Оргазъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Оргазъм
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 9650 пъти
Привет! :)
Момиче съм. Не се чувствам готова все още да правя секс. Но много често мастурбирам и адски много ми харесва това прекрасно усещане. Искам да ви попитам, защото и вие сте били девствени някога и сте карали на самозадоволяване. Та кое чувство е по-силно и хубаво. Има ли разлика в оргазма и ако да каква е тя? Най вече към жените се обръщам. Защото аз като мастурбирам получавам само клиторен оргазъм все пак. Бях чела, че той е най-силен като усещане. Чудя се дали е така. Знам, че може би е индивидуално. Има ли момичета, които не се самозадоволяват? Та таквиз неща ме интересуват:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 26 дни
hash: 0e2946e3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Та момиче ти на колко си?
А от колко годишна се самозадоволяваш?

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 3001a123ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   на 18 съм
от 6 годишна, може и по-рано, но не си спомням

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 0887f4e6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Оргазмът е нещо като събирателна точка, момента, в който освобождаваш насъбралата се сексуална енергия.
Но разлика има - да!

В самия оргазъм - в онези 20 сек. - не, чак толкова.

Но усещането е много по-различно. друго си е да впиеш нокти в човека над теб (или там, където е), друго е да изкрещиш името му в устните му и да видиш как те гледа, доволен от себе си, с възхита...

А и целия любовен акт е набор от много неща. Всяко малко докосване, поглед, шепот, дъх, смях, понякога някакви смешни ситуации - всичко това те кара да се чувстваш страхотно. Контактът с очи.. да не го забравим. Гушкането после, да усетиш как доставяш наслада на другия е много по-вълнуващо...

Мастурбиранете е нещо съвсем нормално и естествено, разпускаш, освобождаваш напрежението, изживяваш някоя своя фантазия. Първо е любопитство към тялото, после откриваш, че те радва. После разбираш какво всъщност правиш, започваш да се криеш в банята, започваш да си измисляш различни начини...

Да ти кажа бях "пристрастена" към мастурбирането преди да правя секс за първи път. А после разбрах, че грубите пръсти на един мъж са много, много по-умели от моите и нямат маникюри, с които да се дереш :)

Има жени (даже май са прекалено често) които не могат да стигнат до оргазъм с мъж. Но това е защото не могат да се отпуснат или пък си имат някакви свои проблеми -всеки си знае малките интимни тайни и проблеми.

Колкото до самия оргазъм? Клиторния е най-мощен - така пишат - да! Но от личен опит ти казвам, че има и анален оргазъм, вагинален оргазъм. Жената е привилегирована в това отношение, защото има много повече ерогенни зони.
Усещанията са много различни, изживяват се различно в различните пози, дори има значение това дали стомаха ти е пълен или не!

Та за оргазма. Аз изпитвам т. н. оргазмено плато - това са малки оргазми, които регулирам, за да насъбера повече напрежение (поинтересувай се от "упражнения на Кегел"), преди да стигнеш връхната точка, забавяш умишлено "натиска" върху една ерогенна зона и се прехвърляш (насочваш партньора си да се прехвърли:))към друга.. така се подгряваш за същинския оргазъм, който е в пъти по-мощен от клиторния и чувството е... не знам, все едно потъваш някъде, въобще не усещаш, че има нещо около теб - пълно откъсване от материалния свят.

Оргазъм на G-точката! Това е едно малко топче, с големината на лешник, което се намира вътре във теб. Достига се най-лесно, когато мъжът мушне три пръста... Това е "неразвит пенис", както някъде съм чела, че го наричат. При оргазъм това топче също еакулира, отделя сексрет.. общо взето потичаш цялата :)

Когато си в "кучешката" приятелят ти лесно може да въздейства там с пениса ти, само малко присвиваш крака към стомаха си, за да му осигуриш по-плътно проникване и да може по-лесно да го нацели. Чувството, че главичката на пениса се отрива там е уникално...

Та да - нещата са много различни!

Но едното тъпкане и едното чукане няма да ти доствят тези усещания. Трябва си любов, за да можеш пълно да почувстваш партньора си и секса да се превърне в наистина нещо красиво, приказно и разтърсващо.

Пробвай да мастурбираш като насочиш струя вода към клитора - мен това много ме кефи. Колкото по-силна е струята, толкова по-добре и внимавай да не се попариш :)

Надявам се това поизчерпа любопитството ти!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 26 дни
hash: 814600a06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най - много ми харесва когато едновременно изпитвам вагинален и клиторен оргазъм. Това е всеки път, а много рядко само вагинален или само клиторен, в зависимост от стимулацията.

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 67605108d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторке, почти съм сигурна, че жените от горните коментари достигат да огразъм само чрез стимулиране на клитора, други начини изобщо не са доказани. Предполага се, че някои жени свършват само чрез проникване, защото им се стимулира клитора, защото продължавал по предната стена на влагалището, където се предполага да е недоказана г-точка. Но чувството е по-слабо. Тези жени, които приказват, че имали два оргазма едновременно- оргазмът е един и се дължи на клитора, без него нищо няма да стане, независимо какво стимулираш и представлява влагалищни контракции. Да, когато се стимулира и клитора и влагалището усещането е доста по-силно, но това не означава, че свършваш и вагинално. :Д Това е лошото от секса- много е вероятно да не можеш да свършиш само от проникването, но оргазмите, ако ти се помогне, са много по-силни.

 
  ...


...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 222ebacc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ееее, @ 5, ти пък откъде си чак толкова убедена? Явно нямаш много опит. Вагинален оргазъм си има, има си и G - точка. Просто трябва да пораснеш и да станеш истинска жена, за да го разбереш. Самият Фройд е писал, че клиторният оргазъм е инфантилен и присъщ на начинаещите в секса жени. За по - напредналите гамата удоволствия е по - широка. Като цяло подкрепям @ 2.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 26 дни
hash: 67605108d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, имам си опит и съм пораснала :Д. Фройд е писал още много неща, които са, меко казано, абсурдни :Д. Не видя ли какво съм писала за г-точката и "вагиналния" оргазъм. Пак повтарям, той не е доказан и тази точка също. Вместо да ми даваш Фройд ми дай доказателство за съществуването на тези неща. Както виждаш не съм казала, че е абсолютно сигурно, че не можеш да свършиш само чрез вагинално стимулиране, но си има причини за това и сигурно ако има жени, които успяват, са минимален процент.
А че оргазмът се дължи единствено и само на клитора е пределно ясно. Много ми е интересно иначе защо обрязват момичетата в Африка. Без него не само няма да можеш да свършиш, а изобщо няма да може да се възбудиш....
Сигурно още жени ще тръгнат да ми обясняват за богатия си опит и за органа, който е инфантилно да се използва :Д, без да дадат никакви факти, тъй че няма да се занимавам повече.

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 222ebacc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виж, @7, не знам колко си пораснала. Аз говоря от позицията на моите 38 години. До 26 и аз си мислех, че само чрез клитора се свършва. После разбрах от ЛИЧЕН опит, че има и G - точка и вагинален оргазъм. Какви "факти" искаш - да ти пратя домашно заснетите си клипчета ли? Аз вярвам на опита си, не на хорски приказки. В Африка обрязват момичетата по този брутален начин най - вече с оглед на това да не започват да се самозадоволяват и да поискат секс твърде рано в следствие на самозадоволяването. Относно Фройд няма да се разберем. Първо изчети поне един от трудовете му от кора до кора и тогава ми разправяй, че пишел абсурдни неща. Има голяма разлика от Фройд, перифразиран в женско списание до истинския Фройд.

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 0887f4e6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   от номер по възникнали спор

Само доказани неща ли изпробваш в секса?
Ето ти едно - мушни три пръста и със средния "се разходи" по вътрешната част, която е напред.. към корема ти... ще усетиш едно топче. Успей да не докосваш клитора и само със средния пръст дразни онова топче, което ще напипаш....

После пиши да разкажеш какво е усещането... не бъди груба, със възглавничката на средния пръст с ритмични движения...

И да има - анален оргазъм! И чувството е много дълбоко! Най-хубаво се усеща, когато си със свити колене към корема ти... Така тласъците на пениса "удрят" пак във въпросната G-точка, а лигавицата отзад ти помага също и усещането се пренася, усещаш го много по-масивно...

Негово величество клитора е много чувствителен - ок и оргазма е хубав, но определено е 10 пъти по-разтърсващо, когато успееш да задържиш този оргазъм преди да достигнеш същинския...

И откъде според теб идва точно онова обилно овлажняване, което имаш, когато преживяваш оргазъм?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 25 дни
hash: a2080345a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хайде и аз да допринеса към разгорелия се спор като кажа, че и двете позиции са... неточни. По принцип човек има доста ерогенни зони и безброй чувствителни нервни окончания. Клиторът е едно от тях, но не е непременно по-по-най. Има жени, които дори не обичат да бъдат стимулирани чрез него, малко са, но ги има - аз знам за една със сигурност. Та, няма такова нещо като клиторен оргазъм, вагинален, анален и пр. Оргазмът е един и се случва на едно и също място, независимо кои ерогенни зони се стимулират. Има жени, които могат да свършат само от стимулация на гърдите, но това не е гръден оргазъм - случва си се отдолу. А това отдолу е една определена група мускули на входа на влагалището (някой по-горе споменава упражненията на Кегел - за същото иде реч), която е в обща група с ануса. При оргазъм, независимо дали се стимулира клитор, г-точка или високо горе в края на влагалището при началото на шийката на матката, където също има ерогенна зона, пак си контрахира мускулът на входа на влагалището и свързаните с него в тази група мускули. Тук трябва да се отбележи, че при различните жени различните ерогенни зони са с различна чувствителност, а дори понякога и различно разположени. Мен дори подръпването на косата при кучешката ми носи сексуално удоволствие :) Истината е, че човек трябва да открие своите ерогенни зони и да знае как да насочи партньора си към тях, защото който беше казал, че разликата между самозадоволяването и сексът с друг човек се състои основно в кожата до твоета кожа, в диханието върху устните ти, в топлината на прегръдката, е напълно прав. Усещането е доста по-силно имненно защото е реалност, а не фантазията, която преминава зад затворените ни клепачи, докато се отъркваме сами... Но за да се случи реалността такава, каквато е в мечтите ни, трябва да има най-вече чувства. Затова няма смисъл от бързане, просто за да не изпуснем нещо. Защото сексът с неподходящия мъж може да се окаже и голямо разочарование, което да остане и белег занапред. От друга страна, при прекалено дългото самозадоволяване има и риск от невъзможност за свършване по друг начин, освен с клиторна стимулация. Което обаче не е голяма беля, защото така или иначе много голям процент от жените не могат по друг начин - аз самата бидейки част от тази група. За мен лично, най-силният оргазъм ми се получава при едновременна стимулация на няколко ерогенни зони, като задължително една от тях е клиторът. Г-точка + клитор обичайно дава най-добри резултати :) Свършвала съм и само от стимулация на ерогенните зони вътре във влагалището при проникване, но се е случвало само в началото на няколко от връзките ми и случаите се броят на пръстите на двете ми ръце. Така че, към авторката - разликата между самозадоволяване и секс с човек, към който нямаш дълбоки чувства няма да е съществена, така че по-добре си действай както досега, но намериш ли човекът, който те пали във всяко едно отношение, то давай смело и без притеснения, които да те спират да се насладиш с пълна сила на сексът с чувства (последното бидейки немалка сексуална стимулация... ;)). Късмет и всичко добро.

 
  ...

...
преди: 13 години, 25 дни
hash: a2080345a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   П. П. Само да направя още едно уточнение: не Г-точката се счита за недоразвит пенис, а клиторът. Той има и неговата чувствителност при повечето жени. Г-точката се счита за закърняла простата и това обилно подмокряне, за което се споменава в предишни коментари, е всъщност женското "изпразване" или еякулацията при жените - течност, която се счита, че идва именно от тази закърняла простата, намираща се от другата страна на влагалищната стена, в частта под това топковидно образувание, описано от номер 9 по-горе.

 
  ...
преди: 13 години, 25 дни
hash: b985b8e2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   според мен е добре да си мастурбираш, докато не водиш полов живот, но не забравяй, че човешката сексуалност, това да бъдеш с някого е много повече от самият оргазъм. Дори може да правиш секс и да не стигнеш до него и пак да ти е хубаво.
За разлика от мъжете, които си стигат до оргазъм - е, с цел да заплодят жената чисто природно казано, ние жените постепенно откриваме сексуалността си.
Сега е добре, че си открила мастурбацията, после ще откриваш други и други неща. Лично аз с всяка година стигам по-лесно до оргазми и ги преживявам по интензивно...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 24 дни
hash: 0887f4e6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Виж ти.. номер 10и11 научавам нещо ново. Значи е закърняла простата. Абе спомням си аз нещо от някаква статия, ама явно не съм запомнила добре.
аз съм 2 и 9

И виж прието е да се наричат различни оргазми... една приятелка само с настройка на мисълта свършва, на мен ми се е случвало, докато гледам порно и малко се размърдам на стола...

Та клитора е закърнял пенис. Чела съм някакви трудове по митология. Някога човекът бил двуполов, а после (мисля, че от скандинавската) боговете се ядосали на хората и разделили мъжът и жената. С това започваше онази статия за закърнелите полови органи от мъжката физика, при жената, която съм чела, но явно не съм запомнила добре.

Благодаря, че уточни моите коментари! И че ме поправи!

И да секс със човек, който пали душата ти и можеш да видиш в очите му, че му действаш по същия начин... е нещо много по-различно от самозадоволяването. арматът, кожата, дъха, ... онези нелепи смешни моменти, когато случайно го изриташ в брадичката :)

Просто има ли любов, има удоволствие - пълно и изживяно.

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: a2080345a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

14.   Напълно съм съгласна с теб, номер 2-9-13 :) Сексът с чувства е несравнимо удоволствие. Колкото до митологията - и аз преди време се бях запалила по нея - истината е някъде там. :)) По принцип от биологична гледна точка природата просто се презастрахова. При евентуално изчезване на мъжкото население, жената има всички атрибути в момент на големи кризи да задейства еднополово възпроизводство. С това за мен се обяснява и наличието на жени с влечение към същия пол. При мъжки екземпляри в природата се среща значително по-често, защото ако женската не е разгонена, няма да допусне достъп до себе си, а при мъжете има един момент, че имат сериозни проблеми с тестисите, ако не еякулират редовно. Поради тази причина се наблюдават съвкупления на мъжки индивиди (по-силния намира по-слаби предсавители на своя пол, за да се облекчи). В чисто природни условия обаче, не съм чувала за прояви на женски гей двойки и затова си ги обяснявам при хората единствено с "планът Б" :)) Приключвам с темата за закърнелите органи при жените, за да не ставам прекалено досадна. Само ще отбележа, че направих по-горното уточнение за видовете оргазъм, просто за да не обърквам авторката, защото тя най-вероятно, чувайки тези наложили се термини, че има различни видове оргазъм, си мисли, че изпуска нещо чисто физически, като се самозадоволява... а всъщност оргазмът си е един, независимо кои ерогенни зони се стимулират и както вече беше отбелязано, ако няма чувства, които да засилят възприятията, разликата между сексът с друг и самозадоволяването е почти никаква (поне лично за мен, но различните хора, разбира се, могат да имат различни приоритети)...

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 3001a123ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   авторката съм. благодаря на всички за коментарите. научих много нови неща. и най вече на последния, който обобщи и обясни по накратко:)

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 26bf42285d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Може ли и аз да ви споделя нещо с надеждата да помогна или вие да ми помогнете.
Изпитвала съм и двата вида оргазъм,но благодарение на себе си!
Имала съм 5 интимни опартньора и с нито един от тях не съм свършвала с изключение на 1 път когато стана случайно...
Та въпроса ми е аз ли нещо не съм наред или пратньорите ми , с които иначе ми е било хубаво.

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 7170ee8dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   16, спред мен трябва да се отпуснеш.. сигурно си много млада... на мен ми трябваха 8 години сексуален живот (с един партньор) докато почна да свършвам с него вагинално.... може да прозвучи и чиста проба фантастика, аз самата не можах да повярвам - но и анално!
аз бях сред хората, които вярваха, че такова животно като аналният оргамъм няма... има-има

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 0887f4e6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   до 16...

Не зная, не мога да помогна тук. Аз бях девствена до 22 и съм имала един сексуален партньор, с който съм свършвала всеки път (с изключение на един-два пъти, когато той "избърза" малко, а после аз му отказах да довърши с пръсти или език, защото бързахме) Та не зная. една приятелка ми е споделяла, че също не свършва, но тя стигна за себе си до извода, че все се притеснява- от това кой ще ги чуе, от това никой да не влезе, от това даже дали се ее обръснала хубаво - всякакви такива.
А после си призна пред себе си, че никой от мъжете с които е била не е обичала истински, спонтанно страстно и секса знае е просто нещо, което се случва между хората в една връзка... Прави го ей така! Защото трябва.. тъжна история!

Относно коментара на 10 11 и 14 :) Благодаря!
Да, права си -в самите 20 сек няма разлика. Емоциите може би обуславят другите разлики...
Изключително ми беше приятно да видя, че не всички хора като дамата от номер 5 си мислят, че много знаят, а нямат смелост да разберат нещо повече за собствените си тела и за тези на мъжете. Много сме неуки в секса, но пък иначе се правим на велики.. а даже не можем да говорим за това нормално.
Та изненадата беше хубава.

Аз обичам да свършвам, когато съм в кучешката. Партньорът ми е влязъл отзад и се държи малко по-грубо, присвивам колене, за да уплътня, а ръката му си играе отпред. Особено е хубаво, когато натисне моите пръсти с неговата ръка иго правим заедно.
Така контролирам нещата и точно преди оргазъм махам ръката, задържам още няколко минути през което го приканвам да бъде "безобразно" груб.... после е много резтърсващо :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 24 дни
hash: 67605108d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   18, можеш ли нещо "нормално" да кажеш и да ме обориш за това, което съм писала, освен това, че и ти свършваш като си стимулираш клитора, дори да не го пипаш на края? Много сме силни с личните нападки, а? Но да кажем нещо свързано- не. Имам си пре-достатъчна смелост и зная достатъчно. Това е моето мнение и при положение, че не ти харесва, не означава, че можеш да се позволяваш да говориш, че не съм се била изказвала "нормално". Та много ми е интересно ти какво точно можеш да кажеш за да ме обориш?

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 222ebacc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   19, извинявай, какъв ти е проблемът? Защо така злобно се заяждаш с 18? Тя абсолютно нищо лошо не е казала, напротив, коментарът ? би могъл да е полезен на много млади момичета, не познали още истинското удоволствие в любовта. Не е нужно да злобееш, че някой е по - напреднал от теб. Давай го по - спокойно, жената си е съвсем добронамерена, ти се палиш излишно. Освен това... грозно е да се хвалиш: "Имам си пре-достатъчна смелост и зная достатъчно. " Ами, много добре - отиди смело да приложиш всеобхватните си знания и... се успокой:) Аз пък си мислех, че човек се учи цял живот...

 
  ...

...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 67605108d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   20, проблемът е, че тя се заяжда с мен.

18: Изключително ми беше приятно да видя, че не всички хора като дамата от номер 5 си мислят, че много знаят, а нямат смелост да разберат нещо повече за собствените си тела и за тези на мъжете. Много сме неуки в секса, но пък иначе се правим на велики.. а даже не можем да говорим за това нормално.

За това и казвам, че имам смелост, но ти явно разбрала или не, трябва нещо да кажеш. Изобщо не ми е неприятно от това, че някой може да изпитва по-голямо удоволствие, не го и отрекох напълно, единственото, което казах е, че процентът на тези жени е наистина малък по простата причина, че органът, с който се свършва по принцип си е клитора. Не е вярно, че не съм пробвала :). Даже по едно време си мислех, че нещо не ми е в ред, после се оказа, че почти всички са като мен, даже и с гинеколог съм говорила за това. Даже и до сега не съм убедена коя до колко и по каква причина свършва. Всяка да си пробва каквото иска, но човек трябва да знае, че може и да се разочарова, даже така става в повечето случаи.

Това е, изобщо не мислех да пиша по тези тема повече, но 18 ме предизвика с личните си нападки, които не мисля, че говорят много добре за нея самата.

Ако имате какво да оборвате давайте, но не си мислете, че с лични нападки постигате много.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 23 дни
hash: 071361006b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аре стига пък ти с тоя клитор, кво си тръгнала да убеждаваш всички, че само така се свършва. Аз съм жена, мразя любовната предигра, искам само яко чукане, може и с пръсти. Не обичам лизане, обаче като ги стисна между краката си и ги побърквам тия мъже...

 
  ...
преди: 13 години, 23 дни
hash: 0887f4e6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Извинявай 19 за ненавременния коментар.
А...написах как най-обичам да свършвам, как удоволствието ми е най-пълно, не съм казвала, че всеки ден е така.

Не те нападам лично, нападам начина ти на мислене, нападам начина ти на доказване..ти не си виновна.

Разгледай някой форум за секса или пък седни с прриятелки на кафе. всички (особено пък на Балканите това е много характерно явление) всички се правим на много знаещи и велики, по всяка тема сме компетентни и просто не допускаме чуждото мнение да бъде вярно ако това означава да подложим нашето собствено на съмнение.

По-добре да съм нещастен, но прав, отколкото щастлив но да позволя да ме оборят...

А за секса, нещо толкова естествено, нормално и хубаво, ние не можем да гооврим нормално.
Правихме...нали се сещаш..и той...така..с езика, ама аз....абе са да не ти разказвам подробности...

Аз не казвам, че ти грешиш или, че си написала нещо неправилно, но твърдя, че е непълно...причините ти не ме вълнуват. Не те нападам лично и се извинявам ако си се засегнала от думите ми. Но си именно от тези, които не допускат да подложат собствените си убеждения на съмнение, а се стремят да наложат себе си в спор...странно е, аз не обичам подобно общуване, то не е пълноценно.

Хората от твоя тип най-сетне махват с ръка казват : всеки си има право на мнение или пък... не че споря, но :)

Занимавам се с много с психология и философия. Тези ми обобщения са направени от наблюдения върху различните темпераменти и типове характер. Не казвам, че някой е по-добър от другия или че характера ти е неправилен, но те уверявам, че ще се почувстваш много по-добре ако опиташ да говориш, а не да спориш, да приемаш, а не да налагаш.
Прегръдки и нищо лично!

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: ddf028efd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Искам да и кажа на авторката, че е хубаво да опознаваш тялото си и да маструбираш, но не прекалявай. Аз имах момент в който го правих доста често и накрая ми беше доста трудно да свърша с мъж. Просто не ме бараше така както исках, и както го правех сама и се изнервях много. А това за оргазмите, не знам какво да ви кажа. Не ми се получава вагиналния оразъм и това е. Вече съм се примирила, че ще си е така и занапред, въпреки че много ми се иска.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 36ce0d2f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Здравейте, аз съм жена и никога не съм свършвала дори не знам какво представлява свършването? Ако някой ми обясни ще съм много благодарна.
Правя секс от 7-8 месеца, но само мъжа свършва аз не мога. Правим го с гума, опитахме да го правим без но той не може да се контролира, а все още деца не можем да си позволим заради физически проблеми... Преди изпитвах силни оргазми когато той ме докосва, сега и това не изпитвам тъй като той намали докосването. И не само стреса си оказва влияние за жалост.
Не искам да масторбирам, защото ме болят после яйчниците, а и така не мога да свършвам... Искам да ме ближат, ама не искат да ме ближат а аз имам нужда от повече внимание докато се отпусна... :( Не са толкова важни оргазмите за мен искам да свърша да видя какво е чувството :(

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b5f9b89854
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   "Преди изпитвах силни оргазми когато той ме докосва, сега и това не изпитвам тъй като той намали докосването" О, не, не мога, ще падна от стола от смях :))

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8d039187ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Номер 27, сигурна ли си, че знаеш на какво се смееш-може момичето да има нужда наистина от съвет. На номер 26 искам да кажа-обичайте се, докосвайте се, нека приятелят ти поэабави малко темпото, поговори с него, покажи му кое те въэбужда, ако е необходимо нека предиграта да е по-дълга, хайде успех и повече сбъднати оргаэми.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a5e3a4db03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Аз като мастурбирам и може би получавам нещо като оргазъм, но не съм сигурна дали еточно това, цялото ми тяло изтръпва и започвам да треперя или нещо такова, и усещането е хубаво, незнам дали има разлика, но просто казвам. Но да, може би има разлика.
S. I. S.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 45de6deae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   За съжаление каквото и да спорите и да се карате истината е, че самото проникване не води до оргазъм, което е много несправедливо за жената- мъжът си свършва по време на секс, а жената не може без допълнителна стимулация - ами не е честно. Това създава тормоз на някои жени, а по принцип жените имат и за друго да се тормозят. Не стига, че имаме цикъл и раждаме, ами и в секса не сме привилегировани да свършваме всеки път и то от проникване, както мъжете

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 47cbc86165
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Всичко е в мозъка-възбудата, оргазма...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker