Мъж над 40 - секс колко често - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъж над 40 - секс колко често
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 39202 пъти
Здравейте, правим страхотен секс с приятеля ми. Средно 2 пъти седмично. Аз съм по-млада от него и се чудя дали му стига? Той има много отговорна работа, спортува почти ежедневно... На мен ми се струва малко и все ми се иска още. Връзката ни е от около 4 години и винаги секса е бил хубав и правим двамата всичко. Просто 2 пъти седмично ми се струва малко.... Иска ми се да разбера как е при мъжете над тази възраст...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: f35e00318c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Ами различно е при мъжете в тази възраст. Моят мъж е над 40 и правим секс-1 път седмично-но сме заедно от 25 години и имаме 2 големи деца. Но някои мъже на тази възраст могат да го правят и всеки ден-просто зависи колко сексуално активен е дадения индивид и особенно ако няма постоянна партниорка-той е по-активен.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0f5e5519b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Няма рецепта за това, толкова му се прави на човекът. Има и такива на същата възраст, които правят всеки ден, има и такива, които правят само 1 път в месеца. Все пак сексът не трябва да бъде като яденето, той е нещо по-специално.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 9940eaf2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Здрасти, и моят е по-голям от мен - той е на 48 сега, но когато тръгнахме беше на 39, така че сме били заедно почти по време на цялото му четвърто десетилетие.

В началото го правихме не само всеки ден, но и по много пъти, но това май е така при всички връзки.
С течение на времето, сексът поне за мен става все по-хубав, но все пак поолегна връзката.
И моят човек има кариера и много стрес в работата си и работи поне 10 часа на ден, може и повече, но е физически здрав, не прави спорт от години, но е бивш спортист, дори сега е леко закръглен, но е много здрав. Прави ми впечатление, че като е уморен предпочита аз да поема инициативата, да го масажирам, да го глезя с храна и внимание. Тогава предпочита и фелациото. Така правим почти всеки ден секс + фелацио отделно. Събират се поне 4 пъти, може и повече (той НЕ взима и медикаменти, виагри и т.н.).

Според мен, няма пречки един 40-годишен да има почти всеки ден секс, но трябва ти да поемеш инициативата и да си по-активната част, ако е уморен. Секс не отказва иначе, ако го привличаш сексуално, никой мъж мисля не се отказва от възможност за секс - тук май са доста по-различни от нас (независимо от възрастта), защото аз като съм под стрес, уморена, или сме се карали не съм на кеф... но пак свършваме в леглото...
То е една размяна на активност - но ако ти в случая искаш по-често секс, бъди активна.

Изгони телевизора от спалнята, освен ако не го включиш на предварително подбрано порно.
Моят харесва много тройки с две жени, жени по принцип, които се събличат и палуват. Тук мъжете пак, според мен си приличат - предразположи го с такава атмосфера, няма начин просто да не се получи.

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИШ

В никакъв случай не трябва да се оплакваш директно, че сексът ти е малко, не трябва да поставяш под въпрос мъжкото му достойнство, не трябва да мрънкаш и изобщо да критизираш, а да действаш и да го побутваш в правилната посока, да внасяш разнообразие в секса и да го искаш индиректно - разхождай се в секси нощничка по апартамента случайно, разбира се, разкажи каква секси история си чела, може и да интегрираш някакви играчки.... зависи какъв е вкусът на човека. Моят е консерва в последното отношение, за жалост.

Проблемът на мъжете на 40 не е толкова физически, ако са здрави и не пушат и пият, колкото психически, особено ако са с по-млада партнъорка. Те си мислят вече, че всичко са опитали в секса, че всичко знаят по принцип и ти няма какво да им покажеш. Е, докажи му, че не е така и го предразположи към секс. Чети и за Тантра-масажите, изобщо за еротични масажи, това много помага.
Не съм била с други мъже, но съм чела, че по-възрастните се нуждаят от повечеко време за възбуждане, но после издържали повече. Аз за себе си съм доволна, но си признавам, че в повечето случаи аз съм активната и той е бил „изнасилваният„ и подбужданият към сексуалния акт.

Като се върне от командировка обаче е див като в началото, може би му идва добре малко време без секс. Не знам, аз не го щадя, пожелавам ти и ти да последваш примера ми.

Иначе има много 40-годишни мъже, които се отказват от сексуалността си, уж били стари и ако престанат, много лесно стават асексуални - нямат нужда от секс. Особено над 50, 55 г. много мъже, чиито жени не искат секс, заради турболенциите на критическата, или си намират любовници, или се отказват от секса. Има приятели на моя човек, които не правят вече секс и не се интересуват от това, много жалко....

Успех и - НЕ ГО ЩАДИ, а действай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f6582a0bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Аз съм мъж, карам 36-тата си година. За мен е нормално да имам сексуално желание 2 пъти дневно и обикновенно го удоволетворявам през почивните дни. През работните дни максимум по 1 път дневно. План максимум, е 9 пъти седмично, а средното число е около 7 пъти седмично.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c9d1434947
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

5.   Здравейте! Приятелят ми е на 42 години. Заедно сме от 7. И в началото сексът никога не е бил "на ниво", но все пак го имаше. Приблизително от 2-3 години обаче на практика между нас няма такива отношения. Сигурна съм, че няма друга. Неведнъж сме водили разговори. Отговорът е: "уморен съм", "не ми се прави секс", "боли ме кръстът" и прочие... Вече не зная какво да правя! Не си падам по случайните връзки и много държах на него, но вече нещо с мен не е наред - чувствам се много потисната, грозна, самочувствието ми е на нула... Понякога ми иде да си събера багажа и да се махна, дори съм го правила, но когато той отново ме потърси, аз се връщам при него... Знам - ще кажете сама си си виновна. По принцип трудно допускам хора до себе си, но когато го направя, се привързвам силно и съм всеотдайна... Предложих му да отидем на сексолог, категорично отказа. Въобще не иска и да чуе! Питам се: възможно ли е един 40-годишен мъж да няма нужда от секс? И не е ли патология това? За него не знам, но аз вече не се чувствам жена, въпреки че по принцип винаги съм била харесвана от мъжете, особено преди да пострада самочувствието ми така. В скоро време май аз ще имам нужда от терапевт.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c0fc2a9367
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Aз съм на 48 и правим секс с приятелката ми всеки ден а понякога и повече.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: edfee00b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 45, а съпругът ми на 48. Заедно сме от 24 години и имаме две деца. Имаме си редовен секс почти 2-3 пъти в седмицата.
Обикновено той е активната страна в секса и си търси, а аз никога не му отказвам, а и не ми трябва много време за настройка-буквално няколко секунди ми трябват и съм готова. Обичам си го и държа на него. Дълго време бях много срамежлива и го оставях той да си действа както иска, а аз просто окаквах да бъда пожелана. Обикновено го прави по-грубо и силно, а често на мен ми се е искало да е малко по-нежен, да ме целува повече и т. н.
Имало е моменти когато съм се чувствала просто чукана... но не и любена и ми е било тъжно за това.
Напоследък обаче аз реших да съм по-активната и това ми харесва. Не ми трябва никакво възбуждащо бельо-аз съм си голичка само по парфюм... Започвам го с целувки, с езиче по ушните миди и се плъзгам надолу, целувки по гърдите, корема и стигам до "мъжкото му достойнство", нежно поставям гърдите си около него... и започвам с френски ласки -езиче, целувки колкото си може по-дълго, питам го дали му харесва и пак продължавам, защото знам, че много му харесва. После сядам отгоре и продължавам така, после той иска да му се надупя и продължаваме... и някъде там вече като се поизморим свършваме и така.
Мисля, че поосвежихме сексуалната си практика, а и той ми казва, че се чувства като с друга жена което значи, че оценява усилията и желанието ми... и така.
Мисля, че в секса никога не е късно да преоткриеш нещо ново и да ви е хубаво.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3bb1590a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Ние сме двамата на 46 с приятелката ми от две години заедно, обичам я и правим секс почти всеки ден с малки изключения по два пъти дневно... Откак сме заедно, не съм се разболявал, даже настиване, което преди беше редовно и нормално, поне по един път на година за мен
Става все по хубаво с напредване на времето, макар понякога да е „набързо“ или тя да споделя, че съм я бил „изчукал“
Чувствам се прекрасно а и тя твърди същото, макар да ме пита усмихната понякога, „това нормално ли е след две години връзка“

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 44df257376
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами зависи от партньорите. Може всеки е ден по два пъти и да е зле, може и да е 1 път на два месеца и всеки да е ОК. Кофти е ако има разминаване и тогава се появава друг, който да запълни пазарната ниша. Природата не търпи празно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7f96ff65ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   аз съм на 44, спортувам пазя диета и вземам стимулант-трибестан, зеленчуци и мастика и витамин е, правя секс с моята съпруга по 5 пъти на седмица, тя е на 37, прави и секс по 2-3 пъти месечно с една колешка, много рядко плащам за секс предимно на студентки, във варна са 50 на час на техен терен,
като сметнем на месец към 25 пъти,
вярното е мъжа да бе с еотпуска, да спортува и поне веднъж в несеца да спи с момиче на възрастана дъщеря му, това е моята рецепта

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d4a67182cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте! Моят годеник е на 58 години, аз съм на 51 и правим секс всеки ден и се чудя до каква възраст може да продължи това темпо?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4e764bc09b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   М41, жена ми на 38. Правим секс 1-2 пъти седмично макс, често се случва и да пропуснем. С времето започваме да го правим все по-рядко. Жена ми няма желание.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fe685480ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   аз съм на 60г и ми се прави секс всеки ден имам си любовница на която и се прави много секс защото го няма в къщи мъжът и пие и спи затова я чукам по цял час докато каже стига толкова путето ми изтръпна

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8f8fbdb8c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Мъжът ми е на 52 г - почти всеки ден, най-малкото орална, но поне в месеца 28 пъти
ж31

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2dd08161c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Напълно достатъчно е, ако не му стига, ще си поиска!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9c606c1ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   ИСКАМ ДА ПИТАМ всичките жени дето тук са споделили че го правят почти всеки ден, работят ли или са домакини, защото жената все дърпа под предлог че е изморена и спи и се, , и ако 2 пъти или 3 на месеца е секс, , здраве у кажи, 156

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8f8fbdb8c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   И работим и сме домакини! Е, пак си уморена, но за 15 мин. Креватно джудо има винаги желание, мъжът ми е на 50 г., аз на 35 И малки деца имаме!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9c606c1ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   До 20 мъжет ти е истински щастливец че те има. Такива като теб са дар божи, правя намеци колко изглежда секси и колко е красива и колко я желая и минавам с прахосмукачката пред нея, уча децата и вадя дрехите от пералнята само и само да го правим по късно ама не... отговора е един и същ лягям си много с м уморена. Точно като и наближава менз. и айде за да няма скандали после. Не ме убива че него правим а това че се чувствам нежелан, отхверлен, като че ли съм стока с изтекла годност :(
Много ама много съ м активен и ни съм толкова стар на 46 тя 39... никога не съм и иневерявял 20 години и няма да го правя и сега. искам да ми кажете как да променя нейно отношение към секса.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 6e02061708
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   до 21 мислех че съм единствен, а то имало и други така. моля за съвет, предполагам и от доктор/за съпругата ми/ 21 какво направихте как го преодоляхте.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c019586c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   На 46 съм. Правя редовно секс и понякога гледам порно, когато съм сам.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 905dcf036b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   25. Аз съм на 63 години. От 15 години мъжът ми не ме е потърсил за секс. Женени сме от 40 години. Възможно ли е той да няма желание за секс или си има любовница?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 579567de54
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   номер 25, не си ли се сетила малко късничко за такива въпроси?
На 63 г. ако е и мъжът ти, той има сексуални желаниея и нужди АКО Е ЗДРАВ. Моят съпруг е в началото на 50-те и редовно имаме секс (4 до 7 пъти седмично). Има по-големи с 17 г. братя, които са още полово активни, но се разведоха и са женени за жени в 50-те някъде, а проблемът е бил точно, че първите им жени не са искали секс с тях. Аз също съм втора съпруга и като единствена съм много по-млада. Между другото нито на мъжа на 50, нито на 60 му трябва виагра ако е здрав. Има хора на бетаблокъри (хапчета на сърце) и те губят своята потентност, но здравият мъж си прави секс или поне се самозадоволява на тази възраст, но ако мъжът ти не те е харесвал на 40, защо реши, че на 63 ще почне да прави секс с теб независимо от причината? Не е ли малко късничко за подобни дилеми? .

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 454f6cea75
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Малко е! До 50 трябва всеки ден да се прави.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 470a85fee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

28.   28, да! Даже по 2-3 пъти на ден, а защо не и постоянно само това да се прави?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 557c7412d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   аз съм на 38 и ми се е. е като на нерез а жената не се и сеща(4пъти в месеца) и вече си мисля, че или си има любовник или е фригидна. Та по тоя въпрос скоро мисля да и предложа да продължим да живеем в отворена връзка заради децата. ако иска да се чука да се чука а аз ще спра да се дърпам и отказвам на сумати жени поради простата причина, че не искам да лъжа нито нея нито когото и да било и ще си чукам по няколко пъти на ден както правех и преди
п. с.
писна ми при жена да го лъскам всеки ден

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a8bda5acf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Много коментари и все различни мнения, не са важни толкова годините за мъжа, дали е над 40 или над 50 ако щете, важно е физическото и емоционалното му състояние, Важно е жената да е жена в истинския смисъл на думата и да го предразполага и разнообразява нещата в годините. Доста жени са цифроманки по отношение на годините на мъжа и като кажат, той е над 40 или над 50 и не е същия, без да виждат самите себе си и това че женският организъм много по-бързо остарява от мъжкия. След навлизане в критическата възраст жените надебеляват и се обезформят заради промяната в хормоните и при тях е неизбежно за разлика от мъжете при които проблемите с простата не са присъщи за всички. Жени, когато харесате някой мъж не му гледате личната карта и годините нали? НЕ СА ВАЖНИ ГОДИНИТЕ А НАЧИНА НА ЖИВОТ И ПСИХОЛОГИЧЕСКАТА НАГЛАСА!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 23c8bd20fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   аз му гледам личната карта, има значение дали е на 30, 40 или 60.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b3c6d76d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Аз съм на 49 г., правя секс с жена си 3-4 пъти седмично и това ни е напълно достатъчно и на двамата. Вече така сме си паснали че свършваме в синхрон.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7e8a70053c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   M42, жена ми е на 39. И двамата сме здрави и изглеждаме добре. Имаме 2 деца -7-9 г. Правим секс до 4 пъти месечно. Аз имам желание за повече, мога и всеки ден по няколко пъти. Съпругата ми няма такова желание и има следните правила: може само преди почивен ден, 2 дни един след друг не може, не може да се завтаря, не може нищо по време на цикъл (10 дни). Преди беше достатъчно да си пийне за мерак. Сега като си пийне и гледа да се скараме нещо. Това започна преди 5 г. след като си хвана любовник. Остави го, сега няма, но нещата продължават. Бих си хванал любовница, но съм моногамен. Жалка история.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 78d58ddaab
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

37.   Здравейте и от мен! Аз съм жена на 44, половинката ми е на 42. При нас нещата стоят така разбираме се чудесно, но секса не е на първо място за нас, от 3 год. сме заедно. От началото си е така и аз винаги съм активната част. Трудно го преживях, защото аз много обичам секса, но какво да се прави... понякога в седмицата е веднъж, понякога на две седмици... Понякога си казвам не е най важното, друг път не издържам. Харесвана жена съм, но не изневетяваларявала. Според, мен си е до човека...
.. Много коюпромиси трябват в такъв случай...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 дни
hash: f58c304d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Много се измъчвам, като чета коментари, че и на 50 и 60 си правят секс а мен моя мъж ме заряза още на 50 и вече 16 години никакъв секс. Той може и да си има друга но аз си страдам и много пъти съм имала желание за секс, но само съм си страдала и нищо. 16 години при жив мъж никакъв секс или съм изглупила или пък не знам защо. Може би просто не съм срещнала човек който да ми предложи- и то как като никъде не съм излизала сама- нали съм омъжена жена. Просто живота ми пропадна без да разбера защо-може би съм глупава.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cc36773dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Аз съм на 35, той е на 42. В началото го правехме по-често. Той беше активен. Постепенно аз ставах все по-активна, докато накрая той взе дори да се дърпа. Въведохме правило през ден. После той го промени през два дни да правим. Заедно сме от 6 години, но мисля все по-често за раздяла. Правим го по график, ако искам предния ден, отказва. Стигаме до скандали, обиди и т. н. Ужасно е. Затова не ве омъжих за него. Все ми повтаря, че сексът не е най- важен и с времето е нормално да намалява. Няма физически проблем, просто виждам, че не ме желае и не ми дава да го натискам. Мрази масажи, не го впечатляват дрехи или бельо. Изобщо.... мъка... Не знам до кога ще кретаме. Някакви съвети?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 291613c03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Ами номер 35, кажи му същото на него. Кажи, че искаш секс и имаш нужда, ако не се промени, чао. Ако не се стресне - значи наистина не те иска и губиш само още изгубено време. Много хора от страх да не останат сами, приемат неприемливи неща и са нещастни. Не ги разбирам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker