Изобщо нямам менструация. С какво вреди това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Изобщо нямам менструация. С какво вреди това?
преди: 13 години, 21 дни, прочетена 3153 пъти
Не искам да бъда многословна. Пиша тук, защото поне аз съм останала с впечатление, че в сайта се подвизават и медицински лица. Въпросът е там, че съм на 25 и изобщо нямам менструация. Имах само веднъж на 14 години. Намериха ми поликистоза на яйчниците, оперирана съм-без резултат. Нека уточня, че имам фобия от бременност, не желая да раждам. Ако някой ден искам да имам дете, то ще си осиновя. Имам козметични проблеми заради цялата ситуация, лоши са, но гледам да мисля положително и свикнах с тях. С 2 думи- добре ми е така... НО съм чула за вредата от липсата на цикъл. С какво може това да ми вреди? Има ли хора с опит в това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 20 дни
hash: 1ef2ccb5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   много е добра нагласата ти, защото не мисля, че ще можеш да имаш деца, а и има толкова изоставени дечица - много добро дело ще направиш.
Не съм мед. лице, но съм жена и като такава бих те посъветвала да си видиш пак хормоните, защото последиците ги виждаш при майките ни - критическа! Ще почнеш да разграждаш мускулна маса - да трупаш тлъстини около корема, краката стават слаби - гърдите овисват, а и стареенето е бързо, ако нямаш женски хормони...желание за секс никакво...
Иначе сега - може да имаш някакъв генетичен дефект, да не ти озряват якцеклетки или да нямаш такива - тях ги имаме още от хормоналното си развитие и са ограничени, не можем като мъжете да пройзвеждаме полови клетки на конвейр... , но ако си си иначе хормонално ОК и си си жена по структура - не вярвам да имаш проблеми в живота, освен нали ако партньорът ти иска собствено детенце, но и за това си има начини - например сурогатна майка, у нас още нелегализирано, но за 5000 лв. доста жени биха ти износили детето...
Така, че съвсем без лекар не може - поне си виж хормоните, за да останеш привлекателна и след 25-те.

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 2937bfb103
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря ти за отговора :) Ами, нека отговоря на въпросите- изследвала съм си хормоните, принципно са ми наред, но липсата на цикъл автоматично ми повдига леко нивото на тестостерон. Желание за секс имам и то често и силно. Структурата ми е такава, че имам мускули дори и без да ги поддържам. Не съм от слабите, но не съм и от дебелите. Само че структурата на тялото ми не е особено женска. Въпреки големите ми гърди. Чела съм, че така се получава точно от поликистоза на яйчниците. Това в комбинация с козметичните ми проблеми... доста ме комплексира, но се опитвам да не мисля за това често. Доколкото знам имам яйцеклетки, само че не могат да излезат от яйчника ми... Не знаех за варианта друг да износи мое дете... щом аз имам яйцеклетки, може да се оплоди изкуствено, да се износи и да си имам детенце някой ден :) Не знаех за този вариант, камо ли за цена... не знаеш колко съм ти благодарна, че сподели това с мен :)

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 1ef2ccb5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   здрасти - ами браво тогава, ти проблем нямаш значи. Наблюдавай си хормоните и това е...
Аз не знаех, че имаш яйцеклетки - това го казах малко на посоки за сурогатната майка. Не е регулирано още в България, но в много страни - някои щати на САЩ, в Украйна, в Румъния... Кипър мисля и Полша... много други. Елтън Джон например така има дете, много звезди...
Иначе, смятам, че за твоето време и в България ще се регулира. Търси „сурогатна майка“ в гугъл.
Иначе го споменах това за партньора ти да не остава без деца - например се забременява жена с-у заплащане... 5000 евро струва сурогатната горе-долу в северната ни съседка, и на посоки казах 5000 лв.
За козметичните проблеми си има хирурзи - спести си пари и готово.
Иначе - късмет имаш със структурата си, аз съм 30% мазнини и трябва да тренирам доста, за да имам добра фигура.
Според мен, ако пребориш и фобията си с-у бременност, можеш и сама да си износиш дете, но не мисли за това сега. Аз лично имам сериозен приятел и ме хващат някакви инстинкти на моменти, които се стремя да контролирам поне до 30-тата си годишнина... Може би, ако срещнеш правилният, ако се чувстваш сигурна и желана, тези инстинкти (яд ме е, че ги имам даже! ), ще те заслепят поне временно!
Не се комплексирай, това отблъсква повече от всеки физически дефект !!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 19 дни
hash: bfd8666b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №1 и друг път си се изказвала неподготвена, не е задължително в критическата възраст да нямаш никакво желание за секс, да си отпусната така както ти го описа. Аз съм на 47 години и мога да ти кажа, че изглеждам супер за годините си, висока съм 1, 60 и тежа 47 кг. Обичам да вървя много и смея да твърдя, че нямам никакви паласки и отпуснати кожи. Всичко е много индивидуално. Познавам много млади момичета които са се обезобразили, макар да имат цикъл. Отностно темата - браво на авторката, че не се е комплексирала въпреки проблема за който ни споделя. Все пак обаче мисля, че тези въпроси е добре да се насочат към лекар. Имам предвид преглед след който да има компетентен отговор на тези и други възникнали въпроси. Успех желая от сърце!

 
  ...
преди: 13 години, 18 дни
hash: 2937bfb103
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Е, номер 3, както казах-структурата ми НЕ е женска. И не виждам какъв късмет е това да не мога да приличам на жена, а да искам. Но все пак отново ти благодаря за полезната информация и за Румъния, и за другите страни. :)))
..
Номер 4, благодаря и на теб за отговора :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b3f3054b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Виж сега структорота ти не е женска защото сигорно не се подържаш ако спортуваш нещо и стопиш всичко ненужно оооо повярвай ще си заприличаш на жена

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker