Проблеми в секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблеми в секса
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2261 пъти
Здравейте, искам да попитам дали има и други като мен с проблем във физическото състояние по време на секс. Казано по друг начин- или стоя като дърво, което не мърда (разбирате, че не е приятно за мъжа ми) или водя една борба с болки къде ли не, умора, а за спазването на някакъв ритъм въобще и дума не може да става. Незнам как точно да го обесня, но и най- малкото движение е страхотна борба с тялото, секса е на заден план, удоволствието си е като мираж в пустиня, а самочувствието метри надолу. Та на някой да му звучи познато и да има решение? Ако за е от значение съм на 27, омъжена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6fe735df81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Главната причина-нямаш нагласа(чувства) към човека с когото живееш. Тялото ти не се отпуска, и затова си скована. За съжаление никой не може да ти помогне, омъжила си се без любов. Със съзнанието жонглираш, но с тялото не може, то издава всичко, в леглото не става с преструвки!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3ce6a69c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря за честния коментар, но бих се радвала да чуя и друго мнение. Някак си не мога да го приема, че ще е поради липса на любов, защото ако я нямаше нямаше и да има никаква причина да сме заедно. Не ми се иска да се обеснявам , но има факти , като че той ми е 4тото предложение за брак . Смисъл не е да не съм заобиколена от мъжко внимание и не е да правя пребързани решение, нито пък има нещо материално , което може да ми даде . Случвало се е и да се разделяме поради всичките различия помежду ни , но пак съм се връщала, нищо че имам избор и за други и, че този компромис съм го правела само и единствено за него и никой друг. Не ми се спори или нещо подобно, но ми се иска да чуя и други теории

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4b9c25503f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Подкрепям предишния коментар. Имам винаги голямо желание за секс. Жена съм. Понякога и мен ме мързи, но желая ли истински секс ставам "все едно не съм аз". Иначе всичко се тренира. На 10тия път съм сигурна, че ще се справяш много добре. Само желание да има!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c4a0591a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А преди него била ли си с друг, и ако си била положението същото ли беше?
Според мен всичко е нагласа, не се отпускаш и аз бях така в продължение на години. Експерементирайте сменете мястото и обстановката обърнете внимание повече на играта преди самия секс. А малко алкохол преди да започнеш ще ти помогне да се отпуснеш, не казвам да ср напиеш а да си пиинеш едно малко за кураж, чаша вино напр. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cd345c926f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не съм съгласна напълно с 1. Не всеки секс е свързан с любов и обратното. Но за това с нагласата съм съгласна. Според мен грешката ти е, че постоянно гледаш нещата от негативната страна-боли те, дърво си и тн., а не се отпускаш-по този начин не знам какво удоволствие очакваш да изпиташ. Трябва да се отдадеш изцяло на момента. Ако ти е по-лесно с ритъма-пуснете си приятна музика, а ако не усещаш, че да си отгоре, е твоето нещо-просто не го прави. Мъжът ти е длъжен да уважи това твое решение...
Мисля, че понякога и мастурбацията би могла да ти помогне. Ако самата ти не знаеш как можеш да изпиташ удоволствие, човекът отсреща трудно би могъл да прочете всяка твоя мисъл.
Разговорите помежду ви на тази тема също не трябва да са табу. Коментирайте помежду си проблемите в секса и според мен ще се стигне до същината.
Като цяло от това, коуто прочетох, всичко идва от факта, че си неуверена, т. е. на психическа основа. Сексът не е порно филм и всеки в един или друг момент се чувства несигурен или не прави нещо както трябва. Въпросът е да се пуснеш по течението и да се отпуснеш, да си изчистиш съзнавието от ненужни мисли и притеснения.
Аз преди имах същите проблеми, но нещото, което ми помогна беше именно това, което ти написах по-горе.
Надявам се, че съм помогнала по някакъв начин! Пожелавам ти хубави емоции! :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 42f7d004ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм била като теб, едно време не съм могла да отпусна с мъжа ми все нещо липсва или ме спира, или съм напрегната и не съм могла да отпусна, тогава мъжа ми предложи да гледаме заедно малко софт порно и да се опипаме сами малко а после да се пипаме един друг взаимно и наистина като че ли нещо поотпуснах и почнах да се възбуждам повече и почнах да си подмокря повече и да правя по страстен секс и да получа по силни оргазми, после минахме да гледаме и други категории, хард, лесбо, тройки, суинг, а никога не ги догледаме до края понеже не издържаме и почваме екшена :)
Пробвайте го и вие и си сменете позите и местата и пробвайте под душа, или в колата, и ГОВОРИ МУ И МУ КАЖИ кое ти харесва и кое не, не е срамно да му кажеш къде и как да те пипа в играта преди проникването, и нека играта да е по дълга стига да ви харесва така.
успех :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cf7da1ebdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Точно същата съм и знам защо - омъжих се от отчаяние, не по любов и не съм изпитала оргазъм с мъжа ми, не очаквам да се случи чудо...
Не смея да се оплача, защото сама си го направих...
Няма да съм дърво с мъж, когото искам, но май вече всички влакове са изтървани!
Имам тръпка към друг, но съм прекалено срамежлива и задръстена, за да му го покажа... Само като си помисля за него обаче и съм мокра, подгизвам направо...
На теб оставям изводите от трагичната ми история...
Ако имаш съвет... давай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker