Първият ми път! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първият ми път!
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 3352 пъти
Здравейте аз съм момиче на 17 години, скоро ще навърша 18. Искам да ми помогнете с проблем, предполагам познат на много момичета, а именно-първият път. Нека започна историята си от начало... аз и приятелят ми сме заедно от близо 3 години, той е на 18 и много пъти сме говорили за първия път, още в началото на връзката ни, още първите месеци сме си говорили за това. Мислили сме да го направим още на първата година, но отлагахме постоянно, за да сме готови и двамата, а сега смятам, че съм готова и той също, но имам страх от това, страхувам се да го направя за пръв път, защото много мой приятелки ми казват, че боли много, че има много кръв и е неприятно, други пък ми казват, че не ги е боляло много, но е имало много кръв и обратното... имала съм всевъзможни гледни точки, повечето от опит на приятелките ми. Чела съм по тази тема доста... сексуално ограмотена съм и знам, че болката и кръвотечението зависят и от това какъв е вида на девствената ципа и от обилността на течението на месечният цикъл, който от своя страна също зависи от вида на ципата. Аз знам каква е моята- с един отвор, но голям и обилността на течението ми при месечният ми цикъл е голяма, според това което съм чела не би трябвало да ме боли толкова, но не мога да вярвам на всичко в Интернет и искам съветите ви, независимо дали са от опит или не. Не отказвам и съвети от момчета за това дали и те се притесняват първия път, дали изпитват болка и как подхождат към девствени момичета. Аз съм пробвала един съвет, който ми бе даден от приятелка и той е да си бръкна с пръст, за да видя колко е широко и дали ще изпитам болка... бръкнах с един пръст и не ме заболя... пространството обгърна пръста ми сякаш е точно по мярка. Не съм бъркала с повече, защото съм чела, че е възможно да се отвориш и с пръсти, а аз искам първият ми път да е с момче, все пак това е нещо което трябва да се направи с човек на когото вярваш и когото обичаш. Има и друга подробност-приятелят ми също не е правил секс до сега и ми е споделял, че се притеснява да не ме нарани по някакъв начин. Доста често съм се сблъсквала с подигравки на съучениците и съученичките ми от рода на "Вече си на 17 и не си правила секс, много си смотана", но аз не мисля, че съм смотана заради избора си да изчакам, а не да го направя, за да се отчета за една от вече не девствените момичета. Моля Ви, дайте ми съвети за това как да не ме боли толкова, ако не ме боли изобщо лошо ли е, ами ако няма кръв? Ще го направим с презерватив, защото безопасността е на първо място! Ще се радвам и ако споделите как беше при вашия първи път момчета и момичета. Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 6e3567bdbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това са хората в днешно време. На тези, които са девствени и имат принципи и себеуважение им се смеят, а онези, които правят секс с различни са много вървежни и развити. Искам да ти кажа че съм момиче на 21 и дъщо съм девствена. Не защото не дъм красива и не съм имала възможност да го направя, а защото не съм искала и не дъм срещнала сериозен човек, който да обикна и да му се отдам. Ти си дълго време с това момче, радвам се че ди открила любовта, отдай му се. При всеки болката е различна предполагам.

R 21

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 45a3982ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моят първи път беше прибързан, но това не е от значение.
При мен кръв нямаше. Болката не беше кой знае какво, стиснах очи за миг, заболя ме и това беше. Той беше внимателен кучи син с нормален размер на пенисът (сега правя сравнение когато добих повече опит). Моят личен съвет към теб е да внимавате при изборът на презерватив, да не е от релефните в никакъв случай! Не бързайте! Възбудете се максимално за да си добре овлажнена и болката да не е толкова силна. При възбуда болката намалява, заради адреналинът (лично изпробвано! ) За това гледай да си достатъчно възбудена. Ако не си и притеснението ти надделява, моя съвет е да не го правите. Пробвайте друг път. Поздравявам те за търпението и късмет! Пожелавам ви много щастие, любов и страст! ❤❤❤

М. С 19

Ж

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9d76cf0db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Първия път и на двамата няма да ви хареса.
Добре би било ако първия път е с можещ, с опит. Не че няма да се справи твойто момче. Важното е да е внимателен, да не бърза, защото ще свърши с 2-3 тласъка и ти няма да разбереш нищо от първия си път. Трябва да му се довериш, да вярваш в него. Не го укоряват, ако не се справи. Има и следващ път.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 14bec844a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Би ли ми казала тази подробност къде си я чела "болката и кръвотечението зависят и от това какъв е вида на девствената ципа и от обилността на течението на месечният цикъл, който от своя страна също зависи от вида на ципата".
Ципата, та ципата! Какво си се филмирала толкова. Пийнете по една чаша вино с приятеляти, но не по-вече, за да се отпуснете малко. Няма да ти изтече кръвта, нито да те боли кой знае колко. Слава Богу, много жени са го преживявали и много мъже са се справяли. Колкото повече го чепкате тоя въпрос, толкова повече се напрягате.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7755c9d085
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не знам какво да те посъветвам, разбира се, че първия път е важен в живота на едно момиче и притеснението е голямо, но след като го направиш ще видиш, че нито е толкова страшно, нито притеснително. Важното е да не те е страх толкова и да не се притесняваш, защото по този начин ще влошиш нещата. Отпусни се, от доста време си с приятеля си, имаш му доверие, обичате се. Постарайте се да стане напълно естествено, когато започнете не мисли за нищо, не мисли за това дали ще те боли, колко кръв ще има и т. н., просто се наслаждавай, че си близо до човека, който обичаш и ще имаш възможност да изживееш това с него. Вярвай, нещата ще се случат от само себе си. Сега относно самото отваряне, ти сама каза всеки е различен, така че мога да говоря единствено за себе си. Има болка да, при мен например отварянето не стана от първия път, може би чак втория или третия път успя да проникне в мен напълно. Аз също бях на 17. И както казах имаше болка, но не беше нещо много страшно, напълно поносима. Предполагам зависи и от момчето. Относно кръвта, при мен нямаше много, да не кажа почти нищо, но при приятелката ми например е имало доста, и при втория път отново е имало кръв, така че всеки е различен. Искам да ти пожелая успех, дано всичко мине прекрасно :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3b6bfcfa62
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   С риск да бъда заклеймен като перверзник, убит с камъни и изгорен на клада...

Бих посъветвал да започнете "отзад напред" - или иначе казано - първите няколко пъти да го направите в дупето. И едва след като започнете да се чувствате комфортно един с друг и поотработите синхрона да минете към "основната" част.

Два пъти в живота ми се е случвало да си легна с девствено момиче - първия път се подкарахме директно и беше пълна трагедия.
С второто момиче карахме по описания по-горе начин. В интерес на истината тя го предложи, не съм открил аз топлата вода, беше я шубе за отпред - приятвлки я бяха наплашили. След няколко пъти (и индустриални количества лубрикант) отново тя си реши че е готова за опит отпред и мина доста гладко.

Ако за трети път ми се случи да попадна на девствена (малко вероятно) то със сигурност бих приложил същия метод (ако е съгласна разбира се).

Каквото и да си прецените - успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8b4e16cad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Аз съм момче на 21 и допреди 6 месеца бях девствен. Нямам проблем със пениса ми ако някой биха си помислили това , за хубост не обичам да се хваля пък и не мога да се самоопределя Но според момичетата съм доста красив и със доста хубаво тяло , от малък доста обичам спорта и съм доста атлетичен , честно казано в очите на момичетата съм типичен ''женкар'' по незнайни причини. Може би точно заради това до сега винаги съм попадал на така наречените ''леки момичета'' , тези който не ги интересува колко акъл имам в главата а това колко съм хубав , точно заради това не съм и правил секс до сега. Просто ги усещам какво ми харесват и не искам да имам взаимотношения с тях , и затова не съм и правил секс с тях , просто не мога да се възползвам от някое момиче и да си ида просто така . Като споделям това с приятелите ми , постоянно ме подиграват да съм бил станал монах. Възпитан съм , да не правя нищо на някой , което не би ми харесало ако ми го направят на мен , и така си процедирам . Не би ми харесало ако някой се възползва от мен не само секс със каквото или да е и след това да си тръгне , и точно заради това не съм го правил и аз, а всички тези момичета а те са много наистина който са се опитали да бъдат с мен , всички те виждаха мускули и лице , нищо ама нищо друго. Харесват ми как изглеждат но не мога да имам нищо с тях само заради това , абсурдно е за мен. Срещнах любовта преди година , момичето беше на 20 и девствено и до ден днешен не ми вярва , че никога не съм правил секс с никоя. Абсурдно е някой да каже , че е срамно да си девствен , на мен много ми се смееха и момичета и момчета защото не го криех , като станеше на въпрос за секс когато сме в компания директно казвах, девствен съм. Просто се отпуснете всичко ще си дойде на мястото : ):):):):)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ef62fe19fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Задължително вземете лубрикант, за предпочитане на силиконова основа. Възможно е от притеснение да не се възбудиш достатъчно, а трябва да си добре овлажнена. Пийте по чаша вино. Не се напивайте в никой случай, за отпускане просто. Целувки, ласки и внимание. Дори да не се получи първия път, не се отказвайте. Ако ципата ти е еластична, както беше при мен, ще е по-лесно и няма да има кръв. Ще усетиш дискомфорт, но се търпи. Ако си с по-месест химен, повече ще боли. Така съм чувала.
Успех, и няма страшно. Всеки го е преживял.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker