Секс с враг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с враг
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 3632 пъти
Здравейте на всички посетили темата ми. Имам връзка от 2год, но нещата в леглото не вървят. Работя в много динамична среда само с млади хора, почти всички на работното ми място се разбираме с изключение на отношенията ми между мен и един колега с 9год по-голям от мен. От самото начало не се разбираме и в последно време стана и лично. Между нас има много негативна енергия като цяло враждебна среда създаваме без никаква причина от самото начало, просто не се харесване и понасяме. Имало е смени, които съм изпитвала ужас към този човек само от говора му. А като се замисля не е лошо момче има доста обожателки.
Случката ми се разви преди месец когато шефът ни имаше повод за почерпка (с вкл. алкохол), та с колегите си пийнахме някои от нас малко повече. Въпросният колега дойде в средата на смяната и ми предложи друг вид алкохол ей така от любезност, естествено отказах, но ситуацията се повтори няколко пъти с думите "е хайде де и аз не те харесвам". Не след дълго и двамата се споглеждахме с мръсен поглед. Около 4:30ч. сутринта получих sms, че ме чака в служебната съблекалня да не се бавя много.
И тогава правих секс за които не съм си и мечтала до сега. Не съм си и представяла, че с този човек ще изпитам толкова много страх все едно си казахме всичко, което премълчавахме до сега, но не с думи :).
За месец това се случва няколко пъти дори в дома му последните 3пъти. Последно време ми говори, колко много ме иска само за себе си и т.н., а аз се чувствам толкова виновно пред приятеля ми. Вие бихте ли се разделили с половинката си в тази ситуация? Пак казвам секса никак не ни се получава, а напоследък (6мес) го и няма хич.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: e1423c8a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   E, какво да ръкопляскаме ли? Уж не го понасяла пък спиш с него. Не схващам.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c54a443506
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вместо да реши проблема с гаджето си с разговор..с романтична вечеря...със страст...със секси бельо..със възбуждаща свирка..с думите" скъпи правих клизма тази вечер съм изцяло твоя ...искам те страстно от зад ".,....нашата снаха решила да му подари чифт дълги рога и той да има баджанак от горе.....и да дефинира себе си като най долна (.......).

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: db2306ff7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абсолютно нищо не казваш за връзката си освен за в леглото. Говориш само за колегата и сякаш се надяваш да ти кажем да се събереш с него. Изневярата е грозно нещо и те прави неприятен човек. Не можем да ти дадем съвет какво да избереш, като знаем само за единия ти избор.
S.A.D.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6fe6707295
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първия път е грешка, втория път е избор. Изхода от ситуацията е ясен. Знаеш ли по-голямата злина е да останеш с този човек и да го лъжеш в очите. Остави му малко достойнство нали си намерила тъпкач който подчертавам ненавиждаш (бога ми логика). Изневери е имало и винаги ще има, но вкарайте малко морал в цялата работа поне се сетете че този човек е бил до вас поне в един труден момент. Малко благодарност поне да не го лъжеш в очите ще е от полза.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1f06ce595c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво ояакваш, ние да изберем вместо теб ли? Може причината за липсата на хубав секс между теб и приятеля ти да е в теб? Може ти да си му омръзнала, да харесва друга или да постъпва като теб с колегата? Като имаш проблем с най-близък човек, седни и говори с него, не с непознатите в сайта, на които им е все едно с кого живееш и с кого се чукаш. Банални служебни секс романчета като твоето има във всеки офис, във всяка фирма, особено пък след банкети, празници и тим билдинги, обикновено не траят дълго и пораждат само клюки и подигравки. След време този може на друг банкет да изшляка друга колежка. Надявам се, че не си дотам наивна да си мислиш, че не го е правил преди да из*ука теб? Ако имаш поне бегла представа какво е това морал, човечност и честност, остави приятеля си, нека той си потърси щастието другаде, а ти се забавлявай с колегата колкото искаш. Или по-точно колкото и докогато той те иска.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: dccb8c7ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Какъв приятел? Хващай се с новия и остави момчето да си намери друга. А на тебе ще ти мине, проста сега си се проебала, на оня ще му омръзнеш в един период от време и тогава ще се сетиш, че ти трябва човек, който да те закриля и обича и т. н.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4adeabeb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   "Въпросният колега дойде в средата на смяната и ми предложи друг вид алкохол ей така от любезност"
Как така алкохол в средата на смяната. Този шеф и по време на работа ли дава алкохол?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f098742d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Измишльотини на квадрат.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5e50794f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Заглавието кърти! :)
Иначе би трябвало да си оправиш отношенията с приятеля, а не да се натискаш с колегата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 07fd8dab50
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чукай се на воля до като си млада, но недей да лъжеш гаджето си!
С въпросния колега, до колкото разбирам секса е супер, иначе сте на нож за всичко останало... Ами ясно е - само секс ще има до време, до като не намери друга да чука!

М. 32г.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0e1f8a3187
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Вместо да правите любов с приятеля си , и да създадете потомство.
Ти си разтворила краката и си дала на чужд мъж да те ебе , когато си иска.
Не знам какъв съвет искаш , продължавай в същия дух и след време ще разбереш . Това което си направиш сам и дявола , не може да го направи.
Дано приятеля ти ,да разбере и да ти бие шута.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 558bc7ad59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Това което правиш е много жалко, дори и ти не знаеш какво искаш! Ти явно не обичаш приятеля си, иди му кажи, че вече не си същата, и че не го обичаш. Но това да изневеряваш е отвратително! Затова едно време жените са ги държали вкъщи за домакини да не правят сигурно такива неща.. Не понасям такива жени като теб, след като нямаш ДЕЦА, нямаш нищо общо с този мъж, кажи му, че не го обичаш вече, каквато и да е причина. Аз съм против секса с колеги, там където си вадиш хляба, не се вади друго. Това чувала ли си го? Според мене много си наивна и ще береш плодовете си много скоро. Може цялата фирма да разбере за постъпката ти, и да има смях, смях и пак смях! Ами поне се раздели с приятеля си, кажи му, че не го обичаш. Може и за изневярата да му кажеш ужасна постъпка просто...

Паднал ангел

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 71ce36e0c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   С две думи - жалка история. Авторката е поредната лека девойка, която са я разнебитили с якото чукане и сега се чувства оправдана че изневерява на приятеля си щото не я шиба както ѝ се иска. Не ми е ясно само защо лъже момчето, факта че лъже себе си че е стока го пропускам. "Колегата" ще каже каквото му падне само и само да я вкара в леглото, след някой друг месец ще е чао.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker