Пиша си мръснишки работи с друга жена. Това изневяра ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Пиша си мръснишки работи с друга жена. Това изневяра ли е?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 5417 пъти
Много странни са ми отношенията с въпросната дама, между нас няма нищо сексуално физически, но има някакво платоническо сексуално привличане.
Имам жена до себе си от 2016, съпруга ми е от 2018. Обичам я, изключително привлекателна е, мой тип (не че имам тип, но определено ме привлича във всяко отношение), искам да имам деца от нея. Имаме сексуален живот, много общи теми и интереси, допълваме се, правим различни неща, но някак си не усещам желание, инициатива от нея, като роботи сме. Само това куца. И това, че тя е много праволинейна, точна във всяко отношение - жена Козирог с други думи. Има си нейни принципи и строго си ги следва, не излиза извън границите. Аз съм тих, но вътре в мен бушуват много емоции. Скорпионче съм (вярвам донякъде в астрологията, затова споменавам, тримата си отговаряме на стереотипите, другата жена е Стрелец).
На 28 години съм. Работя в голяма фирма, където има много и различни хора. Много от тях даже не ги познавам. Издигнах се до ниво мениджър, харесва ми работата. Запознах се с още хора.
Една жена, с която даже не сме общували много, но се познаваме бегло, ме добави наскоро в приятелите в една социална мрежа. Свободна жена е, работи в един друг отдел пак на висок пост. Не знаех почти нищо за нея. Тя веднага започна да ми пише, първо приятелски. И аз се държах нормално. В един момент ми написа изненадващо нещо много перверзно. Че от първия ден, в който ме видяла искала да ме "забърше". Аз бях само "леле боже". И я отрязах много ясно. Приятелката ми има доверие и не ми ровичка в телефона, както и аз в нейния, все пак винаги се си били верни. Не исках да я предавам. Иронията е, че аз съм ревнив и бих направил проблем, ако някой така се държи с нея. Както и да е. Обясних на колежката, че съм женен и нямам никакви намерения към нея, да се държи по-пристойно. Тя спря за малко, после продължи да ми пише, че съм много секси, че имам перверзен поглед и готино тяло, че се възбужда като си мисли за мен. И някак си при мисълта и на мен ми стана хубаво. Обясних й, че можем да сме само приятели, но се разбрахме да си пишем сексуални неща, един вид секс чат и нищо повече, без голи снимки, само разговори.
Тя даже не ме привлича... По-висока е от мен (1. 75 съм, тя има 1. 80), закръглена е, не е грозна жена, хубава е, светло руса със сини очи. Аз обикновено харесвам малко по-ниски от мен, брюнетки, по-нежни като визия. Не съм повърхностен де, и на друга бих дал шанс, но просто казвам, че това не е жена, по която бих обикновено си паднал и че моята съпруга чисто физически повече ме привлича. Обаче тази жена ме побърква. Много е перверзна. Много сексуална, страстна. Какви неща само ми говори. Кара ме да се чувствам мъж и изнасилва фантазиите ми. Моята жена не е такава, тя даже и комплименти рядко прави, ние сме по-скоро като приятели от нейна страна. Но много си я обичам, тя просто си е такава. Не бих изневерил физически, не е като да ми липсва секс. Но ми липсва страст в него. Даже порно не гледам, то не ми действа никак. Преди като гледах даже от това се чувствах виновен, толкова съм верен на жената. Обаче тази колежка, да я наречем, ми действа като афродизиак! Нямам никакво намерение да спя с нея, ще се отвратя от себе си, ако го направя. Но всяка нощ чакам жена ми да заспи, за да си пишем с другата и се самозадоволявам докато тя ми говори, както и тя го прави. Тя със сигурност иска истински секс, но няма да й го дам. Ако искате вярвайте, не го искам. Но представата, фантазията ме възбужда. Онзи ден например ми пишеше в детайли как иска да ме вкара в някоя служебна тоалетна, да ми прави орална любов докато не свършва и колената не ме държат, а после да правим секс докато кръстът не започне да ме боли, а нея между краката. Извънгалактическо усещане го нарече. Просто думите, които използва и картините, които описва ме възбуждат. В работата не се срещаме често, но когато стане това ми праща въздушни целувки, мята едни погледи, но нищо не се опитва да прави, защото й казах, че пробва ли се, спираме всичко. Това е една фантазия. Лошото е, че вече не искам истински секс, само на нашите разговори мастурбирам, плюс това не може да продължи вечно, а ако жената разбере - ще ме убие. Какво да направя? Прегреших ли и това изневяра ли е? Нямам намерение наистина да го правя, колежката предлага няколко пъти да имаме афера, но изрично отказах, вече ви казах. Всичко е толкова извратено. Преди не съм искал да постъпвам така никога, бях сляп за други жени и подобни извращения. Но може би ме привлича различното, че колежката е пълна противоположност на жена ми.
Не знам какво да мисля. И между другото аз нищо не искам освен секс чат, а тя също не иска нещо сериозно. Обаче се чувствам грешен. Има ли изход? Не искам да си разрушавам брака. Да спра ли веднага? И какво ще стане, ако другата жена публикува чатовете или ги изпрати на съпругата... не вярвам да го направи, защото нали не иска нищо сериозно и тя искаше да е тайно, но ако заради това, че я отблъсквам в живота и не я искам, вземе, че откачи? И НЯМА да спя с нея. На живо даже и не искам. Случвало ли ви се е нещо такова?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 11ce0a2533
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отговарям на въпроса от заглавието.

Не е изневяра, но показва - неуважение към човека, с когото си и показва, че ти като човек за семейство - не струваш много.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3a8c47d328
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами, просто е: ако жена ти не е съгласна с това, се води изневяра. Знаеш, има хора всякакви - по-отворени или по-консервативни. За някои не е проблем половинката им да кръшка, да флиртува, правят групов секс и т. н.
Честно казано малко трудно ще обясниш, че това са само секс чатове. Защо си пишете, ако не искате нещо повече? Защо ще пишеш такива неща на човек, който не те привлича? Самата идея, че от другата страна е личност, която не ме възбужда реално, би ми убила всякакво желание да пиша работи със сексуален контекст. Ако ще да са съвсем невинни.
Ако толкова искаш, поне си намери мадама, която да те кефи или просто го карай на порно. А най-добре седни и се разбери с жена си, независимо от крайния резултат.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f1c0d29bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Няма да успееш да ни заблудиш в това, че не искаш да я чукаш, колкото и да ни го повтаряш.
(само преброй колко много пъти си повторил в текста си, че не искаш да правиш секс с нея)
Но реалният ти проблем е, че и себе си не можеш да заблудиш...

Мен като тръгне да ме занимава мъж, който не ме привлича изобщо не му се обяснявам. Режа го и не се занимавам.

Ако наистина искаше да си точно с настоящата ти жена хич нямаше да ѝ се обясняваш на тази, и която и да е изобщо колежка, че дали си или не си обвързан, женен и. т. н., че дали обичаш или не жена си.. изобщо, ама изобщо нямаше да се обясняваш за себе си и за личния си живот. Просто щеше да ѝ кажеш нещо от сорта на: 'ако не е нещо по работа не ме занимавай' и точка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: be84cd9d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направо отговарям на заглавието - да изневяра е. Може да не сте се виждали физически, но емоционалната(психическа) изневяра съществува, а започне ли се от там е вероятно да се продължи до физическата част. Замисли се, ако човекът до теб си ляга с теб, но мисли за друг дали е правилно? Не е, а и сам каза че го чувстваш грешно. Няма да се чувстваш грешно, ако правиш нещо правилно. А може и жената, която си пише с вас да има намерения да ви раздели (дори да не го казва), а ако жена ти разбере за вашата "свалка" и реши да се раздели с теб, другата жена с радост би искала да я замени. Моят съвет е да помислиш за приоритетите си и дали може би няма друг начин, по който да си оползотворяваш времето.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 186f88c3a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ако влагаше толкова мръснишка енергия в твоята връзка, всичко щеше да е наред. Ако бях на мястото на жена ти-куфарите и вратата!

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: cb9e82163e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   завиждам ти направо, аз съм на 25и имам връзка с много хубаво момиче но и при мен куцат яко нещата.. работата е там че тя се налага за всичко и иска да ме командва но пък и аз я слушам защото съм глупак.. но вече почва да ми писва и точно това и аз търся като теб.. връзка с непозната и интимна пък току виж се получат нещата и излезе нещо повече от това.. аз бих те посъветвал да продължиш смело напред ;) и още единпът евала ти правя

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1d26a71743
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Въъъъ,бих я опрашил до сега.
Колкото и да повтаряш -"не бих,не бих" ясно е че ти се иска,просто жена ти кривне ли в грешна посока,я спор,я неразбирателства в къщи няма да ти мигне окото.
А аз разбера ли,че моята си пише с някой такааааа,край,т.е и теб те чака това най-вероятно,така че внимавай!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a2749ed32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Нещата вървят към развод, но е сигурно, че едва ли ще се хванеш с хищната свалячка. Ще си останеш ергенин за дълго, но пък от друга страна, мисля че точно от това имаш нужда.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 576b8132e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Само факта, че в съзнанието си правиш "секс" с въпросната жена, редовно, на всичкото отгоре го чакаш и с нетърпение, е абсолютна изневяра! Няма никакво значение, че няма физически контакт!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 98ec25a809
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, малко ми приличаш на тези жени, които постоянно обясняват как парите нямат значение, но излизат само с богати мъже. Твоята работа е същата. Уж имаш перфектната жена, ама чакаш да заспи, че да си пишеш с друга. И сто пъти да напишеш, че не искаш да спиш с колежката, няма да промениш положението. Тръгнал си по тази пътека. Въпрос на време е. По-добре спри всякакъв контакт с колежката, защото след време ще е късно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 954beeb1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   С уважение към жена ти, но аз добро мнение за жените козирози нямам. Връзката ви е още прясна-прясна. Ти си скорпион и сам казваш, че търсиш страст, а в жена ти няма. А страстта за мъжа скорпион и отдадеността са много важни, както и сексът. Ще продължиш да търсиш страстта, дори да не е тази новата. Онази е стрелец, което е огнен знак. Пиша ги тези неща, защото написа, че следиш и се интересуваш. Аз съм жена лъв. Последните години само скорпиони са привлечени от мен. Никога не им съм се набутвала, те са били като хипнотизирани, защото влагам страст във всичко и си личи. Единият беше доста влюбен в мен. Тази пълничката разбирам защо толкова живо те преследва. Не, не е изневяра, просто нещо сериозно ти липсва с жена ти. Но пък и тази доста нахално ти е завъртяла главата. Влюбеният скорпион ми е обяснявал, че ако си в двойка и се целунеш с друг си било чиста изневяра. Истината е, че ако жена ти разбере ще се почувства неприятно. Спри, ако можеш, но не мисля, че си застрахован от това подобна ситуация да не се повтори. И все пак с жена ти ходите отскоро, това са три години и вече ти липсва страст. Струва ми се, че след някоя и друга година това ще се превърне в по-сериозен проблем за теб. Аз съм в такава връзка сега и е проблем, дори обмислям раздяла, но моята връзка е доста по-дълга. Единствено истинска страст съм изпитвала с мъж скорпион, а и мисля, че и той с мен. Говориш за даване на шанс, споменаваш тримата. Дано не греша, но ми се струва, че си избързал с женитбата.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: dfd934ec74
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   " В един момент ми написа изненадващо нещо много перверзно. Че от първия ден, в който ме видяла искала да ме "забърше". " - така се започва, взела те е за шаран, който скоро ще клъвне. Историята е измислена, мъж на сериозен пост, не би си губил времето да пише логории!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: db457102fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   „Литературни" упражнения на някой чикибоец.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 35facd0b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Не, разбира се, каква изневяра. Жена ти и тя си чати с някого, да не мислиш, че е фригидна. Затова и няма инициатива от нея. Ама не може да се каже, че ти изневяра, нали?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fb991260eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Приятелка или съпруга последно? ;) И пак ли се буни духът с провокаторски теми?
Все пак по темата - ако си О. К. жената до теб да ги "върши" същите и сте се разбрали, че е "позволено" значи не е изневяра. В противен случай е.
Ж31

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fdfca9a5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ти си поредният, който иска пишещите тук да играят ролята на неговата съвест, сякаш си няма своя. И то при условие че си даваш сметка как би се почувствал ти, ако жена ти вършеше същото.
Разбирам те, като сексуален скорпион, увлякъл си се. Но щом вече дори не искаш секс с жена ти, т. е. започнало е да влияе на брака ти, време е да спреш.
Кажи й на тая хубостница, че жена ти е започнала да усеща нещо и ще трябва да прекратите това. И че така е по-добре и за нея, защото повече няма да си губи времето с теб, а ще си намери някого, който да осъществи фантазиите й.
Ако трябва, смени работата.
Обичаш жена си и добре я познаваш. Опитай се да разнообразиш сексуалния ви живот по начин, който да й харесва.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e54a794422
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Без да чета темата, ще отговоря само на заглавието- Не, това не е изневяра, но ако приятелката ти разбере ще ти се разсърди и може да се раздели с теб. Отговори си- На теб приятно ли щеше да ти е жена ти да пише такива неща на някой друг мъж? По-добре спри от морална гледна точка. Писах такива неща на едно момиче. Приятелката ми тогава така и не разбра за това, но още изпитвам вина. Това е моето мнение

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2dde4b5c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторът: Ами може би се възбуждам от другата жена, както казах, защото е пълна противоположност на жена ми, като визия и като характер.
Не ми е измислена историята, добавих детайлите, за да знаете каква жена ми пише и какво точно ми пише, че не съм почнал първи, но просто как й работи перверзният мозък. Който не вярва, лично ще му пратя нашите чатове и моите профили. Именно заради това пиша, искам да се измъкна от ситуацията. Колкото до съпругата ми, тя ми е жена отскоро. Точно една година (на 10 април се оженихме 2018). Още не мога да повярвам, че направихме тази крачка.
Аз съм си виновен за ситуацията. Смятам да кажа на колежката да спрем с това, пък както ще да приема нещата. И да, тя си е такава директна и цинична, аз не толкова, а жена ми изобщо. Харесала ме е, тръгнала е по мен. И други жени са ме харесвали, поддържам външността си и ме намират за хубав, но никоя не ме е преследвала досега. Може би просто се почувствах по-желан.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 412918012b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Въпросът ти е неправилен. На практика, не изневеряваш, но като разбере жена ти, ще станеш висок 155, защото ще ти падне главата.
Не че очаквам много мисъл от теб, но е полезно за твоя ръст да си дадеш сметка какво искаш. Ще те улесня, защото виждам че си силно затруднен -мадамата ще те изчука, а и без този факт, като разбере жена ти, ко праим?
Като те изрита половинката ти, падаш в лапите на въпросната. Ти това ли искаш? Добре, ще чукаш 3 години като за световно, ще ти източи телесните течности, после? Между временно, ще се явят и други съблазнителки, които ще искат да ти покажат колко много са усвоили от порното.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5db3aeaea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Козирога не е скучна зодия. Мили авторе, тази зодия може да ти скрие шапката във всеки един аспект. Проблема е, че и мъжете не сте достатъчно инициативни ( НЕ говоря за всички! ) за да запалите мръсницата, в дадена жена.
Аз съм зодия Везни. Кантар, пресмятания, лутания, притеснения и куп куп други неща. Винаги съм била почти дърво в леглото, раздавала съм се, но не това, което мога наистина.
Със мъжа ми, все едно съм друга личност... Всичко е различно, и мъжа си е друг..
И да, да изневяра е.
Не винаги е нужна да е физическа, за да я има.
Ако мъжът ми си пише с друга интимни неща, за мен е пълно чао, без да се замислям.
Днес писаници, утре креватни изпълнения.
Да не забравяме, че и ние някога с партньорите си сме били непознати, приятели... колеги... или "Е така за чата "...
Мой съвет е, да приключиш със това и да поговориш със жена си, че някои неща не са много окей.
Винаги една истина е по-добра, от хиляда хубави лъжи...
Успех!
А. А

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b189ee9be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Вечер да не запиваш до мен... щях отдавна да съм те изхвърлила.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 697047ca8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   "Изневяра" в какъв смисъл?
Мислите ти са вече при друга.
А са там, защото съзнателно или не - нещо в сегашните ти отношения куца, липсва и т.н.
Това изневяра ли е?
Или възможност за нова връзка, която ако се реализира и е по-успешна и удовлетворяваща от първата ще пробъде тя, а не сегашната?
Оичаме да слагаме нещата в рамки, примерно едно нещо е или "изневяра" или "не изневяра". Ама нещата не стоят така. Всичко е вероятности. Случайни или не случайни :)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c2d4ecfbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Нямам намерение да чета темата, само от заглавието ще ти кажа - независимо какво си написал, ДА, ИЗНЕВЯРА Е! И по-добре спри това навреме, че жена ти разбере ли, тъпкано ще ти го върне. Така сме Козирозите. ;)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 31e759094d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Ами отговори си само на един въпрос. Ако ролите бяха разменени и ти беше разбрал, че жена ти си пише мръсотии със свой колега, кой "не е неин тип" и с който "не би легнала". Как ще се почувстваш? Е, ако е гадно, помисли, че с тези "невинни" разговори причиняваш точно това на жена си. За мен понякога емоционалната изневяра е даже по-гадна от физическата. Защото физическата, ако е един път, а не паралелна връзка, мога да я оправдая. Напил си се, ударил те хормона... ще простя. Обаче ако разбера, че човекът до мен си споделя най-интимните мечти и желания с друг, а не с мен, е от това много ще ме заболи! Излиза, че ти нямаш достатъчно здрава връзка с жена си, че да и признаеш най-съкровените си желания в леглото. Дали ще ги изпълни или не, е друг въпрос. Обаче щом имаш нужда от друг човек с който да говориш на тази тема, бракът ти не отива на добре. Ще ти споделя нещо. Аз съм разведена точно поради тази причина! Години наред мъжът ми си чатеше с други жени, уж само приятелски. Докато не започнаха да пристигат провокативни снимки, който той доста глупаво беше забравил да изтрие от семейния лаптоп. Е, не издържах и почнаха скандалите. Уж, съжалявал, уж нямало да се повтори... обаче, аз вече му нямах доверие! А и тръгнеш ли по този път веднъж... накрая стигнахме до там, че беше си дал личния телефон на въпросната "приятелка" и тя без никакъв срам си му звънеше по всяко време, включително и вечер. Е, вече ми дойде в повече и поисках развод! Дори не знам дали са спали заедно или не. И не ме интересува! Факт е, че емоционално той беше по-близък с нея отколкото с мен! И споделяше с нея неща, които по принцип не би следвало да споделяш с никой освен с половинката си. Та добре си помисли на къде си се запътил с тия "невинни" разговори. А и ти може и да ги имаш за шегичка, ама не знаеш другата страна как гледа на нещата и дали сериозно не си е поставила за цел да те разведе и да започне връзка с теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 67cf6f5217
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Пак измислени истории...
Пък ако все пак е истина - да беше я блокирал още в началото и нямаше да стигнеш дотук.
Лично за мен това си е изневяра. Щом си пишеш такива неща с чужда жена, е повече от очевидно, че ти се иска да ги осъществиш с въпросната.
Имаш два варианта - блокираш и игнорираш колежката си и все едно нищо не е ставало или продължаваш да си пишеш с нея, но оставяш жена си за някой, който все пак има малко уважение към нея.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 26ad822503
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Аз, като праволинейна жена козирог ще ти кажа - да, това е емоционална изневяра и според мен е по-малко изневяра от фактическата такава. Просто е въпрос на малко време да се случи. Подсъзнателно сякаш ти не обичаш жена си. Сам казваш, че ти самия си ревнив и не би ти било приятно. Постави се на нейно място и реши как би продължил от тук нататък и дали наистина това е правилния човек за теб. Не е честно спрямо момичето. Това е моето мнение. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 954beeb1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Номер 20, по твоята логика жена му не е с правилния мъж, а от написаното от него, той не е с правилната жена. Съмнявам се, той да не е проявявал инициатива с нея.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: f8291d079b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Мъж съм и според самия факт че криеш от жена си е изневяра. Сам най-лесно може да си отговориш като си зададеш въпроса как би се почувствал ако тя тайно си пише мръсотии с друг мъж. Дали си заврял оная си работа в друга или не е без значение за предаденото доверие.

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: db457102fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ега ти перверзията, щом това било истина както казва авторът! От една година женен и вече не му става ако не пише с някаква пачавра и лъска докато и чете мръсотиите! А жена му си мисли, че има мъж! Извинявай, авторе, ама си истински боклук! Много гнусно, бе! И да, изневяра е, лъжа и предателство! Нито обичаш, нито уважаваш жена си. Иначе нямаше да чатиш с някаква недоклатена, ами щеше да я отрежеш и да и кажеш НЕ, намери си друг! Много си виновен пред жена си. Дано да ти бие шута като разбере и да си намери свестен мъж, а не извратеняк като тебе.

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 7807b166d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Айде признай си, че искаш да я направиш крива :)
Имам една добра и една лоша новина за теб. Добрата е, че можеш да правиш секс с колежката. Лошата е, че ще трябва да се разведеш. Избора е твой.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 28 дни
hash: f9d885ffa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Просто е - ако няма изневяра и въобще нищо нередно, значи няма причина да не и споделиш. Ако се притесняваш да и споделиш, значи има нещо нередно.

Критерият за изневяра не е дали спиш с някого или само си пишеш с него. Ако партньорът ти не е съгласен с нещо и ти въпреки това го правиш скришно или явно, значи е изневяра. Пък вече всяка двойка сама си определя кое може, кое не. За някои дори и секса не е изневяра, а за други всякакъв флирт е изневяра.

Писах само по заглавието, не съм чел темата.

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: a0961c6502
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   От човек с почти същата история!!! Стига вече моралисти! . Ясно е, че те възбужда, взимай моментите, това ще се изчерпа и така или иначе ще спре. Не се напрягай да спираш веднага, защото ще се върнеш отново пак при нея. Тя ще ти пише, и отново ще се започне. Отпусни се, кефи се на живота, стига с тази съвест.... Тук пишат само моралисти, а кой знае колко са с чисти съвест те... Но пази се много да не те хванат, мн мн внимавай. Не спирай, това ще спре и изчерпа, не е дошъл момента просто.

 
  ...
преди: 5 години, 27 дни
hash: f8291d079b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   33, не става въпрос за морализъм, а за елементарно уважение и искреност към човека с който автора е избрал да сподели живота си. Неща явно непонятни за теб.
Може да ти е кеф и да смяташ че щом не са те хванали не нараняваш никого, но няма такъв филм. Факта че нямаш достойнството да признаеш какво не ти изнася е достатъчно показателен, за това че не ти пука за жената до теб, но поради някаква причина ти е удобно да седиш с нея.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 27 дни
hash: e8a8f3c56f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Първо трябва да ти е ясно, че тя не харесва теб, харесва и това, че си мениджър. Понеже е алчна и безнравствена и преследва личната изгода без значение от последствията за другите те манипулира със секс, в случая с виртуален, измислен секс. Идеята и е да те хване за себе си, защото си мениджър а тя си е направила сметчицата и затова разиграва целия този сценарий, вече почти те е оплела в паяжината. В началото ти си бил съблазнен от интереса и вниманието и, и сега се чувстваш виновен и се оправдаваш с жена си. Ако искаш да спасиш връзката си, прекрати веднага и завинаги този фарс, блокирай я отвсякъде и забрави тази история.

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: db457102fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   № 33 - Всеки си има мнение и може свободно да го каже. Коментарите са затова. Дали ти си съгласен с тях, няма значение. Точно моралните ценности предпазват едно общество и една личност от разпад.
И както виждаш никой тук не пише Стига вече ку-ви и кур-ари.

 
  ...

...
преди: 5 години, 23 дни
hash: e14c880b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Авторът: Чувствах се виновен доскоро, ама като видях телефона на жена ми е пълен със снимки на някакви голи мъже, по-скоро мъжки проститутки (с други думи актьори и модели), при положение, че има хубав мъж до себе си. След като тя може да гледа, аз не съжалявам затова, че съм си писал. Казах й, че не ми е приятно това и тя ги изтри, също така й казах, че сексуалният ни живот е на дъното и от нея не виждам никаква инициатива. Така че ако иска тя да си гледа мъжете, аз пък да си ходя по жените и всеки по пътя си. Интересното е, че тя разбра проблема и просто каза, че е заради натовареното ежедневие. Вечерта правихме най-страхотния великденски секс след това. Колкото до другата, само да вметна, аз съм мениджър на най-ниско ниво, а тя е доста по-успяла и взима двойно на моята заплата, така че не е било за пари. Но й казах, че спираме и точка. Било е моментна слабост. Ако иска да сме приятели, добре, ако не, всеки по пътя си отново. И тя се съгласи на приятелство без глупости. В крайна сметка нещата се подредиха.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker