Чуждите мъже ме заглеждат повече от моя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Чуждите мъже ме заглеждат повече от моя?
преди: 6 години, 4 дни, прочетена 4245 пъти
Здравейте, свикнала съм му на моя, но все пак реших да се допитам за мнение анонимно.
Женени сме от 10 години, заедно сме от 14 години и в момента сме на 34. Мъжът ми има проблеми с държанието към хората въобще, не само към мен. Още когато бяхме на 20 години, ми казваше, че имам бръчки. Когато ходих да питам в аптеката за кремове, ми се изсмиваха и казваха да бях на твоите години, какви бръчки имаш пък ти. Веднъж ми каза, че имам косми по ръцете, и понеже предишната му приятелка го беше зарязала заради обида, ми каза ако искаш, зарежи ме, прозвуча ужасно това, което ти казах. Такъв съм... Минаха години, родих дете и качих 5 кила. Обидите бяха непрестанни, че съм дебела, че съм си загубила тялото. Понякога ми го казваше, след като се скараме за нещо. А понякога без причина ми казваше колко ми е голям коремът. Не съм 40 кила, но не съм и 80. Многократно говорихме, оправяше се временно, но с годините става все по-зле. А и аз вече не съм първа младост. Същевременно винаги ме подкрепя в начинанията, до мен е, добър баща е и не е спрял да спи с мен - напротив, правим го много. Винаги той е инициаторът, желае ме... Но обидите му са детски, необосновани понякога, просто не мога да ги понасям.
Вече обаче имаме дете и не искам то да расте без татко или с някой друг мъж. Обичам и мъжа си, но коментарите му са нагли и отвратителни.
Докато се разхождах с детето, не ми се случваха много случки, заговаряха ме различни мъже покрай детето да питат колко е голямо. Веднъж един чичо на дете вероятно ме помисли за самотна майка и ми поиска телефона и започна да разпитва къде живеем.
Скоро се върнах на работа след майчинство обаче и бях забравила какво е да се разхождаш без дете и да получаваш комплименти и погледи от непознати... Един доктор ми даде телефонния си номер личен; веднъж се храних сама на обяд и при мен седна мъж, изглеждаше по-млад от мен, попита свободно ли е, постепенно ме заговори; понякога се случва някой мъж много ме гледа. Тези неща рядко са ми са се случвали преди, докато се разхождах с детето. Понякога получавам комплименти.
Нормално ли е мъжът вкъщи да те обижда, а на улицата мъжете да те гледат??? За раздяла ли е работата???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 дни
hash: 3d7b1263da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Омъжила си се за този човек, приемаш и доброто и лошото. Това не е предмет който да смениш, защото си му открила недостатък или искаш по нов.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 2f6f8d57ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжът ти не те цени кажи му това което написа тук

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 7e214768f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ех, жена! Жена съм и ще ти кажа: разбира се, че съпругът ти не е прав да те засяга по този начин, но това не е болка за умиране. Не смесвай комплиментите с отговорността към семейството. Желае те, обича те, грижи се за детето, а ти търсиш пълно щастие. Тези мъже, които ти правят комплименти и ти искат телефона, искат просто да правят секс с теб, ако клъвнеш. Те отговорност не поемат. А дори и да напуснеш съпруга си, мислиш ли, че новия ти мъж няма да има изисквания към теб.
Научи се да правиш разлика между това един кога един мъж ти прави комплименти, за да те вкара в леглото и кога един мъж искрено се възхищава на теб без задни мисли. А, от втората категория, такива джентълмени почти няма.
Имах любовна връзка, поради подобно отношение на съпруга ми към мене и то с мъж, който ми се възхищаваше и ме караше да се чувствам на 7 -то небе. Просто мислех, че наистина има чувства към мен. Случиха ми се някои неща в личен план, които показаха истинската му същност, а именно на страхливец и сладкодумец. Тогава разбрах, че всичко е поза и то само, за да спи с мен. Грубият ми съпруг обаче плътно застана зад гърба ми, без колебание. Прекратих връзката си и Боже добре, че не разбих семейството си..
Затова те съветвам: мисли преди да предприемеш каквото и да било. Нямаш право на грешка, защото носиш отговорност пред детето си. Разбираш какво имам предвид? Разликата между думи и дела е огромна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: 2382fd22dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много е лошо така някой да ти натяква. Същия е и баща ми, който все ми натяква какъв съм бил, а аз каквото мога правя. Това е с цел манипулация. На твое място ще му го връщам тъпкано, няма право да те тормози така. Ще му измисля някой кусур и ще му го натяквам. А чуждите мъже е нормално, те се кефят.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 41f5b55a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мъжът ти е пишлеменце-перфекционист. И аз бях такъв и обиждах една от първите си, че има мустаци. Ами, че имаше си, бе, ама то 99% от жените имат космички там, а аз от де да знам, мен ме бяха учили на перфектност. Работата е, че от него са изисквали много като малък, затова и той изисква разни неща от хората, както и от себе си, и е все недоволен. Това е кофти програма от семейната среда.

Моят съвет е да не се разделяте, не си мисли, че е голям кеф. Това, че някакви мъже са те видяли и заговорили не значи много, щото и аз съм заговарял жени, които по скалата от 1 до 10 са били 2-2 и половина. Просто съм търсил лесен секс тогава - виждам някаква отчаяна жена, явно в овулация (зачервени бузки, по-секси привлекателно облечена леко небрежно, небрежна косица), незадоволена - ами що да не я заговоря мацораната.

Идете на семеен терапевт/психотерапевт и говорете. Имаш дете от тоя мъж, по-добре първо опитай да оправиш нещата. Ако сега не иска да говори, накарай го след 1-2 седмици. Просто му вкарай идейката в съзннието, пък тя ще е озряла в някакъв момент.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 9185270780
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Пълно куку сте и двамата! Колко бързо деградира българския род, за съжаление!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 16cbb3a41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Позната история! Според мен е вид манипулация спрямо теб с цел да ти понижи самочувствието и да не му кръшнеш евентуално, един вид да се радваш, че с тия твои "дефекти" той е с теб, ама за другите не ставаш.... и аз преживявам това, но като определено си знам, че привличам мъжки погледи и дори да ми се казват подобни неща като при теб, манипулацията ми е ясна. според мен "дефектът" е в неговият характер, нали и предишната е избягала. трудно се понася всеки ден да те обиждат без причина. Мъжът трябва да ти създава самочувствие, а не обратното. ти защо не използваш неговият метод срещу него:" я какъв корем си пуснал! това да не би да са бръчки?" и т.н. не знам дали ще излезе нещо добро от това, но като те засича, засичай го и ти. съвършени хора няма.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2e23769049
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката е мега зле, след 14 години ли се сети да питащ дали е за раздяла работата?! Номер 3 - по-добре не си разправяй за изневерите в интернет, парцали в мрежата колкото искаш, не им увеличавай бройката.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6d9fdbc28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Отвратително е да се чувстваш неоценена от човека до теб, зная го. Първият ми съпруг беше същия като твоя - абе синя да си боядисам косата, пак няма да забележи - зарови нос в компютъра и я ме погледне, я не. Това си имаше и добрите страни - можех да си купувам колкото си искам нови обувки например, понеже на него не му правеха никакво впечатление. 10 кг отгоре? И какво от това? Той така и не вижда! Забелязваш, че го наричам "първия", това е така, защото накрая срещах мъж, който от сутрин до вечер само това правеше - възхищаваше ми се. Разведох се и се омъжих за него. Той и сега ми се възхищава. По следния начин. Снощи го чакам да се прибере от работа, няма го. В 11 часа вечерта ми се обажда от неговия телефон някаква пияна жена, която обяснява, че моят благоверен в момента й поправя бойлера и е страхотен майстор, така че да не се притеснявам, понеже човекът се труди. А аз съм наредила масата - салатата, напитките, вечерята, която сутринта е казал, че иска; както винаги съм си взела душ, оправила съм си косата и съм сменила домашните дрехи с нещо по-прилично. След един час главата на семейството се прибира леко почерпен. Застава драматично на прага, обгръща ме с най-романтичния си поглед, ухилва се до ушите и казва: "Прекрасна си, скъпа! А тази рокля ти стои просто убийствено, никога не съм виждал жена с по-красиво тяло! Обичам те, любов моя! "
Това е, авторке. Избирай!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6cbcd130ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 9. Ами, той вторият ти съпруг е по зле от първия, след като оправя бойлери на пияни жени пък и им дава и собствения си телефон да ти се обаждат. Той може и тях да оправя пък ти стой и го чакай до полунощ с приготвена вечеря и слушай евтините му комплименти и се радвай като дете в детската градина.
Не се сърди, но смятам, че примера, който даваш е абсурден.

Ж39

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 548139d250
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   До 10 от 9. Жалко, че не схващаш иронията в примера ми. Да не мислиш, че не съм наясно, че хората не поправят бойлери на пияни жени в полунощ? Точно това искам да кажа - че един емоционално по-сдържан мъж може би е за предпочитане пред "галантния кавалер", който ще те нарича "кралице моя" и същевременно ще си го развява където му падне. Лошото в първия случай е, че жената започва да се съмнява в своята привлекателност. Лошото във втория е, че започва да се съмнява и в здравия си разум.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ddd0f404a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 1 до 9 и 10 - Вижте сега ако искате да получавате страхотно отношение първо вие трябва да го давате. Като накарате човека отсреща да се чувства щастлив с вашето отношение и вие ще получавате такова. Плюс това повечето жени изобщо не знаят какво правят, как да се отнасят с мъжа в едни отношения, подбират си по "сигурност" пък после искат любов, отношение, тръпка каквито няма как да получат, защото не са ги търсили в началото. Не може да искаш всичко и да очакваш, че ще го получиш още повече ако самата ти не искаш да полагаш усилия да накараш човека отсреща да се чувства прекрасно а просто чакаш той да те кара да се чувстваш по този начин. Земеделеца преди да иска от земята да даде продукция, полага усилия, грижи се и чак след време получава наградата за труда си. А вие искате всичко наготово, не става така. Ако искате прекрасно отношение, първо трябва да имате насреща човек склонен да ви прави комплименти, да се отнася добре с вас и да не му търсите кусури и после, това е важно - не да разчитате на това а вие така да се отнасяте с него, че а е щастлив с вас, тогава ще получавате още по прекрасно отношение.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0396ce9bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Трябвало е да го напуснеш още навремето, а не да се омъжваш и да правиш 2 деца с човек, който явно те тормози психически.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 99b378fe20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке - такъв мъж си, си избрала... Както с добрите черти, така и с лошите. Няма какво да се оплакваш след 14 години заедно и 1 дете. Тези неща си ги знаела още от самото начало. Ти си решила да останете заедно!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4cd4f3f53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Подкрепям н 7, от личен опит. Чак като го окичиха с едни големи и красиви рога разбра, че така не става.
Аз съм (няма защо да скромния в анонимен сайт) красива жена, той не толкова...това беше и още е голям проблем за него.
Но си научи урока. Знае си мястото...може да е първо и единствено, може да е някъде назад, а може и въобще да е вън.
Аз решавам! Той го разбра и натиска комплекса си.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7386255939
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Хората очакват нереални неща - които са в главата им и никой не знае за тези очквания, а после се сърдят... Прав е номер 12 - от-до! Ами авторке като не ти изнася, отивай при чуждите мъже. но като се появиш с двете деца, веднага ще изчезнат, гаранция. Или искаш да пробваш? Много лесно ви се струва, че след като смените партньора, ще намерите друг по-добър. Най-често следва едно голямо нищо, години наред.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9bc693ce58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Хората са го казали:
-Крив човек и криво дърво не се оправят!
Просто се научи да не го чуваш когато те обижда. Въпреки всичко си длъжна да се съобразиш заради детето си. Никой мъж не може да го обикне както баща му. Аз живея с шизофреничка 6 години. Единствено търпя обиди и подигравки заради детето си! Ако го нямаше, хващах я за ръка и в районното пред дежурния и откъсвах главата! След 3-4 години ще изляза. Нямаш си на идея къде някъде се губи твоя проблем в по сериозните като моя. Номер 3 е права. Аз също се заглеждам и правя комплименти, ама детето ми е единственото живо същество което ще обичам!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker