Лесбийка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Лесбийка
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 4334 пъти
Преди няколко години на един лагер разбрах, че съм хомосексуална. Преди няколко седмици се запознах с едно много възпитано, умно и хубаво момиче, ще я наричаме М. Започнахме да излизаме, на кафета, а после и на кино, преди няколко дни на ресторант. Когато бяхме в ресторанта реших да ѝ споделя чувствата си и от тогава тя нито ме е търсила, нито ми е писала.
Като намекнах на нашите, че съм лесбийка, но не им го казах директно, те само започнаха да се държат по-хладнокръвно и да не ми обръщат внимание.
Като казах на вече бившата ми най-добра приятелка, че харесвам хора от другия пол, тя ме блокира, започна да ми се подиграва и спря като цяло всичките си контакти с мен.
Въпросът ми е следния:
Нужно ли е да се чувствам гадно, че харесвам обратното на всички и че просто харесвам това, което харесвам? От тези случки насам се чувствам много самотна и нещастна. Струва ли си да съм различна и да се боря за това, което обичам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 394b6fe79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Помисли си, как би се почувствала ти, ако при положение, че си категорично хомосексуална /а това май не е съвсем доказано/, някой хетеросексуален мъж ти се натрапва. Само в такава ситуация ще осъзнаеш до каква степен смущаваш и притесняваш хетеросексуалните хора, с твоите гей намерения.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4749c5c7cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лол момиче... Няма за какво да се чувстваш гадно
В България има доста повече хомофоби от колкото хора които ги подкрепят
Аз съм една от тях - подкрепям на 1000%
Ти по никакъв начин не си различна всички сме равни, няма значение от пола, расата, ориентацията
Всички сме уникални

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7aed342d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Факта че си имала не успешни контакти не означава че си обратна, повечето ми познати момичета дето са мислили че, са лесбийки се оказа че не са срещнали точни момчета или да са били обичани от момчета никога и за това се обърнаха на другата посока.... пробвай да смениш обстановката или комп. в която се движиш и се запознай с много нови хора все щастието ще ти кацне на рамото и ще имаш и ти точно момче който да те обича.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5e65d5701a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи толкова ти е била и приятелка... Гледах и шестте сезона на The l word и установих, че в бг сме тотално задръстени и консерватвни. Мисля, че трябва да търсиш щастието си навън.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cb04205acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не!! Никога не се чувствай зле от факта!! Приеми се такава, каквато си! Да не ти пука какво хората ще си кажат. А колкото до родителите ти, говори с тях. Съвсем нормално да се случат и такива неща. Всеки е различен, и не мисля, че фактът, че някой е хомосексуален, е основание за подигравки и т. н. Горе главата и да не ти пука. Надявам се да съм ти била полезна :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 731f9b1528
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Чувстваш се гадно защото споделяш с всички и натрапваш на неправилните хора кого харесваш и какво те привлича. Това с родителите ти от какъв чеп си им го казала? Щеше да се жениш, сгодяваш, имаше сериозна приятелка или просто реши ей така да го изтърсиш? Същото се отнася и за приятелите - не всички са склонни да приемат за това е по- лесно да си траеш и когато стане наложително да разберат поне ти вече ще си открила своя живот и своя човек и ще можеш да започнеш на чисто като те зарежат.

И аз съм като теб, но никога не застанах и не казах каква съм. На родителите си казах само, че никога няма да имам съпруг, а приятелите - те си ме знаят и ме приемат защото са истински, а не този и онзи и при първия проблем те блокират.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ff7d69d919
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз им се подигравах до миналата година, когато разбрах, че най-добрата ми приятелка е такава. И нея я е блокирало едно момиче, когато и е признала и е искала да е с нея, но това е нормално, когато другото момиче харесва момчета. А сега успя да си хване едно друго момиче. И на мен ако някое момиче ми каже, че ме харесва ще я блокирам и ще стоя далече от нея, защото си харесвам момчета. И това, че вече ги приемам не означава, че трябва да ми се натрапват. Ти какво искаш още първото момиче, което си харесваш да ти каже Оо благодаря и аз много искам да съм с тебе. Е не става така, повечето момичета си харесват момчета.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 04f5994a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   4, гледала си някакъв сериал, който ти е промил мозъка и вече мислиш, че тук сме задръстени. Задръстени са в прехваления Запад, защото не осъзнават как са програмирани за самоунищожение. Мозъците им са задръстени от прекалено много "културен либерализъм".

Целта на повечето американски филми и сериали в днешно време е именно такава - културен експорт. Експортира се "култура" (морална деградация). Създава се импресията, че който не приема тази деградация е "задръстеняк, който слуша баща си". Вместо да искаш щастливо хетеросексуално семейство, тярбва да искаш да си самотна майка, която смена партньори или да имаш хомосексуално семейство. Тогава си наистина "отворен и либерален човек". Ха-ха. Това е просто тотален разпад, деградация и самоунищожение, представени като "либерални ценности".

До авторката: Не е нужно да се чувстваш гадно. Винаги е имало хомосексуални хора и те обикновено винаги са били предимно неприемани от обществото. Има сайтове и форуми в интернет насочени към хора с твоята ориентация и може там да потърсиш подкрепа.

Не те съветвам да се опитваш да "обръщаш" жени и да искаш да ги правиш лесбийки. Не работи така. Първо трябва да знаеш дали въпросния човек е хомосексуален и тогава да се обесняваш. Приятелства с цел да разбереш дали момичето е лесби също са ок, но трябв ада си подготвена, че повечето жени не са обратни.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 52da67bcd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Виж сега, за новото момиче - разбирам защо се е отдръпнала. Ако се е шокирала, няма как да реагира по-различно, защото приятелството ви (ако изобщо можем така да го наречем) е само на две седмици и е трудно да тръгне да "оправя бъркотията" между вас, ако те познава от толкова малко време.

За родителите ти - също ги разбирам. Вероятно се разсейват не защото те отхвърлят, а именно защото те приемат. Ако не те приемаха, щяха да ти се развикат и да настанат скандали у вас. Така че не им се сърди. Може би си очаквала да си поговорите на дълго и широко, но това ще си дойде с времето :)

Най-добрата ти приятелка обаче е ужасен човек и явно изобщо не й пука за теб. По-добре, че сега си го разбрала. Казвам го, защото на мен ми се случи същото, но в обратна конфигурация - моята най-близка приятелка ми призна, че ме харесва и че е лесбийка. И аз бях супер изненадана, няколко пъти и обясних, че просто не изпитвам същото и че харсвам мъже, бърсах и сълзите, имахме период от по 1-2 дни, в които не се чувахме след странните моменти (за да не й се натрапвам аз, защото тя много тежко приемаше, че няма как да бъдем нещо повече от приятелки), но после пак си станахме като преди. И все още сме си толкова близки приятелки, много я обичам и никога не бих й причинила това, което твоята приятелка прави. Дано намериш някое момиче, което да те заслужава и да се обградиш с по-точни хора, от сърце ти го пожелавам!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a07e3705ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз имам приятелка лесбийка. Никога не съм я отблъсквала и след като си призна. Отвратена съм как други мои приятели са ми казвали „не те ли е страх, че ще ти се нахвърли? “. Това, че си пада по същия пол не значи, че си пада по ВСЕКИ от същия пол (както аз не си падам по всеки мъж). Пишем си, виждаме се, даже се прегръщаме приятелски. Винаги готови да си помогнем :)

Жалка история са консервативните хора... Съжалявам, че всичко това ти се случва... Не знам как да ти помогна. Мога само да ти пожелая да намериш истинската любов и истински хора!

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ca398fa225
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Смятам, че съм доста straight passing момиче, никой няма да познае, че харесва момичета, докато не ме види с приятелката ми :D Преди време мислех, че съм бисексуална, но с времето се уверявам все повче, че харевам само момичета. Просто да ти кажа от личен опит, че има прекрасни момичета, които харесват същия пол. Според мен си заслужава, но просто е по-трудно в определни среди. За мен най-доброто решение беше да съм напълно честна с всеки, когото срещам. Единствените хора, които не знаят за сексуалната ми ориентация са родителите ми, а всичките ми приятели знаят. Ако бях на твое място бих била откровена с приятелите си и хората, които срещам. Излизала съм с доста момичета и това, което мога да кажа като огромен плюс на тези връзки е, че много често после оставаш приятелка с бившите си гаджета, което спроед мен е прекрасно. Няма омраза и неприязън. Според мен се развивай възможно най-много като човек и развивай интересите си. Хората, от които се нуждаеш ще дойдат сами при теб. Не крий нищо, но и не набивай тези неща в очите на хората. Намери баланса и определено не се отказвай от това, което знаеш че си. Вървим все по-напред за приемането на тези неща- бъди позитивна и добър пример за думата, , лесбийка". Това е всичко, което искам да кажа, надявам се да съм била полезна и да съм те мотивирала по някакъв начин с една щастлива история на млад човек с хомосексуална ориентация. :)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 28d381eadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   На колко си години?
Не се притиснявай захарче бъди това което искаш прави това което чувстваш нали знаеш някой е казал: Когато откриеш себе си ще загубиш много други" Трябва да си готова за това. И споко с врмемето ще намериш хора които ще те приемат каквато и да си. Истинските приятели не бягат така че не съжалявай.. Няма нищо че харесваш жени. И аз харесвам

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker