Нормално ли е всеки месец при компаньонка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нормално ли е всеки месец при компаньонка?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 3653 пъти
Нормално ли е един младеж като мен на около 30 годишна възраст, да плаща всеки месец по 100 лева на компаньонка? Налага ми се, защото нямам друг избор, но започнах да си задавам този въпрос. Къде изчезнаха свестните жени? Вече има ли любов, или всичко е за пари? Защо трябва всеки месец да плащам на компаньонка? С компаньонка загубих девствеността си и продължавам да съм с компаньонки. Не видях през живота си нито една свястна жена за връзка, която да ме приеме такъв, какъвто съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5a6d611863
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Щастливец!
Че и недоволен. Късметлия такъв.
Целувай ръка и благославяй.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ee2a16d987
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, авторе, темата ти ми стана интересна, защото съм на твоя възраст и никога не съм правил секс. Много пъти съм мислел да ползвам услугите на компаньонка, но винаги ме е спирало нещо, като например защо трябва първият път да е по този начин и т.н. Аз обаче си признавам, че съм неуверен, а това отблъсква жените, запитай се и ти какви са твоите слабости и проблеми и дали можеш да работиш по тях. Най-лесно е да виниш жените и да казваш, че няма свестни, но помисли защо приятелите и колегите ти си намират приятелки, съпруги или просто партньорки за секс, а хора като теб и мен не можем.
Желая ти успех и ще се радвам да разкажеш повече за себе си, така ще получиш по-адекватни мнения.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 81116e72ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А ти къде ги търсиш тия жени? Нямаш ли колежки, общи познати, съученички, съседки? Не ходиш ли по кафенета, заведения, кино? Най-лесно да се каже няма жени. Важното е къде ги търсиш, и какви търсиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ae9af758d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Бате, първо не си младеж на 30. Аз съм на 26, та всеки път казвам, че съм мъж, а ти младеж си бил.. Не видя свестни жени през живота си? А търсиш ли ги? Сваляш ли жените, които харесваш, заговаряш ли се с тях? Докато си бил с компаньонки аз пък срещнах и излизах с най-различни жени. Не с всички стигах до секс и нещо съществено, но пак си е опит, който после прилагах. А ходенето на компаньонка не ти дава нищо друго освен секс по график.
И аз нямам гадже в момента и аз не правя редовно секс, ама помисли, че това е най-лесното решение просто да отидеш на компаньонка. Защо не вложиш силите си да се развиеш като мъж, да видиш какво точно ти куца в общуването, а не просто да плюеш по жените. Жените са си такива брат, това е тяхната природа, винаги ще търсят този, който е най-добрия, за да са с него. Най-добрия в секса, най-добрият в работата си, въобще винаги търсят някой, който е по-добър от стария, с който са били. Докато се самосъжаляваш и ги плюеш никога няма да си номер 1 за жените.
Но вместо да пилееш пари за нещо, което винаги можеш да направиш инвестирай ги ако щеш в себе си. Спестявай ги, ако искаш.
The Rational Male, No more mr Nice guy ето ти две книги, които да ти дадат яснота какви са жените. Ама само да викаш жените са курви, а да ходиш при курвите, че и да си плащаш...
И аз дълго време плюех по жените, докато не разбрах, че да се опитвам да ги разбирам няма смисъл. Природата им е такава и това трябва просто да го приемеш, а и не можем да ги виним. Всеки гледа да оправи живота си по някакъв начин, това е инстинкт за самосъхранение, който ги кара да избират силните мъже на деня. Жените обичат да има емоция, обичат драмите, ако няма драма тя ще ти я създаде, като ти вдигне скандал, ако няма емоция, тя ще си я набави, като ти изневери, така че не мисли, че да имаш връзка е нещо, без което не можеш.
Такива като тебе дето по цял ден седят и реват, че няма свестни няма да ги огрее. Да курви са, на английски се нарична Hypergamy, да манипулират те, но твоята цел е да се развиваш като мъж и никога да не преследваш жените като единствената ти цел в живота, нито да ги поставяш на пиедестал. Нека жените ти бъдат хоби. Сега чак видях, че номер 2 е написал горе долу нещо подобно. Неувереността отблъсква най много, имам приятел, който работеше в супер смешна пицария и ебеше различни путки всяка седмица, а нито има пари, живее на квартира в Люлин, нито е от най-големите красавци. А като видиш, че жените са всъщност много лесни, тогава разбираш, че всъщност има много по-важни неща от това да ги преследваш. Преследвай целите си, преследвай парите, преследвай това да бъдеш номер 1 и да мачкаш конкуренцията ( образно казано). После ще разбереш, че и брака и връзките са всъщност една огромна пречка за развитието на мъжа... ама едно по едно. Аре много дълго стана.
Прочети книгите и успех!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 01178f18ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   За младеж е нормално.
За мъж на 30 е по-скоро комично. Наистина ли нито една жена не желае да те погледне?
Стъпка 1: опита ли Тиндър?

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 71916dc2fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Те и нормалните гаджета в повечето случаи са един вид компаньонки, даже често ти излиза по-солено от 100 лева.
Помня с предишната ми приятелка - получи се чак след 5 седмици, през които не ме питай колко вечери, кина и пр. трябваше да платя. Накрая ме заряза и тръгна с една мутра, понеже оня я водеше ежедневно по моловете. Накрая явно и на него му писна, беше и теглил един здрав бой (цялото и лице и ръце бяха в синини) и я беше разкарал. Сега е свободна и се опитва пак да ми се сваля.

Мен най ме дразни при нормалните момичета, че трябва да се правиш все на влюбен, да я каниш на срещи, да и купуваш това онова, цялото си свободно време да и посвещаваш и евентуално, след 2-3 години може наистина да се влюбите двамата и да направите семейство. А дотогава - жална ти майка. Единият секс ти струва цяло състояние и куп нерви.
Толкова много ми се иска, като харесам някоя, да и кажа: Чувства нямам, дай да те изчукам първо, да поживеем заедно месец два и току-виж сме се влюбили. Ама няма как...Нали за да правим секс трябвало чувства да има. Ами нали докато се появят тези чувства трябва да мине време! Аз през това време на чикии ли да я карам?

Та авторе: Няма нищо лошо в това да ходиш на компаньонки. Избираш си такава, която те възбужда, плащаш си и всеки по пътя. Това е за задоволяване на животинската мъжка потребност. Все пак не прекалявай - огледай се за някое свястно момиче. Дори да не ти пуска в началото, важното е да имаш другар, да пътувате заедно, да говорите, да си споделяте. А вече къде, на коя и по колко пъти ще го вкарваш е все тая.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2829e3368e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Здравей, може би нямаш подход към жените. Говориш толкова за свестните жени, а ти си се докосвал само до компаньонка. Мислиш ли, че жените те намират ТЕБ за свестен мъж?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ffe7d04992
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Здраве и живот, като се ожениш един ден, ще се почне едно мрънкане, дуднене, натякване, цоцане, пък и секс кой знае колко няма да видиш. Тогава ще разбереш, че компаньонката ти е излизала по-евтино.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 81116e72ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Има нещо сбъркано в теб,че предпочиташ да си плащаш за секс, за да те лъжа някаква,която всеки ден лъже поне 10. Не си ли се влюбвал, не си ли ходил по срещи? Ти получаваш някакъв секс за час-два, но иначе си сам през останалото време. Не искаш ли нормална връзка,как така не си обичал нито веднъж? Как така не си мечтал, не си искал някоя, ами си плащаш да те лъжат? Свестни жени има, ти не ги търсиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7847f759a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Ходиш на компаньони, а питаш къде са свестните жени и любовта? Ти самият не даваш любов, а се концентрираш в платения секс, а после някой друг ти е виновен. За да се промени живота ти, промени се и ти!
Ж32

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c5c15e40e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Извинявам се за намесата в мъжкия разговор, жена съм и на автора не мога да помогна.
Но имам въпрос към номер 6 и другите, които споделят неговото мнение.
Това да залъгваш жената за наличието на чувства още в началото често срещано явление ли е при мъжете? И в опита си ли сте се уверили, че "Чувства нямам, дай да те изчукам първо, да поживеем заедно месец два и току-виж сме се влюбили" не върши работа?

Защото аз много бих се радвала на някакво такова начало, а не на поредното сваляне на звезди при положение, че не мога да се влюбя от днес за утре или поне до сега не съм. И никога не съм искала досадни словоизлияние на втората среща колко много вече са се привързали към мен, но друго не съм получавала.
Следвайки тази тактика, като тръгнете да обяснявате как имате чувства вече, а жената ви каже, че тя към вас на този етап не: какво правите? Отстъпвате ли по някакъв начин от позицията си как сте се влюбили до уши или продължавате да държите на нея?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3773eec8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако питаш мен, с 4 стотака направо минаваш тънко. Ти да не мислиш, че за друга жена няма да плащаш? Нашия станал ма 30 и не разбрал основната житейска истина в живота на всеки мъж - винаги плащаш! Любов никога не е имало... нека си говорим истината. Малцина мъже или жени наистина си отварят сърцето за някой друг, и то е докато са млади, с годините човек става циничен. Има страст, похот, но това са моментни изживявания, и или ги провокираш, или не. Особено ако си мъж, правилото 80-20 също трябва да си го осъзнал...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c055f3ca0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 6 до 11:
Радвам се, че мислиш като мен. За съжаление обаче малко са жените като теб. При мен в общия случай е така - една жена ме привлича сексуално. Не я познавам добре като човек, за влюбване и дума не става още. Нямам обаче шанс, когато не покажа какво искам - жените определено искат някаква увереност, иначе те мислят за пъзльо и те отсвирват. Ако само и пишеш и се обаждаш, говорите си за времето и за глупости, шанс нямаш - иска се действие от страна на мъжа и то още на пърата среща. Следователно трябва или директно да кажа какво искам, или да почна да се обвързвам емоционално с нея (или поне тя така да си мисли). Ако съм директен и кажа, че искам (за сега) само секс, ме режат (или поне е било така винаги).
При втория вариант трябват увъртания и лъжи (напр. колко си различна от другите, с теб изпитвам нещо специално, не съм се чувствал друг път толкова добре с някое момиче) и пр. С една дума - трябва да достигна една мнима емоционална обвързаност, за да се стигне до леглото, този период е при мен средно месец (да, не съм добър сваляч, признавам, има мъже, които успяват вместо за месец само за два-три дни). В общи линии за този месец вече имам ясна представа от момичето и знам дали искам нещо повече или не. Ако не изпитам истински чувства и я зарежа, съм най-големият гадняр на света (излъгал съм я, преспали сме и я зарязвам). Ако пък ми допадне, се оказва че тя още изобщо не знае какво чувства, почва да ми върти разни номерца и накрая пак се разделяме. Това е общо взето опитът ми с жените. На 36 съм вече, но така и не срещнах жената, с която да изградя семейство.

Убеден съм, че още след първите 5 минути на първата среща, и мъжът, и жената знаят дали другият ги привлича сексуално. Това е необходимо условие изобщо да се продължи нататък. Оттук перфектният вариант би бил: Двамата директно заживяват заедно, за да се опознаят (и естествено правят секс). Никакво ухажване, никакви безкрайни тиради, вечери, екскурзии и пр. След n-брой дни единият решава и си тръгва или нещата се задълбочават. Това е идеалният вариант за мъжа, търсещ сериозна връзка. Но на мен засега не ми се получава, за съжаление. Инвестирам месеци време в едно момиче и през това време изпускам куп други шансове, за да се окаже че не става с нея. А може да е толкова по-бързо...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4b5af62995
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   циганите станаха роми. негрите станаха цветнокожи. педерасите станаха хомосексуални. курвите станаха компаньонки.
колко толерантно! ще се разплача.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 240e25864a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз съм автора на историята. Благодаря за коментарите и съветите. Не че не съм се срещал с жени от сайтове за запознанства, но все не ставам за тях и все ми казват фрази от рода: "Не ставаш" или "Ще си останем само приятели". На живо пък изобщо не трогвам жените с нищо. Само се поздравявам с колежките на работа и това е. Говоря с тях само неща, касаещи работата. Като казвам няма, наистина няма жени за мен. Не се шегувам.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 81116e72ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Тук големи циници са се събрали. Никога ли не сте се влюбвали, не сте харесвали, ами само гледате колко пари давате и кога може да я зарежете? Няма ли някаква тръпка, нещо ей така по-романтично? Как очаквате да срещнете някого, като ви е страх да не се минете ? Защо подхождате към някаква връзка пресметливо или със залъгване? И като лъжете за чувства, какво печелите? Че всяка връзка, дори и сексуална, взема нещо от вас, другия човек взима нещо от вас. Спомени, време, които няма да се върнат, колкото и да си мислите ,че сте прекарали другия или той вас. Всеки човек взима нещо от вас.
За автора компаньонката е приемливо решение. Отива, върши си работата и си заминава. Но това не може да е до безкрай, защото на него му липсва нормалното общуване с жена, няма изградени навици. А това ще си проличи като завърже приятелка. Ще се оплете, защото когато другите са имали връзки, той си е правил оглушки. Липсата на опит ще го провали. Всяка жена ще се хване за главата като разбере,че преди нея е нямал връзка, а е на 30.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c5a595ab1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Но. 13, че намери си една съквартирантка бре. Живеем в 21 ви век където информацията е на два пръста разстояние и има сайтове за всичко.
Вземи си един двустаен. Пусна една обява, че търсиш съквартирантка. Когато се появи (повярвай ми ще има такива) още на "интервюто" в прав текст й кажи, че я харесваш как изглежда и искаш да видиш как ще се получи. Една от 10 ще се се навият.
Правил съм го. Оказа се поредната мастия и ме завлече един наем, докато отиде на море да се чука с който и да е там. После като се върна я изгоних. Но ти може и да имаш късмет. Поне знаеш какво искаш.
-----------
Авторе, ще ти кажа, че в живота има точно 7x48пъти повече смисъл от секса и това да имаш деца. Всъщност да имаш деца и да правиш секс не само, че изобщо не е важно, но е дори нежелателно. За мен (както и в някои книги, като библията напр. ) си е толкова грях, колкото и да убиеш човек. Жените искат да имат деца , като с това държат мъжете на кукичка. Те друго оръжие пред мъжете нямат. Просто вече живеем в един женски свят, в който в продължение на няколко стотин години се е отвърдило женското надмощие и подсъзнателно му е втълпено на мъжа, че трябва да се размножава и че има нужда от жените за това. Всяка майка промива умчето на своето дете, че да е щастливо трябва да се ожени и да си направи деца. А! И да има много пари. Ами нито богатите са щастливи, нито мангалите с лапетата. Даже и богатите мангали с лапета не са...

Секса е необходим точно толкова, колкото ти е естетическото възприятие към "красотата". Отново жените постоянно ни промиват с "това било красиво, онова било сладичко". Ами ако се вгледаш в една жена за повече от 3 часа, колкото и да е *красива", ще почнеш да виждаш дефекти, за които и тя даже не знае. От там нататък "любовта " ти към нея ще стане на пух и прах и ще се чудиш защо заради едната чаша мляко на ден си вземал цяла крава в къщи.... дето трябва да търпиш. Пич, вглеждай се повече, моля те!

Пии си чашката млекце един път в месеца, ако чак толкова имаш нужда, но гледай да растеш другаде и да си полезен в обществото. Като пораснеш достатъчно да нямаш вече нужда от млекце стягай куфара и отивай в манастир. Съвсем сериозно ти го казвам.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 18d8009a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 6, момиче съм и приключих с връзките без секс още преди първия си секс. Ще ти кажа как. Както става и при теб, загубих половин година от живота си с човек, към когото нямах чувства и с когото не правех секс. Излизания в началото, фалшиви (поне от моя страна) любовни обяснения, после преспивания при мен, не знам защо, в адски неудобно и единично легло и още две момичета в стаята, миризма на чужда пот, хъркане, после започн да си иска редовни свирки, със секса имаше няккъв проблем. Казвах си: нищо, нормално е, случва се, спокойно, това е момче, не е чиче, е, поне първият ми път ще е с човек, когото познавам. Заведе ме в родни си град, запозна ме с всичките си роднини, нощите същите. След това каза: сексът не е проблем, може да остане за след като се оженим, и вече очакваше да сме всеки уикенд с неговото семейство, единственото време, в което можех да си почин от всички. Казах му всичко: беше невероятн тежко, продължи ме търси още половин година, и 2 получихме вечни трвми. Все пак се наложи да го направя с непознат. Оттогава задължително започвах от секса, да не ти обяснявм какви неща чувах за себе си, но не ми пукаше. Така срещнх под ходящ човек смо след няколко години и имаме време да изгрдим живота си заедно. Ако отделях на всеки по няколко години, животът ми щеше да се провли. Успех, момчета, бъдете себе си!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cbdc018b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Аз съм на 31 и съм ходил на проститутка 4 пъти. Подобно на теб и аз нямам гадже, не съм имал гадже от 5 години и тн. бла бла бла мога още доста да се жалвам и самосъжалявам и аз.

Номер 4 ти го е казал много добре - не съм чел тези книги, но съм попадал на блога на the rational male, и каквото съм видял там ми се е сторило супер логично и точно. Жените са хипергамни - искат повече и повече и това е причината за развитието на вида всъщност. Щото мъжете ако няма жени може да си бичим в една пещера цял живот, да си убиваме животни за храна и да ни дреме на шапката.

Ще ти кажа само, че е ПЪЛНО с такива хора като теб/нас. Понеже съм в ИТ средите имам доста наблюдения - хората в ИТ са богати, има пари. Обаче масово 30 годишни мъже са без жени. Липса на социални умения, липса на контакт с жени и тн. Така че не си сам. Имам приятел на 28, който е още девствен даже.

Според мен спри с проститутките и почни да правиш други неща, които ти доставят удоволствие.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0dd615cce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Въпрос? А ти приемаш ли жените такива каквито са?

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6ef529da71
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Номер 17., иде ми да се гръмна на място, след като прочетох коментара ти. Мъж съм, ама твоята логика е тотално погрешна. Не може да се изцепиш, че сексът и правенето на деца са грехове, които са по-тежки от отнемането на живот. Просто е неадекватно.

До автора - мъж на 21 години съм (мъж, а не момче или хлапе, някога са ставали мъже на 15, сега и до 40 години повечето са дечковци). Не си единствен. Влюбвал съм се много силно на два пъти, ходил съм по срещи, правил съм какви ли не романтични жестове, дори и стихотворения съм писал, при това говорим за творби от ранга и класата на Вапцаров и Смирненски... На половината срещи са ми връзвали тенекии, на другите какви ли не глупости са ставали. Никога не успях да си намеря гадже. Затова и прибегнах до услугите на компаньонките. Не ходя при тях за престиж, а защото правенето на секс е важно за психическото и физическото здраве както на мъжете, така и на жените. Досега съм ходил при 36 такива жени, при някои само по веднъж, при други по много пъти, някои от тях са били много хубави, други - много грозни, повечето са средна работа, като възрасти спадат в графата от 19 до 57 години. Не се гордея и не се хваля с това, нито пък твърдя, че е норма за правилно поведение. Но и държанието на повечето жени е просто отвратително. Две жени в прав текст ме питаха колко пари са ми останали, понеже ме бяха гледали как печеля по телевизията. Една от тези жени си поиска в прав текст да я почерпя заради печалбата, викам ОК, не съм стиснат, ще те почерпя кафе, вадя 5 лева и й ги давам, да си вземе нещо, без да имам задни мисли, просто защото ме помоли. Знаеш ли какво ми отвърна тази женица? Бутна ми ръката с банкнотата и ми се усмихна, и ми каза, че 5 лева й били малко, искала, моля ти се, неповторимата и единствена тя, да й дам всичките си пари, които съм имал в картата си. Аз се издразних и й казах, че това няма как да стане. Викам й, повечето жени поне си използват оная работа, преди да поискат пари в прав текст, а ти и това не предлагаш. Не че щях да омекна и да й дам парите дори и при такова стечение на обстоятелствата, ама е наистина грозно женското поведение, че едва ли не мъжете трябва да плащат всичко, па ако може и секса да е по-рядко, направо шестица от тотото. Няма вече истински жени, то и мъжете са силно увредени. Живеем в предапокалиптичен свят, буквално. Дори се съмнявам, че ще можеш да ме разбереш напълно, ама аз все пак да си кажа. От хората, които четат статията, ще има не повече от 3-4, които ще вникнат в думите ми.

Съдете ме колкото искате, не сте капацитети в моите очи. Не крада, не бия и не изнасилвам НИКОГО, не правя измами и не съсипвам човешки съдби. Като няма свестни жени, ще ходя на платени. Без секс се полудява, доказано е. Освен това, особено при мъжете, ако не се извършва семеотделяне, това "нещо" застоява в организма, започва буквално да се разваля и да трови тялото, може да доведе буквално до карцином. Ако не вярвате, питайте вещи хора с медицински познания.

Приятен ден, правете секс, вместо да се избивате по пътищата, по панелките и по улиците.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 30c08834c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   21, Само човек като ти чуе самоопределението, че си МЪЖ на 21 и разговора моментално клони към приключване. Камо ли аргументиране спорове и конструктивния диалог

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 518788fb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Смях... май повечето пишещи тук идела за жена им е от порното или чалга клиповете, че твърдят, че връзката излизала по-скъпо. Вие не може да общувате или си харесвате само курви който искате да са ви гаджета и после - ама то компаньонката по-евтино. Ми оправяйте се. Първо мисленето и приоритетите май трябва да си смените. Хора с претенции но сами - вечно търсещи причината в другия. И за двата пола се отнася не само за мъжете. Ама е по-лесно да обвиняваме другия вместо да променим себе си нали?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker