Самотата ще ме довърши, а съм само на 23... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотата ще ме довърши, а съм само на 23...
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 6783 пъти
Много съм разстроена и не знам какъв точно текст ще сътворя, но предварително благодаря на четящите го!
Аз съм едно съвсем обикновено момиче, студентка последна година. Имам много приятели, излизам често, не съм конфликтна личност и изглеждам нормално. Което е още по-притеснителното. Всички ми казват, че реален проблем за това, че никога не съм имала връзка и съм сама - няма. Разбира се, като всеки човек имам своите несъвършенства, но работя върху тях. Не разполагам с много средства, но винаги се старая да поддържам форма и да изглеждам добре. След няколко месеца, дай Боже, ще завърша бакалавърската си степен. Имам прекрасно семейство, не съм лишена от абсолютно нищо, а се чувствам сякаш нямам нищо.
Имах една връзка от разстояние, но тя не просъществува. Винаги съм била в позицията- ако не си ти, ще е някоя друга. А аз не предлагам и не търся това. С времето станах все по-недоверчива към мъжете, наслушах се на много лъжи и видях много фалш. Има момчета, които се интересуват от мен, но не по начина по който искам, ако ме разбирате. Аз имам своите принципи и посредствени взаимоотношения не ме удовлетворяват.
Куриозното е, че дори да имам чувства към някого - или се оказва зает или просто те не са споделени. И обратното.
Преди не усещах липсата толкова силно, усмихвах се и си казвах, че няма как рано или късно нещата да не се наредят - но ето че това така и не се случа. Не се случи за миналите 5 години и се чудя дали е следващите 5 няма да протекат така. И това много ме плаши. Толкова празници минаха, на толкова местя бях, толкова пъти имах нужда от подкрепа, от това да знам, че знача нещо за някого, а все бях сама.
Знам, че с тези редове не мога да сглобя целия пъзел и не мога да кажа всичко както искам. Знам, че още съм много млада, но повярвайте ми - много ми е тежко. Моите приятелки са щастливи, някои вече омъжени, дори и с деца. А аз дори нямам опит и не съм опознала напълно себе си. А времето си тече. Ами ако не дойде ден в който и аз да съм щастлива?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 67

преди: 10 години, 29 дни
hash: 46441e6ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От къде си? :))

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: c6a9ca6b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Многи млaдa... чaк толковa не си! Имaм предвид, че нa тaзи възрaст, би трябвaло дa имaш вече някaкъв опит във връзкa.
Не знaм зa кaкво точно принципи говориш, но явно по- скоро ти пречaт, отколкото помaгaт. Помисли си дaли точно тези твои принципи не отблъсквaт.
Имaм познaтa, която се пише зa силно принципен човек. Основното в тези нейни принципи е дa спори с целият свят, в груби опити дa нaлaгa мнение в личният живот нa други хорa. Кaзвa: истинaтa е еднa( винaги нейнaтa) и вие сте хорa без принципи и ценности( aко и кaжеш, че нейното мнение си е сaмо нейно, ние си имaме нaше си).
Тя е нa 33- сaмa- без децa! A е хубaвa женa, ... смятa, че още не се е появил " принцa".
Прерaзгледaй си принципите!

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: aa352207e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За да стигнеш до дълбоките взаимоотношения трябва да минеш поне през няколко "посредствени", но това се прави на 16-17-18 годишна възраст. Все пак до 30 имаш още доста време.
Принципите са хубаво нещо, но само когато помагат, вместо да пречат. Те и за това са измислени - да помагат и да ориентират, но човек понякога се оптелсва и започва да ги употребява неправилно...
Понякога проблемът е и в "прекрасното семейство", което упражнява твърде много контрол, а трябва да е приключило с него някъде между 18-тата и 20-тата-21-вата година.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 29 дни
hash: 34b932563e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Любовта ще дойде, това е ясно не се притеснявай, ако искаш да насилиш нещата по-зле ще е. Разбирам, че искаш сериозна връзка с някое нормално момче. Това е хубаво, каза че излизащ с приятели/ки, значи няма как да не стане. То така става познат на познат и така, не виждам защо толкова се притесняваш за опита той сам идва. Хайде желая ти да си жива и здрава най-вече другото ще дойде.
Боби

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: 0bea72b51e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей. Първо искам да кажа, че съм мъж. Второто което, е че никога ама никога няма да си сигурна в човека срещу теб от самото начало. Виждай се с различни хора, прави секс с тях, не му мисли, забавлявай се докато си все още млада, защото така никога няма да попаднеш на точния човек и недай си Боже, ще останеш сама или по-лошо с неправилният човек, с който сте се запознали в сайт или вестник по обява. Имай безразборни връзки, са като казвам безразборни не значи разврат, но не му мисли. Правилният човек е някъде там и те чака, но той няма да дойде във вас с надпис на главата и да стане като в приказка. Аз с моята съпруга се срещнах на един купон, в който я доведе един приятел за да се забавляваме, демек на кой върже, е върза на мен, разбира се не очаквах да се задълбочат нещата, но сега вече 9 години се радваме на щастлив живот и на дъщеря на 4 годинки, и сега се надяваме скоро да й направим братче или сестриче. Та не му мисли. Живота е твърде кратък за да посрещаме и изпращаме по дрехите.

 
  ...


...
преди: 10 години, 29 дни
hash: 9fb55460b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ох, милата, аз съм на 19 и се чувствам така! Когато бях на 15-16, не ми пукаше толкова. Живеех си и не се трогвах твърде много от разделите. Опитът ми... е оскъден. Малко връзки и все кратки. Последната се развали заради разстоянието, вината за което приписвам и на себе си отчасти... Направо се чудя с какво съм го заслужила... защо не ми се получават нещата, защо все има пречки? ! Имам какво да дам, много при това! Но не мога да скоча на всеки срещнат, а и вече ме е страх. :) Какви ли оправдания не си измислям - за пред себе и за пред хората. Да, през годините съм правила грешки, и може би съм заслужила някои свои несполуки..
Примерно виждам едно нормално момиче (каквато съм и аз), заобградена от вниманието на някой, който я обича, усмихва се покрай нея, иска я в живота си, не се срамува да го покаже, иска да се бори за нея и се страхува да не я изгуби. Мамка му, тя не е с нищо повече от мен, нито аз съм с повече от нея - но защо никой не прави тези неща за мен? ! Аз съм се борила за човек (да, сега ме е срам, но тогава го обичах много и продължително време), който накрая мина през всичките ми приятелки. Да си умреш от смях, нали?
Дори да си повтарям, че заслужавам любов.. как да повярвам, щом нямам реален факт пред себе си? ! За дъъългите периоди на самота се научих на самостоятелност.. С гордост твърдя, че човек трябва сам да се прави щастлив, а не да чака някого другиго, да не става зависим и да не бъде "лепката", да не задушава другия.. И все пак липсва и празнооо, до болка ми е празно. Както казах, жвиея си живота - уча, спортувам, разпускам с приятели. А сетя ли се, че на 19 никой не ми е оценил като човек - сдухвам се, и моята самооценка пада.
Смешното е, че свикнах. И не искам връзка (искам един човек, но това е онзи от разстояние). Нещо не е наред в системата. За каквато и да е връзка се страхувам, че знам сценария предварително. Трябва да съм безчувствена, за да се подложа на "връзка" отново.

Съжалявам за дългата изповед. Много усмивки на всички! :))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 28 дни
hash: 23970a9997
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеедно аз съм писала тази изповед! Разбирам те перфектно! Аз също съм на 23 и съм самотна... и нашия ред ще дойде може да е за добро...

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: f4884dc530
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   не се панирай, не гледай другите, има ли деца, били женени.... развивай се, опознай себе си, не ставай саможивляк, информирай се, мотивирай се... намери си нови приятели, нова обстановка, смени пейзажа.... живота не е просто да намериш някого и да имаш връзка.... стига хора, оценявайте свободата си... не се депресирай, млада си!! наблегни НАД СЕБЕ СИ И ШЕ НАМЕРИШ ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК!!!

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: e60522ad3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Виж, не искам да ти звучи, сякаш не те разбирам, но започни да се радваш поне на това, което имаш! Защото каза, че имаш приятели и близки. Аз също имам проблем със самотата, но за разлика от теб, нямам. И ми е още по-трудно..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 28 дни
hash: 20aed542c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ще ми се да ти помогна с нещо повече от изтърканите до болка съвети, но в този сайт едва ли ще мога. Нашите мили началници на сайта имат уникални виждания по въпроса що е то споделяне и има ли то някаква връзка с решаването на проблемите ни или трябва просто периодично да ревем тук, докато някои от нас решат да се гръмнат. Това е един от моментите, в които се чувствам изключително неприятно. За да не затъвам много в баналности, ще ти кажа: не се отчайвай и продължи да бъдеш себе си! Ти си такава, каквато си и все някога ще намериш този, който се нуждае точно от теб. Явно не си от кухите глави, които се уреждат по няколко пъти или от средностатистическите жени, които малко по-трудно от първите си намират някого и остават с него (евентуално до края). Това означава, че е нормално да имаш трудности, но решението не е драстичната промяна, защото тогава пак няма да бъдеш щастлива - представи си само какви хора биха харесали променената ти версия? Ти си знаеш дали самотата е по-лоша от това да се задоволиш с трохите или некачествената храна. Успех! :)

Ако имаш нужда от още нещо за споделяне, давай свободно! От опит знам, че споделянето води до известно облекчение. Това (евентуално) ще е един от случаите, в които ще постигнем пълно съгласие - и ти, и аз, и модераторите тук. Всички ще са доволни в някаква степен макар и някои по-малко от други. Щом съм с вързани ръце за друго, поне мога да те изслушам (в случая изчета).

 
  ...

...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 0242c4af88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   "Аз също имам проблем със самотата, но за разлика от теб, нямам." - №9 изби рибата със изречение! :) Като прочетеш 2-3 пъти цялото писание, накрая вдяваш какво има предвид, но ако четеш само това изречение - никакъв шанс...

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: c9a55e3c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   "Аз също имам проблем със самотата, но за разлика от теб, нямам. " да ако не прочетеш по нагоре просто звучи нелепо.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 28 дни
hash: 48bc4221b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Мъж на 23 съм същата история. В гимназията 0 връзки. Дори и закачки е нямало. Първата любов едва на 21. След това още няколко мимолетни връзки и закачки но нищо сериозно. Не съм красив не съм и грозен. Най малкото тяло имам / занимавам се с фитнес / Виждал съм доста по грозни от мен да си въртят момичета на малкия пръст. С времето осъзнах че комуникацията ми куца, и положих усилия във тази насока Ефект определено имаше. Ако сте затворени в себе си не става нищо. От личен опит ви го казвам това. Преди много внимавах какво говоря : " Мислех си ами ако се изложа, кво ще си помислят останалите? " Е осъзнах че останалите могат да го духат! И като си дам сметка сега трябвало е да направя тези генерални промени в себе си много по рано. Защото и резултатите не закъсняха а именно "женско внимание" Може би просто нямаш късмет, или пък не си срещнала подходящия. Но съм останал с впечатление че в наши дни, хората не търсят сериозни връзки. И моногамията е някакъв мит едва ли не. А по темпераментните хора, които вярват в любовта страдат от това. Успех ти пожелавам! И един съвет от мен. Искам след като прочетеш коментара ми : да лепнеш една голяма усмивка и да не я сваляш! Ще видиш че всичко ще се нареди. КЪСМЕТ!
М23

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 48bc4221b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мъж на 23 съм същата история. В гимназията 0 връзки. Дори и закачки е нямало. Първата любов едва на 21. След това още няколко мимолетни връзки и закачки но нищо сериозно. Не съм красив не съм и грозен. Най малкото тяло имам / занимавам се с фитнес / Виждал съм доста по грозни от мен да си въртят момичета на малкия пръст. С времето осъзнах че комуникацията ми куца, и положих усилия във тази насока Ефект определено имаше. Ако сте затворени в себе си не става нищо. От личен опит ви го казвам това. Преди много внимавах какво говоря : " Мислех си ами ако се изложа, кво ще си помислят останалите? " Е осъзнах че останалите могат да го духат! И като си дам сметка сега трябвало е да направя тези генерални промени в себе си много по рано. Защото и резултатите не закъсняха а именно "женско внимание" Може би просто нямаш късмет, или пък не си срещнала подходящия. Но съм останал с впечатление че в наши дни, хората не търсят сериозни връзки. И моногамията е някакъв мит едва ли не. А по темпераментните хора, които вярват в любовта страдат от това. Успех ти пожелавам! И един съвет от мен. Искам след като прочетеш коментара ми : да лепнеш една голяма усмивка и да не я сваляш! Ще видиш че всичко ще се нареди. КЪСМЕТ!
М23

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 34b932563e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Абе да не звуча като много голям ама трябва малко компромиси да направиш, никой не е съвършен, а ти май точно такъв търсиш. Като цяло да, хубаво е да е "единствения", но както се казва пробвай и ще видиш. Щом си социална и излизаш няма как да не го намериш пък дори и тук не е невъзможно във виртуалното пространство. Доста връзки и то сериозни са се родили точно в това пространство

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 46441e6ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не слушай Номер 5, какво ти казва. Това е поредния деградирал и промит човек. За жалост се навъдиха толкова много.
Живей, учи, радвай се на природата. Дай криле на своите мечти!
Успех. :)

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: e60522ad3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   ей 13, явно не си внимавал/а много в час по български, щом не разбираш изречението.. ако бях казала приятели и близки отново, щях да направя банално повторение. То си се разбира от предишното изречение :) и все пак не съм тук, за да се обяснявам на анонимни второкласници! ;) айде и без лоши чувства хаха

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: c42b83c906
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Спри да го търсиш и сам ще дойде. Радвай се на това което имаш, занимавай се с възможно най-много неща, опитвай нови неща, радвай се на всеки ден и той сам ще си дойде... Намери си хоби... вместо да мислиш глупости :) Не очаквай нищо от никого, живей всеки ден, всяка минута... бъди щастлива

 
  ... горе^
преди: 10 години, 28 дни
hash: 030a323bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Само да ви кажа, че когато започнах връзка с моето момиче, тя беше на 24 години - умна, интелигентна, с високи ценности и... не беше била с никого, никога. Посредственият човек би си казал "Какво не е наред", а дълбокият човек би се замислил "Какво съкровище крие". Между другото този тип момичета - те са най-истински, защото допускат само истинското. Но вярвайте, човек по-добре човек да е сам, отколкото да е с неподходящия човек.
Вече сме 2 години най-щастливите, не се пускаме от ръце - и винаги заедно. Така че - изчакай. Той ще дойде.

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 03ca3476c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ех, ама като почнете.... На тази възраст трябвало да има опит. Глупости. Това нещо не си го избираш, то си му идва времето. Е, ако си търсиш гадже само за идеята и за да се успокояваш, че не си сам - да, избираш си го, но не виждам голям смисъл. В крайна сметка, освен да се разочароваш, друго няма да постигнеш. Не казвам, че трябва да си стоиш сам и да чакаш някой да падне от небето, но и да се хванеш с някой, който не харесваш, просто защото си самотен или 'щото го изисква обществото и те гледат накриво ако си сингъл.. Сори, но това не го разбирам.

 
  ...

...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 34b932563e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   19, Да не се страхуваш от хората, че написа нямаш приятели. Недей така поне хора, с които да споделяш, да се виждаш, да се смееш най-малкото. Хората сме си страшни същества така си е, но има и много свестни. :)
Колкото до авторката: не насилвай нещата, всичко ще се нареди, имаш си приятелчета, излизай си с тях и кандидати няма да липсват. Отсявай ги и който ти допадне най-много с него бъди.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 28 дни
hash: 0457fa6278
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Слънчицеее, от кога те търся. Аз съм мъж на същите години и със същите проблеми, само дето имам по - малко пиятели и никога не съм търсил за една вечер.

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: e0b8746176
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Здравей, аз също съм момиче на 23 год. На моменти се удивих като четях, че напомняш моето писане... Аз също имам принципи и възгледи за любовта. Не, не съм задръстена и консервативна или с ограничен мироглед. Просто от малка съм си изградила представа за любов и взаимоотношения. Знам, че е много трудно в днешно време, всеки ми се чуди каква съм, сякаш нещо ми има. Напълно осъзнавам, че отдавна съм пораснала, зряла съм, но какво от това. Нали някои съветват да опитваме с връзките просто за опит или каквото стане да не ни пука. Да, но се питам дали няма да съм по - нещастна като съм с някого просто така или колкото да не съм сама - нима ще мисля за него постоянно и ще съм щастлива като се сетя за него или ще го заблуждавам, че ми пука, а всъщност няма да е така... Нима ще ме кара да се усмихвам щом го видя... Замислете се...
Авторке, знай, че не си единствена!
Просто аз на моменти спирам да мисля и си казвам да не ми пука, а пък хората да си гледат работата...

Една мечтателка

 
  ...
преди: 10 години, 27 дни
hash: a124eb340f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Номер 20 ми взе думите от клавиатурата:). Интересно ми е дали си мъж или жена. Но това няма значение, защото много искам да се запозная с теб някой ден. Което е почти невъзможно, но надеждата умира последна ;). Някой да не си помисли, че съм авторката - не съм. Просто щях да й дам същия съвет ;).

 
  ... горе^
преди: 10 години, 27 дни
hash: d23d4c0d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Леле колко самотни смотаняци сме!! Не се обиждайте, аз не се обиждам, и аз съм така. Ма това не е нормално, бе, хора. Трябва да си намерим по-нещо свястно. Ма ние сме с големи криитери :д

м 18

 
  ...

...
преди: 10 години, 27 дни
hash: aa352207e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Не самотата ами гордостта и придирчивостта ти ще те довърши. Ама друго си е да търсим проблема навсякъде другаде, където го няма, само не и у нас.

 
  ...
преди: 10 години, 27 дни
hash: 1e101a32b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Здравей! Аз съм в същото положение като теб от както се помня. Жена съм на 25 години. До сега съм нямала сериозна връзка. Имам малко, но истински приятели които винаги са били до мен и семейството ми разбира се. Но не е същото... Не търся идеалния. Винаги има разминаване. Аз имам интерес към някого, той ще е или зает или няма да отвърне на симпатиите. И не е като да няма мъже, които да ме харесват, но... Мисля си, че толкова много съм свикнала със самотата, че чак нямам и желание за връзка. А и каква връзка ще е след като нямам и представа как да се държа. Затова спирам да търся и чакам. Както са казали хората любовта идва, когато най-малко очакваш. Пожелавам ти успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 27 дни
hash: 46441e6ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Една мечтателка - Хубави неща си написала. Впрочем от кой град си? :)

 
  ...
преди: 10 години, 27 дни
hash: 54de7a31f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Можем да контактуваме всички заедно. Винаги са полезни нови приятелства и контакти. Мъж съм. Ако с нещо мога да ви помогна съм на среща, предвид факта, че имам познания в медицинската психология и не само. Макар, че се занимавам с медицина.
Поздрави! Мога да ви оставя примерно скайп и ако някой иска да се включи. Мисля, че ние хората трябва да си помагаме в живота.

 
  ...
преди: 10 години, 27 дни
hash: 46441e6ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Н30, Ех, така искам да срещна жена като теб.. но.. за жалост не успявам. Нямам късмет явно или самия момент още не е дошъл! Ако искаш по-някакъв начин да си разменим контакт за връзка без да разваляме правилата на готиния сайт. :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 26 дни
hash: e805e4e4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Авторке, голяма част от казаното от теб сякаш е моята история, докато преди няколко месеца светът ми не се промени, преобърна се... Появи се ТОЙ, човекът в който се влюбих истински за първи път, но уви доста по-голям, женен и от друг град.. И оттам историята стана доста луда и дълга.. , но явно има време и причина за всичко, знам ли.. Не се отказвай и успех!

Ж23

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: c42b83c906
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Номер 20 до номер 27
Жена съм също на 23... Светът е малък, може и да се познаваме... :)

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 80976e0f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   №29 разсъждаваш много посредствено. Каква предирчивост, ти ще изкарваш момичето, че е някаква лигла, която има списък с изисквания към човека, когото чака. Не се ли си се замислял, че има и такива хора, на които не всеки им допада по начин на мислене и като възприятия и отношение към света. Според теб, ние които не се хвърляме на всеки срещнат сме надути идеалисти? ! А замислял ли си се, че може би и нас ни отхвърлят или просто нямаме късмет? Или пък, че нормалните и истински момичета просто никой не ги забелязва и оценява?
Писнало ми е от хора, които се изказват без да мислят...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 26 дни
hash: 48bc4221b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Номер 15 съм! Предлагам да си създадем ФБ Група "Emptiness" или нещо от сорта. Да се съберем там. Пък и кой знае на някой може да му излезе късмета да намери своята половинка. Това е просто предложение. Ако сте навити да действаме :)

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 5edc4fc131
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Здравейте и от мен! Аз също съм на 23 и година вече съм сама. Моето мнение е, че трябва да имаме принципи и да не правим компромиси с половинките си. Говоря така, защото имах връзка с човек, който не беше за мен, но аз направих хиляди компромиси за него. В началото не го обичах, просто се забавлявах с него, бях ужасно самотна когато тръгнах с него. Но после започнах да се привързвам и накрая се влюбих много. Връзката ни продължи 3 години с много раздели. Изводът ми е, че човек може да се влюби и в най-големия глупак ако има страст и е подведен по първичния нагон. Става нещо като наркотик. Да секса с него за мен беше наркотик, но в един момент прогледнах и разбрах, че има и по-важни неща. Опасно е когато се правиш на корав и си мислиш, че това е само секс, защото никога не е само секс. Винаги има обмен на енергия и чувства. И какво ще правиш ако търсиш нещо от някой който е празен. Сексуалната природа на жената е устроена така, тя винаги търси духовно сливане. Нещо повече от страст. Затова не съжалявайте, че не сте имали много връзки, може би сте си спестили много ядове и болка. Онази любов, която търси всеки, щом дойде няма как да не се усети и изживее. Просто идва и ви отнася и нищо не може да ви спре да бъдете с любимия. Тук не говоря за страст разбира се... а за нещо много по извисено и истинско. Аз вече въднъж я преживях. И се надявам да я усетя пак.

 
  ...

...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 129691977d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Аз съм на 17 ( все още момче ) Имам връзка от 5 месеца с едно момиче, при нас се случи много нереално да не кажа като в приказка! Аз бях първи, но изобщо не съм се замислял, че с това момиче ще се съберем или нещо подобно ( някой ще каже 5 месеца-какво са ) Почнах, да я дразня във фацебоок, еи така от нищото, после почнахме да си пишем, тя ми отговаряше след 1 час, но аз не спирах, после почна да ми обръща внимание, като видя, че не мисля кат другите и почнахме да си лягаме и ставаме заедно без да спираме да си пишем, и веднъж аз поправях колата и я попитах да излезем и тя каза, че ще дойде при мен ( за първа среща момиче да отиде при момче при положение, че не се познават ( за мен това е много)) и на следващия ден я попитах дали иска да опитаме-заедно да видим какво ще се получи и тя ми каза ДА! И вече 5 месеца (пак казвам не са нищо, но имаме големи планове за вбъдеще) не си мислете, че всичко вървяло по вода.... Всяка връзка има своите недостатъци! Но, ножем един без друг! Не се притеснявайте и при вас, ще дойде рано или късно! Казвам всичко това за да успокоя, голяма част от Аудиторията

 
  ... горе^
преди: 10 години, 26 дни
hash: 9d1f5e8cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   №31, Авторката ли си? :)
Една мечтателка

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 0789882f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Хора, вие сте на 23, 25 и нямате никой до себе си и дори не сте имали някога, не че искам да ви обезкуражавам, но това е много тъжно. Аз съм в същото положение само, че съм на 22(какво значение има... ) и имам чувството, че това ще продължи така с години. Имам чувството, че ако остана сама още 2-3 години ще е прекалено късно, дори вече е късно. Аз примерно като говоря с момче особено, което харесвам супер много се притеснявам гледам да не кажа нещо, което не трябва и замълчавам или започвам да говоря пълни глупости. Той вижда каква съм срамежлива, скучна и затворена и се отдръпва от мен, а всъщност не е така. Ето тук си проличава неопитността. Другите момичета знаят как да флиртуват и да се харесат на мъжете-ние не. Всеки би избрал "готините", тези които се правят на интересни слагат токчета, грим и високото си самочувствие. Да ви кажа от скоро и аз започнах да се държа по по-различен начин и определено има ефект, но привличам тази част от мъжете, които опредено не ми харесват. И отново си станах същата. Трябва ми някой, който да оцени умното, възпитано, честно тихо, но понякога и истински забавно момиче. Рядко се срещата такива мъже, но знам, че ги има. Дори съм ги срещала, но те също са по-скромни и се страхуват да предприемат някакви действия, а може би и те харесва кифлите? Може би ние си поставяме прекалено високи критерии, може би ни трябват повече краткотрайни връзки, за да опознаем хората, не знам? Но в едно съм сигурна и ми се ще да продължа да го вярвам-за всеки има някой и рано или късно ще го открие, ако пък съдбата ти е отредила да живееш сам, няма какво да се прави.... И сега се сещам за един пример, който ми разказаха наскоро за един лекар на 32, млад, красив, умен, добро финансово състояние, но сам и то заради това, че трябва да изгради кариера. Хора, не си поставяйте стени около себе си, допускайте околните опознавайте ги, пък не се знае...

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: af9759b45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Здравей! И при мен нещата бяха така доста дълго време... Затова моят съвет е да опиташ с някой, може да не си влюбена в него, но поне малко да ти е симпатичен, така ще му дадеш шанс на него, а и на себе си. На мен ми се е случвало да се влюбя в човек, който първоначално не съм харесвала, но впоследствие като го опознах и започнах да го харесвам. Затова трябва да позволим на нещата да се случат. Човек не трябва да се успокоява с мисълта, че има време, защото времето си лети и ако не се опитваме да променим нещата, в един момент ще се осъзнаем, ще погледнем назад и ще видим колко много неща сме пропуснали, чакайки подходящия момент, а истината е че няма подходящ момент и трябва да правим нещата сега, за да не съжаляваме после. Недей да мислиш за миналото, какво е било, защо не се е получило, какво си направила и какво не, а опитвай! Няма как да разберем дали с един човек ще се получат нещата, ако не му дадем шанс. Недей много, много да му мислиш…понякога хубавите неща стават, когато просто оставим нещата да се случат ?
Ж 26

 
  ... горе^
преди: 10 години, 25 дни
hash: 2174f97f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Има във форума и други подобни теми. В едната си спомням, че имаше опит за направата на отделен сайт, в който да се срещат хора търсещи приятели или връзки. Интересното е, че към този сайт нямаше никакъв интерес от това което видях. Явно хората пишат, но когато стане дума за реални действия вероятно се страхуват.

K-Man

 
  ...

...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 46441e6ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Номер 38, Хайде, направи една такава група и всеки с късмета си. :) Ще бъде интересно да се запознаем. :)

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: e082a17781
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Номер 30 съм. № 15/38 създай такава група с удоволствие ще се присъединя, макар че анонимното общуване тук е доста комфортна зона лично за мен. Може и да успеем да си помогнем с нещо взаимно.
По темата напълно съм съгласна с № 42, особено последното изречение. Точно това правим - изграждаме стени около себе си, чакайки просто някой да дойде и да ги разруши. Но промяната и действията трябва да дойдат първо от нас!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 25 дни
hash: 46441e6ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Една мечтателка - Не съм авторката.

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 46441e6ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Номер 38, Има много групи с "Emptiness".... Измисли нещо по-лесно име за самотните хора, които искат да влязат в самата група. Хайде със успех на всички! :)

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 30dc220400
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   към 44, хората пишат, но кой е луд да си търси парньор по нета..

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 34b932563e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   За 49:
Защо луди, доста връзки са почнали от нета според мен, аз фейсбук нямам, но гласувам с двете ръце за някаква такава група. Защо да не опитат хората какво им пречи

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 46441e6ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Хайде де... :))))))))))

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: ebe943c81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Много красиво и изненадващо съзнателно си го написала хареса ми начина как си описала своите чувства. Звучиш като много интелигентна и можеща жена. Преследвай текущите си цели като завършване, работа и според притесненията ще ти отминат след това.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 24 дни
hash: 20aed542c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   КМан, аз дори не знаех за въпросния сайт. Още ли съществува или не? Да не е останал само като проект и да не се е реализирал?

Мен ме губите за Фейсбук групата. Решил съм, че няма да припарвам до Фейсбук и ще го изпълня пък дори бъдещата ми половинка да настоява за профил там. Добре ми е без този глобален клюкарник и сборище на простаците по света и у нас. Това означава, че няма защо да ходя там пък дори заради такава кауза. Няма ли друг сайт, който да посещават повечето от вас освен ИнтернетКлюкарник. ком? Те бабите ви само във Фейсбук групи са влизали. :D

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 6b70eb1ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Не слушай хората, не се сравнявай с тях, ако някой те гледа странно, че си сингъл - игнорирай го! Не ги гледай какво имат - деца, мъже. Доста си млада, но и не занижавай критериите си. Човек не може да бъде с някой, който не харесва - само и само да не е сам. Преди известно време една жена от телевизията коментираше своя личен живот и каза - Еми аз не съм имала сериозна връзка досега - не й пукаше, както не трябва да ти пука и на тебе. А ако толкова искаш някаква връзка, и несериозната е алтернатива. Горе главата и да не ти пука, щом някой не те е оценил!

 
  ...

1-50 от 67
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker