Няма желание за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Няма желание за секс
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1943 пъти
Здравейте, момиче съм на 21г. Имам сериозен приятел от година и 5 месеца, той е на 22г. Писала съм тук и преди за същия проблем, та проблема е следния не бяхме правили секс 1 година, освен фелацио аз на него, нищо друго не бяхме правили. След тази една година той се прежали и ме покани в тях, тогава и за първи път се запознах с родителите му, бяхме пияни и двамата явно за това и така лесно реши да ме покани, след като бяхме на дискотека. Тогава за първи път правихме секс, след тази случка от тогава вече правиме секс, но 1/2 пъти на две седмици. Според мен не е нормално толкова рядко, за една млада двойка, лошото е и че секса не върви..
Свърша много бързо в повечето случай, чака аз да взимам инициативата за пози, предпочита на задна, и е доста груб, не че имам против но само това прави и не влага много старание за това на мен да ми е хубаво. Тъпото е, че последния път в който правихме секс, аз бях отгоре и той ме обвини, че не зная какво правя и че не мога да правя секс. Естествено аз се обидих и приключих секса, защото веднага ми се уби желанието след тези думи, не мисля, че не се спрявам добре, но той ми втълпява такива мисли с времето. Вчера спах в тях и не искаше да правиме секс, не ми го каза а си измисли оправдание и предпочете да му правя орална любов. Вече нямам такова желание да сме интимни, защото ме е страх, че няма да му хареса, и като виждам, че няма и желание за секс, още повече ме отблъсква това. Не знам на какво се дължи всичко това, факта, че толкова време му трябваше за да сме интимни говори, че има някакъв проблем, не знам какъв обаче.. Винаги го предразполагам и знае, че мога постоянно да правя секс, държа се мило с него и никога не съм казала, нещо което може да го комплексира. Не мисля, че ми изневерява, защото по-скоро щеше да прави секс с мен за да нямам съмнения, че ми изневерява. Найстина ще се радвам да ми даде някакъв съвет, държа на него и много го обичам, той мен също показва ми го и нямам други проблеми с него, освен това, че не иска да правиме секс.

Извинявам се за правописни грешки ако има!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: d4413861a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не сте един за друг. На него му стига една свирка, защото не издържа дълго. Не може да прави секс и ти насажда вина на теб. Гледа само себе си. Доста егоистично подхожда като не те задоволява и не го интересува дали на теб ти е добре.

Затова когато тръгваш с ново момче, прави секс с него възможно най-скоро, за да знаеш дали ще си паснете в леглото. А сега 1 година сте били заедно и чак тогава сте разбрали, че не си пасвате в леглото. Сигурно вече се обичате и ще ви е много трудно да се разделите. Еми, грешката е само ваша. Загубили сте си времето. Разделяйте се и си търсете нови половинки, защото сексът е много голяма част от една връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6db8096877
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Как си го търпяла тоя търтей цяла година? Любов, любов, ама такова поведение не е нормално. Предполагам е пристрастен към порното и лъска по цял ден, а с жива жена го мързи. З

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d877483a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто различно либидо... Или проведи болезнения разговор, че не ти стига секса, което да се надяваме, че ще го жегне леко, за да се усети, че егото му няма да е много нависоко, ако не задоволява гаджето си и че не трябва да се отказва на жена секс или си помисли дали искаш да си във връзка и да си незадоволена. Нищо не намеквам, някои хора виждат връзката като очевидния приоритет, други не могат така. Реши си.
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: edecdba4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Това е пълен абсурд. Приятелят ти няма никакъв опит в леглото, супер зле е в секса и отгоре на всичкото си избива комплекса на теб. Моментално си избий от главата, че не можеш да правиш секс. То с опит става. Като те потиска така някой, как ще се отпуснеш. Никога не ми се е случвало някой да ми каже, че не знам какво правя в леглото. Може нещо да не е наред, но той трябва да си поиска от теб това, което му харесва. Една година без секс е пълен абсурд. Сменяй гаджето.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 660e34112f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пълна загуба на време.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2eb9b6bc76
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще ти го кажа по най-прекия начин - този не става за нищо. Щом на 22 толкова може, не чакай нищо на 32, 42 и т. н. Зарежи го и си хвани МЪЖ, а не някакъв левак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c3777dd5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сподели ни, за себе си.

Опиши външността си. Бъди искрена.

Истината е, че не го привличаш сексуално.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker