Не е както преди.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не е както преди..
преди: 13 години, 15 дни, прочетена 2702 пъти
Здравейте никога до сега не съм писала в форуми за интимният ми живот до днес :( Понякога човек има нужда да сподели за това, и реших да ви запозная с проблема си. С приятелят ми сме гаджета от 4-5 години, от 3 и половина години живеем заедно. От началото на нашата връзка всичко беше хубаво както подобава ласки, целувки, желание за секс, излизахме всяка вечер.. но от година и нещо тези така прости и нужни за една връзка интимности изчезнаха :(( Спряхме да излизаме секса липсва, целувките също няма я тази любов която изпълва сърцето ти.. остана ни привързаността уважението един към друг, разбираме се и живеем все още заедно.. дали не ни е обвзело това сиво ежедневие или просто сме си омръзнали и така сме свикнали да живеем в наш си свят.. :(( Чувствам се така самотна и аз като всяка жена искам да се чувствам желана. Разговаря ли сме за това че се чувствам така но няма промяна. Времето си минава а ние си оставяме все такива скучни, живота около нас се променя но не променя нас :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 14 дни
hash: 8330ec6721
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това според мен се нарича рутина. И дано е това, защото ако не е може да има друг проблем като друга жена/ друга любов. Не ти го пожелавам. Не мога и да ти дам съвет- ти най-добре познаваш мъжа си. Направи нещо, което да го събуди от този сън. Направете нещо двамата, постарайте се. Ще се получи :)) Успех

 
  ...
преди: 13 години, 14 дни
hash: 10a8c42097
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   това според мен се нарича загуба на време и годинки живот. 1. има по принцип право, но според мен не е друга жена, а просто същото при него като при авторката - ако беше срещнал любовта с друга, да не мислиш, че ще си губи времето с авторката, отдавна да е грейнал щастлив и да си е подбрал багажерките.

Авторке, ще ти го кажа бързо, директно и болезнено - любовта си е отишла и не... не е нормално да си живееш така - душата и тялото ти го подсказват - не си щастлива. Това явно не е било голямата любов, съжалявам. И не е виновно ежедневието, живеенето заедно, или вината е у двамата, или няма вина - изпарила се е любовта и това е.
Аз много се страхувах например да заживея с приятеля си, но не само не ни пречи това, напротив - не ги усетихме тези 2 годинки, останалите доста години преди това не ги броим - и сексът не се промени, напротив, и изобщо връзката се разви повече с чувствата ни.
Познава всеки от нас и хора, които са от 30 години заедно и винаги ги виждаме в центъра за ръка, като се гледат го чувстваш - тази специална връзка между тях.

Можеш да се опиташ да събудиш любовта за последно, но те съветвам да не си губиш много времето, живееш един път!!!
За мъжете, много е елементарно, но е така (жените това го пренебрегваме) - сексът се отъждествява с любов. Ако не върви в леглото - край за тях - първо стигат до извода, че приятелката не ги обича, после започва тяхната любов да линее и умира и накрая бият шута на всичко (може и на 70 да са станали) и следват любовта... и секса.
Затова започни там - действай в леглото, прави му и иначе комплименти, интересувай се от него, но и почни да предприемаш без него неща - направи си дамска вечер, запиши се на фитнес да кажем или на танци без него - нека той пак почувства интерес към теб. Зависи и от финансите, но има и доста безплатни неща - бягане в парка или градинката, да излезнеш с хубава книга и да седнеш на пейка... да се срещнеш с приятелки, просто не бъди винаги у вас, не бъди предвидима и лесна. Излез от тази схема и връзка, а почни да си живееш пак за себе си....
така ставаш интересна!!!

Но сексът е най-важното, колкото и да звучи елементарно, мъжете са в това нещо елементарни - интересувай се от нови техники и неща, които можеш да изпробваш, сподели твои фантазии, прави луди неща (стрийптиз или свирка по време на полувремето на някой мач по тв-то, прелъсти го в асансьора, отиваш по-рано в леглото и намекваш, какво искаш да правиш сама под завивиките, намираш страхотно порно, бельо такива работи - цял арсенал....).
Ако и двете неща не помогнат, поне като почнеш да живееш за себе си, ще се запознаеш с много други хора, кой знае?
Успех и не унивай - ти не си тази връзка и имаш право да си щастлива, не слушай хората, които ти казват, че било нормално, че така ставало след 3-тата или 2-рата година. Не е вярно! И щом си нещастна, значи си разбрала, че нещо липсва!
Дай един последен шанс на връзката си и бъди активната и инициаторката, но ако не стане - търси начини да си пак Ти - по-добре ще ти е от това Ние - тъпо, сиво и нещастно!!! Заслужаваш повече!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 14 дни
hash: 3a1785bb25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това е все едно да кажеш: имах малко коте, но то порасна много бързо и сега от 10 години имам само голяма котка, а толкова исках винаги да имам малко коте...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 14 дни
hash: 3587f57b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, все са ти казвали, че е едно да живеете като гаджета, друго е да сте под един покрив и освен удоволствията да има и задължения, сивота и рутина. Това, което споделяш, не е ново и го е имало винаги, просто сега се дава гласност на тези проблеми. 1 и 2 са ти дали добри съвети, пробвай ги, не е казано, че щом сте се събрали да живеете заедно и край - каквото било - било, оттук почва сивото ежедневие. Още древните са казвали "Трудно е и по-трудно ще става", но значи ли това, че ще трябва да се предадем на течението - проблемите няма да намалеят.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 19129e8540
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря на всички ви за съветите :))
Щастлива съм че има такива хора като Вас които откликват и не подминават когато прочетат нечии излияния:)) Ще се опитам да живне връзката ни малко наистина се нуждае от нещо свежо и романтично :) Скоро ще ходим на почивка може би е началото на нещо ново и интересно. А що се отнася дали може да има друга жена сигурна съм че няма такава, наистина държи на мен и е с мен, но ако има ще го усетя веднага няма да може да скрие от мен като детектив съм хихи :) номер 2 има право за всичко не си ли интересна се губи желанието, изглеждаш ли като прочетена книга и предсказуема също.. по принцип не съм такъв човек но явно с времето съм станала безинтересна и несъзнателно съм се примирила, но тялото и сърцето си искат своето :))))
Така че е време за бъз обрат на връзката защото времето минава :))
Благодаря ви още веднъж, желая ви усмихнати светли щастливи дни с любимия човек!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker