Изложих се. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изложих се.
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 4416 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 18 години. Имам приятел, който е изключителен човек, заедно сме от 3 години. Имаме силна връзка по между си, която се крепи на любов и уважение. Разбира се, нормално е да се достигне до по-интимни отношения. Не мисля, че има нещо срамно или нередно в това. И двамата го искаме. Преди няколко дни, когато бяхме в нас всичко беше супер, прегръщахме се, целувахме се и се разгорещихме покрай емоциите. Започнахме бавно да се събличаме. Това беше момента. Да, но не!! Прецаках всичко.
От много години имам един проблем, който е свързан с гърдите ми.
Страшно се срамувам, защото искам да имам хубави гърди, но моите не са такива. Проблема е, че имам различни ареоли. Това намалява сексуалното ми самочувствие. Знам, че той ще ме разбере, но пак се притеснявам. Това ми е комплекс. Искам да попитам ( главно мъжете ), ако дамата до вас има такъв дефект, това пречи ли Ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1c858c92f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Спокойно, няма от какво да се притесняваш, всички имаме някакви дефекти, ако човека до теб е готин и те обича дори ще им се радва още повече!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 75612fe409
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те. И аз имам подобен проблем, моите са еднакви, но много големи aреоли и за това изглеждат зле. Аз нямам приятел и не съм правила секс, но един ден и на мен ще ми е гадно и този комплекс ще ме спира.

Момиче на 18

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: acc3b87b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Жена съм, но искам да ти кажа, че нищо в човешкото тяло не е 100% симетрично и това е напълно естествено. Аз например съм с големи гърди и са ми леко различни. Не знам доколко се забелязва, а и вече не ми пука. Напълно естествено е. Ако някой мъж не го разбира, значи просто не е дорасъл за секс. И на мъжете единият им тестис виси по-ниско от другия, но не съм чула мъж да се оплаква и да се притеснява от това, защото точно като с моите гърди и твоите ареоли е напълно нормално и естествено. Изобщо не се притеснявай. Щом се е стигнало до секс, надали изобщо ще му направи впечатление. Мъжете не обръщат внимание на такива детайли обикновено.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 97b7798013
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Абе знаеш ли колко му дреме на мъжа като е надървен дали едната ти ареола е с 2мм по-голям диаметър или нещо друго си там... На мен единия ми тестис е по-голям от другия, никоя жена не ми е казвала "оо тестисите ти не са симетрични, вече не съм мокра". Всъщност подозирам, че никога не са обръщали внимание и въобще не знаят. Така че ако на теб не ти е комплекс, и за него няма да е.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a638aead45
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Невежество Невежество!!! Няма еднакви гърди, няма понятие хубави гърци, защото за мейтката Х ако гърдите са хубави, за мен не са. Хубаво е относително понятие. Разликите в гърдите са и във вида и формата и в големината, и в какво ли не. Чети, просто чети. Във време на Интернет живеете в саксия и невежество и сами се филмирате. Ако това е проблем, да знаеш само живота какво поднася.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 86f6f8b5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Mъжете са слепи и глухи в този момент, имат само една цел, тя е на друго място.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 00cdad0cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Повярвай ми , това с ареолите е що годе често срещано, не е никакъв проблем.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e5c1c98cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Много момичета имат проблеми с бюста си. Малко са тези с перфектните естествени гърди. Това трябва и момчетата да фо знаят. Ако не е ореола, ще е разположението на зърното, ще е формата (по-големите са провиснали естествено, дори и силиконовите провисват без подръжка), ще са стрии (това по-страшно особенно в началните етапи , все едно котки са драскали-червени линии и после остава ОНЗИ белег), ще е размера.
Да не ти пука, гарантирам ти, че щом се обичате, той ще обича и бюста ти.
М38

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 45b3131871
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   3 години да държиш човека на сухо, понеже се притесняваш от вида на ареолите си? А може би и от формата на матката, и от големината на куперовите си жлези?!
Ти не си наред!...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b38e656b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Казвам ти го като мъж! Когато един мъж е възбуден, последното нещо, което ще направи е да вади линийка, за да мери големината на ареолите на гърдите. Та, това са гърди за Бога! И всички мъже ги обичаме. ВСички гърди са различни. Няма идеална симетрия в природата. И пак казвам, когато съм възбуден, изобщо не забелязвам телесни дефекти, искам само да ми е хубаво и да доставя удоволствие на жената, с която съм!

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ff1d9683c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Дефект!
Момиче, ти не си в ред! За 39 години грозни гърди не съм видял! Това, че ареолите са ти различни, огромни, малки ако ще и различен цвят да имат, това не е никакъв проблем. Харесвам всякакъв тип женски гърди, но предпочитам ареолите да по големи. Все още имам този фетиш към женски гърди и ако можех щях да запиша да стана гинеколог илу такъв който работи на мамограф. Изобщо не трябва да се притесняваш от гърдите си. Напротив. Гордей се, че си различна! Мразя човека който е измислил сутиена! Скрива толкова прекрасни неща.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f356e4839e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   В такъв момент на възбуда, даже и гърди да нямаш, мъжът няма да забележи, всичко му е черно, че и две не вижда. Всичко е съсредоточено там долу, той спира да мисли с горната глава, а действа само с долната. Да не ти пука, щом той не е реагирал по някакъв начин, значи всичко е ОК, а ако това за него е проблем, значи не е мъж, а лигльо. Предназначението на мъжа не е да е жури и да оценява ареолите на жената, а да чука и прави деца!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7bddb061d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   понякога женското мислене направо ме изумява.

имах едно гадже, която много обичах, но след около година заедно спря да ми пуска. мина ми какво ли не през главата, какви ли не разговори проведохме - разделихме се.

след няколко години друг човек ми каза каква била причината - едната й гърда пораснала с 1 см повече от другата и момичето много се притеснявало да не й се присмея.

вече бяха минали години, всеки по пътя си, но ми стана безкрайно обидно що за тъпотия може да да катурне една връзка.

тялото си е твое, радвай му се и не търси несъвършенства (всеки ги има), а ги приемай като признак за твоята уникалност!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker