Обръснах се отдолу - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Обръснах се отдолу
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 6510 пъти
Почти на 18 съм и не съм се обезкосмявал отдолу никога, защото веднъж опитах да се подстрижа и ме сърбеше адски няколко дни. Но днес реших, че е време и преди малко се избръснах до кожа. Използвах лична самобръсначка и използвах афтършейв след това, но все пак ме сърби. Не е много, поносимо е, но е неприятно. Това само в началото ли е или е просто нещо, с което ще трябва да се свиква?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0ba241fbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При мен първият път имаше тежък сърбеж и зачервяване. Намазах се с бебешка пудра, всичко мина и оттогава такъв случай не съм имала. Всяка кожа е различна, съответно има и различни методи. Но на този етап слагай пудра след всяко бръснене, според мен ще е достатъчно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3b06f32d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ако ти е за сефте - свиква се. Ако ще е редовно.... де да знам ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 925470274b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не е свикнала кожата затова сърби. Ще мине след ден-два. Аз се бръсна редовно с всяко къпане и вече ме сърби само когато пропусна да се обръсна и косъмчетата порастнат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9f9c67ada6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз сравнително редовно се бръсна, през 20- ина дни. Много е приятно и възбуждащо. И така вече над 15 години. След работа във фирмата задължително се къпем, специфика на професиите. Колегите ми отначало ме закачаха, дори мърмореха, намеквайки за нетрадиционна сексуална ориентация. Но- свикнаха. Много е приятно първите дни след като си се обръснал, ако не слагаш бельо. Аз отдавна практикувам така. Приятно и секси е. Опитай! / П. С. : относно сърбежа- аз и лицето си като бръсна, не ползвам афтършейв, отдавна; отдолу- също. Може да съм имал сърбеж първите месеци, но вече съм забравил. Кожата ми не е от нежните. И, накрая, малко шеговито, пожелавам сърбежът да се премести на друго място, което повече му подхожда!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a42480a3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз съм бръснал също тази моя област и в началото и аз имах сърбеж, и то много голям, но след което свикнах и вече не ме сърби. Временно е докато свикнеш.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6a5757b168
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена ти обича да съм бръснат, така че не искам да я разочаровам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1c833c8e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако ги бръснеш рядко е нормално, а и като почнат да порастват също, понеже на някой косъмчета им е трудно да излязат толкова лесно, което всъщност предизвиква раздразнение и сърбеж. Свиква се, пък и ако кожата ти е чувствителна е нещо напълно нормално в първите пъти, и дни.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cd01de1e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Започнах да си бръсна интимните части (около члена и тестисите) - още от 17 годишен и нямах такива проблеми със сърбеж и зачервяване. Може би зависи от гена или от имунната система - нямам си идея. Но до ден днешен редовно го бръсна (даже с онези бръснарски ножчета - пластините, които ги продават по 20ст.).
Един съвет: Преди да бръснеш интимните части - преди това винаги загрей с топла вода въпросната зона. Не гореща, не хладка - а топла! Нанеси обилно крем/гел или сапун и внимателно бръсни. НЕ използвай стари ножчета/бръсначки в НИКАКЪВ случай. Дори само веднъж преди това да си го ползвал - НЕ ГО ПОЛЗВАЙ, защото може да стане инфекция! Винаги действай с чисто ново!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8333482921
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Не виждам защо трябва да се бръснеш, по този начин нараняваш кожата. Порно индустрията наложи странна мода и не виждам защо всички трябва да се поддават. Можеш просто да ги скъсяваш, не е задължително да бръснеш изцяло.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cd01de1e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   До номер 10: Не си прав! Не е само до порно индустрията. Има нещо наречено - хигиена! Друго си е да е чисто и да няма косми, не се запарваш толкова. Кожата "диша" - самия Ти се чувстваш по-добре без този "вълнен пуловер"..

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9a3fc23eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бръснах се няколко пъти и беше кошмар. Възпалени корени, сърбеш и вместо катеричка гледай ти к'ъв таралеж. Веднъж се подложих сама на садистичен експеримент. Епилирах се. Е верно почти издъхнах. Но пък какво удоволствиее е за партньора -дни наред гладка нежна кожа. На мен също ми е още по приятно така. Оредяха изтъняха и вече почти не боли когато ги махам, а комфорта е дъкго след това.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9d22653cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз никога не съм се бръснал там и ви уверявам че нямам проблеми с хигиената.. толкова години. Според мен хигиената се изразява в редовното къпане а не в бръсненето. Не обвинявам никого, по скоро времето, в което живеем, то налага тези метросексуални стандарти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1c833c8e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 13.
Чисто и просто физически, ако правиш или ти правят орална, с тия косми в устата е отвратително! Чувстваш кожата ти, че диша - когато ги няма, чувстваш се комфортно, а не с шепа вълна дето ще влиза между нечии зъби. Явно, за теб тези неща са мит, но все пак не е приятно при всички положения, не те ли сърби тази плява - ужас! Аз като имам косми, се чувствам като шимпанзе - гадно и сърби, като стане огромно! Дори оралната, да е само мит, не го намирам, за нормално да си космат в 21век.
Хубаво е, да си чист, без косми, да привличаш, а не да отблъскваш, че си се занимарил!
Ж 21…

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: dce998f4fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Подкрепям номер 13. Имал съм доста жени в живота си и досега никоя не ми е казала че не се поддържам. Имам нормално окосмяване и никога не ми е пречело. Смятам че космите там долу са с някаква цел, а именно да предпазват. Жена ми с удоволствие ме дарява с френски ласки и досега не съм чул оплакване. Всяка кожа, когато се бръсне има период на зачервавяне и сърбеж. Спри да го правиш и няма да е така.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c559384771
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До номер 13. Още древните гърци и римляни са познавали бръснача и хигиената. След това идват така наречените "тъмни векове", за които всеки е чувал и където хигиената е била табу заради религията... и чак след индустриалната революция и развитието на медицината, хората започват да се хигиенизират (разбирай и обезкосмяват). Относно метросексуалността, виждам че номер 13 и представа си няма от думичката която използва, а това, че се мие, парфюмира, поддържа и използва модерни технологии за комуникация го правят и него такъв(метросексуален). А относно бръсненето, то си е въпрос на вкус. Не мисля че номер 13 ако слезне доло на Юг да целува някоя обрасла дама и види, че хигиената и е малко по различна от неговата и космите и са слепнали на места, би му станало приятно... Но пък за разлика от него аз няма да разделям светът на черно бял, а ще напомня, че всеки си има вкус, фетиш... сексуалност. И слава богу е свободен да избира какво и как да харесва. Жалко за индивиди като 13. Да живееш в заблуда, че твоя избор е единствен и неповторим, а останалите са в грешка... и да използваш думички които хем не знаеш какво означават, хем излиза, че и той е такъв.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b704aa783a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не мисля да противореча на мъжете които са против обезкосмяването, тяхно право.
Аз лично се обезкосмявам от 20 годишен /сега съм на 50 /не мога да се понасям с косми, а и почти 90%от жените с които съм бил интимен са обезкосмени, някой от тях започнаха да го правят след като започвахме връзка, доста от партньорките ми съм ги бръснал със съответните екстри по време и след бръсненето, като лизането на финала е докарвало всички до екстаз, на мен също ми доставя огромно удоволствие да лижа току що обръсната или епилирана "котаранка"!!!! Още повече че съм нудист и забелязвам доста хора да се поддържат без растителност, красиво е да виждаш голи и гладки мъжки и женски тела. Пък и френските ласки без досадните косми са за предпочитане. Така, че бръснете ги/партньорките си/а бръснете и себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5c632ee8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   А срамните устни как ги бръснете по-точно?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker