Изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2325 пъти
Здравейте! Пише ви едно момиче на 18г. Имам си приятел от вече 4 години, той е на 23г. Обичаме се много аз всеки ден идван при него, но вече като че ли няма тръпка.. Както и да е, преди 2 седмици направих 18 и започнах да ходя по дискотеки(до сега не бях ходила).
Има едно момче, с което се запознахме лятото навън и той започня да ми пише, но нищо повече не сме излизали на среща нито нищо. Казах му, че ще съм на дискотека и той всеки път като ходя идва с мен и моята фр. Последните 2 пъти се целувахме много.. Бяхме заедно цяла вечер в дискотекат и се натискахме и преди два дни ме попита дали искам да съм му валентинка.. Проблема е, че аз имам приятел, който наистина е много важен в моя живот, но той е много скучен не иска да излизаме, не иска да се забавлявяме. До като това момче е няистина многп страстен и много го желая.. Знам, че ще започнат обиди към мен, аз самата се чувствам като най-долния боклук. Обичам приятеля си наистина не мога да си представя живота си без него, той прави всичко за мен, но вече като че ли не го искам.. не знам какво да правя наистина искам да го оставя и да продължи живота си, зсщото заслужава нещо много по-добро, но не мога защото знам, че ще съжалявам и ще страдам и няма да намеря по-добър от него. До като това момче, с което се забиваме иска само секс.. предполагам. Но в крайна сметка мога ли да съм само с едно момче до края на живота си? Какво мислите по въпроса посъветвайте ме какво да правя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1fc2dfb4cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момичетата сте странни същества, за всичко са ви виновни приятелите ви. Ще се изчукам с този, но приятелят ми е виновен, защото е скучен.. ще излиъзам с други момчета на дискотека и ще се натискаме, но приятелят ми е виновен, защото ми има доверие и не е дошъл с мен на място на което не иска да бъде и да ме пази, аз сама не мога да се контролирам. И това го забелязвам като масова практика. Пълна деградация..
ПП: едва ли ще ми одобрят коментара, but give it a try

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f308ce256c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Продължавай да лъжеш и да мамиш приятеля си, излизай и се натискай с колкото се може повече момчета, които са страстни и искат само секс! Това дали някой е важен в твоя живот е маловажно пред чистото физическо привличане и желание! С малко повече късмет ще успееш да се омъжиш за него и да си развратничиш на воля без той да разбере и да си имате щастливо семейство! Това е моя съвет, а сега ще отида да повърна! М22

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2f06336bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако беше чак такава любов, каквато си мислиш, нямаше да имаш очи за други. Не си стигнала до секс, но и натискането може да бъде прието за изневяра.
Млада си, очевидно е, че не ти се иска да прекараш живота си само с един мъж. Искаш да разнообразиш, да видиш как е с други, добре, няма да те съдя, но изневярата не е правилният начин да се наживееш. Няма пълно щастие, не може да имаш един, който те обича и един, който да е много страстен. Просто нямаш опцията да се забиваш за забавление, а после да се прибираш при "любовта на живота ти" и той да те целува по челото, да ти масажира краката, да ти прави вечеря и да те прегръща цяла нощ. Рано или късно, той ще усети промяна в теб и не след дълго ще започне да ревнува дори времето ти. Всяко действие има равно по сила противодействие, този закон не важи само във физиката. От два стола ще паднеш на земята, но няма да си единствената наранена. По-добре остави момчето, а после купонясвай по дискотеки, забавлявай се с други, живота си е твой в крайна сметка. Просто начинът не е да бъдеш невярна на мъж, който държи на теб, чака те вечер и ти има доверие, че просто танцуваш с приятелки без да флиртуваш с мъже.
И е нормално след 4 години да не сте чак толкова страстни, колкото сте били в началото. Връзките в самото начало са вълнуващи, не познаваш човека отсреща, има игра, опознаване и флирт. С времето и отношенията ви улягат. Уви, разбирам, че на 18-години човек иска страст и тръпка, сега ти е времето да си емоционална, после сама ще поискаш уют и топлина. Вероятно след време ще съжаляваш, че си изгубила човек, който е бил стойностен и сериозен. Но бъди сигурна, че ще съжаляваш много повече, ако го нараниш с изневери и лъжи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 71b25eabba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вечната дилема, която започва от 18, а може би и от по-рано?

Млада си още, не лъжи приятеля си, няма никакъв смисъл. Ако нещата са угаснали, разделяйте се и прави, каквото искаш. Вероятно в живота ще имаш поне няколко по-дълги връзки, ако на 18 си отегчена от първата по-сериозна - имаш още време.

Не разбирам противоречието - ''няма да намеря по-добър от него, но е скучен''? ! Значи има по-добър от него... или - ти може да помогнеш да разнообразиш нещата.

Ще се учвстваш като боклук и парцал, ако изневериш тайно на приятеля си. Докато ти мине, ще скапиш и негом а ако той разбере, ще се разделите със скандали - неприятно за никого.

Опичай си акъла...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: facb45d419
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Гледай да си останеш проста. Колкото си по-проста, толкова повече внимание ще имаш от мъжете. Винаги!

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4a307c9d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много егоистично и клиширано от твоя страна. Видиш ли ще страдала , а че ще унижиш и направиш на тъпак така важният в твоят живот ?! Гадно е разбираш ли и никому нужно. Бъди честна

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ed5d401a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Остави приятеля си, на 18 си, сега се живее. Това не е времето за сериозна връзка. Или ще стискаш на сила до към 22-23 и пак ще ти се преиска чуждо. По-добре сега си изживей младините, пък после като уседнеш го мисли сериозното. Но, едно голямо но, не ЛЪЖИ човека, кажи му каквото мислиш и приключи взаимоотношенията с достойнство.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e24ca8512d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На първо време защо не поговориш с него, за това, че е скучен, че искаш да правите повече неща заедно, за връзката ви? Най-вече си поговорете за това, което си направила - ще ти бъде трудно, на него също, но трябва да бъдеш честна. Това, което бих те посъветвал е да не позволяваш на нагона да ти развали връзката, да оставиш момче, което явно се грижи за теб и те обича, заради това, че искаш просто малко страст и забавление от чужд мъж, ами опитайте да възпламените този огън помежду си на 20 години сте, не на 60...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 929cc6ff22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Детска работа! Не можеш да решиш коя играчка искаш повече. Това се учи на 7.
Сега съвета. С приятеля ти ще скъсате рано или късно, така или иначе. Това не го прави скучен. Просто харесвате различни неща. Можеш да се откажеш от това, което ти харесва, което рано или късно ще започнеш да му натякваш дори да стане неволно в някоя караница. Можеш да бъдеш честна с него колко важно е за теб това. Ако опита може да се окаже, че му е забавно, макар че шанса е малък. Ако не иска това, вероятно ще трябва да се разделите. Ако останеш с него някой ще те види, че се натискаш с друг в дискотеката и ще му каже. Ясно е, че до раздяла ще стигне. Ясно е и че ще боли. Но всички тези глупости колко не можеш без него не са истина. Ако не можеше нямаше да налиташ на друг. Ти просто не можеш да се откажеш от сигурността, може би от отношението му и това да знаеш, че някой те обича и го е грижа за теб. Ти обаче очевидно не му даваш същото. В дългосрочен план връзката ви е обречена. Държиш се егоистично. И ако искаш вярвай казва ти го момиче на възраст под 25 години.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 756f3a78f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не искаш съвет, а си просиш хейта и то е заслужено според мен, превдид нещата, които си направила и които те първа още ще правиш.

Номер едно е прав, подкрепям го и го казвам с ръце на сърцето си.

Таковайте си майката. Прощавайте за израза, но няма как друго яче да коментирам ситуацията.
Никой не ви е виновен на вас момичетата... вие просто сте такива. Слава Богу, че съм момче! Нямате си и на идея колко щастлив ме прави това.

Но не се тревожи ще дойде момент в който ще разбереш какво всъщност е любов и ще стигнеш до момент в който всичко друго ще изгуби смисъл, щом я няма любовта, а ти по такъв начин да си я предала.

Успех с импулсивните действия и не си мисли, че ще стигнеш далеч ако продъжаваш по този начин. Но живота си е твой. Само ми направи една услуга... покажи това, което си написала на приятеля си. Той трябва да знае що за човек си преди да ти предложи брак или недай си Боже ти направи дете, че тогава нещата стават сложни. На него няма да му пука за теб, но за детето ще го е грижа.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8b53a29e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако се изкажа както искам може би няма да пуснат кометара мк... Ще кажа само че всички сте такива... Надеждата ми че ще намеря някоя която не е вече като че ли нацяло се из пари... Съвет към теб - не трови живота на момчето остави го защото наистина си си долен боклук

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2e5962a690
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   "12. Ще кажа само че всички сте такива... Надеждата ми че ще намеря някоя която не е вече като че ли нацяло се из пари... "

Първо, приятелят й е глупак, ако си мисли, че като ходи сама по дискотеките няма нищо да се случи - това задължително ще се случи. Второ, и по-важно е, че има доверие. Вероятно един от начините за дълга връзка или поне да не бъдеш лъган дълго е недоверието! Жените са толкова способни и безскрупулни лъжци, че ако няма съмнение и съответно проверка, един мъж може да бъде мамен с години. И разбира се той самият ще бъде изцяло виновен за това.

Тези които ни ръководят имат за цел да няма здрави семейства и децата да са без морал и престъпници. Много жени безплатно работят за каузата и наградата им е чувството, че са еманципирани.

Н. 12 прав си, че вероятно съвестна няма да намериш, а дори за е такава ще се намерят "добри" приятелки да й обясняват колко е глупава, че има морал. Единственото спасение е недоверието. Така няма да се окажеш: скучен, приемаш я за даденост, тръпката се загубила и прочие и прочие!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cd3f4576c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   "Знам, че ще започнат обиди към мен, аз самата се чувствам като най-долния боклук. "

Поне знаеш какво си. Сега признай греха си пред човека и го напусни. "Ох ама толкъ си го убичкам, мноъ е важин за мен, ама другя е страстен, оня скучен". Парафразирам: "искам и двете, не ми стиска да си призная". Като желаеш друг, поне имай елементарното достойнство да си честна към човека, който твърдиш, че цениш. Озверелите лесбовци тука ще ти милват косичката и ще пробуват как "ставали грешки", защото и те самите са грешки (продукт на спукана гума).

Елементарни човешки взаимоотношения, елементани: връзката означава доверие. Ако изневериш, предаваш партньора, подиграваш се с доверието. Важи и за двата пола. Ако си хлътнала по друг, поне прояви минималната доблест и прекрати отношенията с предния преди да се подиграеш с връзката. Само пример е, прави каквото си искаш, ако щеш и за Шаро се разкрачи (ако вече не си, сладкишче).

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 56609bb1a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   По-добре зарежи момчето и спри да го лъжеш, защото ще затънеш в собствените си простотии. Абе момичета, толкова ли не различавате поредния ебач? Просто иска да те изчука и да си ходи, защо се мислиш за по-важна, интересна, скандална и т. н? Вчера станала на 18 и глей к'во става... Ходили на дискотека и се натискали.. супер, браво. Много зряло! После що мъжете ни викат, че сме курви, парцали и т. н.. щото такива като теб по път и над път и аз да бях мъж и аз щях да говоря сигурно така! Съжалявам, ако съм те обидила, но това е истината, колкото и да е неприятна.

Ж, 20г.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1ac6e0d386
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   твърдиш, че обичаш приятеля си, ако беше истина не би помислила за друг. бил скучен това не те оправдава, като не ти харесва и искаш друг бъди откровенна с него сподели всичко, имаш човек до себе си, трудно се срещат вече недоволна си после мъжете били такива онакива, осъзнай се какво искаш, и аз съм жена имам човек до себе си и той необича да излиза особено но го обичам такъв какъвто е непомислям за друг.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker