Тройка с друга жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тройка с друга жена
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 4936 пъти
Според мен тройките са за хора, който не влагат чувства, а го правят за разнообразие-лично мнение. Не съм предполагала, че и аз ще попадна в тази ситуация. Живеем заедно от две години и той поиска да опитаме тройка с още една жена. В секса сме достатъчно освободени правили сме всичко, което сме искали. В предишните ни връзки не е било така. Има разнообразие, имаме и единна играчка -пенис, която понякога включваме. Позволих си да я използвам върху него. Обичам го и се разбираме чудесно. На мен в секса между нас не ми липсва и нищо и се чувствам супер, и той така твърди. Това с тройката обаче не мога да се съглася-отказах му. И по точно му казах, че може да стане, ако е без мен и знанието ми. Отговори ми, че иска с мен. Лошото е, че започвам да се съмнявам в неговите чувства. Не мога да си представя че ще ми достави удоволствие да гледам как докосва друга. Определено това ще ме нарани-легална изневяра. Попитах го как ще се почувства ако третия е мъж. Отговори уклончиво, но ще се съгласи ако аз приема друга жена. Зададох му въпроса защо не го направил до сега, ако много го е искал. Отговори, че откакто е мен се чувства освободен и си представя че и аз мога да се съглася. А аз не искам нито мъж, нито жена. Ако не го обичам, може би бих се съгласила-не знам. Приемам всичко в секса между двама, което им доставя удоволствие и наслада. Вие какво мислите? Аз съм на 37, а на 43 и за двамата е втори брак. Разбираме се перфектно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 2fc6d19523
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При мъжете и при жените е различно. Мъжът може да прави секс с жена без да има чувства към нея. Докато жената по-рядко би се съгласила да прави секс с мъж, към когото няма чувства. Мъжът може да обича една жена, а да прави секс с друга. Вероятно мъжът ти те обича. Фантазира си разни тройки, но не мисля, че е спрял да те обича. Ако не те обичаше, щеше да те зареже или да ти изневерява без да ти казва за тройки.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6f4ac3849a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да се водиш по чужд акъл-внимавай, утре може да ти каже че иска да скача от моста при НДК, ама с теб, защото ще му е кеф, ти какво ще направиш?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ea8e53c753
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Когато се почне с извращенията - визирам пенис играчката която си "използвала върху него" вече е късно да се слагат граници и да се призовава за морално поведение просто защото границата е толкова премината, че вече не я виждате.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 29 дни
hash: c5e40e3595
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката. Когато стане въпрос за изневярата, винаги казва, че не би изневерил, защото няма какво повече да му даде от мен. На бившата му жена е изневерявал много пъти. Казвал ми е, че постоянно му е отказвала секс. Въпреки всичко си мисля, че човек, който е изневерявал пак ще го прави. Може би няма да го търси, но ако му се отдаде възможност ще се възползва. Казва, че е ревнив, а иска тройка. Как би се съгласил и с друг мъж?

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 2be90f2834
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На първо място трябва да се има предвид, че има огромна разлика между фантазия и реалност. Фантазията винаги е перфектна, а ние знаем, че винаги можем да я напуснем. При реалността е съвсем друго, не случайно при бракосъчетанието се разменят халки- затворена геометрична фигура. Включването на трети е отваряне на този кръг и това е огромно предизвикателство за двойката. Често се получават нежелани емоционални обвързвания с третото лице, случва се някой от двойката да почне да крие емоции или събития и това поставя на изпитание отношенията. Трябва да си определите допустимите граници предварително и когато някой от вас неволно ги прекрачи да му го казвате без да се обиждате. Все пак всеки човек е отделна вселена и няма как другия да знае как се чувстваме ние. Още нещо, никога, абсолютно никога не си натякваите за това което е станало в моменти когато се карате. Каквото е станало е станало по съгласие на всички и това е, ако не ви хареса няма да го повторим, а ако ви хареса вие си знаете.

 
  ...


...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 779eebedfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не виждам проблем. Аз обичам приятелката си, но бих опитал тройка с друга жена. Това е мъжка фантазия. Не значи, че не те обича. Ако не искаш да правите тройка, недей. Но не поставяй чувствата му под съмнение заради това му желание. Поне е честен с теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 25 дни
hash: 27eebe8898
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм жена, но на мен пък ми е изключително приятно да гледам как мъжът ми докосва друга, как й доставя удоволствие, а тя на него. Правили сме го много пъти. Харесва ми заради това, че просто изглежда красиво отстрани. В повечето случаи и аз се присъединявам и всички си прекарваме добре. Ами такъв си е... обожава жените, което не го прави безотговорен към мен. Виж, ако се среща тайно, за да прави секс с друга жена и ме лъже - това ще е краят. Твоят приятел всъщност не иска нещо кой знае колко непопулярно, не е като да е пожелал да правите секс с животни. Ти пък нямаш ли някакви свои фантазии? Ами сподели му ги и ги изживейте заедно.

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: ebc799e501
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Приятелката ми (на 24) също има подобни фантазии, но не иска друг мъж в леглото. Купи вибратор и докато аз я работя в задника, тя си го слага отпред.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 382beeea0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С жена ми сме го правили 2 пъти с друга жена и няколко пъти с мъже. Харесва ни да разнообразяваме и определено нова тръпка ни действа още по-добре на нашият сексуален живот. Просто ние се обичаме много и си имаме пълно доверие. Картите при нас са открити. Ако и ти го обичаш и му имаш доверие няма нищо лошо в това да опитате нещо ново. Тройка с мъж или с жена не означава, че вече не те обича или си му омръзнала. Забравете за остарелите стереотипи и се забавлявайте заедно. Живота е твърде кратък

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker