Разум или сетива....... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Разум или сетива.......
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2122 пъти
Ако, трябва да избирате секс или въздържание, за да не изневерите на човека, който е бил любовта на живота ви 25 години, има ли сте перфектната връзка, уважение, почит, всичко от което сте има ли нужда.... обича ли сте се безрезервно, живяли сте един за друг, и при мисълта за него винаги ще те кара да плачеш и ще свива гърлото ти.... защото него вече го няма и е онази звездичка, която нощем те гледа от небето.... и така вече 2 години и половина.... , а живота си върви, децата са големи и самостоятелни... , и изведнъж когато си мислиш че всичко е свършено, се появява... някой който те кара да се опомниш, че си тук и сега... е живота който не тее пожалил... ти предлага отново да имаш ситуации който те карат да потръпваш от чувство/макар и само виртуално/ с човек от другата страна, отначало си пишехме по фс, след това телефонни разговори... и така вече близо 5 месеца живеем на разстояние от 30 км. , при мен в началото беше нещо ново и различно на фона на сълзите ми по цял ден, .... с разговорите.. постепенно и въпросния мъж започна да се разкрива, но не до край, понякога даже става сприхав, даже улавям ревност.... , ... аз не искам да се обвързвам не съм готова, той също е бил свободен през последните 5-6 години и определено си търси жена за съжителство, имаме много дълги разговори на различни теми, но и двамата сме много властни и някога даже имаме спорове.... от близо вече се намести и темата за секс, повече от негова страна, аз отбивам доколкото може, защото не зная разума ми ме спира, но тялото потръпва... отлагам срещата за във времето, но колко ще е не зная... а в мовъка ми бушуват хиляди въпроси, а сърцето ми се свива от мъка по загубилият ми съпругът... не зная как да да се обрека на въздържание в памет на голямата ми любов, или да продължа и да чуя сетива та си... благодаря, че споделих... ж 50г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: fa90d41958
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тъжно е, че си го загубила, но сама казваш, че са минали две години и половина. Живота продължава! Не го забравяй. Сещай се за него. Помни го с хубаво, носи му цветя от време на време. Но не се обричай на вечна самота. Все пак мислиш ли, че ако те гледа отгоре той няма да предпочете да те вижда щастлива? Макар и не толкова, колкото с него, но все пак щастлива. Със сигурност е ужасно, че си го изгубила, но имаш ли вина? Не можеш да наказваш себе си затова и да си забраняваш да изпиташ малко радост.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 34be0ec8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това не е изневяра. Животът продължава, не умирай и ти!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c9e61bd78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Айде бе на 50 си вече. Ставай, отивай и живей, докато все още си съзнателно млада! Тръпка да има, спомени да остават.

Ако не направиш нещо... нищо няма да последва и ще си продължиш така, както си в моемнта.
Но ако предприемеш действия и направиш нещо, то цялото ти бъдеще ще се промени.

Избора е твой дали да останеш така до края и нищо да не се случва или да се втурнеш в още едно приключение :)?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3fdc9e5e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А докога? Ако живееш до 80-90 години, което не е неочаквано, това са още 30-40 години самота ли? Това ли е разума? Ако твоят разум е такъв... по-добре слушай сетивата си.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 31d1d55adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Какво мислиш че той би искам да избереш, все пак е голямата ти любов, би трябвало да знае кое е най-добре и би трябвало ти да го познаваш достатъчно за да знаеш какво би те посъветвал. Иначе се възхищавам, че по такъв начин мислиш, да останеш дори смъртта вярна на голямата си любов, твоят мъж е щастливец.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d97f8f4548
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма да преповтарям №1, когото напълно подкрепям, но ще добавя - ако не откликнеш на емоциите, на естествените нужди ако щеш, тялото ти и неговите физиологични процеси ще тръгнат по път, който никак няма да ти хареса. Живей, захранвай тялото с емоции и то ще живее. Иначе не, бавно ще гасне...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4f8d92242e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имаш право да си щастлива или поне да се опиташ да намериш щастието с друг. Ако съпруга ти те е обичал истински, би пожелал да си щастлива, а не ден след ден да умираш заедно с него. Давай смело напред, живота е пред теб. Успех :)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b3028f2c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти си чуствителна мила. Живота продължава, не можеш да го спреш. Радвай му се обичай го живей го. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 24981323ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Историята ти ме натъжи. Напомня ми за баба ми. Тя беше малко по-възрастна от теб - на 55, когато дядо почина. Аз едва го помня. Но това, което ми е разказвала, наистина е било голяма любов. Запознали са се в 50-те, зората на комунизма, още като тийнейджъри. После три години той е служил в казарма, поддържали са връзка от разстояние, а тогава без днешните средства за комуникация, е било много трудно. След това са се оженили и са минали през всички трудности на живота - къща, кредит, работа, бедност. Дядо ми почина на 58 заради лекарска грешка и баба ми така и не успя да го приеме. Вече е на 84 и още пази негови снимки и вещи и плаче. Казвала ми е, че е можела да си намери друг мъж, но не би си го и помислила.
Но като се сетя колко нещастна е през тези години, как ѝ липсваше другар, с когото да бъде на старини, ми става мъчно за нея. Не твърдя, че те разбирам. Не съм бил в подобно положение. Но мисля, че ако мъжът ти те е обичал истински, би искал да си щастлива и да продължиш напред. Да, били сте щастливи, отгледали сте децата, никой не може да ви открадне това време. Но обстоятелствата се променят. Дай си шанс за щастие. Имаш да живееш още. Няма нищо неморално в това да бъдеш с нов партньор.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7802891bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Убеден съм, че той няма да има нищо против (твоята вечна звезда там горе), дори ще се радва да си щастлива отново докато пак се съберете.
Не се измъчвай, и ти щеше да го искаш ако нещата бяха наобратно - няма по-голямо показване на любов от това да искаш твоят партньор да е щастлив.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 296dba6ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Продължи да живееш. Ти имаш право на щастие. Отгледала си деца, преминала си през трудности и загуби, но се съхрани, заради тези, които не искат да виждат повече сълзи в очите ти. Ако новата връзка не те удовлетворява напълно, не се чувствай виновна да търсиш нови и нови такива. Дай си шанс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker