Чувствам се употребена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Чувствам се употребена
преди: 6 години, 25 дни, прочетена 3676 пъти
Момиче на 18съм. с много труден характер, имам проблем с доверието и много трудно се доверявам на даден човек, много време ми отнема докато се убедя, че мога да споделя нещо и да разчитам ня някого.
Когато бях на 16 имах връзка, първият ми сериозен приятел, бяхме заедно 11 месеца. Всичко беше супер в началото, след това започнах да се привързвам, в един момент вече го бях обикнала. С него загубих девствеността си в края на връзката ни. Правихме секс 3 пъти, след последния ни полов акт минаха около 3, 4дни и той пожела да се разделим, като ми обясни, че вече нямал чувства към мен. Тук стигаме до момента, в който се почувствах употребена. Сякаш след като му се отдадох напълно му омръзнах.
Отне ми много време да се съвзема от раздялата ни. Минаха две години. Да отбележа, че през тези години ми писаха и се опитваха да имаме отношения разни момчета, но аз бях твърде против, сякаш изградих стени с идеята, че никой няма да ги разбие ида ме нарани. Ето че бях напълно готова да се впусна в нови приключение. И тук се появява следващата ми "любов". С въпросния ми втори приятел се занимавахме месеци, излизахме, пишехме си. В един момент осъзнах, че започвам да го харесвам и бях временно спряла контакти и с него. Уплаших се честно казано, не исках отново да ме нарани някой, но идва и момента, в който си казваш "не можеш цял живот да се пазиш, майната му сега е момента да изживяваш разни неща, ти си едва на 18". Та така. Отново всичко се повтори. Привързах се към това момче още по време на флиртовете и излизанията, след това тръгнахме. Бяхме заедно много малко време - месец. И както казах нещата се повториха, точно започваш да проявяваш по-силни чувства към някого, правите любов (3 пъти, отново) и той ти казва "мисля, че просто не сме един за друг, твърде различни сме" и си тръгва. Кратко и ясно. С него обаче все още правим опити за "приятелски отношения" е познайте кой страда в случая? Да, аз.
Относно секса и двамата ми бивши приятели са ми казвали, че съм "доста опитна" и "очевидно съм късметлия". Не знам дали проблема е в мен, омръзвам им по някакъв начин или в действителност е просто да си направят кефа за няколко пъти и довиждане. Много ми е трудно да позволя на някой да ме опознае, да се отдам напълно на някого и имам чувството, че всяко момче е за едното спане. Вярвам, че все някъде има някой точно за мен. И има много свестни момчета, но защо аз се доверявам на неправилните. Точно смятам, че всичко върви супер и човека отсреща просто си тръгва. В момента се чувствам употребена, празна, недооценена. Не искам да изпадам в разни депресии, на 18 съм искам да се пусна по течението, но не мога. Трудно ми е да открия точния човек. Или той да открие мен..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 24 дни
hash: c7e2bbc05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво очакваш да се случи ако задържиш някой от тях? Какъв е плана ти за следващите няколко години, да речем? Само гаджета ли ще си останете, семейство ли ще правиш, какво искаш?

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: 187796250e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти, съжалявам за начина по който се чувстваш. Предполагам, че си тръгват заради "трудния" ти характер. Решават, че не си струва цялото нещо, правят равносметка за "damage control", прекъсват загубите и приключват цялата история. Обикновено хората не си тръгват от хубавото, но ако ти направиш нещата твърде трудни за тях, твърде тегави, пазиш дистанция, не се доверяваш, не се приближаваш, няма как те си тръгват, защото няма емоционална близост, не физическа. Знам, че много жени се заблуждават и се самонавиват, че разбират мъжете и че при мъжете всичко е свързано със секса, обаче не е. Нещата са много по сложни.

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: 029e55fe8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Стискаш си краката, сякаш там има някакво огромно съкровище и ако дадеш на някой да го пипне, трябва да ти е длъжен до гроб. Момчетата са видели, че сексът с теб не има харесва и съвсем естествено са прекратили връзката. Егати кошмара, да трябва имаш гадже, с което не си пасвате в леглото. Ето за това няма смисъл да се чака с месеци, докато се изчукате. Каква загуба на време и емоции, само за да установиш, че не сте един за друг.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 6 години, 24 дни
hash: 0bc267cbaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да се пуснеш по течението и да откриеш точния човек са две противоположни неща. Много лесно можеш да намериш точния човек, ако това наистина е важно за теб - стискай колене максимално дълго. Който е само за секса, след месец-два ще те отсвири, защото ще види, че си костелив орех, а той търси лесното. На когото му пука за теб, ще те чака докато не станеш готова в себе си.
Просто почваш връзка с мисълта, че няма да му пуснеш на 3-4-та среща, това е. Правете други работи. Като повдигне въпроса, обясняваш, че не се чувстваш готова, още не ти е дошъл моментът и прочие, ако сама не цениш себе си, не може да очакваш, че и другите ще те ценят.
Днешните момичета са станали много лесни, отварят крака за щяло и нещяло и после защо никой не ги уважава. Ами вие сами не се уважавате, предлагате се на всяко второ гадже, на всяка втора среща, без да сте изградили още чувства, емоционална близост, нищо! Сексът го имате за здрависване. Докато дойде точният, вече сте се похабили с кой ли не.
Това важи и за момчетата, разбира се...

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 0021c208b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато спиш с някого се появяват чувства. Не питай защо - не съм специалист да ти го обясня научно. А мъжете повечето искат само секс, и чао. Не се давай така лесно, бъдете заедно без секс и така ще разбереш кой е с теб заради теб, а не заради тялото ти. Моите извинения, по горните коментари леко ги игнорирай. ;)

 
  ...


...
преди: 6 години, 20 дни
hash: cc4c7ce1b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Много лошо е, когато жените решат, че половото общуване е нещо нормално в една връзка. Аз съм старомоден, и мисля, че половите отношения са за след женитбата - като награда за голямото тегло, но и щастие. :) Иначе хората вкарват в брака цяла гара други хора, дремещи в тяхното подсъзнание... Съветът ми е - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ повече полови сношения преди сключване на брак! Пък да си мисли кой-каквото ще. Така, от връзка на връзка, човек неусетно става на дреб. Поеми риска да останеш сама, потисни страха, че "можеш да изтървеш" някого... Ако те обича, следва да го приеме. Това е - кратко и ясно... и, предполагам, много учудващо за всички. Но нашите предци за знаели как да живеят в чисти отношения, а не сегашния зверилник, в който жената става на нищо от разни инфантили и използвачи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 дни
hash: 12a16770fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много е лошо, когато жените не мислят, че половото общуване е част от една връзка. Ами те - връзките по това се отличават от останалите видове отношения. По взаимното екслузивно право на телесен контакт. Ако го няма, или не е екслузивно, тогава и връзка няма. Също сексът не е търговия, не е цената на брака. Нито цена за каквото и да било друго.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker