Влюбих се в милионер,а сега какво ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Влюбих се в милионер,а сега какво ?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 4022 пъти
Здравейте, казвам се Антония, и съм на 25години. От близо месец се срещам с един мъж /момче/ на 30г. познавам го от близо 2 години, в продължение на които той очевидно си ме преследваше, но истината е че не исках да имам каквито и да е било отношения с него, по простата причина, че има доста големи възможности. Семейството му притежават фирми в цялата страна, наистина възможностите там са завидно огромни. И не смятам че човек, с неговите възможности би имал сериозни намерения към едно обикновено момиче, като мен. Аз уча, работя, нямам богати родители, и не карам скъпа кола.
Но... по ирония на съдбата, се оплетох в мрежите, и тук започва целия кошмар. Както има една приказка, , човек, от това което бяга, това го и застига, , та и моята работа същата. Всичко беше наред, преди да спя с него. След като спах с него, този човек ту ме търсеше, ту спираше. Казва че ще се обади, после не звъни с дни, включва се неочаквано, после пак изчезва, и така 1 месец чак след първия секс, се видяхме отново, държах се все едно нищо не е станало, по простата причина, че нямам право да му държа сметка. Задава ми различни въпроси, знае всяка една моя крачка, къде съм, с кого съм и т. н. Споделя ми проблеми от работата си, изслушва мнението ми по дадените въпроси, дори говори за деца, как ако имал как искал да ги възпита, споделя ми проблеми с приятели.
Предложи ми работа при него, със думите, че му трябва човек на който да има доверие, но в същото време не ми дава ясно определение на това, какви са нашите отношения. Наистина не ме интересува, нито каква кола кара, нито колко пари има, защото в началото като се запознахме, аз нямах и на идея той какъв е, след като разбрах, се отдръпнах.
Държи се добре, секса е уникален, знам че се вижда и с други жени, то трябва да съм малоумна, ако си мисля, че 1 месец е бил в манастир.
Постоянно мисля за него, абе... страдам си, чакам телефона да звънне, но мълчи. Не знам как да действам, мисля че ако почна работа при него, ще е най-голямата грешка, ако отношенията ни нямат някакво конкретно развитие. Мои приятелки, запознати със ситуацията, ми казват че съм подложена на някакъв тест период, зашото бил с големи възможности и искал да види дали съм била достойна за него. Но смятам че това е върха на простотията, то един човек или иска да е с теб , или не иска, какви са тези тестови периоди, стрестест и прочие. Пълна малоумщина!
Моля, изкажете вашето мнение, според вас, как да действам, има ли изобщо смисъл да чакам, да мина, , теста, , или да му пожелавам много здраве, и късмет в бизнеса, и които откъдето е...!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 25b42fdcf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мечтай си такъв човек да остане само с една жена... животът не е приказка. Само в приказките принца остава с принцесата. В реалния живот принца има харем.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9d3623f92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какви тестове, пълна малоумщина както ти каза. Щом не си знае парите едва ли иска да бъде само с една. Не намирам смисъл да си губиш времето. Нямаше да се появява след месец, ако имаше сериозни намерения. Другия вариант е : опитай да държиш дистанция от него и не се поддавай. Ако тогава не се отдръпне , а го привлечеш още повече значи наистина има нещо. И не бих те посъветвала да започваш работа при него , ако както каза иска нещо 'сериозно' . Една жена не трябва да е зависима от мъжа. Поне това е мое мнение. Успех!
Момиче, 17г.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 24cae2e4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Иронията е, че ако му кажеш чао, ще издържиш теста. Предполагам, че теста се състои в това колко ще му ходиш подир гъза. Защото ако му тръгнеш подир гъза, ще реши, че си с него за пари и възможности. Затова и не приемай работата. Кажи, че искаш да си самостоятелна и сама да постигнеш каквото искаш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ed84f8d3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Няма да ти е леко с него. С две думи ще се наложи да търпиш нарцисизъм от негова страна. Ще си ходи по други жени, ще друса, пие.

Ако си силна, ще му обясниш без яд и емоции, че искаш друго от живота (което ще го постави в ситуация още повече да те иска и да ти сваля звезди до последно).

Избора си е твой, а изкушаващия елемент и за двама ви повече от предизвикателен и 90% с лош завършек.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3c035870ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   ами Антония при мен я има същата история. само с разликата че моя "милионер" не е е българин и не е оттук. При нас нещата също бяха така преди да спи с мен не ме оставяше на мира. Сега вече сме 1:0 за него и е една идея по-спокоен. Както казах не е оттук и това допълнително ни пречи да се виждаме всеки ден. Но това, което мисля за такъв тип мъже от моя личен опит е, че са свикнали да имат от всичко и по много. Твоя е на 30, моя на 28. Не мисля, че изобщо са се наживяли все още и просто не са готови за сериозни отношения с жена. Макар, че 30 г е напълно нормална възраст за сериозно и дори семейно положение, но все пак мъжете не бързат някак си толкова колкото ние жените. Или поне този тип мъже. Все пак и манталитета е много важен и в каква среда е израстнал... Моето мнение за малко по-заможните мъже в България не е много добро, защото в нашата малка България всеки се "знае". Има 10 богаташа да кажем и на тях са се лепнали по 100 златотърсачки.. мисля, че ме разбираш. И някак си по-голямата част от българските мъже са с голямо самочувстие, че имат пари и много хубави жени около тях. Та моя съвет е да се въоръжиш с огромно търние, ако не можеш лесно да се откажеш от това. Не бъди настоятелна и остави нещата да се случват. Мъжът трябва да е активния и предлагащия, а жената Приемаща. Успех!

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 11f1d6f397
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жените ще предпочетат да споделят с други жени високо стойностен мъж /милионер, рок звезда, актьор и т.н./ отколкото да живеят с обикновен мъж без отличителни характеристики.
Хвани си едно нормално момче, роди му деца - живейте щастливо в хармония
...да, но първо трябва осъзнаване - да се разбере какво е хипергамия, как работи при жените и т.н.
Успешен trip :P

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 39f86ba46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Абе, да ти имам проблема! Аз не мога да привлека вниманието на обикновена жена, за милионерка не смея дори да мечтая. По теб търчи милионер и ти се чудиш дали да го вземеш за съпруг, или не. Дай му шанс на човека, не се пускай на тепсия, за да не реши, че си лесна или че си златотърсачка. Просто му обясни директно на 100% всичко, което мислиш. Поговорете си очи в очи, насаме, кажи му всичко, както го мислиш, едно към едно. Ако е сериозен, ще те уважи, ще те приеме и ще му станеш жена. Ако е боклук, ще те зареже. Това достатъчно добре ли е?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e5e9bbd22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Номер 7, жена съм и съм съгласна с първото изречение. Пред това да имам връзка с алфа мъж, който ми изневерява и бета, който е само с мен, предпочитам първото.
Номер 4 е прав.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a6ef711ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оф като почнете с глупостите - бил милионер, затова нерпеменно бил с хиляди жени и нямало как да бъде с нея, понеже тя трябвало не знам си какво си... Интересно ми е тези дървени философи колко милионери познават?
Аз се сещам за трима мои познати на възраст между 30 и 45 години с прекрасни семейства. Жените им са симпатични, умни, но в никакъв случай не и представяйте порнозвезди или плеймейтки - едната е фризьорка, другата е уеб дизайнер, а третата работи заедно с мъжа си. И тримата никой не ги е виждал с друга жена, а двама от тях са ми по-близки и са ми казвали, че изобщо не им е до афери - гледат си семейството и бизнеса и това ги прави щастливи. Да, парите привличат женско внимание. Да, има богати мъже, които се възползват от това и хойкат, но си е до човека. Има и верни богати мъже, има и курвари без пари.
Авторке, не знам какво е в главата на този човек, за да ти дам конкретен съвет. Но както описваш ситуацията, допускам, че може никой от вас да не е сигурен в чувствата на другия и да се дърпа, за да не се "мине". Казваш, че те е преследвал две години. Явно те харесва, аз не бих преследвал две години една жена само заради ебане. Но поведението му е комплексарско. Ако един мъж те харесва и има топки, трябва да действа и да си изясните отношенията. И не виждам защо търпиш нещо подобно. Вижте се, разберете се като възрастни хора и спрете с игричките. Ако не може да ти даде връзка, ти прецени дали искаш да си нечия любовница между другото.
Според мен в конкретната ситуация парите му нямат особено значение. Ти по-скоро си проявила предразсъдъци заради това. А и казваш, че те не са негови а на родителите му. Тоест в случая не му качват и стойността като човек, не ги е направил той.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 40bda61489
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От 4 до 9 - благодаря, че се съгласяваш с мен, но относно втората част на коментара ти, ще ти кажа "внимавай какво си пожелаваш". Защото изневярата обикновено не е просто да отиде и да си топне чушката, а има последствия, които едва ли ще ти харесат. Предполагам, няма да си във възторг да те зарежат с 2 деца. Примерно. Или да се търкаля през ден с някоя и да се връща през нощта, без да ти обръща внимание, понеже е емоционално и сексуално изчерпан за деня. Или всеки да те мисли за глупачка. Или да ти лепне нещо. Това са само примери и съвсем реални. Тогава ще ревеш за льохман, който да те има поне за човек и да прекарва по малко време с децата си.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 40bda61489
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, няма сила да ме убеди, че няма мъж, който поне от време на време да не иска нещо странично. Дали ще остиска, е друг въпрос. Само че едно е да стисташ на грозни, друго е на сексапилни, каквито повече се лепят на богатите.

Парите не те правят курвар, а просто дават по-голям избор. Сещаш се, нали?

И на мен Памела Андерсън в младите си години да ми се върти на хуя, и аз няма да издържа особено дълго, колкото и да държа на семейството. А и не само аз, изобщо не са много мъжете, които биха удържали на такъв напън. А на бедните просто не им се налага да държат чак такъв напън. Има разлика да държиш на напъна на Памела и на този на леля Гинка с брадавицата с 2 косъма.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a6ef711ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   От 10 до 12 - да, на всеки мъж му се иска нещо странично, както и на много жени. Но от това да ти се иска до това да го направиш има разлика. И на мен ми се иска да опъна хубавите ми колежки, малко ако се постарая, може и да успея. Но не искам да наранявам приятелката ми и да си разбивам връзката (рано или късно се разбира). А Памела Андерсън не е дошла да ми седне на кура. Ако дойде, ще го мисля. Ако това ме прави льохман, така да бъде.
Да, ако на парад ти идват да ти се слагат порноактриси, трудно ще устоиш. Но не мисля, че дори при ултра мега алфа милионерите ситуацията е такава. Да речем, един милионер, ако ходи по чалготеки и кафета, да ,ще има доста изкушения. Моите познати си гледат бизнеса, бачкат яко, за да им върви работата и свободното време си го прекарват със семействата. Така че има хора и хора. А да ми обясняват, че някой, дето чака на мама и тати, е алфа, е несериозно.
Като цяло всичките тези теории за алфи, бети и други букви от гръцката азбука, са измислени от загубеняци, за да си оправдаят неуспехите, вместо да положат усилия и да подобрят нещо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a38f5bc501
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Номер 9 - Няма алфи, бети, гами и епсилони хора. Това са изсмукани от пръстите глупави теории на някой който се е опитал да прави аналогии между комплексното човешко общество и някакви животински видове като дори при животинските видове тези измислени профили нямат аналог. Недей да унижаваш хората като ги класифицираш по някаква глупашка и измислена система.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 24cae2e4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   И на мен много са ми смешни като почнат тук някакви теории как еди кой си бил алфа, кой бета, гама и делта. Чакайте бе, хора, ние от няколко млн години не сме маймуни, какви алфи, какви делти?

Или пък някакви еволюционни теории как жените харесвали еди какви си мъже, защото преди 10 млн г., като сме били маймуни, това било знак за мъжество.

ДОбре, ама преди 10 млн г. е било малко по-различно. Отделно има и подсъзнателни модели, духовно привличане и куп други неща, които си влияят също.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9d25726668
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До номер 10: Не че нещо, но и аз познавам доста богати мъже - ВСИЧКИ имат любовници. Е, естествено, никой никога не ги е виждал с тях - те не се разхождат с любовниците си из центъра на града, примерно. Наглед всички /може би с едно изключение/, имат прекрасни семейства. но само наглед - ябълката е червива отвътре.
Може би има изключения - аз не съм ги срещала.
А по темата на авторката - един мъж, който е впечатлен от една жена, няма да чака един месец, за да й се обади. Тя сама може да си направи изводите.
Дай го малко по- хард, авторке. Мъжете не си падат по хленчещи жени, висящи до телефона в очакване на обажданията им. Поразиграй го малко тоя тип, нека не се чувства чак толкова сигурен, че си му в кърпа вързана.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 35c39d9ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   до 14 и 15: Не сте запознати въобще. Това са просто думи от биологията, но зад тях стои реалността на социалната йерархия, която съществува при хората и не е спирала да съществува. Аз като съм доста нисък, с очила и крив нос 95% жените не могат да ме възприемат като потенциален партньор, независимо, че изкарвам пара (за да компенсирам, разбира се). Искам жена, която да е секси и женствена, но "рангът" ми не ми го позволява, затова и ще се задоволя с по-грозна такава. Същото е и при по-невървежните жени - задоволяват се с по-смотани мъже. Като се напият започват да се оглеждат за яките мъже и изпадат в самосъжаление (подобно на смотаните мъже с нисък самоконтрол). Факт, който съм видял при не една жена, включително роднини.

В гимназията имах съученик - висок, рус, атлетичен, караше мотор от 16 годишен, обличаше се скъпо. Е познай ранга на този мъж и познай дали имаше моите проблеми...

Животът не е честен, всички имаме различен стартов капитал и макар някой от нас да могат да компенсират до някъде, йерархията си съществува. При жените също има йерархия (съвсем елементарни наблюдения са нужни, за да се увери човек, че в една група от 3-4 жени има водеща фигура, има сервилни на водещата и тн. ).

А т. нар. хипергамия е напълно естествен процес - това е желанието на жената да бъде с колкото се може по-готин мъж (по нейните критерии). Това е естествено и нормално. Като отидеш да си купиш чанта нещеш да вземеш скапана чанта, искаш хубава. Същото е - като се наконтиш с грим не го правиш, за да те забелязват ниски и дебели смотаняци дето пелтечат, а за да изпъкнеш в твоята социална група и да привлечеш готини мъже. При мъжете също има желание за по-готина жена, но там желанието е много по-рационално и е балансирано спрямо собствения ранг и ранга на жената, т. е. ако си хванеш прекалено вървежна, която е много над твоя ранг, има огромен шанс тя да си хване по-готин мъж от теб и да останеш с пръст в уста.

Иначе, цикленето над тази тема не води до нищо продуктивно в дългосрочен план. Реалността е такава, каквато е. Нагаждаш се и оцеляваш или не оцеляваш, толкова. Затова просто казвам - не отхвърляйте реалността, а на другите мъже в подобно на моето положение казвам - братя (кхм.. ), да правим каквото можем да направим, за да станем успешни, а не да се жалваме, че хипергамията ни пречи. Хипергамията винаги я е имало и ще си я има.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e286147552
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Абе да, английските милионер само чакат някоя от България, за да се оженят за нея.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 633bf7e776
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От споделената история ясно се вижда, че пише едно добро, разсъдливо и перспективно момиче. Повярвай ми, един умен мъж няма как да не различи нормалното момиче, което иска да работи (има и много отдадени такива, които съумяват да работят при всякакви обстоятелства, защото това е важно за тях) от обикновената "златотърсачка", на която целта й е да седне пред дивана с турския сериал, да се окичи с няколко килограма злато като коледна елха, да пуши цигара след цигара и да гледа тъпо.

А моят коментар за този човек е, че такива като него цял живот ще те "тестват", защото са неуверени в себе си и съответно - несигурни в чувствата на другия. А ти като искаш си ходи гладна, жадна и дрипава, за да му доказваш колко си принципна. След това ще има други условия, след тях и нови и нови. Прецени дали така искаш да си изживееш живота? Този, който е за теб, ще те обича, подкрепя и насърчава да работиш и да се развиваш и ако има възможност да ти помогне в това - просто ще го прави заради това да те вижда щастлива и реализирана.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9a9362bdc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Дори да е измислена история,сюжета е често разпространен.
Някой си направил малко пари го раздава мачо и знае,че като се облече в костюмче,остави ключовете от скъпата кола на лизинг на масата в кафето и мацката е влюбена.
За съжаление се влюбват наивните момичета,мечтаейки че са оцелили 6 от тотото и си нареждат наум луксозния нов живот.
Реалността е много чакане и разочарования,разбито сърце и загуба на доверието във всички мъже,загубени години и жестока агония.
Такъв мъж дори и да се позадържи с някоя, деца да й направи-никога няма да се прибере в къщи като почтен съпруг.
Винаги ще си крие телефона,винаги ще намира поредната и все по-млади и безмозъчни,винаги ще е уморен или с денонощни ангажименти и съмнителни командировки.

До авторката-намери си хоби и стои настрана от него.
Ако не можеш-ще те боли глава много

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a6ef711ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   От 10,
16, такава ти е средата. Има хора и хора. Ако някой иска да изкръшка, ще го направи. Да, милионерът с 20 манекенки, дебелият чичак с комшийката Гинка. Но си е до човека. Твърдението ти, че всички стойностни мъже кръшкат, е обидно за мъжете. Поддържан мъж съм, с нелоши финансови възможности и не ми липсва женско внимание. Заглеждам се, ебе ми се, но просто не искам да правя глупости. И не искам да сменям половинката си, която обичам с цялото си сърце, за разни "високорангови". А нараня ли я, няма да си простя.
Баща ми без да има пари, беше страшен курвар. Съсипа и майка ми, и втората, и третата си жена. Така че, не, не искам да съм такъв.
Сега, ако теб те привличат само "лоши момчета" и ти е по-лесно да се оправдаваш пред себе си, че всички качествени мъже са такива, това вече си е твой проблем. Но не е хубаво да категоризираш хората по този начин. Ще набиеш вредните си вярвания в главата на някое младо момиче и ще ѝ попречиш да има нормална връзка.

17, явно си добре запознат. Как пък един готин привлекателен мъж веднъж не ми ги е обяснил така нещата. Честно, познавам мъже от твоя типаж - умни, изчели разни теории за гръцката азбука и имащи перфектно правдоподобно обяснение защо тях няма да ги огрее. С това ти мислене и отношение, не само "високорангова", а и никаква няма да ти обърне внимание. Добрата новина е, че това може да се оправи. Лошата е, че си поставен пред много труден избор - да бъдеш прав или да бъдеш щастлив? Много хора като теб предпочитат първото и не искат да се откажат от вредните си вярвания, претворявайки ги в реалност.

Ще си позволя да ти дам един съвет, ако искаш помисли над него. Искаш да ти върви с жените? Спри да се оправдаваш, спри да си пълниш главата с глупости и най-важното СПРИ ДА МИСЛИШ КАКВО СЕ ХАРЕСВА НА ЖЕНИТЕ. Работи над себе си и се развивай, така че да бъдеш най-добрата своя версия ПО СОБСТВЕНИТЕ СИ КРИТЕРИИ.
Оплакваш се от визията си. Ами това не е особено трудно да се оправи. - здравословна храна, спорт, хубави дрехи. За носа ми се струва абсурдно, но ако толкова те мъчи, направи си пластична операция. Но тези неща ги прави, за да си в добро здраве и сам да се харесваш как изглеждаш. Изгради си живот според собствените си вярвания и ценности. Ако се кефиш на хубави коли - купи си. Ако се кефиш на пътувания - пътувай. Ако предпочиташ да спестяваш и инвестираш - давай. Ако вярваш в някоя кауза, работи за нея.
Като виден теоретик прочети малко за привличането между половете. Не слушай жените, просто потърси по-сериозна информация. За една жена няма нищо по-привлекателно от уверен мъж, следващ собствените си правила на живота. Това ще ти вдигне ранга, не всички ония глупости, дето си изброил. Правиш ли нещата, за да се харесваш на жените, спукана ти е работата. Виждал съм го - приятел - красив, с добри доходи, хубава кола, жилище. Но го правеше само заради жените и не му вървеше. В един момент му прищрака, тегли им една, взе да си гледа живота и изненада - жените сами дойдоха. Дали ще помислиш над това, което ти казвам или ще ми развиеш поредната дървена философия, твое решение. Направи това, което те прави щастлив. Аз съм намерил това, което работи за мен и просто ти споделям една гледна точка.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 363f451e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Какво какво, ако той не е влюбен в теб - нищо, само дето изхабихме толкова мегабайти да пълним сървърите на сайта. В смисъл, драмата е в твоята глава, той дали знае въобще коя си. И аз съм влюбена в Брад Пит и сега какво? ! Какво да правя? Ау.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker