Къде отидоха ценностите и в мен ли е проблема? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Къде отидоха ценностите и в мен ли е проблема?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 3811 пъти
Мъж на 29. В мен ли е проблема, че не искам просто да се "забия" с някоя мацка от дискотеката и да правим секс същата вечер? В мен ли е прблема, че не искам секс на първа среща? Защото ми се струва, че това са абсолютно нормални за днешното време неща, но някак си силно противоречат на ценностната ми система. В резултат наскоро ми се случи да изляза на 3 срещи с едно момиче, при което тя да ме отреже за 4-та с думите "аз си мислех, че ще искаш секс". Доста се учудих, защото ние даже не бяхме се натискали като хората още. Ама тя така го каза сякаш все едно е очаквала да я награбя още на 1-2 среща.

Какво стана с ценностите? Аз ли съм супер старомоден? Защо ми се струва, че живея в някаква версия на Содом и Гомор? И не, не ми е малка пишката, не съм девствен. Правил съм секс само в рамките на връзка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 24cbe6d400
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз това се питам приятел, и аз това се питам!
М/20

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a8665cb918
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Индивидуално е. Не всеки е способен да разграничи физическото от емоционалното. Аз също не мога. За някои хора е напълно нормално да има повече физически контакти, дори и секс, още при първите срещи, докато за други това не е съвсем в реда на нещата. Не си старомоден.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c787a2b774
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Историята не е прогрес, а циклеж... Правилно правиш асоциации със Содом и Гомор. Но същото се случва и в Рим като по-скорошен пример. Какво дойде след Рим? Тъмните векове и църковната олигархия която да наложи някаква морална система. Доста време трябваше да дойде Ренесанса, и няколкото столетия след него бяха Златните векове на баланс (които България естествено пропиля под Турско иго). Сега сме отново в другата крайност - на пълна свободия, предизвикана от лесен живот. Това води до видим социален разпад, и какво ще последва? Сам се сещаш - нови тъмни векове. Много малко хора имат вътрешни устои и носят някакъв индивидуален начин на мислене извън матрицата на времето в което живеят. И като цяло остават сами. Другите циклят в колелото на живота/Самсара. Проблемът който зачекваш е доста по-сериозен отколкото вероятно предполагаш... Не е в теб проблема, т. е. си безсилен... е успокоява ли те :)... Разрови се в старите книги, особено философски насочени, в тях има много житейска мъдрост която повечето не могат да оценят, защото си мислят че са "модерни", точно както абсолютно всеки раждал се на тая земя по очевидни причини...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 084780d552
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, в теб е проблема и да, живеем с Содом и Гомор.
За ценности забрави, те са за слабите, които искат да имат разбираем и контролируем свят. Днес цари хаос - всеки се опавя както може и всеки ебе каквото може. Цари законът на джунглата. А там или се адаптираш или умираш.
Жените не са станали такива, те винаги са били такива. Просто е имало общество и ценности, които ги възспират, за да може мъжете да не се чудят как да им угодят (защото това е невъзможно), а да се занимават с продуктивни дейности. Сега това общество и тези ценности рухнаха, много скоро с тях ще рухне и цивилизачия която познаваме и на нейно място ще дойде нова, в която тези ценности са още живи.
Защото прогрес се постига с дисциплина, а не с разврат.
За това, момко, следващия път вместо да си въобразяваш, че съществува любов, вади го тоз х*й (както казваше покойния Стенли Ройс) и я карай да търси майка си и баба си. После си обуй гащите и си тръгни без да я търсиш и без да и звъниш.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 75d5fb9c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Да, старомоден си. Човечеството се променя непрекъснато. Ако искаш да оцелееш по-добре върви в крак с него. Живота все едно гледаш животинско стадо - изостаналите, отделилите се, болните и старите - отпадат. Продължават най-издръжливите.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 17b566e447
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Не си старомоден. Всъщност повече хора трябва да има като теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7b9130c475
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Авторът съм.

до 6: И мои приятели и познати са ми казвали, че съм свестен, но в резултат както казах не мога да си намеря гадже втора година. Сякаш жените вече искат да си някакъв агресивен тип, който да иска да ги ползва за секс. Сякаш те самите искат да бъдат използвани за секс на първа-втора среща, едно такова странно е.

Може би и аз трябва да стана по-развратен, но ми е супер трудно да се променя.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 94823b7c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Трябва да ти е ясно, че съвременният свят се крепи именно на хора с истински чувства, истински ценности, истинска нравственост. Останалото, както се казва е от лукавия. Днес всеки е склонен да лъже, да мами дори най-близките си, гледайки собствения си интерес. Всеки се опитва да подчини и унижи другия, използвайки за тази цел секса, доставяйки си някакво физическо удоволствие и забравяйки, че човека срещу него има чувства, търси нещо много повече, търси удоволствие за душата си – любов. Безразборният неистов секс убива и извращава душата на човека и от него хората не стават щастливи. Най-много да хванат някаква специфична болест или рак, предаван по полов път. Най-много да изпаднат в депресия, да мислят за самоубиство или да посегнат на живота на изневерилия. Това на накои от тях им се случва всеки ден. Така, че ти си на правия път. Просто трябва в това човешко гъмжило на порока да разпознаеш себеподобната си душа. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 282a2412e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   " Сякаш жените вече искат да си някакъв агресивен тип, който да иска да ги ползва за секс. " Точно така е :) Иначе нямаше да е такъв голям хит 50 нюанса тъпня :) Всички за това си мечтаят а после реват като разберат че е поредната. Повечето хора са тотално деградирали така или иначе. Постояно се болъчва и промива мозъка как един път се живее как трябва всичко на момента и други тъпотии изгодни за систематаи това да станеш конмсуматор. За кво да се занимаваш да опознаваш някой - нали навън има толкова много.. риби :) Вече ако си с някой няколко месеца се смята за дълга връзка :) И т. н. Който намерил свестен човек да го пази - другите да му мислят. Щото като минат няколко годинки и тия който сега търсят само секс а вече никой не ги иска ще разберат някой неща..
Не си губи времето с хора който няма какво да ти дадат а търсят само купон забавления всичко сега и т. н. - важи и за двата пола:)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 282a2412e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хаха какви ценности в българската жена? Само забавления секс алкохол цигари и да хванат някой да ги издържа са им в главите. Или ако не да ги издържа а сами са успели само се чудят на кой да го покават, колко са велики и успели пък ти къде си тръгнал не си им на нивото, един вид - на мен мъж не ми трябв :) Като ги видиш и ти става ясно - никакъв стил облечени като любимките от чалгата, нито класа имат и всяка пуши. Осланят се на мита че българката е най хубавата в света да ама не. Този мит е за хора които никога не са излизали от страната.Излез навън иди в Италия или Испания и виж жените там - стилни красиви няма да видиш никоя да пуши ценят си семействата усмихнати и доволни. Сега излез и виж българските жени :) Тук там има и стойностни и свестни но са рядкост така че изводите си ги прави сам:)

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bbcd43f8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Трябва да си гъвкъв в крак със съвремието. Светът е такъв и винаги ще има слаби и силни на деня. Същото важи и за "моралистите" и "разкрепостените". Светът се върти приятелю и няма да те чака, докато се тюхкаш над провалената ти стратегия за сваляне на жени. А морала, морала е думичка измислена от хора за хора с цел установяване на правила. Не казвам, че са лоши, дори напротив. С морал и ценностна система, човекът се отдалечава от първичното и животинското, но нека това не ти е извинението когато се опитваш да забиеш мацка за да се доближиш до първичното и животинското, а именно секс. Защото човекът не е само морал и ценности, а е и живо същество с чувства, емоции, хормони и пр. Та моралът в случая ти е извинението, за това, че не ти връзват. Прекалено си пасивен, а страстта и хората не очакват това особенно в началото на една връзка. Представи си какво ще е по-нататък.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8140807fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Темата е за секс и интимност, а вие къде отидохте :)
Иначе нищо ново под слънцето. Хората сме си такива от хилядолетия, безкрайни търсения/залитания между духовното, секса и всички останали изумителни (съзидателни) и потресаващо ужасни извращения (каквито само човешкият гений може да измисли) и неизброимите нюанси между тях.
Авторе, очакваш да чуеш каква рядка порода си, май? Ти си такъв какъвто искаш, просто си намери подходящата среда. Запиши се в градския хор, повиси в библиотеката и други такива. В дискотеката трудно ще намериш духовен другар :) Друг е въпроса, че в България сме останали едни хора... , тъжна история. Но това си е друга тема, май? :)
Много щастие и отговорност на всички пожелавам :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 04d7644444
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Бях като теб. Влюбен бях, като ученик само в едно момиче, дори ми предлагаха други момичета, но аз исках нея : )) Години наред я сънувах и слагах на пиадестал в моето съзнание, но уви, тя си имаше сериозни приятели, харесваше друг тип мъже и освен закачките в ученическите години 14-15, друго не се случи. Чак на 23 години ми беше първата връзка, дори и първият успешен секс с момиче, защото не можех да се о тпусна до тогава. 4 годишна връзка в която тя беше консуматор, а аз удушник. Страшно много нерви преживях, стигнах до хапчета, до паник-атаки и прочие, като до преди това не ги имах, просто защото момичето беше преживяло много и беше така наречения "енергиен вампир", не можех да споделя моите проблеми, а само слушах нейните. Е разделихме се... вече съм с леко-съсипана психика, с нова приятелка, но положението е същото. Обичаме се обичаме се, после започват ревностите, започвам да чувствам как аз давам повече отколкото получавам 80/20, започвам да го натяквам. Чувствата изстиват и ще видим какво ще стане. 8 месеца сме заедно. Истината е, че всичко е интереси и докато даваш, малко от малко и ще получиш, но след като спреш да даваш веднага го усещат и може да си помисли, че не я желаеш.

Те се имат за незаменими, те го имат за нормално да правиш всичко за тях, защото на днешно време Фейсбукът ги разглези страшно много. Мислят, че всяко момче ги харесва, желае и няма да ги зареже, а ги иска за нещо повече, но е ясно, че ги лъжем за единия секс и желанието да си с момиче. Така че, като спреш да даваш, ще дойде следващия който ще дава, но той ще й даде само спермолинче и ще я остави и пак ще те търси теб : ))

класиката е това

Няма страшно, и аз ставам като другите момчета. Бъди мъж, бъди силен, лъжи ги! На тях това им харесва

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9730484604
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Не виждам особена връзка между ценности и секс. Недей да бъркаш нещата. Ценностите са едно, сексът е друго. Ценност е човек да бъде скромен, работлив, ученолюбив, почтен... Сексът си е удоволствие. Това че ти правиш секс само в рамките на сериозна връзка не те прави по-морален или по-добър от останалите. Всеки сам решава как да се забавлява и нямаш право да съдиш хората заради това.
Ако не ти се прави секс извън сериозна връзка, чудесно. Това си е твой избор. Но трябва да разбереш че има хора които не мислят така и това не ги прави лоши или пропаднали, просто разбират живота по друг начин. Не можеш да очакваш всички да мислят като теб и да ги осъждаш ако не са на същото мнение. Ето това вече не е морално. Тук всички сме простосмъртни, нито един от нас не е господ че да съди другите.
Има момичета които мислят като теб, хвани се с някоя такава.
Аз като жена ти споделям че за мен секс на трета или четвърта среща си е в реда на нещата. Щом се срещам с даден мъж, значи ми харесва. А щом ми харесва, искам да го опозная. Без да съм правила секс, не мога да определя дали искам сериозна връзка с този човек. Естествено освен че искам да си пасваме сексуално, очаквам да се разбираме и в много други сфери: стремежи, цели, образование, начин на мислене, начин на живот, и т.н. Но сексът е нещо изключително важно за мен. Ако в сексът не ми хареса, няма какво да правя с този човек, дори да е най-умния, мил, красив и интелигентен мъж на света. Все пак искам мъж партньор, а не приятел. Аз не бих чакала два месеца за да стигна до кревата с някой. Без секс няма как да се влюбя в мъж. И не мога да се впусна във връзка ако не съм влюбена. Ако след няколко срещи няма напредък, не бих си губила времето. Разбирам че не всички мислят като мен и ми се струва прекрасно. Но нека не налагаме на останалите нашите лични представи.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9730484604
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 10
Явно не си живял в Испания, защото тук жените са доста разкрепостени. Не живея от години в Бг така че нямам наблюдения спрямо българките, но мисля че българките не са по-развратени от испанките и други европейки.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 834e9f115e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   15, не съм 10, но и на теб ти личи, че скоро не си живял в България. Аз съм бил и в Испания, и в България и ти казвам, че испанките не могат да стъпят на малкия пръст на българките по курвалък. Особено пък последните години толкова се извратиха, че почти се изравниха с рускините и украинките. То като се замисля освен тях по-големи курви от българките не останаха. Макар че и за тях вече не съм сигурен.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7b9130c475
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   до 14 от автора: Да си скромен и работлив не са ценности, а качества. Качествата, които проявяваме, може да се основават на ценностната ни система, но може и да не.

Иначе разбрах гледната ти точка, но ми е трудно да я приема. И не съм съгласен с този върл индивидуализъм "всеки сам си решава как да се забавлява и ние нямаме право да го съдим". Работата е, че много от тези хора не са го решили сами, а са програмирани от медийната среда и културата. Превърнати в безмозъчни консуматори на плът си търсят оправдания с "аз съм си отделен човек и имам право да правя каквото си поискам с тялото си". А човекът е част от общество и си взаимодейства с него двупосочно - дава на обществото и взема от обществото. По същата логика ако един човек е лъжец "нямаме право да го съдим", въпреки че чрез лъжата си вреди на обществото.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f72e6853e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ако забиваш мацки само по дискотеки ще е така.
Потърси си момиче в библиотека, книжарница, театър - тогава ще е по твоя начин ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7d34f223cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Много подобна случка. На третата среща и казвам, че ни чакат познати на едно заведение, да отидем при тях. А тя изкриви физиономия и съвсем директно ме пита "и кога ще се чукаме, догодина ли?".

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1dc1c96703
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Искаш ли да ги сменим - аз имам приятелки, които не ми пускат на първа среща! Запознай ме с тези дето ти пускат хаха

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ca466e466f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Айде да не плюете българките, а? Щом на такива сте попаднали, явно такива харесвате и търсите. Сякаш България не е част от Европа или света, няма допир с чуждата култура и тн. Ние сме в някоя друга галактика. Всичко идва даже от запад, ама нали сме свикнали винаги да плюем българското, щото е най-лесно така.
До автора - не си попаднал явно на правилното момиче, но повярвай ще се появи, когато го очакваш най-малко.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: af238d439a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ще ти дам една добра рецепта за манипулация. Създай добра репутация на момичето! Т. е. запознали сте се в дискотеката, каниш я на среща, но вместо на кръчма, я водиш на театър. Тя не бива да знае предварително за плановете ти, заложи на ефекта на изненадата. След представлението вече сядате в заведение на по напитка да обсъдите впечатленията си. Следващия път пак така - този път на концерт (на изложба, на литературна премиера). Държиш се с нея като с дама. Никакви докосвания, освен леко поставяне на длан в долната част на гърба й, когато влизате някъде, предлагане на ръка на улицата и помощ, докато слиза от таксито. Чак на третата среща може да я поканиш просто на вечеря. Там ще се сближите. После измисли нещо, свързано с природа - за да се видите в непринудена среда, защото на излет всеки е естествен. На бас, че при тази тактика самата палава госпожица ще започне да се замисля. На всяка жена й е приятно да я мислят за културна и интелигентна светска дама, а това някак не се съчетава с идеята да бръкнеш в панталоните на кавалера. Съвсем скоро девойката ще си вирне носа и ще започне да се фука пред приятелките си с какъв мъж излиза. Не те съветвам да подаряваш цветя, защото обикновено жените се чудим какво да правим с тях по време на вечерта и обикновено са ни по-скоро неудобство. Според мен, грешката ти е, че познанствата ти с мацките започват на места, които предразполагат към лекомислени забавления. Ами какво да очакваш от някой, с който сте се кълчотили по дансинга до сутринта? Естествено, да продължите кълчотенето в леглото.
Жена съм и зная, че горното работи!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7b9130c475
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Авторът съм. Не знам защо някои решиха, че съм се запознал с момичето от дискотека или нещо подобно? Конкретният случай, за който съм споменал, е едно момиче, с което си бяхме разминили фейсбук от един езиков курс. И за първа среща отидохме до езерото Панчарево (питах я дали иска и тя каза, че обичала да се вози в кола и че обича водата), после ядохме в Хепи... Дадох примера с дискотеката и забиването, за да покажа поведението в другата крайност, което ми е трудно да приема, но че сякаш момичетата се поддават повече на този вид свалки, отколкото както номер 22 разказва... А защо аз да ѝ вдигам нивото като тя се е пуснала лесно на мъжете преди мен...

до 21: Аз не плюя българките. Бил съм на бригада в САЩ и съм общувал с американци и като цяло имам чувството, че повечето западни жени са такива. Може би самите жени като цяло са си такива, но поради някаква причина са ме учили като малък да ги идеализирам и да си мисля, че са по-слабия пол, че са нежни, крехки, романтични и не знам си какво си. Просто реалността яко ме удари и съм объркан. Вече имам чувството, че цялата тази идея, че жените са нежния пол е някаква конспирация.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 282a2412e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   The Sleeping Beauty

Alone I sit, I wonder why
You dream of love and so do I
But in your sleep you cannot see
This pain which is always haunting me
What I need I'll never feel
This world is for me unreal
So I drink to darkness with a candle lit
And through the whole night alone I sit


The sleeping beauty
She stops the bleeding
She stops the bleeding in my soul
She is fresh air in this stinking world

The more I drink, the more I see
That suicide could be the key
To the place called paradise
Where pain not dwells, not hate nor lies
But if I look beyond all this
I reckon something I would surely miss
Because in my dreams I rule my life
And the sleeping beauty is my wife


The sleeping beauty
She stops the bleeding
She stops the bleeding in my soul
She is fresh air in this stinking world

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a3878632fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторе, безсмислено е да го обясняваш, не виждаш ли какви теми се пускат доста често, на хора които са перфектният продукт за тези които печелят от тяхната глупост. Наистина, отиди на място където ще срещнеш момиче с което да ти е приятно да разговаряш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f8d164279d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Здравейте, макар че темата е стара, все пак ще изкажа мнение, повечето мои близки приятелки не са от тази категория, които си лягат с мъж бързо, така че не се стревожете има жени, които търсят дълбоки отношения, не въздигат култ към секса, не че той не означава нещо, но не го идеализират "само секс да има другото всичко е наред". И за мен е важно да имам добра комуникация с мъжа, да имаме общи цели в живота (да не вървим в различни посоки) той да има духовно ниво и т. н. Не се променяй заради, някого! Да жените сме слабия пол, добре са те научили като малък, не изкривявай това. Харесвам феминизма като джижение като свобода на словото към жените, като жената да има право да роботи професии, които преди не са и позволявали, но това в момента не е феминизъм това е мерене на "пишки", които слабия пол няма и не зная какво мерят - извини ме за вългарния израз. Пълно унищожение на мъжа... понеже жената има по-силна енергия от мъжката. Пълно противоречие на това, че един мъж трябва да закриля и да се грижи за децата и жената, а тя за децата и него но по-женския начин. :)


Lisa

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4a2ac240e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Защото на днешно време сексът не е нещо,което да чакаш с нетърпение, да си представяш другия гол, или как докосва. Превърна се в извращение на интимност. Повечето хора го правят ей така, заради необходимост, не защото реално искат отсрещния човек. Просто задоволяват нагона няма значение с кого. Не е проблемът в теб, а в света.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: bdd0e8cae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Трябва да се измисли мъжки уред за да дава сигнал кога са готови и кога да не избързваш.
Най добре дръж си дюкяна редовно откопчан па ако е било рано винаги може да се извиниш че си забравил да дръпнеш ципа.
Друг вариант да станеш кърски ебач. На язовир и гора лесно ще разбереш дали е навита за шибане. Много ясно че няма да ходите на лов и риболов. Ако се огледаш по такива места винаги има някой закътано местенце ебалник пълно с капути и мокри кърпички. Ако не е ще стои със скръстени ръце и ще гледа глупаво в една точка.
Ако е твй тип обаче може и да реши да се поразходите да обследвате ландшафта. Женската психика е елементарна овладееш ли я ти си пастира на стадото

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c8c3296f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Ае кви ценности е хора, стига с тия глупости. Светът винаги си е бил един и същ и хората не са се променяли особено. Само средата и технологиите са променили нещата малко.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 04d7644444
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Има всякакъв типаж жени!
Най-много са тези, които искат да изградят някакво приятелство (дали по Фейсбук с ежедневен чат (максимум седмица, две до срещ), и после могат да ти пуснат и на втора-трета среща, тъй като вече си им станал уж приятел имат ти доверие и си преборил някаква конкуренция.
Най-малко са тези, които са готови на първа среща, може би ти такива уцелваш или си привлекателен типаж, или пишеш на много и все някоя ти връзва, не знам. Ако си си писал с нея доста време е възможно и на първа да върже де. В дискотека да се запознаете и да спите веднага, това си е малко фантазмагорно, но не е невъзможно, има всякакви парцали.

Но най-малко вече е онзи типаж момичета, които искат да излязат с теб поне на 6-7 срещи, да си пишете, да си говорите и първо да се влюбите взаимно и чак тогава да правите секс. Ех това е най-добрия вариант, най-трудния да издържиш на сексуалното напрежение и възбуда, но най-приятния и след това може да се получи и сериозна връзка.

Ще намериш и такова момиче, каквото търсиш, но зависи как подходиш. И запомни. Ти вече си на 29, може би си и наясно с нещата. Но една жена, дори да ти пусне на 10-та среща, да има трепет и прочие, това не значи, че не е била ку*ва за друг и не му е пуснала на втора-трета среща. Моята настояща има такива няколко бройки, пък на мен ми пусна след месец и нещо. Бившата и тя уж сериозна ми се прави, като беше в нас първите пъти, пък после разбирам как спала с някой на рожден ден, с друг на втора среща.

И в този ред на мисли, свестните момичета са изключително малко, които са били, са и ще бъдат такива. Дай боже всеки му да намери, но да се замисли и той колко е свестен и дали заслужава

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7d34f223cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   И аз спах с една девойка, след втората среща. Още по-изумен бях, че ми направи пълна програма!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 43e946fe71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Обикновенно жените отлагат първия секс с мъж, когато го разглеждат като потенциален материал за сериозна връзка. В този случай те не искат да се "изложат" изглеждайки "леки" в неговите очи.
В такъв момент жената отлага секса максимално и кара мъжа да се доказва чрез различни женски хитрини и подмолни тестове. Това е тактика за вдигане на цената на самата жена. Това поведение е присъщо и на жени, които при други обстоятелства биха се държали много по-фриволно и биха се пуснали лесно на много мъже.
Доста неопитни или откровено глупави мъже попадат в този капан и почват и те да се опитват да се доказват на жената, само и само да получат "безценния" дар на секса. Тук идва момента с романтиката, цветята, стиховете, развозванията, заведенията, подаръците и прочие атрибути от романтичните филми.
В случая на автора е бил обект на несериозни сексуални щения от страна на момичето и понеже не се е възползвал навреме е бил "отсвирен".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker