Не желая да правя секс с мъжа си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не желая да правя секс с мъжа си
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 4861 пъти
Здравейте. Жена съм на 25, отскоро и съпруга.
Мъжа ми не е лош, не ме бие или тормози, но... аз не го желая изобщо, а в последно време и като цяло не ми се прави секс. Дори не знам как да го обясня, спрях даже да мастурбирам, всякакво желание в мен се изпари. Не се караме с мъжа ми, той не си и иска секс, но на мен ми липсва, после се сещам какво трябва да направя за да правя секс и че надали ще получа и оргазъм и всичко си заминава. Докато бяхме гаджета пак съм била аз агресора щом стане дума за секс, но той поне се сещаше, че и аз трябва да получа оргазъм и той да е поне малко секси сега е забравил за това. А мен ме плаши дори идеята да си легна с него отново и така вече 8 месеца! На него изглежда не му пречи особенно, не си иска, не ме закача, като го попитам по този въпрос казва, че му се иска, но чака аз да си поискам, но това няма да се случи скоро, защото аз не искам. Пък и откакто се оженихме той стана по... мързелив. Вечер си ляга, ако има дрехи на леглото пребутва ги от моята страна на леглото и си ляга. Никога не готви, а може просто в последните месеци твърди, че не може. Не се доближава до пералня, простор или нещо подобно. Преди месеци ми заяви "Че ние имаме ли пералня, тя не остана ли в старата квартира? "
Разболях се и 4 дни не станах да чистя и вкъщи буквално смърдеше, защото няма кой дори да хвърли развалената храна от хладилника и тя си стои там в чинийки...
И на мен ми идва да го смачкам от бой не да спя с него!
Когато се скараме (което е много рядко и е скарване, не скандал ) той почна да се държи ужастно... преди не беше така сега казва нещо гадно и почва да си седи на телефона и не ми говори, ако номера не мине и не му се извиня той почва с драмите- самосъжаление, рев, обяснения и т. н.
Не знам какво да правя вече! Знам, че всички казват така, но той настина не беше такъв преди брака! Сега е станал търтей и зле в леглото... и не знам как да събудя него и сексуалността си

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: f4207d70b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интересно колко време сте ходили преди да се ожените. На раздяла ми мирише. И двамата сте си изпълнявали "родовите заръки" да се ожените, ама никой не е мислил в перспектива достатъчно. Кажи му какво мислиш, все пак сте се врекли и е нормално да говорите! Важното е да има доверие, дори и нещата да не са приятни.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 32beede229
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С диалог, разбирателство и много любов по между ви може да събиди сексуалността си. Иначе, ако единия е темерут нищо не става. Тогава събираш багажа и който откъдето е.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 746f2b7ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   С такъв мъж няма как да я събудиш. И търтей не ти трябва. Той се нуждае от теб, не ти от него. Той е бреме, което по никакъв начин не си длъжна да носиш, а тепърва ти предстои цял един живот с него. Ако няма споделеност, партньорство и подкрепа, не е връзка, нито семейство, а паразитиране на единия на гърба на другия. Ако имаш инстинкт за самосъхранение, тръгни си без угризения, разведи се и си намери мъж, който наистина ще те цени и уважава.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a2cfea6f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Доколкото ми е известно, в един нормален случай, секс се прави от двама. Има и голямо значение в какви отношения си с човека, с когото правиш секс. Нормално е, ако той се държи като търтей, ти да нямаш желание да го докосваш. Може да те води нагон и да не ти пука за неговите действия, да нямаш против сама да свършиш цялата работа, но ако не си в такъв период, трябва и той да стори нещо, че да ти напомни какво е желание. И аз не винаги стигам до оргазъм, но приятелят ми се старае и не ми липсва желание да спа с него. Ти се чувстваш пренатоварена, усещаш, че цялото домакинство интимния ви живот зависи изцяло от теб. Как се очаква да ти се иска? В една нормална ситуация, никой не чака другия да си поиска, а директно го казва/показва и се старае да пробуди чуждото желание. Това трябва да е двупосочно. Вярвам, че хубавия секс води до силно желание и че е резултат от опитите за взаимно доставяне на удоволствие. Можеш да се възбуждаш сама по някакъв начин и да правиш секс заради възбудата, но не вярвам да си много впечатлена, щом е по-вероятно сама да се справиш по-добре, отколкото с него. Сигурно ще се възбудиш и ще предпочетеш да се самозадоволиш, защото приятелят ти те отблъсква и емоционално и физически. Той може да реши проблема ви, не ти, ти правила достатъчно за тези години и виждаш резултата.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0634fa9465
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хм... чак аз се отвратих от твоя мъж докато четях.
Ти не го обичаш вече (и нормално ) защо го траеш?

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f2785de8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена която се чувства много работлива щото е пуснала пералня. То голяма работа да събереш парцалите да натиснеш 2 копчета. Мазоли ли си хванала от толкова работа, кво? Или тоя охлюв, кво толкова е направил, та да реве? И защо през цялото време говориш за ебане? Аз доколкото разбирам проблема е, че скоро не си имала оргазъм. кво да напраим ся? да викнем телевизия, че да отрази проблема? ти кво предлагаш?

Но ме кефи как някой трябва да е "агресор", че да правите секс. Ба тоа секс :)

То и аз съм правил такъв секс, но аз си го наричам мръснишки секс, без значение кой е инициатора. Чак "агресор". не се е случвало да си чупим зъбите :) Или може би е проблем на терминология :) Ако ли не, земи си бокс следващия път, от тия металните :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 694d7e5533
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Намери си любовник. Сега разбирам, защо толкова много хора си хващат любовници, то при такива темерути в къщи какво да правят.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 63de37cbd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Добре де, защо стоите във връзки или се жените /още по-лошо/ за хора, с които сте установили, че НЕ СИ пасвате сексуално. Това не се променя с времето, нито с разговори, нито с на баба ви хвърчилото /семейни консултанти и прочие ала-кобилкина измамници/. Или сте ок в леглото и ли не сте. Сексът в една връзка е нейната основа. Толкова ли е трудно да се разбере? !

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b9490815d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съжалявам, че ще го кажа, ама като се жените на 20-25 години в повечето случаи така става. Мислете за бъдещето бе, хора! И да, във всичко трябва взаимност. Ако я няма в домакинството, започва да изчезва и в интимността, в желанието за такава. Това не е човекът! Преди да имате деца и нещата да се проточат, защо просто не сложиш край? Можеш да се опиташ и да говориш с него, защото явно досега не си го правила. Комуникацията също е много важна, защо не му каза какво те дразни в него? Ако си му казала и той продължава - има един нормален изход от ситуацията и знаеш кой е!

Julian

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9634fc2ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъж на 43. От известно време в нашето семейство има същия проблем. Жена ми не и се иска да правим секс, винаги и показвам, че я желая, грижа се добре за семейство, помагам в домакинството, но положението е все по зле. Няма любовник, и аз не искам за сега да имам, но все пак човек почва да мисли за всичко. При теб предполагам, че проблемът е, че той е безразличен към всичко, и така му е добре да мързелува. Говори с него, без да пестиш от нищо. Аз го направих преди два три дни, и се надявам да има развитие, само да видим в каква посока, и след колко време. Ако си от София пиши да поговорим.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 93bdc9c358
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Има основни неща, без която нито една връзка не може да просъществува - доверие, секс, разбирателство, компромиси и т. н. Не виждам нищо такова във вашата. Докато нямате деца - бийте си шута и кой - от където е. Не си губете времето.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ca690b87dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Типичен български комплексар мамино с(в)инче, мързи го даже и да ебе! Не ти трябва, разкарай го докато е време и нямате деца. Ти си на 25 и мъжа ти вече ти е противен, ами като станеш та 45 или 55 кака ще я караш, тогава на жените най-много им се прави секс и изживяват най-страстните си оргазми. С моята сладуранка сме заедно 22 години но я желая силно, и правим поне 2-3 пъти секс в седмицата.
мъж на 51 г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker