не бих ви дарил и с една секунда секс, защото не го заслужавате!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d652f16ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Номер 26 съм аз. Дразня се повече на него, че не прави опити да повтаря, не прави никакви опити да подобри положението. Т. е. винаги когато е вземал някакви мерки е било защото аз съм го натиснала. А иначе не смея дори да го пипна в любовната игра (когато много рядко има такава), защото е сършил още в ръцете ми. Е кажете ми вие как бихте постъпили. Търпелива съм и колко време правя всичко възможно, но в едно съм сигурна. Ако всичко продължава така ще се разделим рано или късно.
А колкото до номер 30 изобщо не ми обяснявай как не сме били влюбени и тем подобни глупости. Да си чувал, че секса е важна част от една връзка и когато е скапан тя бързо се разпада? Не ми обяснявай как е важно духовното, защото ако беше така хората щяха само да се държат за ръце и да отиват в леглото само за да правят деца. Ако и ти свършваш бързо по -добре намери начини да решиш проблема си, отколкото да се успокояваш, колко нормално е това.
Аз смело мога да заявя, че единствения проблем в нашата връзка е секса, и ако беше на ниво нямаше да се кося изобщо.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: f91394ca67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Здравейте! Незнам изобщо защо се стига до спор в темата при условие, че това е дискусия, в която би трябвало чрез мнението си да си помогнем а не да разглеждаме духовното или.. физическото!
Преди време приятелка на майка ми.. ми говореше по повод гаджетата и отношенията между мъжа и жената и ми каза: "Много е важно да си пасвате в секса. Не си ли пасвате там.. и на други места няма да се разбирате. " може би тогава си мислех, че няма особено много смисъл в думите й, но с времето го осъзнах и мисля. че е имала право. Аз за първи път имам сексуални отношения с човек, който свършва бързо, но за съжаление само тои остава задоволен. Правим секс по няколко пъти в деня и всичките пъти той свършва, а аз не. Не се сещам в момента от колко време не съм стигала до кулминацията на този акт и честно да Ви кажа в началото не ми правеше впечатление, но това стана ежедневие и ми е адски неприятно, че същност той не е виновен и няма какво кой знае да се направи. Не мисля да му казвам, че искам да го правим с презарватив, или да му взема спрей за задържане и т. н. защото той за мен е истински мъжкар независимо от ситуацията, която описах по-горе и не желая да го обидя и накърня достойнството му. Виждам го, че ако не съм свършила иска и търси начин да свърша и аз, но ако ще е само клиторно свършване това и аз мога да го направя нали така? Неговото "оправдание" е това, че много го възбуждам.. или тоест че прекалено много го възбуждам.. и може би по-голямата част от съзнанието му е заета с това да се стреми към сувършенство и от там да не се получават нещата..
Та, естествено е да сме недоволни.. връзката е комплекс от доста неща и понякога духовното неможе да навакса физическото и обратното.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 146511b582
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   До авторката. Доста чудно ми се вижда мъж на 31 да свършва за 3 минути. Да беше на 14-16 г. добре, но на 31... Според мен това е проблем на мъжа до теб. Аз съм мъж, но за разлика от някои писали тук жени мисля, че имаш пълното право да искаш да си задоволена и в секса. Смятам, че една връзка се крепи върху БАЛАНСА на много фактори, като количественото им съотношение непрекъснато се мени. БАЛАНС обаче трябва да има задължително. Секса, колкото и да не искат да го признаят някои хора, е един от тези фактори.
Права си - приятеля ти има проблем. И ако не искаш този проблем да стане и твой имаш две възможности. Първата - говориш с него и посещавате сексолог. Втората - сменяш го, защото в противен случай ще дойде ден когато ще се влееш в редиците на изневеряващите. Още сега го осъзнаваш. Ще бъде глупаво от твоя страна да паднеш в дупката, след като си я видяла.
Колкото до упреците които прочетох тук, че по - добре 3 минути секс и други качества, отколкото...
Ха ха ха! По - добре нормален секс и други качества. Колкото и странно да звучи и такива мъже ходят по улиците. При това са достатъчно на брой.
Искрено ти желая успех. Мъж на 42

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c0da727d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Мацка, парите не са всичко в тоя живот.. Вместо да живееш на гърба на стария чичко, си започни работа и си хвани гадже твой набот, а не на дядо ти ;)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4dd3dfc3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Да, за съжаление имате нормален мъж, който подхожда малко егоистично, но при малко повече знания, търпения и усилия от двете страни нещата може би ще оправят.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8ebb8a6e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   До Авторката

На 23 съм и ако имах проблема на твоя човек щях да се самоубия... 40 мин да нети стане и то за втори път. Доктори има за тази работа. Може в теб да е проблема де, неси ли се замисляла? Или на него толко му стига.. Незнам аз тези неща неги разбирам с 3те минути.. дано никога неми се случва да е за 3 мин и да немога да повторя защото тряя се режат вени...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 146511b582
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Докато не вземеш нещата в свои ръце ;)

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 92aba1eba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Освен лечение при мен даде резултат промяна в начина на мислене към по-духовен. Започнах да ходя на Църква, да се изповядвам и да водя борба със страстите и сега вече незадоволеността не ми е проблем.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: bda3304a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Първият ми път беше на 16 и тогава го правихме половин час, свърших смених презерватива и после трябваше да ми прави свирки още толкова... после стана още по-хубаво научихме се да се контролираме и да се нагаждаме, дори когато се доближа до края забавям и така. Тоя твоя човек си прави кефа и хич не му пука. Не търси любовник а любим който ще ти носи удоволствие.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d519d11bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   А ако се напие пак ли ще свършва за 3 мин

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0605ca5a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Ще си намериш и ти майстора номер 1... както си го намерих и аз... имах подобен проблем с едно гадже като твоя... хем му беше малък.. хем свършваше бързо... но ходих в командировка до Варна.. и там се запознах със сегашния си приятел... 7г. е по голям от мен, но има такава паламарка че ме страх да започнем секс... секс е без кондом... див и животински... но естествено не с всеки... правя го само с него но си струва... обожаваме задна прашка на която направо полудявам... и цялата тека отдолу... повярвайте ми "Размера има значение"

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5cf18a9dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Добре де аз не мога да разбера едно, не МОГАТ да повторят или неИСКАТ. Моят съпруг също свършва за няколко минути първия път, но винаги може да повтори, което продължава повече от час и да потрети кото продължава толкова дълго че ми става вече неприятно. Нормално е първия път да е бързо-според мен, но защо да не може да повтори. Пробвали ли сте след секс да си поиграете с него, да го прелъстите или френска любов, съмнява ме че ще заспи при това положение. Ако пък не му кажете че искате още-нали има и ръце!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7c016cd8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Номер 1-как да смени гаджето-тя казва, че го обича и във всичко друго си допадат и се разбират. Ами ако е омъжена и мъжа и не я задоволява-какво ще прави-аз съм била във същото положение-моят мъж не е спец в леглото-но си го обичам. преди 2 години спах с друг мъж и направо щях да се побъркам-сексът беше изключителен. Това е един мъж да разбере какво ти харесва в секса и как да те възбуди. А съм чувала, че има мъже и жени, които не си пасват сексуално-вярно ли е това нещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker