Не ме бива в секса. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не ме бива в секса.
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2557 пъти
Заглавието си го казва. Не ме бива.

Млад мъж съм на 25, би следвало либидото да ми е неукротимо, но всъщност е твърде кротко. За пръв път правих секс преди 2 години и беше трагедия, за 7-ме месеца в които имах връзка, в 70% от случаите аз омеквах в нея или не ми ставаше.

Причини мога да изброя много. С нея бях под голям стрес, няма значение защо, но беше ад с нея и нямах спокойствие, това със сигурност е повлияло. Но има и друго, когато прониквах в нея, докато влезе тясно, но приеме ли го веднъж сякаш ставаше супер широка и нищо не усещах(с гумата; без кондом не сме пробвали). Аз обаче нямам голямо мъжко достойнство, което още повече изопачаваше проблема, 12см ми е, и долу-горе толкова дебел. Това ми е дала природата.
А когато аз трябваше да действам, умалявах бързо, ръце, корем запарваха след 30-тата секунда, та нямах и издръжливост.

Но проблема започна години преди това. Бях получил едно психично разтройство и отделно депресия, още тогава аз загубих либидото си, понякога цял месец дори с порно не можех да го вдигна, докато преди това можех по 7-8 пъти да мастурбирам на ден(говорим за случки преди 8-9 години, когато бях тийн), имах мокри сънища всяка нощ(когато съм се въздържал поради причини). Сега когато вече съм сам, и съм пил антидепресанти да се позакърпя(които съм спрял вече отдавна), пак го няма това либидо.

Порното също прави проблеми. В един момент преди години спря да ми действа стандартното, и тръгнах към твърде нестандартното. Гледал съм почти всеки жанр и всеки пол. Не ме разбирайте погрешно, харесвам си жени.

Изследвал съм хормоните си, имах доста висок тестостерон, но имах и два пъти над нормата естрадиол.

И така общо взето, не знам как някога ще имам пълноценна връзка с жена, като съм така зле в този секс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4cd57f0373
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж си хранителните навици и физическото натоварване. Приемаш ли достатъчно мазнини? Мазнините са ключови за производството на тестостерон (който се произвежда от холестерола). Да не прекаляваш с фитоестрогените, щом естрадиолът ти висок?

Аз имам периоди, в които либидото ми е ниско и ако реша, че искам да ми е по-силно започвам да ям повече фъстъци и риба. Винаги ми помага.

Алкохолът пък помага за психическото отпускане по време на акт, но не трябва да е прекалено, че може да не ти стане. Една чаша вино, бира или една малка водка е ок, ако не си пияч.

Но основното е в храненето и тренирането според мен.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 398d8d98de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аами :) кат си зле в нещо и искаш да се научиш, решението е очевидното. Всичко отдавна е преживяно от някого. Сексът е от древни времена. Натрупано знание - бол. Прочети пет шест книги. После още пет шест. Консултирай се със сексолог.
Задай си въпроса "защо ми е да правя секс, какво искам да постигна? " Част от отговорът е, че ако искаш да изпиташ лично ти невероятното удоволствие не ти е нужен секс - маструбацията стига. Чалъмът при секса е в споделеното удоволствие. Вече като знаеш това, пак търси, чети и препрочитай и практикувай наученото.
И да си знаеш - порното знание не дава. Само се затъпява.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cd7d8d438e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Иди при д-р Румен Бостанджиев - сексолог е и ще ти помогне с проблема. Всичко ти е от психиката. Намери му кординатите в интернет.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b7babab1bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Има и жени с ниско либидо, с които би могъл да имаш пълноценна връзка.
Но според мен не е сигурно, че твоето е ниско. Нито предишната ти връзка е показателна, щом е било постоянно под стрес, нито порното.
Работи върху себе си, върху самочувствието си, намери си момиче, което обичаш и което те обича, и едва тогава ще можеш да кажеш какво е либидото ти.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3a65f0c656
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Все едно слушам себе си, но съм жена! Имам впечатления, че е от нездравословната храна. Виж, за храни афродизиаци и взимай пробиотик, той много помага!

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4bc1c82242
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Слушай сега и чети внимателно. Мен ми е по-голям с 4 сантиметра, но ми е по-тънък с 1 см. Твоята дебелина е нормална, дължината е малко под прага на нормалното, но в никакъв случаи не е за да се съсипваш.

Знаеш ли, този комплекс с дебелината винаги ми е носил негативи с ново момиче или когато не сме правили секс много време. Вкарвам си го и имаше моменти в които в началото е супер тясно, а после започвам да си мисля, че тя не го усеща добре, аз не се концентрирам в чувството и ми спадаше и това се е случвало много много пъти, но понеже съм мотивиран в тия неща и се опитвам да пригодя понякога така психиката си, че да се чувствам с голям и дебел.

Повярвай ми, в моментите, в които се чувствам така, момичето ми става дори супер тясно, усещам я идеално, тя може да получава оргазми и го усеща ПЕРФЕКТНО, защото ерекцията ми е много силна. Във всичките моменти, в които съм си мислил, че е широка или че не ми е голям ми спадаше и наистина не се усещаше добре нито за мен, нито за нея, а във всеки един момент в който мислех, че притежавам голям и дебел пенис отвътре ми се пръскаше направо от възбуда и дори трудно се удържах от това, което изпитвам, защото ми става АДСКИ ТЯСНО! И това с моят 16 см и по-тънък от твоя ;) А в определени пози със свити крака ми е дори 14-15 см, 16 е когато съм го изпънал.

Приятелката ми свършва вече и обута дори, така я възбуждам понякога, че когато е в цикъл и имам добра ерекция, само от гушкането и целувките по врата и допирането ни до половите органи без проникване и с няколко чифта гащи тя получава оргазъм.

Всичко е в горната глава приятелю! 1 см надолу в дължина от нормалната граница и нормална дебелина не бива да те стресира. Всеки мъж над 10 см и над 10 см обиколка може да бъде приличен любовник, стига да иска и да е силен горе

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 967beff880
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз имах същия проблем, това е заради размера и на мен не ми е голям 14см с 14 обиколка, когато пийне малко и се разгорещи, първите 5 мин всичко е ОК, след като започне направо да тече, осещам как започва да да ми хлопа вътре. Като усетя, че отиват на там работите, вадя го, давам и го за малко френска, през това време и масажирам ануса, и след това продължаваме с анален. Ако скоро си намериш приятелка, те съветвам когато стигнете до секс, пий един хап виагра преди това, че ако се издъниш ще се депресираш още повече, и след това ще станат по-трудно работите.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5d50755643
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много ми е интересно как мерите обиколката? Както и да си го представя, не мога да разбера как е с дължина 14см и обиколка 14см? Ако вземете шифашки метър и го увиете около пениса в никакъв случай не би дало подобен размер при положение, че средно обиколката на бицепса при мъжете е 30см????

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ea61028a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Скъпи, не се съмнявам, че си много чувствително и надарено момче. Много ти съчувствам и не мога да разбера защо не ти се получава, дори със самозадоволяването. Аз съм студентка по психология в първи курс и се надявам да не би проблема да е, че не обичаш себе си. Пиши ми,за да поговорим. Силвия.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker