Защо тая гадост ме привлича? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо тая гадост ме привлича?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 11520 пъти
Здравейте, ще ви споделя нещо, което до скоро дори пред самата себе си не смеех да го призная. В секса ме привлича бруталното доминиране над жената, унижението, подигравките, мръсното. Понякога, когато съм сама, си пускам порно и някак си неволно търся най-хард сцените, където жената е третирана като боклук, като животно. Усещам как това ме възбужда и всъщото време се отвращавам от себе си, от този интерес и от тези, които причиняват това на нежния пол. Изпитвам презрение към тия мъже, то цялото порно е гадно и принизяващо жената, но и в същото време усещам как тялото ми реагира с възбуда.
Защо?
Не мога да открия отговора в себе си, защо това ме привлича? Защо не мога да имам нормална хармонична връзка с нежност, любов и взаимност, а гледам тия гадости.
Търся отговор в детството си, може би защото съм имала суров баща? Да, такъв е бил, но не що изключително брутално, така че да се извратя сексуално, тъй да се каже.
Интересува ме психологичното обяснение, сигурна съм, че не съм единствена, но искам да знам причината, кое би могло да е породило това в мен, защото не се чувствам ОК.
Искам да уточня, че нямам фантазии, свързани с това мен някой да ме унижава и малтретира по начина, по който съм гледала на клипчета. Възбудата идва от това да гледам как жените са малтретирани.
Ужасна съм. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 11c0e67eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Ужасна си, друг път. Човек не избира какво да го възбужда. Престнете да се вините за глупости, ами бъдете каквито сте.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e9878cb008
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   :DDDD то и аз съм така, ама свикнах.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 97f75198a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е какво толкова, всеки харесва различни неща. Аз пък съм мъж на 29, и дори не мога да си помисля за нещо подобно с жена ми, тя ми е супер скучна и въобще нищо по-различно не харесва. А аз харесвам да доминирам, да се държа с тях като с боклуци, дето каза. Не винаги, ама ме кефи, възбужда ме и т.н. Разбира се, това само докато правим секс, иначе жени не бия и удрям и т.н.
Ех, ако намеря някоя такава, но надали :D

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b382876857
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

5.   Възбуждаш се, защото в женската сексуална природа е това да бъде доминирана, обладавана, да приема/поема мъжката енергия, да бъде подчинена и сексуална робиня.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5588a9d1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, потърси отговор в подсъзнанието си. Възможно е да проектираш скритите от теб самата желания върху това, което гледаш. Може би има някаква случка от детството, която си преживяла или наблюдавала. Какво е отношението ти към жената? С какво свързваш тези фантазии? Всички отговори са в теб, само ти можеш да ги откриеш.
Не се притеснявай, повчето хора имат странни фантазии и вярвания. Помисли си, как те кара да се чувстваш всичко това, от какво имаш нужда- власт, признание, утвърждение, свобода или нещо друго?

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a468928b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Номер 5 е прав. Такава е женската природа, колкото и да се прикриват нещата чрез циливизационни модели. Ти просто си по-близо до истинската женска природа. Психолозите се опитват да намерят "рационални" обяснения за това поведение, например може да прочетеш за т.нар. хибристофилия ( https : //en.wikipedia.org/wiki/Hybristophilia )- това е, когато жените изпитват много силно привличане към мъже, които са социопати, престъпници, дори убийци, изнасилвачи и тн. Това е много краен вариант, де, и малко жени стигат чак до там, но като цяло си е заложено в женската природа. При повечето жени се изчерпва с желание да бъдат доминирани.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c541eb3fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   от авторката: да, но в това няма любов, разбирате ли, за мен това не е естествено, не е нормално. Да, нормално е жената да иска да бъде доминирана, но това може и трябва да се случва по много по-различен начин, без да се накърнява човешкото достойнство. Още повече, че аз не се възбуждам от мисълта някой да ме третира като боклук, а от това да гледам как някой мъж третира жена като боклук. Искам да разбера психологическата причина за това, дори и да е нормално, както казвате, това не е заложено във всеки, въпросът е защо, коя е първопричината.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7ffd74aef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Ами номер 5 много добре го е казал.

Ти поне си даваш сметка, и търсиш обяснение.

Сега разбирате ли защо всички онези феминистк, еманципатки и джендъри са толкова нещастни? Те искат да са нещо извън природата си.

Не се притеснявай, миличка, има много мъже, които под формата на роля могат да участват в подобна игра с тебе.
Това е чистата, първична женска сексуланост. Просто твоята женственост не е в толкова голяма степен унищожена от световните 'моди" и тенденции.
"Равенство на жената с мъжа" - хех, ами и ако мъжете решат да са "равни" и поискат да раждат?
Всъщност много дълбоко се съмнявам, че ако стане някакъв световен катаклизъм и се върнем обратно към лопатите, мотиките и кирките, жените ще продължават да искат да са равни на мъжете... Цялата тази "мода' дойде от лесните (напечатани без обезпечение) пари и от работата в офис.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8e83a0536e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дотук нищо вярно в коментарите до 5-и. Нормално е доколкото се е привърнало в норма за обществото ни. Това е следствие от средата в която живеем. Дори не е необходимо да имаш сериозна травма от детството си. Достатъчно е че живеем в модерно време, светски, гледаме и порно. Няма нищо свързано с човешката природа, а е посттепено изкривяване. Спомням си филма "Завръщане в синята лагуна", където момче и момиче израстват сами на остров, без каквито и да е извращения. В последствие такива се внасят от кораб с "цивилизовани" хора. Такива неща не се случват при малки групи, живеещи според природните закони. Авторке, ти си права. Предполагам могат да се намерят достатъчно научни изследвания по темата. До голяма степен е и следствие от модерното, еманципирано и неестествено поведение на жените, което води до желание както у тях така и у мъжете да бъдат "наказани".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0643c116f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мен пък ме кефят доминиращи жени и искам да имам секси и строга шефка. (на работното място и после да се пренесем в леглото )
М 30

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f3109f34b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всички жени сте такива... искате да сте третирани като боклуци, но само в мозъците Ви.... една поне да си го признае!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1e4fe42b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Човек наистина не избира какво да го възбужда. И аз искам да спра да мисля за анален секс, но не мога. Самата мисъл за него и човека с който го правя, ме побърква. Има нещо перверзно привлекателно.
ж37

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 05c518c4cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Нямаше как да не се включа, след като видях другите какви ги пишат....
Потърси информация за Асмодей - какво 'покровителства'... Казват, че гледайки такива неща, хората така се развращават, че не са на себе си - и ти не си, не си добре така!!! Това са реални неща, но хората сме свикнали да вярваме само на това, което виждаме. Ами мислите и чувствата не съществуват ли, щом не се 'виждат'?
Щом осъзнаваш, че не е нормално, значи все пак притежаваш някаква форма на съвест... Ако спреш' хобито' си, и едновременно с това започнеш да се разкайваш, да се опиташ да се чистиш... И мине време.. Ще се почувстваш свободна, очите ти няма да са замъглени, момиче! И ходи по високи места, там мисленето се променя! Честно казано, те съжалявам, но вярвам, че ще послушаш заръката ми. Знам, че ще ти е трудно.. Успех!

Ж22!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e1732567e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 5 до авторката 8 - секса, първичното желание, страстта и похотта имат малко общо с любовта или уважението. Първопричината е, че жената и мъжа имат различно, но допълващо се физиологическо и хормонално устройство, това се вижда лесно - женските полови органи са навътре в тялото а мъжките са издадени навън. При мъжа преобладават андрогенните хормони - тестостерон и т. н. а при жената естрогенните, това определя различни функции, поведение, роля.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 676056d8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Аз мисля, че авторката показва признаци на садизъм. Без да го съзнава тя си представя, да бъде мъж и по този начин да малтретира жените. Може би има омраза към красивите жени (нежния пол) и по този начин подсъзнателно си отмъщава, че самата тя не е красива като тях.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bf102156de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Добре дошла в клуба на БДСМ! Явно и ти като мен си падаш по подчинението. Обаче искам да направя едно уточнение, всичко това с подчинението, връзването и грубостите го правя само и единствено с приятеля си и то само и единствено по време на секс. Иначе връзката си ни е съвсем хармонична, има си нежност и доверие. Обаче по време на секс обичаме да играем игрички и ролята с господар и робиня ни е любима. Е, да забавно ми е в рамките на 15 мин. да ме третират грубо и безпардонно, ама после си се гушваме и всичко си е отново "нормално". Просто за малко излизаме извън обичайното си поведение. Така, че не мисля, че има от какво да се срамуваш, просто намери човек, който има обратната фантазия и обича да е доминантен. Е и разбира се, трябва да има граници, ако нещо ти се вижда свръх или пък има опасност от наранявания и травми, задължително трябва да спрете.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 974424df63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Спокойно, не само теб те възбужда това, а още много други момичета. Аз съм момче и съм бил с такива, които им харесва точно това, което харесваш. Няма нищо срамно в това, всеки има своите мръсни фантазии или фетиши :) Мен също ми харесва да доминирам над момичето с което съм, дори ми харесва да я убиждам, да я плюя и пляскам леки шамари по лицето. Но уви това не го правя със всички, но не се притеснявам от това, че тези неща ми харесват :)
М. 28

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 019d79688c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Имах една млада колежка, тя на 28, аз на 45. Симпатия, привличане, но не даваше даже целувка, само прегръщане - имала приятел, с който били като приятелчета само, но се били разбрали да не му изневерява. Странно, нали, защото продължаваше да излиза с мен и да ме натиска и прегръща.
Докато изведнъж събрах реплики и поведедние в едно и ми светна, разбрах каква е работата. Искаше и се много секс с мен, но за да остане с чиста съвест трябва да бъде насила, уж. Отидохме на планина, намерих местенце, бях се подготвил и щракнах белезниците, вързах я на едно дърво. Наблюдавах внимателно и, да, протестираше, но не много. Съблякох я, възбудих я и стана чуден секс. После пак правехме секс, но трябваше да започне насила и да е грубичък, поне в началото.
Та, имаш някакъв комплекс и трябва да го разбереш и преодолееш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3cdb65b4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Мъж съм и подкрепям 5.
В порното, този доминантен начин на правене на секс се олицетворява от стила на Роко Сифреди и на Начо Видал. Не случайно тези двамата имат такава митична репутация.
Аз самият съм убеден, че жените обожават да бъдат доминирани, но има едно уточнение - искат да бъдат доминирани от "правилния мъж". Под това разбирам, че това трябва да е мъж, към който те изпитват сексуално влечение. В противен случай самата мисъл някой мъж да ги доминира, им изглежда ужасна и абсурдна.
Моят стил на правене на на секс е точно такъв. Искам да доминирам жената, да я карам да полудява от жеание и да ми се отдава по всеки един начин, който пожелая, искам да е изцяло моя. Обичам да ги възбуждам до такава степен, че да са готови да направят всичко за мен в секса. Много е трудно да се опише, но много жени обожават това и просто не могат да спират да свършват и да искат още и още.
Мисля, че в природата на мъжа е да е доминантен, а на жената да бъде доминирана и завладявана. Това са биологични инстинкт, който съвременната цивилизация доста успешно се опитва да подтисне у хората.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: acd69960e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Аз пък имам нормални родители (дори прекалено мили). Цялата тази нормалност ми омръзна. Търся нещо откачено и лудо. Харесва ми аз да доминирам над мъжа. И не се мразя

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bc18fbfb59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Спри порното и ще се оправиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e18ff4e2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Същата работа. И понеже двамата с мъжа ми сте доста разкрепостени, лесно го убедих да пробваме. Да, забавно е, но не колкото във филмите и напоследък май предпочитаме нежния секс.
Така, че ако имаш мъж, който няма да избяга с 200, пробвай и гаранция после няма да ти е толкова интересно. Сега пак гледам порно и то понякога и в БДСМ жанр, но вече не ме възбужда толкова много.
И да, май причината е в детството.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8777d16434
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Според мен малко в коментарите се бърка хард, с доминирането. Не е задължително да се ппипокриват. Може да доминирам мацката, като например и натисна главата, но после нежно да и го подавам в устата, а не да я блъскам като хамалин. Или пък да я метна на кревата, да й държа ръцете да не се съпротивлява, но по-нежно да я целувам, лижа и чукам.
А това да искаш да те третират като боклук и да те чукат грубо е отделно желание. Но вариации на желанията всякакви.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 24ceb5eb69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Повярвай в това да имаш доминант има много повече от любов. Това което гледаш на клипчетата е просто лоша реклама. Между доминиращия и подчинения има много повече от любов , да се довериш на някого да те доминира означава много, означава безусловно доверие, да знаеш че може да те нарани жестоко, но би си го позволин освен , ако ти не го пожелаш. Един доминант напълно се отдава, боготвори и защитава своя подчинен по всеки възможен начин, отдадеш ли се на някого по този начин ще разбереш , че любовта е само в милите жестове, а и във връзката между пратньорите, а няма по силна връзка от тази между доминиращ и неговия подчинен.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 22880b9c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   До аватарката
И аз се възбуждам и гледам порно с БДСМ
Никога не съм го правил. Представям си че съм роб на красиво момиче. Ти по скоро искаш да го причинява на жена. По принцип не съм извратен. Много съм внимателен помагам на хората. Незнам защо ме възбужда BDSM. Представям си че нямам табута. Мъж на 54 год.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: bd657f7150
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Сексът е просто още нещо с което да изпитаме удоволствие.
Не си повредена или странна, а напълно нормален човек с нужди и желания.
Бавно и внимателно се отдай на тези удоволствия, няма да съжалиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker