В мен ли е проблемът? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

В мен ли е проблемът?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1147 пъти
Момиче на 18 съм, никога досега не съм имала приятел, нито пък първа целувка. Този факт започва все повече да ме тормози тъй като винаги съм мечтаела да си имам някого до себе си, да се обичаме (колкото и клиширано да звучи). Абсолютно винаги момчетата, които съм си харесвала се оказва, че или не ме харесват, или си падат по друга. Не мога да разбера къде е проблемът. Не съм от необщителните, напротив, просто леко срамежлива покрай нови хора, но поотпусна ли се не се спирам. Имам приятели, компания, излизаме. Не се намирам за грозна, нито "плоска" откъм акъл, т. е. мога да водя различни разговори. Дори в момента харесвам момче от моето училище, което както винаги надали ще бъде заинтересовано от мен. Просто не зная какво да правя... не съм от тези, които ще пишат първи на момче. Винаги оставям те да проявят интерес, иначе няма смисъл. Разбирам, че в днешно време не е ненормално момичето да предприеме първата стъпка, но не обичам да действам по този начин а и би ме било срам да призная на някого, че ми допада освен ако не е чрез трети човек. Единственото, което правя е флиртуване чрез погледи, усмивки и кратки закачки. Имате ли някакви идеи и съвети как да постъпвам? Трябва ли да бъда по-директна или това стряска момчетата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: d2207e8811
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не мога да ти дам съвет, но знай, че не си единствена. И аз доскоро бях така, докато не се хванах с един (бях на 17). Съжалявам за това и ти казвам, че е по-добре да изчакаш някой истински, а не да се хвърляш на първия, защото от некачествена връзка боли много и ти оставя следи за в бъдеще. Сърцето ти още не е било разбито и това е прекрасно. Майната му на първата целувка. Да се целуваш с някого, който не те обича, а просто има интерес към теб, е гадно по начини, които не мога да обясня. Знам колко е шибано да виждаш всички около теб да са във връзка, но повярвай ми, че по-шибано е да ти разбият сърцето. А това ще стане ако не изчакаш правилния. Напълно те разбирам, но за момента нищо не можеш да направиш. Бъде общителна и проявявай интерес към момчетата. Ако наистина си толкова отчаяна, винаги можеш с малко по-дръзко държание да привлечеш момчетата. Но няма да са правилните. Ако искаш, пробвай и така. В някой бар или дискотека. Но знай, че истинската любов не става насила или когато я търсиш. А тя е единствената, която си заслужава.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 00478d8edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля, че проблемът е в теб.. Можеш да бъдеш по-директна откъм това да им пишеш, да им предлагате да се виждате и т. н. Но не повече, защото не обичат и нахаканите. В днешно време малко са момичетата на тази възраст, които са девствени, но това те прави още по-специална. Бъди себе си, ще дойде и твоето момче!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 594795c833
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не може да сме сигурни дали проблемът е в теб. Бих ти препоръчала да се насочиш към по- големи момчета, по- скоро мъже, между 25 и 30, макар че годините не са кой знае какъв фактор, когато става на въпрос за зрялост. Просто, повечето твои връстници трудно могат да ти дадат това което търсиш.
И много внимавай с тази твоя "непокътнатост", защото като гледам какви коментари се изсипват към такива момичета, още малко ще ги убият с камъни.


Black Sabbath

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker