Уголемяване на члена - как и защо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Уголемяване на члена - как и защо?
преди: 6 години, 23 дни, прочетена 4451 пъти
Напоследък има доста теми за малки пениси. Дали мъж ще се оплаче, че му е малък, дали жена ще се оплаче, че на някой му е бил малък... абе размера е топ актуална тема, както винаги. И сега си мисля нещо - щом жените си слагат силикон и си уголемяват гърдите, трябва и за нас, мъжете, да има ефективен и безопасен начин да си уголемим пениса. Нека обсъдим някои методи:
1. Парафин. Не става. След време се стига до инфекция и ако не се махне парафина, се маха целия пенис. Гадно.
2. Упражнения. В интернет е пълно с упражнения които уж уголемяват пениса. Пълни глупости. От няколко години правя най-различни, няма никакъв ефект. Не ми е порастнал и с милиметър.
3. Хапчета и билки. Това дори няма да го коментирам. Абсолютна измама.
4. Операция. Чувал съм, че с операция може да се добавят само 1-2 сантиметра дължина и никаква дебелина. Ако е така, не си заслужава.
Ще се радвам ако някой знае повече да сподели или ако някой мисли, че не е нужно да си го уголемявам - ще се радвам да чуя и вашето мнение. Сигурно се чудите колко ми е, че искам по-голям. 14-15 см дължина, искам да е 20, дебелина не съм мерил, но искам да е двойно по-дебел. Това ще ме накара да се чувствам по-добре, комплексите ще изчезнат от главата ми, а жените ще са в пъти по-доволни. Коя жена не би се зарадвала ако си хареса някого и се окаже, че той е с голям пенис? Някой сигурно ще каже, че от толкова голям боли, но не вярвам. Жената цяло бебе изкарва от вагината си, какво остава за един голям пенис. Освен кеф, не виждам какво друго може да достави. Като чета сайта, болка усещат май само когато на мъжа му е малък и не го усещат... боли ги от лошия секс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 23 дни
hash: 08fabf4519
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Дебелината е по - важна. Трябва да е като наденица леки или малко повече за да изпълва жената. Моя е 12, 5 дебелина, което е смешно. На дължина е 17 и една я болеше, но не и беше хубаво щот само съм я ръгал.

Добрата дебелина е от 14 до 16 см

Нз за удебеляване как да стане. Аз се чудя примерно ако кача 20 кг още дали ще се удебели? Ще пробвам понеже имам нужда да кача.

Мн хора говорят за млечка, ама не става с нея. Два пъти се мазах и си изгорих пишката и мн болеше. Даже главичката вече ми е по - малка...

След темата с интерес.

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 8a8a11d885
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Виж, манията по пишки не е добра.

"Жената цяло бебе... "
Да, раждането е известно, като един от най-болезнените процеси в човешкото тяло, който отнема месеци подготовка и трае с часове, а за по-каръците може и ден да замине.

Проблемите ти са, че четеш сайта и не си спал с момиче.

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 9a4feeb605
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нещо не си наясно с жените, прочети теми, където големият пенис е проблем и боли. По-скоро нормален размер и умения е важното.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 22 дни
hash: 80b8f0ee9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Моят глас е за упражненията като най-естествен начин. Според мен са по-ефикасни за твърдост, за уголемяване може би имат минимален ефект 0. 5-1см? Не съм ги правил редовно, само ги пробвах, тъй като ми е 16см, на дебелина добре. На по-късни години ако изпитвам проблем бих прибягнал до тях. Сейвнати са на харддиска:)
Хирургична намеса не ми харесва по сегашния начин. Бих изчакал медицината да напредне още в тази област ако реша, че имам нужда.

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 5ba1d5ccd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Дължината не е толкова важна, разбира се ако говорим за среден хуй 14-15 санта. Това е напълно ОК. Важна е дебелината. Моя е 15 см., но е дебел и венест. Особено голяма му е главата. Какво да ти кажа братче? Като го ръгна и като се надърви на макс жените полудяват. Имал съм случай с тясна мацка която не можеше да го изкара от себе си и да сменим позата. Викат, че като ги изпълвало по-яко било. Пробвал съм да им го слагам в дупетата, но нито веднъж не стана, боли ги и се отказват. Една мацка си извади даже едно голямо дилдо и мереше визуално коя глава е по-голяма, на моя хуй или на дилдото - дилдото беше 26 см. с диаметър до 6. 1 см и го бих поне в горната м участ. Та важно е ФИ-то, не случайно има виц - колко ти е голям? 5 см... хи хи хи.... хи хи хи, АМА ФИ! И аз си знам, че моя е 15см, 20 няма да стане, ама като им напъхам широкия дзвер ще прават локви по чаршафите от кеф.

 
  ...


...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 6c3cb4533e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Удебеляването по хирургичен път е с временен ефект, който изчезва след 1 до 3 месеца. Инжектира се мастна тъкан, която с времето се разнася. Дължината лесно се тунингова с 5 до 10 см. Членът се отделя от основата и избутва напред. Вече няма да стърчи нагоре, но ерекцията дори може да се подобри.
Разбира се, всяка оперативна намеса крие рискове. Погледай порно с негри, тъй нареченото BBC, там на всичките пишките са толкова истински, колкото на Памела Андерсън циците.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 6 години, 20 дни
hash: bc104dd8fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Говорих с двама от топ уролозите в България - това с уголемяването са пълни глупости. Човешкото тяло има определен брой клетки, генетично заложено. Колкото и да го дърпаш, няма как да предизвикаш организма си да произведе повече клетки, с които да ти порасне пенисът или която и да било друга част от тялото след 20 и някоята ти година.
Операцията просто вади 1-3 см. от вътре, като се срязва едно придържащо сухожилие. И тези сантиметри са повече в спокойно състояние, при ерекция разликата е още по-малка. Но това размества позицията на пениса и създава проблеми и неудобства при секс. Думите на уролога бяха "никой уважаващ себе си уролог няма да направи такава операция вече. Правят ги само пластичните хирурзи, да си пълнят джобовете". Той лично би я препоръчал само на мъже с микропенис - 7-8 см. в еректирало състояние и пак ефектът ще е малък.
Малката пишка е неприятна, знам. И моята е 12 см. Но знаеш ли кое е по-отблъскващо за една жена - ниското самочувствие. Колкото повече го мислиш, толкова повече ще се сдухваш и ще става по-лошо. Приеми се такъв, какъвто си. Ако си готин и компенсираш с друго, ще има жени, които ще те приемат. Не може всички да сме идеални.

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: 9aa9f380d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма да правя реклама на продукти и няма да споделям имена. Преди около 3 години си закупих някакъв крем от един секс магазин в чужбина, масажирах си члена със него 2 пъти дневно по 2, 3 минути в продължение на около 3 месеца и резултата не беше много голям но си ми стой до ден днешен. 2 см в обиколка и още около 3 във дължина. По онова време имах комплекси относно размера на члена ми, който си беше напълно нормален 13, 14 см сега е 16. 5, и много рядко влиза целия без приятелката ми да ми измрънка ''недей да прекаляваш'' Така, че мисля че може да имате поводи за притеснение ако ви е под 10, 11 см. Това си е мое мнение, моля да не ме упреквате. Няма защо да ви лъжа, не се познаваме и всички тук сме анонимни, пък и изобщо не ми пука дали ми вярвате. Нямах абсолютно никакви странични ефекти, даже точно обратното, ерекцията ми доста се подобри но мисля, че се подобри от факта, че имах малко по голямо самочувствие. Момчета не си мерете мъжката гордост със пишките!!! Защото мислех като идиот, че не съм пълноценен мъж ако не ми е малко по голям и във същия момент се бях превърнал във пълен комплексар и идиот. В момента като се сетя умирам от яд... По онова време изгубих любовта на живота ми точно заради тези ми комплекси. Когато тя разбра, че използвам тези продукти много и паднах в очите. В момента имам нова приятелка но винаги ще ме боли за старата защото причината поради която се разделихме беше мойте комплекси и идиотско мислене..

 
  ...
преди: 6 години, 17 дни
hash: 08fabf4519
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Номер 12 задължително ни кажи какво си използвал за уголемяване. Това твойто си е равносилно дА имаш пари да нахраниш гладните и да не го направиш. Казвай това е много важно. Дебелината особено. Освен тва друго си е да имаш самочувствие.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 17 дни
hash: 9aa9f380d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз съм номер 12, не искам да правя реклама на продукти но тук все пак споделяме. Кремът който използвах преди 3 години може би сте му виждали реклами в интернет ''Titan Gel'' се казва. Обаче, когато го закупих аз беше във различна от сегашните тубички, може да е бил на друга компания, не помня името на компанията производител. Също друго, цената му по онова време беше доста по висока от цената му във момента. Както преди така и сега има много който им е показал ефект и много на който не е, това е защото не всеки организъм успява да поеме съставките му. Аз го използвах по различен от описания на продукта начин, като се посъветвах със хора от един форум който ще споделя след малко. А именно, масажирах си члена сутрин и вечер, когато е еректирал или поне леко еректирал, по около 2, 3, 4, минути със много малко количество от крема. Крема беше леко лепкав и докато го нанасяш когато спре да лепне значи е попил както трябва и си готов. Уголемяването на члена е напълно реално и възможно , ако не с крем то с упражнения. Името на сайта е ''pegym. com'' това е форум за хора който искат да уголемят члена си, в този форум има хиляди души който споделят своя напредък и какво правят за да успеят. Ако отделите малко време да разгледате въпросния форум може да видите, че има хора който са успяли да уголемят члена си със до 10, 11 см, без да използват каквито или да е продукти кремове или хапчета, колкото или да ви се струва нереално както ми се струваше и на мен първоначално. Ако имате найстина голяма воля и постоянство е възможно да си докарате някой друг см със упражненията от този форум, ако крема не ви помогне. Но съвет от мен, концентрирайте си вниманието и времето и волята във нещо по креативно. Спортувайте, учете изградете визия на умни и уважаващи себе си мъже със достойнство и забравете за подобни неща и глупости, ще разберете някой ден, че последното нещо което ви е проблем това е малко по късия или по тънкия ви член. Ако найстина имате голямо желание, този форум ще ви помогне на 100% ако знаете поне малко английски и имате желание. Но помислете кое ви е по важно достойнството ви на мъж и човек или 2 см дължина и дебелина!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker