Незадоволена съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Незадоволена съм
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 10200 пъти
Знам, че ще ме разкъсате от критики, но все пак искам да споделя, защото няма на кого друг. Жена на средна възраст съм и имам един проблем - сексуално незадоволена съм. Но не си мислете, че не правя секс със съпруга ми. Правя и то доста, при това качествено. Не само това, ами имаме и силна емоционална връзка. Категорично заявявам, че го обичам, макар че съм убедена, че ще ме обвините в противното, но аз си знам, че го обичам.

Проблемът ми е, че моногамията не е за мен. Изпитвам нужда от разнообразни партньори заради самото разнообразие. Искам пак да изпитам вълнението от първата среща. Искам пак да пърхат прословутите пеперуди. Тази липса на нови стимули, нови вълнения и сексуални приключения ме убиват. Не искам да е така и ме е срам да си го призная, но така или иначе желанието си го имам и не мога да се отърва от него вече години наред, колкото и да се мъча. Аз много държа на семейството си и в частност на съпруга ми. Никога не бих го наранила с изневяра, а и аз самата я ненавиждам. Дори и да се пръсна от сексуално желание, предпочитам да жертвам собственото си емоционално здраве, колкото и непоносимо да е, отколкото да рискувам брака си или да го нараня.

Но вече тази незадоволеност се е натрупала с годините до толкова, че ще експлоадирам. Избива ме на рев, непрекъснато чувствам нервност, напрежение. Благородно завиждам на суингърите - хем не лъжат партньора си, хем си позволяват разнообразие. Но той никога не би се съгласил.

Бих дала всичко на света да спра да изпитвам такива желания. Опитах някакви техники, с които уж да предизивкам мокри сънища, че поне на сън да изпитам такова удоволствие, но нищо не стана.

Не искам да ме критикувате, защото аз самата достатъчно се презирам заради това. Не искам и да ми давате съвети от сорта да си намеря любовник, защото никога на света няма да го направя, каквото и да ми коства.

Четейки тук, оставам с впечатлението, че всички или изобщо не изпитват такива желания, или ако изпитват, си изневеряват с чиста съвест и не се съобразяват с никого. Само аз ли се чувствам така? Няма ли начин да премахна тази незадоволеност или поне да я задоволя, без да изневерявам? Не знам, но вече чувствам, че не мога да понеса повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 17a8db7876
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Теб хем те сърби, хем те боли.. гледай порно и се докосвай, друг вариант нямаш, ако изключим изневярата..

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 95044dfb4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм незадоволени защото гаджето ме изхвърли без вариант за помилване в сексуалните изживявания. Искам го до полудяване но изрично ми е казано да не се приближавам че е несподелени и го отблъсквам нетърпимо.
Три месеца но в чудо съм чудо хора да се пречупя ли да си го сложа с някой. Така или иначе не ме иска бившия Други негови стари любови ги е държал с години за секс. Сигурно сексът е бил божествен
Та да излезна и да се успокоя. Ще се пръсна от хормони наистина

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 47c8b9cf70
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Авторке, защо със съпруга ти не помислите за суинг? Ние може би от година практикуваме и това изстреля връзката ни на съвсем друго ниво. И ние се бяхме забили в битовизми като вас, но така - съпреживявайки удоволствието с други двойки - сякаш сме започнали отначало отношенията си. Няма страшно, повярвай ми. Стига мъжът ти да е склонен да приеме подобен вид сексуално общуване. Ние не обичаме т.нар. групов секс, т.е. четири или пет двойки накуп, нито пък самотните партньори - било то мъж или жена. Просто общуваме с други семейства, срещаме се, вечеряме заедно, а после - и то само, ако си допаднем! - вечерта има продължение. Това обикновено се случва веднъж месечно. Много от тези хора вече наричаме свои приятели, установиха се трайни отношения, звъним си, пишем си, а когато се срещаме, се забавляваме. Освен че по този начин емоционално освежихме връзката си, сексът между нас двамата с мъжа ми стана много по-активен и страстен. Аз предполагам, че съпругът ти няма да има нищо против. При нас също аз бях инициаторът и идеята ми се прие с възторг. Много е важно обаче, ти да приемеш, че мъжът ти ще прави любов с друга жена, а той да няма проблем с това да те види с друг мъж. При тези срещи обикновено всеки започва със собствения си партньор, а вече, когато се разгорещят страстите, следва размяната в различни конфигурации.
Жена на 47 години съм.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7cdb8e7c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз се чувствам по същия начин (М 34) и макар в момента да нямам постоянна връзка ми е болно като си помисля как бих огорчил една бъдеща жена (а и вече се е случвало да огорча настояща).

За мен идеалния вариант е да разкажеш на съпруга си и той да ти разреши. Казваш, че не би се съгласил, но поне можеш да му разкажеш - нали за това е близостта между хората да се разбират един друг.

По принцип, би ли се съгласила на частично разрешение - примерно да флиртуваш с мъже без да се стига до секс или да правиш секс без проникване (за няма риск от забременяване и болести)? Аз ако обичам една жена, бих допуснал двамата да кръшкаме с някакво такова условие.

Останалото е активно самозодаволяване, виртуален секс (при който винаги има риск да премине в реален... ), отдадване на еротично творчество - писане на разкази, рисуане :)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1d46fc9d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   3, просто от любопитство - как си намирате такива двойки и взимате ли предпазни мерки? Защото напимер на мен с презерватив не ми е кеф. А и мъжа ми никога не би се слъгласил на суинг.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0cac3130ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Експериментирайте в секса, различни видове, пози. Анален не би отказал ако вече не сте го правили. Излезте някъде сред природа, направете го на нетипични места, в храстите в гора, в колата. Отидете на бар или кафе и кажи че страшно го желаеш на момента и го направете в тоалетната. Има варианти, стига той да не е силен привърженик на традиционните неща.

Ако не става, просто поговорете, кажи му че нещо ти липсва и стигнете до решение. Варианти има, недей си мълча. Изневярата не е добър вариант.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a6bd7bf7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, аз пък съм точно обратното на теб. Като съм влюбена, не искам с друг и не мога с друг. И понеже с мъжа, в който съм влюбена в момента нещата много се объркаха, хем не мога да съм с него, хем при мисълта да съм с друг ми е лошо и до рев стигам. А съм жена на 29 години, минала съм през доста неща, просто винаги съм си била жена за един мъж. Та явно има има всякакви хора, и ако и при теб важат същите принципи, няма да успееш да го пребориш. Аз се опитвам от близо две години и не става. Според мен трябва да се примириш, че няма да изчезнат тези твои усещание и от там да решиш, можеш ли да живееш с тях или трябва да направиш нещо да ги заситиш.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 98558d9974
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Ще ти кажа истината. Човек цял живот търси щастието в нещо, като малък са играчки, като порастнеш може би секс но винаги омръзва и търсиш ''нещо ново'', но след време и другия партнюр ще ти омръзне. Почини си малко, почини да излизаш навън сред природата, медитирай и намери спокойствието в живота си. Не ползвай секса като наркотик, с който да ''задоволяваш'' празнотата в себе си, никгоа няма да я запълниш така.

Последно бих ти препоръчал да прочетеш за 7-те гряха, даже и да не си религиозна (аз също не съм), там има много истина и според мен ще ти помогне и ще ти покаже, че новия партнюр няма да те задоволи, само като временна залъгалка след която ще почнеш да търсиш нова. Щастието е сред природата, повярвай ми, търси го там!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 50140369fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Нито имам съпруг, нито съм женена, но съм незадоволена. Не е до това, че си женена.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1ab7f00d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако толкова искаш и секс и пеперудки с други мъже, но си сигурна че няма да го направиш, то си в задънена улица! Явно че и с жена не е вариант? А ти говорила ли си с него за този проблем?

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 63227d5aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Или го напускаш и почваш с яко секс, но не те виждам да се откажеш от добър съпруг, жилище, пари, или си намираш някакво занимание, или му изневеряваш, той разбира и се връщаш в първи клас. Другото е лоша литература - пеперуди в стомаха и други глупости.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 630b5f305f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Ти имаш всичко и заради едното разнообразие, можеш да го изгубиш. Повярвай ми всяка връзка стига до етапа омръзна ми. Но не сменяй мъжа, а отношението, обстановката, настройката.
Една самотна жена на 40 .

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 18656194af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Сигурна ли си дали не би се съгласил на суинг. Поговори открито с него и му кажи точно как се чувстваш и какво желаеш да опитате и разнообразите. Аз съм мъж на средна възраст, семеен със щастлив брак и хубав сексуален живот и въпреки, че привидно всичко ни е на ред съм предлагал на жена ми тройка с още един мъж. Според мен няма нищо лошо да се разнообразяваме от време на време в най-различни конфигурации от чисто физическо любопитство. Много по-добре е да задоволяваме нагона и фантазиите си заедно, отколкото да се стигне до момент в който да се крием един от друг за тези чисто физиологични нужди. Говорете за тези неща - те са важни. Предполагам че и той си има определени фантазии които не е посмял да сподели с теб, без дори да предполага че ти с удоволствие би му ги сбъднала.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e65388cc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   1. Харесва ми грамотното представяне на текста.
2. "Суингъри" казваш? И казваш, че си жена на средна възраст? Малко вероятно ми се струва българка на средна възраст, живееща в България да употреби тази дума. Сега ще кажеш, че не си у нас ли? :)
3. Няма нищо лошо в полигамията. Стига обаче картите да са на масата и двамата партньори да са наясно с това!
4. Интересна провокация.
ж 30

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0d6f032b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   После ще съжаляваш понеже тва е предателство срещу семейството и мъжа ти.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5d42dc13b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   15, правилно усети, че има нещо гнило. Само че не е провокация, а умишлено съм дала оскъдна, а на места може би и грешна информация, за да няма риск да ме разпознаят. Иначе принципно всичко си е вярно с изключение на някои подробности, но те нямат особено значение.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 116cf231bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   1.Проблемът ми е, че моногамията не е за мен. Изпитвам нужда от разнообразни партньори заради самото разнообразие.
2. Искам пак да изпитам вълнението от първата среща. Искам пак да пърхат прословутите пеперуди.

Аз ли не познавам женските чувства и желания, ама това не са ли съвсем различни неща. От една страна говориш за чисто сексуално неудовлетворение /както от заглавието и увода, така и от точка 1/, а от друга-за изживяване отново на емоцията от влюбването, желанието и усещането, когато си била с точно определен човек за първи път и т.н. /точка 2/.

Кое или какво точно искаш-просто да се чукаш или да изживееш отново емоцията с някой, който много ти харесва. Или и двете.........обаче ако е повече второто, няма как моногамията да не е за теб, защото постоянно да си в емоция с различни партньори, просто не е като да ги сменяш само за секс.
Според мен за никакви пеперуди не идва реч, просто ти се чука с някой друг мъж. Това е!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4d86321266
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   авторке здравей, здравей и на всички останали, аз съм мъж който цял живот го пъха навсякъде където искаи може, да това е чувство което малко хора могат да го изпитат и да го разберат как се чувстваме по рождение хипер сексуални и незадоволени пиша ти защото цял живот жените са бягали от мен заради желанието ми за секс сигурно съм попадал все на такива които не обичат секса за това избягах от софия в едно малко красиво и уредено село в което има всичко за което мечтаеш но няма жени и се побърква но се кротнах сега мисля само за една ако се появи от някъде и да и направя заветни близнаци и да живеем спокойно и приятно но къде ли е ....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 47c8b9cf70
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Номер 3 съм в отговор на номер 5 по негова молба. Как си намираме такива двойки, питаш? Ами, първоначално се регистрарахме в специализирани сайтове. Така попаднахме на първите си партньори. С някои си допаднахме, с други - не. Тези, с които си допаднахме, от там насетне ни запознаха с техни приятели, те от своя страна ни представиха на други и така... Т.е. това е едно доста затворено общество, но ако успееш да влезеш в него, срещаш чудесни, интелигентни, образовани и разкрепостени хора, с които е приятно да се общува. Ние рядко допускаме непроверени хора сред нас, но винаги има първи път и обикновено всички са изключително толерантни към новаците.
По втория въпрос: за презервативите. Задължителни са. Но когато две двойки наистина се опознаят и си имат пълно доверие, това задължение отпада, ако на някой от четворката не му е комфортно. Моят съпруг, например, ненавижда презервативите. Използва ги, за да е сигурна партньорката му и нейния съпруг, но с мен - никога. Въпреки това, имаме приятели, с които си вярваме до такава степен, че не използваме презервативи. Всеки е отговорен към другия и това е желязно правило. Аз лично никога не бих си позволила контакт с друга двойка, ако имам и най-малкото съмнение, че изобщо, може би, евентуално имам някакъв дори и елементарен здравословен проблем като грип дори.
Аз си мисля, че авторката подценява съпруга си. Ако поговори с него открито, сподели как се чувства, мисля, че той самият не би се отказал от едно такова вълнуващо разнообразие. Говорете, бре, хора, комуникирайте помежду си! Иначе всички знаем как приключват едни такива емоционални и сексуални дефицити. Защо да си разбивате живота, като можете тепърва да преоткриете и еротиката, и себе си, и връзката си?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: dcd0919e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Решението е само едно, има такива чужди сайтове в които може да правите секс взаимно но само виртуално, повечето си крият лицата и си пишат какво искат да прави другия, или да си покаже задника или позата или други фантазии, можете да го правите заедно понеже има и такива дето обичат да го правят пред други на малка светлина, има много варианти но никога не унищожавай семейството, нямаш представа колко ще съжаляваш, ползвай играчки, промени секс позите и секс навиците с мъжа ти, и най важното НАМЕРИ РАБОТА, всичките тези мисли идват когато някой няма работа или си занимава с лека работа или с глупости .

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 419871f3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   А деца имате ли? Ако нямате - там е проблема... нашега казано, но и не съвсем.

Мастурбирай повече. Разнообразете секса с мъжа си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: aa48453b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Незадоволена чисто физически, емоционално или и двете ...
Как ти звучи мъжът ти да те чука докато ти самата му кажеш "стига"? Това би ли ти било достатъчно? Не го казвам просто така ... имам нещо предвид.
Не смееш и да поставиш въпроса за "друг" пред него. А за "друга"? Да го подхванеш за тройка с дама?
Как си на тема "би"?
Как намираш виртуалното общуване в тази посока? Би могла да флиртуваш, да си правиш свалки с непознати без да стигаш до реална среща. Това принципно не е изневяря, но е опасно ако те хванат ... :) Но пък има тръпка ...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1562d61ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   До номер 13 - отношение, натройки и тн не се сменят просто така! Трябват причини за това. Ти защо си самотна?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 25da52eb29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   На мен пък ми е непонятно защо хора като авторката се женят/омъжват. Моногамията не била за нея, но иначе от години е омъжена и от години се бори вътрешно с желанията си за много и различни партньори?!? Не виждам логиката. Може би оттам идва и цялото терзание - цял живот си се опитвала да бъдеш някоя друга.
Според мен вариантите са три:

1. Разделяш се със съпруга ти и оттам нататък си ги плануваш нещата, както ти си знаеш.
2. Оставате заедно и се мъчиш да го убедиш за суинг, но тук те грози опасност да го отблъснеш от себе си.
3. Оставате заедно и ти продължаваш да се измъчваш.

Иначе номер 8 ти е написал хубави и верни неща, няма да сбъркаш ако помислиш над неговия коментар.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: dfca767aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Криза на средната възраст - нормално е. Ще мине.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 630b5f305f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   До номер 24: ами просто мъжът ми ме заряза заради друга жена и за тези вече няколко години след развода така и не срещнах мъж за сериозна връзка. Всички искат неангажиращ секс, пробвах, но не е за мен това прословуто разнообразие, което е мечтано за авторката. Ние жените сме така устроени, че като ни хареса секса с някой мъж се влюбваме и искаме нещо повече, при мъжете не е точно така.
За авторката: сексът е едно, емоциите и пеперудите в стомаха - нещо съвсем различно.
Жена на 45 г. с минало

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 15add18b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Жалко, че толкова много дами тук се оплакват от сексуална незадоволеност. Това не е никак за завиждане.

В Щатите проблема с незадоволените съпруги, търсещи разнообразие и нови приключения, се решава най-често с тройки с надарени чернокожи мъже. Много съпружески двойки после разказват, че такъв суинг сплотява връзката им и ги зарежда с нова сексуална енергия. Дамите изпитвали голямо удоволствие, разкрепостявали се, обличали се по-секси. Оргазмите ги променяли. А съпрузите се кефели, че жените им стигат до нови нива на удоволствие, недостигани досега в брачния сексуален живот.

Може и твоят съпруг да се запали по идеята, ако го е грижа за твоето състояние и иска да си задоволена. Само ще е трудно, че в България няма много негри.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: dbe407f326
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Ще ти повярвам, че все още обичаш съпруга си, макар и да имам известни съмнения заради споменаването на "пеперудите в стомаха"...
Ти казваш, че си сексуално незадоволена, въпреки че правиш често и качествен секс. Въпреки това обаче, мечтаеш за секс с други мъже. Това ми говори, че може би имаш някаква неосъзната фиксация върху определени сексуални фантазии. Иначе казано, на това му се вика нимфомания(хиперсексуалност). Това е състояние, при което се чувстваш постоянно незадоволена в сексуален аспект. Проблемът е, че на подсъзнателно ниво, си мислиш, че все има нещо, което да се подобрява в секса, и затова идва нуждата от това "разнообразие" както го наричаш.
В по крайните вариации на това "заболяване", жените, често имат сериозни затруднения в намирането на постоянен партньор. Нарочно съм поставил кавичките, защото въпросното състояне не се смята за медицински проблем. Та нали все пак е нормално жените да имате някакво сексуално желание и инстинкт за възпроизводство. Обаче явно има много жени и мъже, при които тази граница на нормалното сексуално желание, се преминава по една или друга причина. Причините могат да бъдат, както психологически, така и физиологични. Към психологическите причини могат да бъдат включени, проблемите в семейството през ранните години на детството. Ако разбира се, си била дете на разведени родители, и други подобни варианти. Причиините от физиологичен характер пък могат да идват, от увредени нерви в определени части на мозъка, а също така и увредени кръвоносни съдове. Авторке, очевидно в твоя случай, не става въпрос за някой от крайните варианти на нимфомания, но сигурно имаш някоя по-лека степен. Така си мисля, защото иначе едва ли щеше да издържиш години в това състояние. Може би е време да се консултираш с психолог или сексолог, защото сама едва ли ще успееш да се пребориш с тази симптоматика. Интересно ми е, как така съпругът ти не е разбрал досега, за този твой т. нар. "проблем"? Явно, човека все пак не знае много неща за собствената си съпруга, а уж за някакви възвишени чувства иде реч. Трябвало е да му се довериш и да говорите на тази тема, защото просто не е честно спрямо него - мъжа, който твърдиш, че обичаш.
Пожелавам ти успех в намирането на решение!

 
  ...
преди: 6 години, 23 дни
hash: 3f80a89f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Знам, че ще прозвучи неприятно, но Вие имате проблем - и покрай Вас, и с нищо невиновният Ви съпруг. Странното е, че сте готова да споделите фантазиите си с целия свят (макар и анонимно), а със сигурност не сте го направили с най-близкия си човек. Романтичният Ви порив най-много да Ви докара до изневяра (всъщност, вие ВЕЧЕ изневерявате). По-честното би било да разкажете за това на съпруга си, да го напуснете, и да спите с куцо и сакато, щом като не можете да се сдържате. Но това ще Ви провали. Плъзгате се по опасна плоскост, която неминуемо ще Ви отведе в пропастта.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: ab61c0ce5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Жена на 27г. съм. Омъжена съм от година иначе сме заедно от около 9г. с мъжът ми. Той ми беше първия и досега не съм му изневерявала никога. От около 2 години започна да ми споменава, че му харесва да ме гледа с друг. Ние сме много разкрепостени и обичаме нестандартните неща в леглото. Пробвали сме доста неща. Та това не ме учуди. Може би, ако мъжът ти беше като моя щеше да си щастлива и да изпитваш тръпката, която мога аз да изпитвам. Ходила съм няколко пъти без него просто защото него това го възбужда и му харесва. Като цяло предпочитам да сме заедно защото все го мисля... Според теб той би ли те споделил с друг, но с негово присъствие?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 417da440cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Не знам.
Не ти го препоръчвам.
Но ако пробваш с жена, мисля че ще преоткриеш себе си и по нататък правилно ще се насочиш.

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 30b061d7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Ти си жена-мечта. Говори с мъжа си и направете четворка с друго семейство или тройка с някой ваш приятел!

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 8f27b571e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Хубаво е да знаем какво е това "изкушение", а изкушенията ни връхлитат едва ли не ежедневно, за едно или друго. И започваме да се измъчваме, че не можем да задоволим желанието си, и да се смятаме В ПРАВОТО СИ да ги задоволим, защото "така сме устроени". В този живот има нравствен закон - в случая, че щом сте женени, нямате право ДОРИ ДА ПОМИСЛЯТЕ за други връзки. Това, което пишете е вид извращение, но извращение спрямо неприкосновеността на брака - не ви ли прави впечатление.

Осъзнайте, че това е изкушение и се борете с него. Ако напуснете мъжа си заради такава простотия, това означава, че сте жертва на нечисти подтици.

Много педофили имат същата страст (страст означава "страдание" на старославянски) като Вас. Е - оправдано ли е да съблазняват или изнасилват деца тогава?

Не искам да останете с впечатление, че ви вцърковявам, но изкушенията определено принадлежат на областта на духовното, и само Църквата има отговор за тях.

Агапе.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5d9c12d0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Подкрепям напълно номер 34. Опитайте се да разнообразите заедно
М46

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3d8f946281
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Здравейте, питате дали само вие се чувствате така - не сте само вие, аз - също. И аз не мога да приема изневярата като решение на този проблем, защото не мога да изневеря, нито мога да се навия на “суинг”, предполагам че и съпругът ми също( дори ме е срам да го попитам).
Разликата при мен е, че това усещане се появи след като децата напуснаха “гнездото” и аз имам повече свободно време, преди това не съм си и помисляла за друг мъж. Не бих го нарекла точно сексуална незадоволеност, а по-скоро тъга от остаряването и от това, че ще изживея живота си само с един мъж ( 30 години брак ) и няма да съм имала други впечатления от секса. Понякога се появява и сексуално желание, но ако случайно някой ми обърне внимание и покаже че ме харесва. Това е само малка част от всичко, което искам да споделя с авторката. Може да съм била полезна.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 13fb026563
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   38, а може би и той има подобни терзания, но също не смее да подхване темата... Добре би билода измислиш начин как отдалече, леко двусмислено, на шега... да я зачекнеш. Как сте с гледането на порно? Каква е неговата сексуална активност. До колко е ревнив?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5e7127999d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   До 39 - съпругът ми е бил винаги сексуално по-активен от мен и в това отношение съм от “щастливките”, не ми е липсвал секс никога, дори ми е бил в повече... А и не ме е ревнувал никога, защото аз не съм му дала повод за това. Но за суинг - не мисля че ще се съгласи, а и това ми изглежда нещо далечно и неосъществимо - свързвам го само с филмите :), може би имаме прекалено много задръжки. Терзания със сигурност има, на всяка крачка са изкушенията:), млади, красиви, но не ми е изневерявал и той от може би десетина години.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 359c1b83a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Здравей!
Мъж съм, аз също имам сходен проблем. Не обвързан съм правя секс всеки ден с различни хора и т. н. Но това не е решението на проблема в един форум четох, че най-добрият начин за решаването на душевното състояние е, пробвай да пишеш да изразяваш с дневник/книга какво то и да е най-съкровените ти мисли, тайни, сексуални зеланив и мечти и такви неща. Това на мене лично ми помогна да се себе осъзная. Не ти препоръчвам да изневеряваш, а също съм против изневерите, затова и когато имах този проблем гледах да стоя необвързан, за да не наранявам хората около мене. След като пишеш това, ако дойде миг/ден в който как се чувстваш така просто отвори и прочети това което си написала и ще се осъзнаеш и няма да се чувстваш така.
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c67d95bb3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Към Авторката:
Твоите желания не са кой знае колко извратени. Най-добре е да говориш със съпруга си. Щом вече имате качествен секс, предложи някои новости. Например, купи си дилдо и го вкарай в лобовната игра. Представяй си, че някой друг те чука, докато съпруга го използва на теб докато ви прави орален секс по същото време. По някое време като види колко се кефиш и ще забележи. Предложимо да си споделите фантазии и започни първа с някоя по-невинна. И той като сподели, вече ще се е отворила комуникация. Тогава му сподели, че ви е любопитно за трети. Много често се случва, първата фантазия на съпруга да не е на моногамна тема.
Друг вариант е да (започнете)гледате порно заедно. като погледате едно, две видеа, пуснете някое с тройка. В популярните порно сайтове има много аматюрски видеа на двойки с трети. Търсете hotwife threesome.
Изневярата е най-лошия вариант за теб. Надявам се да успееш да говориш с съпруга по темата. Аз ти гарантирам, че само споделянето на фантазии, ще изтреля връзката и секса ви на ново ниво. Фантазиите могат да останат само фантазии, но да станат ревовен елемент в сексуални ви репертоар. Не се страхувай от едното споделяне. Успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker