Ударих дъното - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ударих дъното
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 4286 пъти
Здравейте! Аз съм жена, млада, образована. И съм истински нещастна, ако мога да изброя пътите, в които съм искала да не съм се раждала изобщо... но това е друга тема. Та влюбих се в бившия ми приятел в първия момент, в който го видях и има няма половин година след това той ми разби сърцето на хиляди малки парченца. Но това не е най-лошото. След него никой не ме обикна.... с години... влюбих се пак, когато този човек ме докосна по мен минават тръпки. Но той не иска да говори за чувства. Не ме превръща в приоритет в живота си. Аз съм някъде след работата, родителите и приятелите му. Освен това има и друга( или така мисля аз). Въпреки всичко аз продължавам за комуникирам с него. Междувременно търсих начин да превъзмогна него и излизах с различни мъже. Не спях с нито един от тях, защото (може би) съм малко асексуална. И напоследък изпаднах в такава грандиозна дупка в емоционално отношение ( всички покрай мен или живеят с гаджетата си или се женят, а аз дори един нормален не мога да накарам да се привърже), че се вързах на въдицата на един познат и преспах с него. Това затвърди моята асексуалност, защото никога не съм имала по-ужасен интимен контакт. То беше нещо средно между изнасилване и... на моменти си беше изнасилване. Беше ужасно. Чувствах се като стока. Просто съм невъобразимо самотна и се подлъгах.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 111d3f9dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Звучи ми като изнасилване.Но изчакай около 20 години преди да го съдиш, за да бъдат по-пресни фактите.
Светът, в които живеем ми напомня на една книга “Добре охранявани мъже”.
Не бях предвидил такъв развой на събитията, признавам.Но пък каквото е било, пак ще бъде.Идеята за матриархат не е толкова уникална.Единственото тъжно е, че все още не сме узрели достатъчно, за да прозрем цялата нелепост на събитията.Но и това ще стане.Дето се вика: “Яжте, пийте, носете си новите дрехи и се радвайте, че не сте родени мъже”.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f1cb8b6cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Асексуална и самотна са взаимосвързани понятия.

Ако си асексуална най-вероятно ще си останеш и самотна.

Промени това и може би няма да си самотна. Иначе да се тюхкаш, че мъжете не искат да общуват с жена с която не правят секс.... ми някак си не е в реда на нещата.

Ти решаваш!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8b9ffa5966
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   На всички ни се е случвало. Едва ли си асексуална, по-скоро не си попаднала на правилния човек.
Все пак ако с години не си срещнала подходящ мъж - може би е по-добре да се замислиш малко дали критериите ти са реалистични. Без да се сравняваш с приятелки.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c085fdf930
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се притеснявай, според мен чакаш нясой определен човек да срещнеш в живота си.
След първата ми връзка в която бях мн влюбена около 6 години излизах по срещи и все нищо не се получаваше. Имах регистрация в сайт запзапознанства и търсех... По едно време си мислех, че не може някак всички да не стават сиг. проблема е в мен не в можете с които излизах. Занижих за кратко критериите по които търсех, голяма грешка.
И след 6 години неуспихш и по няколко месечни срещи с някой, срещнах сегашния ми мъж. Вече сме повече от 7 години заедно и не сме имали проблеми. Просто е трябвало да го изчакам, на няколко пъти е можело да се срещнем и по-рано, но не се е получило.
Сега като връщам времето назад се радвам, че така се получи, оценявам какво имам и му се радвам.

Относно бившия ти, оф надживей го... Акопчовек не може да оцени това което правиш за него няма смисъл, а да тичаш по мъже и да се унижаваш е жалко и смешно.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 003ba69b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Дали не наближаваш 30-те години? Тогава се проявява депресия при жените най-често. В смисъл, че достига един пик. Обикновено през пубертета започва и нараства докато стане средна или силна. Консултирай се с психиатър, има лекарства нови поколения. Не вършат чудеса, но помагат да останеш в живота и постепенно да откриеш и някаква радост в него. След време. Няма да е винаги така зле, само вземи мерки.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8797858e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ами пробвай да се привържеш с ненормален, тогава?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f14931b582
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как така в някои моменти е било изнасилване, а в други не?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ac5ea39235
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Какво значи "ненормален"?
Има хора с най-различни сексуални желания. Аз например си търся точно такава жена, като авторката, но все попадам на госпожици, дето освен секс - друго нямат в главата :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 24cab5645b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Че си асексуална разбрахме. Кажи дали си грозна, защото млада и образована не значи красива.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1cbb1ce6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не наближавам 30-те, за радост. Но се чувствам като човек, който ги е надхвърлил :D :D

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 66a8c98a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Потърси психолог, не психиатър и никакви лекарства! Вероятно причината е в семейството ти, трудно е, но е поправимо, успех!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 521371492c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не са ти високи критериите към други, както смята някой от горните, а са ниски към теб самата. С ниско самочувствие си и отчаяна, личи дори от написаното само. Няма как да излъчваше самоувереност, очите ти да са усмихнати и т. н. все неща които грабват.
Та... проблема си е в теб, не знам защо не се обичаш достатъчно, но докато не разрешил този твой проблем, няма как и друг да те обича.
Изчисти си душата от боклука който си носиш и тогава няма да имаш нужда друг да те обича, защото ти не можеш... любовта си е вътре в теб, ако ти не можеш да я излъчваше навън, как да привлечем някой който също има в себе си любов и иска да дава на друг? !
Силна прегръдка от мен!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 46fee7aca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Имам едно вътрешно усещане, че не си асексуална, а много наранена. Не може да страдаш по миналото и същевременно да градиш стабилни основи за бъдещето. Ами не става, просто не става, ако ще и да се скъсаш от усилия, не става. Всеки е имал голяма любов, след която дълго време не е можел да се съвземе. И аз имах, след това бях сама около 2-3 години. През това време не съм допускала мъж до себе си, просто нямах желанието да бъда с някого нито в леглото, нито хваната за ръка в парка. Не съм асексуална, но на онзи етап дори да ми се е правило нещо, то е било чисто физическо желание. Е, времето си отмина, приех си болката, изтупах се и си счупих черупката един вид. Сещаш се, че се влюбих отново и този път картинката беше в пъти по-красива. Никой страдащ не вярва в клишето, че ще има и друга любов. Аз също не вярвах. Обаче се случва, когато си го позволиш да изпиташ болката, за да я надмогнеш. Направила си грешка, че си спала с мъж, без да го искаш наистина. Не може един полов контакт да бъде хубав, когато нямаш нужното желание и това не те прави асексуална. Емоционална, наранена и объркана, може би. Дай си време да поискаш даден човек. Преживей миналото и погледни напред, но преди това не прави нищо. Хората често говорят за първата любов, но никой не споменава за първата любовна болка, която никак не е за подценяване. На никой не му се говори за това, вярвам, че сама го усещаш в момента.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5766cd7fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   13) прав си за липсата на любов към мен самата, не знам как се лекува това, но след всеки опит да обикна себе си, се появява някой, който иска да ми докаже обратното
14) нямам представа, колко пъти са ме предавали, наранявали, отхвърляли. Имам нуждата или да спра да изпитвам тотално нищо, или да спра да бъда жертва на едно и също. Понякога имам чувството, че съдбата ми се подиграва или някой ме е проклел. Мислила съм даже, че. изкупвам чужди грехове. Като цяло никой от семейството на баща ми не е бил щастлив от моето появяване на бял свят.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4ec147f7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ами тези мъже са те зарязали, защото им е било скучно в леглото. Трябва да си намериш някой асексуален. Но тези мъже са истинска рядкост и за нещастие аз съм случила на такъв. И повярвай ми, бих го зарязала, но вече имаме дете.
Бих те посъветвала да потърсиш професионална помощ във връзка с твоя проблем. Като правиш секс няма да изпадаш в депресии. Секса е дар от Господ.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f0269d538a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ами проблема не е в теб, а в силно ограниченото количество нормални мъже с желание за сериозна връзка. Спомена и сайтовете за запознанства - ами там е психиатрия, там има главно откачалки, лузъри и женени - не са подходящи, нали. А къде да намериш читав мъж... Въпрос за един милион долара! Но, успокой се, живей си живота, гледай си здравето, а емоциите, любовта, мъжете - майната му, каквото стане! Ти си единственият човек, без когото не можеш да живееш - Хорхе Букай.
Аз също бях наранена няколко пъти, от последния още си ближа раните и реших да съм сама. Просто вече не ми пука. Животът не е да страдаш.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d419703f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   18 - как пък проблем все са мъжете. Защо просто не си занижите малко критериите - намерете си един смотан, задръстен и материално осигурен и ще си решите липсата на мъж.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4480cdad3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Определено трябва да промениш нещо за да излезеш от затворения кръг. Опитай нещо ново във външния вид и навиците, например фитнес. Или рисуване. Постигането на резултати ще повиши самочувствието ти, което пък ще привлече мъже.
Самоподхрванващ се цикъл.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker