Секс с жена на 39 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с жена на 39
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 4937 пъти
Здравейте приятели на сподели. нет! Аз съм си едно нормално момче на 20 години от град Добрич. В тиндър се запознах с една жена, която е на 39 години също така и тя е от град Добрич. Всички знаете, че приложението се използва само за секс. Така тя следователно ми зададе въпроси от рода на кога си свободен? и кога ще можем да се видим? Най-накрая другата седмица се разбрахме да се срещем за една нощ. Тя ми каза, че има брат и брат й имал апартамент във Варна, но той е бил във чужбина и във момента апартамента е бил свободен и ми каза, че една вечер може да прекараме там на спокойствие и аз именно се съгласих. Каза ми, че до сега е била само с двама момчета, от които и те са били най-много на 22=24 години. Аз и казах, че съм девствен и досега не съм си имал приятелка, а тя ми каза, че предишният и приятел е бил девствен и ми каза, че няма да и е за първи път и след това ми каза, че да не се притеснявам за това, че ще ми е за първи път. Ето ми и и въпросите
Вие, ако сте на моето място какво вихте направили? Как е секса със опитна жена? Благодаря ви предварително за отделното време :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: e98104059a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако бях момче не бих била с лелка на 39 години, второто което е не бих била с отракани каки, които целта им е да подбират млади момчета и то девствени. :)
Нищо против лелките, но тази жена си има мания по девствени явно, за това бих била с някое момиче на моите години, дори и да е малко по-голяма.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a31c6998e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мисля, че първият път трябва да е с човек когото не познаваш. Секс по любов е много по хубаво, отколкото секс само и само да не съм девствен вече..

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9ac52f0f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ужас, моята разлика със сина ми е почти колкото твоята с тази жена. Не го приемам, наречете ме задръстенячка, не ми пука. Не знам защо се решаваш на подобно нещо. 1. Да се срещнеш на непознато място, с непознат човек. Човекът до мен също е връзка, която започна в интернет и то в подобен сайт, но първите няколко пъти се срещнахме на обществено място, не бих рискувала да ида в апартамент с непознат от раз. 2- може би това, че си девствен те подтиква към решението, което пак не е много правилно. В случая ти ще бъдеш използвания.
Търси си момиче на твоята възраст, не се занимавай с жени, на възрастта на майка си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3082373200
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На тази не и е читава работата. Като жена с опит и по-голяма от теб, не бих се впечатлила от малко момче без опит. Представям си как ще те учи едва ли не на това онова и как се слага презерватив дори.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c6cc0929d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   На твое място щеше да ми е жал, първият ми път да е с някаква продънена дърта чанта. Тази явно иначе няма как да я огрее и затова примамва неопитни и неуверени като теб, ама те след като я минат веднъж-два им идва апетита да боцнат нещо младичко, а не да се хабят вечно с нея и така идва ред на следващия. В случая ти си на ред.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 98e74fa244
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ако аз бях на твоето място, авторе, нямаше да отида! Не бива първият ти път да е така! По описанията ти става дума за напълно изкукала жена, която е стигнала дотам да примамва млади момчета по интернет. Не ме разбирай погрешно. Малко над нейната възраст съм, изключително разкрепостена жена, без предразсъдъци, но да си уреждам срещи за секс с 20-годишен девствен хлапак - никога! Защо? Защото това момче за първи път ще се докосне до една от най-ценните човешки емоции - споделената интимност. Защото това изживяване трябва да е наистина специално за него, да остави трайни спомени, да зареди с желание и за по-нататъшни романтични преживявания, да отключи мъжествеността у момчето. А какво мога да му предложа аз? Да, добър (според моите разбирания!) секс, който той дори няма да разбере, че е добър, защото са му нужни още много опит и време. Мога да му предложа още вкусна вечеря (предполагам, че майка му също няма да го остави гладен). Също и прилична визия, но като си гледам снимките от студентските години, не мога да не отчета, че разликата е огромна. Мога да му дам съвет относно работата или образованието. И съм дотук! Така че, авторе, моето мнение е поне първия път да бъде с момиче, с което имаш емоционална обвързаност. Дори тя също да е девствена, дори да не ви се получи особено добре, но и двамата да откриете един свят, в който вулгарността не е водеща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c36aa23358
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като бях на 19 години се запознах с едно момиче на 27. Не бях девствен, но не бях и опитен.
Та, първият път с тази отракана кака беше невероятен. Опитна, разкрепостена и тн. Но преди това се бяхме срещали на публични места, разговаряхме и се познавахме.
Мисълта ми е, че няма нищо лошо да се пробваш с някоя възрастна дама, но е малко рисковано да се впускаш в някакви апартаменти и прочие.
Оговорете се първо да се видите на някое публично място, да пийнете някое кафе някъде. Ама сигурно тя се притеснява да не я види мъжът й, хаха.
Между другото от доста време живея в Добрич, покани я на Уното :D.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 214ec85509
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Айде, айде то щото първия път е страхотен, та жените тука се скъсвате да му давате съвети. Ходи батко, виж я дали е нормална, като визия и дали не е луда, като поведение, ако няма червени лампи, които да мигат, като се видите и дай да те отрака. Няма да се жениш с нея, я! Само дръж на това да е с презерватив задължително. Първо не знаеш с кой е правила секс и второ, току виж те излъже с едно детенце и после те търси за издръжка. На жена вяра нямай. Иначе не ги слушай жените, отивай виж я и и дай да ти покаже какво може. 1-2 пъти, после се махай и търси млади девеойки около твойта възраст.
Скъсали се майките тука да му дават съвети. След време ще съжаляваш за моментите, когато не си правил секс. Отивай да ти мине севетето, че ако нещо се заблееш няколко години само ще ти тежи. Няма да е проблем, но на теб ще ти тежи, че още не си правил секс. На твойта възраст се чудят как да спят с такива жени.

Мъж на 26

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9ca06fc2e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И двамата са загорели и искат само секс,пък в Техеран/ТХ/няма кой знае какъв избор на мадами,затова и човека ще мушка там,където му дадат !!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 04bcb6c494
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Пази се, как така ще ходиш с непознат/а в друг град. Всеки може да се крие зад нечий профил. Бъди по-критичен и предпазлив.
Първи срещи от сайтове и приложения за запознанство се правят на оживени места, за да прецениш една идея по-добре човека.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9495a00521
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Давай брат, като можеш да правиш секс прави. Нормално е да те е страх преди първия път, но сега ти се е паднало.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c5f660e8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Никога не бих, ако бях мъж! Първото това е жена е на 39, тоест ще се е женила, развеждала, ще има деца. А ти си хлапак, девствен или не. С какъв акъл ще се юрнеш до Варна, за да преспиш с тази жена, като хич не я знаеш каква е? ! Знаеш ли колко и е акъла, или дали няма нещо съмнително? Може да те оберат, може всичко да стане. Друго- защо да не го правите у тях, ами в апартамента на брат и във Варна? Защото е женена! Дори и да не е, пак си е съмнително това разкарване до друг град, при все че има хотели бол във вашия град. Общо взето по интернет, човек трябва много да внимава.
Просто се насочи към момичета на твоята възраст, но не от такива пошли приложения. Толкова има свободни, ти се ровиш в такива сайтове.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7ffb8d0590
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Имаш два избора - да ходиш до Варна да я чукаш тази жена един час или нали е криза с 50те лева които минимум ще похарчиш върви пий две бири и ходи в Добрич за 20 лева да ти направят една свирка . Ако бях аз щях да пийна две и на платено щастие

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 69c040dc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Бъде внимателен,но го направи,ще ти хареса и няма за какво да чакаш мечтаната. На тази възраст жените са в силата си! Не са като студентките като младост,но са опитни,отпуснати като поведение и разберете женската анатомия е гъвкава няма огромна разлика във вагината на 39 г. и 19г.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 64359baaf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Хвани си кака да те отрака. Може да научиш туй-онуй.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 31a9c0e58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Човек. Давай смело... впускай се в тая авантюра с главата надолу.
Тая "кака" ще ти покаже и ще те научи на неща, които 19 годишните пикли дори не са ги сънували.
После ще добиеш и самочувствие и опит.
Аз от това освен ползи, друго не виждам.
Моя първи път беше с гоялма любов, три години заедно и после изневери, а-у.
То реално след време не се помни как се е чувствал човек, с човекът, с който го е направил за сефте. Така че... да не ти дреме.
Наспаждавай се!






Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 65ca67e749
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Мой човек направо ще те скъса от секс цяла нощ, щастливец браво мъжки.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 932479d3c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ти си щастливец! Не се притеснявай, остави се нагона да та води, и опитната кака също и ще бъдеш доволен!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c5f660e8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   А ти откъде знаеш, че стои жена зад този профил и защо точно в друг град, като си имате хотели? Много съмнително ми изглежда. Среща от сайт само на оживено място, първо да се видите кой какъв е, да поговорите, а не да биеш път до другия град, защото си разгонен. Мисли за сигурността си, а не само с долната глава.
А колко ще е опитна, само тя си знае. Може и да те залъгва, и да вземе да те обере, или пък да си имаш проблеми с мъжа и. Да не вземе от единият кеф да стане голям проблем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker