Исках да се представя по опитен а оплесках нещата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Исках да се представя по опитен а оплесках нещата
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 3518 пъти
Нямам голям опит, настоящата ми приятелка ми е втора. Първата беше по-голяма от мен и беше еднократно. Със сегашната сме от скоро, тя е доста по опитна от мен но е праволинейна, консервативна. Не ще да прави свирки, наскоро ми се разсърди че докато го правехме на задна аз я пляснах по дупето. А аз това съм го гледал в порното и исках да се представя по обигран но стана точно обратното, разсърди се. Говорих с един приятел и той ми каза че пляскането по дупето предизвиквало нахлуване на повече кръв в таза на жената, затова дупето и се зачервявало и влагалището и ставало по горещо от обичайното. Това вярно ли е или е някакъв мит? Защо се пляскат в порно филмите? Има ли го и в реалния живот и с каква цел го правят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3564d809d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Не, никогда недей да ги пляскаш. Боли много.
Жена

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cbe9a6cf69
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   О, не.
Така, порното е порно и няма много общо с реалния живот. Всеки може да опита поза или нещо друго, което е гледал, но няма да се получи съвсем същото. Там нещата са преувеличени. Знам го, защото сме падали в опит да имитираме поза, която изглеждаше съвсем лесна. Та, не ми се коментира просто за излъгацията, вместо удоволствие получихме болки в гърба, а вместо оргазъм-смях. В реалния живот, човек говори с половинката си обсъжда нещата, които иска да пробва. Много жени нямат против с пляскането, но твоята не е от тях. Нищо страшно не е станало, но се постарай да разбереш нейните предпочитания, за да сте доволни и двамата от секса. И опитен да беше, пак щеше да се разсърди, че си я плеснал по дупето, защото това не ѝ харесва и не го е очаквала. Хората го правят и наистина, не е само в порното, но не на всеки му харесва точно това.
Към въпросите ти, в порното го правят, за да е по-интересно, а в реалния живот, защото някой от двамата си пада по леки грубости, или специално по пляскане, или пък, ей така, им е дошло отвътре. Това за кръвта не знам дали е вярно.
Сексът донякъде е въпрос на пасване на предпочитанията, на чувство за ритъм и други подобни неща, които с времето стават ясни и се изглаждат различията. Нужно е да опитвате различни неща, да знаете границите си и да говорите свободно, за да сте задоволени напълно и никой да не се сърди. Не се притеснявай, не си се изложил толкова много, колкото си мислиш, но трябва да знаеш, че всяка жена има свои разбирания и предпочитания, а порното е повече филм и игра, отколкото образоване за реалния секс.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a119aa87fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   от автора - Аз си мислех че ще и хареса защото съм го гледал по филмите. Иначе и за мен си беше голям кеф като я плеснах по дупето и то се зачерви и разтресе и само как изохка несравним кеф си беше само дето се разсърди и прекрати секса.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d2a3df5dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто е палаво и затова е възбуждащо. Чувстваш се като малко непослушно момиченце.

Но не на всеки му допада. На нея явно не. Просто го приеми и не го прави друг път.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 335429abac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е чак път за това да прекрати секса, як удар трябва да е било, иначе не ми се вижда нормално, заради една плесница по дупета да спре изведнъж. Моята обичаше да я шляпвам 2-3 пъти по дупето по време на секс, но по едно време 1-2 пъти я плеснах доста силно, доста се бяхме възбудили. И после след секса ми каза, че съм прекалил малко. Но чак пък да спре. Помисли нещо друго да не си направил, от което да и е станало неприятно.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 31c560d56a
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Вече тотално се убеждавам, че не ми е мястото в тоя форум. Как може в секс чат да са толкова консервативни коментарите. Тва да не е списание Трета възраст егати. Аз обичам да ме пляскат, стига да не я посиниш е ок. Приятелката ти е задръстена. Не обича свирки, не може да я пляскаш.... е затва след време мъжът й ще ходи по курви.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a119aa87fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   автора - до 5 Е с едната ръка я бях сграбчил за косата на задна а с другата я изшляпах по дупарата , гледал съм я тази поза в порното и реших да и я приложа. Нищо другf нередно не съм направил, шамара по дупарата беше със средна сила ама звучен като гръмотевица, изглежда се стресна, не очакваше това от мен и затова се разсърди.
Споко, вече стоплихме отношенията, ще се задържа при нея да натрупам малко практически опит и после може да я пусна по тъч линията а пасе ако си намеря някоя по оборотна. :D

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3564d809d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   6, ти си задръстен/а. От най-задръстените. Много момичета не обичат да правят свирки и в това няма абсолютно нищо лошо, да си наясно. Освен това, сподели. нет е сайт, а не форум. Изостанал/а си с информацията. Не знам на колко години си, но имаш изключително нелогично и примитивно мислене.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3564d809d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 6, прекалила си с порното, а то само развращава. На нищо полезно не можеш да се научиш оттам, може само да те развали.

А другото, дето каза за приятелката на момчето, е много грозно.
1. Тъпо е да даваш оценки за хора, които не познаваш въобще.
2. Всеки си има своите предпочитания в секса и това, че момичето не харесва свирки и пляскане по дупето, не означава, че е задръстено. Значи, че просто не ѝ допада и толкова. Ти, например, може да си извратена в нечии представи, заради това, че дадени неща ти харесват, а за друг да си смотана, защото не харесваш други. Хора различни, желания също... Разбираш ли ми мисълта?

П. С. Пък това за ходенето по курви, направо не знам какво да кажа и как да реагирам... Също прозвуча много зле, меко казано

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 37b435d0ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   След като чета номер 6 и подобни, работните лагери ми изглеждат необходимост за България, дано някой ден... :D

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b42d5f9213
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Абе хора, няма ли да се научите най-накрая да говорите с партньор(к)ите си за това което харесват и какво вие харесвате. Тия изцепки тип 'гледах го в порното' са пълна трагедия. На актьорите там им се плаща за да се преструват че им харесва всичко което се случва. Да не говорим че в реалния живот всеки е различен - на някои им допада пляскането, на други не. Една елементарна комуникация ако нямате - връзката ви е обречена.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: beb5b0b996
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Просто момичето не си пада по това. Аз примерно нямам против свирките и даже ми харесва да ги правя. Също така много обичам пляскането по дупето стига да не е нещо зверско. За сметка на това пък не се кефя на аналния. Боли ме. Така, че хора различни. Не си направил нищо не редно. Споменаваш, че ти е харесало. По натам с друга пак може да пробваш и на нея пък да и харесва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 45825079a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Мъж ако ме удари /дори и в леглото/е отпътувал от живота ми. Романтичка съм и не обичам насилие. Правя свирки ако ми правят езиче и на мен-подари близалка за подсещане.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 54a4b09478
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Предлагам на модераторите да отворят нов раздел - "Секс и интимност за пуритани". Там всичките противници на разврата (както самите те наричат съвсем нормалния секс) нека да си обсъждат разновидностите на мисионерската и как да бъдат по-задръстени в секса, по възможност даже да го прекратят с течение на времето, щото да не вземат да се опорочат случайно. Пък нека останалите да си обсъждаме тук какво ни харесва и какво не.
Автора малко си прекалил със силата на шамара. Моята обича да я пляскам по време на секс и ме кара сама да я пошляпвам. Мен не ме кефи чак толкова, предпочитам да я въртя в различни пози и да ми прави дълбоко гърло при оралния секс. Естествено на нея и харесва, не бих направил нещо, което и е неприятно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker