Що е това сексапил? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Що е това сексапил?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2257 пъти
Със съпругата ми спорим какво е това сексапил, неустоимия сексапил.
Според нея човек се ражда сексапилен, не е задължително да си тип "алфа мъж", за да си сексапилен. Това е вродения....
Според мен, човек има ли достатъчно акъл в главата и пари може да го придобие.
Каква е ролята на парите в изграждането и/или придобиването на сексапил!?

Какво е вашето мнение!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: d46491c40e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен, жена ти е права. Аз под "сексапил" разбирам определено излъчване и някои качества, като държание, маниери и естествено външен вид. Което не винаги може да се постигне с пари.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8d99231dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Каква е ролята на парите в изграждането и/или придобиването на сексапил!? "

Питай бившите и настоящите жени на Иван и Андрей ;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: bcfdd1e002
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Сексапилът е харизмата на човек, а това сме хора с повече енергия, излъчването ни е по-силно и привлича. Раждаш се с него, няма общо с пари и не се учи. Лично аз, мога да кажа за човек с липсващ преден зъб, че е сексапилен, а държа на красивите зъби, но какво да се прави - енергия и излъчване.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4c7507a76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен ми се е случвало да се чувствам привлечен от средностатистическа във физическо отношение жена. Гледаш я, уж си е жена като жена, нищо особено, обаче нещо в нея страшно много ме привлича като жена и като човек. И нямам обяснение. И нито съм общувал с нея, нито я познавам да кажеш, че е заради характер или нещо.

Друг път пък гледам някаква иначе супер яка мацка, крака, цици, всичко, направо като изваяна, обаче някак ми идва безлична, нещо не предизвиква химия в мен. Иначе естетически погледнато е 6 точки отвсякъде, обаче не бих си легнал с нея.

Веднъж преди много години като бях студент, се запознх с една циганка във влака. Аз бях може би на 20, а тя да е била на 17. По принцип не обичам цигани, още по-малко ми харсват като жени, но тази имаше някакво страшно излъчване. Не беше нито интелигентна, нито красива, но излъчваше някаква много топла и приятна енергия. Щом съм я запомнил до ден днешен, смятай. Е, не беше чак някаква мърлява и дрипава, но определено не беше и красива, още по-малко интелигентна. Като имаш предвид, че аз тогава го раздавах интелектуалец. Но беше някак много непринудена, естествена и можеше да ти оправи настроението само с присъствието и излъчването си. Не знам, нямам обяснение, но едва не се влюбих.

И тогава всъщност си зададох въпроса като още неопитен в такива отношения, какво всъщност ме привлече в нея, при положение че не харесвам цигани, не е красива, не е интелигентна и изобщо сме от два съвсем различни свята.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: bdcaa0dbc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   някои неща са вродени, други се придобиват. Да, на някои им идва отвътре да са уверени, силни, дръзки, сексапилни, докато други са свити, плахи, неуверени.
Мисля обаче, че човек може доста да поработи върху себе си в различни отношения. Спортът много помага за доброто самочувствие, добрата фигура също е фактор. Парите също дават самочувствие, което се отразява и на сексапила. Така че мисля, че човек може да подобри положението си, дори да не стане алфа

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ea1f6b1133
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Сексапила е свързан с младост и фертилност. Всичко друго е търговия.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ceeafdc01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Раждаш се с него. При някои хора парите и успеха в обществото може и да го подчертават и доукрасяват, но нямаш ли го, не може да ти се помогне. Същото като чара и харизмата.

Alpha, ж. 30 г.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 65e56c6c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Автора: Всеки сам си създава представата за харизматична личност. Ако преди 40 години представата ни е била една, то сега тя е друга. За едни харизмата е ум, красноречие отношения и поведение към хората, за други харизмата е тяло, мачовско държание с околните ( мъже и жени), пари, власт. За мен харизматични личности са едни човешки качества, за съпругата ми са други.
Обществото ни последните 30 години все повече изпростява и се маринизира издига в култ пари и власт (не, че ги омаловажавам) смятам, че с достатъчно ум и пари, посредствена в качествата си личност може да придобие впечатляващи обществото ни качества ( не, че това ми харесва).
Средата в, която живея ми е показала не един път как за месеци се променя човек сдобил се с пари. До вчера пил "лимоната", днес коментира букета на поредното скъпо червено вино... и този същия, ако не си го познавал преди "отлепването", ще си помислиш... колко интелигентен човек, как усеща еманацията на виненото присъствие в живота.
Обикновено такива "издигнати" си сменят приятелите, щото не искат покрай себе си хора, от "лимонатения" живот. Може би ще наречете това паравенющина, възможно е, но този тип хора се издигат в обществото на база култивирани качества и то се съобразява с техните виждания и вкусове. Примери много, фолк певици, мутри, известни политици! Ако разсъждаваме в частта вродена харизма, то тя е има със сигурност, не я игнорирам, но оставам с твърдението, че с достатъчно пари и ум от посредствена личност можеш да направиш харизматична личност... може би защото обществото ни позволява това действие.
Само факта, че този пост е коментиран от 7 човека, а пост за изневяра, любов или сексуален проблем се коментира от 100 тина е краноречив...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 25a8824858
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Стигнал съм до извод, че сексапила е на първо място вътрешно душевно състояние. Имал съм периоди в живота когато съм се чувствал като отритнат и недооценен парцал и точно такова отношение съм привличал от околните. Имал съм и периоди в които сякаш летя и съм постигнал всичко, за което съм мечтал. Тогава точно са ме заговаряли и дори са ме сваляли мацки даже и пред жена ми. Писали са ми любовни бележки, търсели са близост с мен, дори направо са ми се предлагали. Не съм го вярвал докато не го преживях. Сега ми се иска отново да върна това състояние на духа си, по-лесно и приятно се живее когато се обичаш и се гордееш с постиженията си. Точно по този начин придобиваш онази енергия и вътрешна хармония, наречена сексапил.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 310592ceab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Сексапила и парите имат общо, дотолкова че без да покриете санитарния минимум от финанси - ще живеете в лишения, хранещи се с боклуци ("сирене" т.е. тебешир за 5 лв/кг.) скъсани, със стари дрехи, счупена кола и загрижена физиономия.
Покриете ли санитарния минимум (мъж с 2500 лева чисти доходи за София, и жена със сходни доходи) - вече зависи от самия човек.
Ще го кажа така - ако изкарваш 3000 лева чисти пари - няма да станеш кой-знае колко по сексапилен, ако изведнъж дохода ти скочи до 7000 лева. Но от друга страна - ако вземаш 800 лева месечно - стандарта, излъчването и всичко останало ще се подобри значително, ако доходите нарастнат до 2000 лева месечно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 987feeb4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хора, на елементарния въпрос "Що е то сексапил" сте се скъсали да пишете за парвенюта, пари, лимонади и простотия... Това говори, не, направо крещи ужасно зле за масовите представи на българина за всичко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker