Учи ли се секса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Учи ли се секса?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2273 пъти
Здравейте. Жена на 23 години съм. Имам мъж и дете. Досега съм правила секс само с трима, но свършването ми е мъка. Мога да свърша добре само при самозадоволяване. При секс ми е много трудно, дори невозможно. Не знам дали не мога да се отпусна, партньорите ми винаги са били неопитни или просто имам някакъв проблем в себе си.
Казват, че с опитния партньор всичко си идвало на мястото, но при мен нещата са си свършен факт. Имам семейство, много обичам мъжа си и искам просто нещата да вървят. В секса се раздавам на макс и винаги се старая партньора да ми е максимално задоволен. Не спирам да се интересувам за най-различни ерогенни зони, възбуждащи неща и т. н. Но аз съм си незадоволена... накрая се фрустрирам и правя секс по задължение. Като рутина... като започне и нямам търпение да свърши.
Някой сблъсквал ли се е с подобен казус? Може ли да се промени един консервативен мъж, който винаги действа по един и същ начин в леглото? Казвала съм да набляга и на други зони, молила съм да ме възбуди много преди да правиме секс, но накрая пак си действа като едно просто тъпчене. Вкарва го без предигра, докато свърши и аз вече нямам никакво останало желание...
Променят ли се нещата с времето? Как? Какво да направя? Не мога да приема цял живот да бъде така. Изтръпвам да си го помисля само. Не искам да си помислям, че единственото решение е да се разделиме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8105cccb69
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам една добра и една лоша новина за теб. Започвам с лошата : не,с времето нещата няма да се променят и мъжа ти ще бъде все такъв пън в леглото. Добрата е,че ако се огледаш ще откриеш някой добър и опитен мъж,който немедлено ще те изстреля на върха. Съвет : не допускай това да /ти/ се случи когато навършиш 40...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 65b58c5bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбира се, че се учи. За мен си е изкуство, което не всеки умее.
Виж, и на мен не ми е лесно да свършвам като съм с мъж. А съм имала страхотни любовници. Просто аз съм много бавна и трябва да съм 100% концентрирана в мен, в моите усещания, за да свърша. А като съм с друг човек, някак не ми се иска да се отдам само на моето удоволствие. Гледам да се забавлявам. И да му е хубаво на него. Тъй че в секса съм 100% задоволена ако мъжът се старае. За мен оргазъм не означава 100% доволна. Може да имаш скучен секс и да свършиш. А може да правиш страхотен разнообразен секс, без да свършиш. Аз предпочитам втория вариант.
За съжаление повечето мъже са кръгла нула в секса. Знам го от приятелки и от личен опит. Мислят че трябва само да го наврат и готово. А не е така. Има такива дето месеци наред са ме сваляли и са се представяли едва ли не за богове на секса, а после в леглото са били пълна скръб. Друг пък имах, няколко месеца пропилях да се опознаем, много общи интереси имахме, хубав човек... А за първи (и последен) път като си легнахме... сексът беше абсолютен провал. Явно беше гледал поввчко порно, или пък е бил чел, та той освен да ми го набутва се опитваше нещо да направи, ама неговото повече приличаше на инквизиция отколкото на секс. Така ужасно грубо ме пипаше и ме хапеше... Ужас. Избягах от него. Вече като ми хареса накой ме е страх с него да правим нещо, да не се окаже и той некадърник. Добри любовници съм имала точно двама. Останалите са били ужасно некадърни. Значи смятай сега, от 15 с които съм била, двама добри. По-добре да стана монахиня, ако ще правя лош секс, по-добре да не правя никакъв.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1a3531672a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хм на 37 съм и съм била с повече от трима. Имало е и опитни мъже. Не съм свършвала с мъж, а само, като си го правя сама. Предполагам, че не се отпускам достатъчно или просто не знам как да си го направя да стигна до края. Хм... И не си мисля те, че чакам само на мъжа до мен. Просто не става.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c08f610903
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Намери си любовник. Нали затова са любовниците.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 680d3a46be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма нужда да се разделяте. Намери си любовник/ци. Ако не ти стиска - така ще е. Той (съпругът) няма да се промени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker