Въпрос- преспиване в гаджето? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос- преспиване в гаджето?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1474 пъти
Въпросът ми е и към двата пола.
Мъжете, преспивате ли от време на време в гаджето си и обратното, жени- остава ли той да преспива у вас?
Питам, защото с приятелят ми сме заедно от 2 години, и той досега е спал у нас само ако има някакво семейно събиране и пие. Т. е е много рядко. Може би 2-3 пъти в годината да е спал в нас.
Нашите го харесват, той уж тях също.
Имам си отделна стая, не е да кажеш някой да слухти.
Аз у тях оставям през няколко дни за 1-2 вечери.
Всеки път като го питам какво не му харесва и защо не желае да преспива в нас, отговора е, че не обичал да спи на чуждо място. Като му отговоря аз също и става проблем вече, започва да ми казва ми когато искаш идвай и тн. Той си пътува всеки ден до работа и си е у тях. Питах го снощи отново, защо не иска да идва, обичал да си е в тях, когато почива.
Да, ама аз по цяла седмица съм в града на университет и се прибирам в петък и неделя заминавам, следователно петък или събота спя в тях. Значи аз мога да направя компромис, да виждам наще за няма и 1 ден, а той - не?
Не казвам да идва всяка седмица или през седмица, ами така веднъж на 1-2 месеца, за да може хем да се видя с наще, хем да съм и с него.
Чувствам се глупаво така, всеедно не му харесва дома ми. Всеки път се каня да не ходя често в тях, да разредя преспиванията, за да види как се чувствам, но до края на деня вече ми е минало и следващия път пак съм в тях.
Засега не мога да се преместя в тях, нито да оставам и 2та дни в тях, аз също искам да прекарвам време с родителите си. Сега съм в сесия и изпитите са ми през 3-4 дни и ходя в тях в деня преди изпита. Няколко дни след сесията ще запичвам работа, следователно и аз няма да съм от понеделник до петък в нас.
Аз ли не разбирам правилно нещата или съм права?
Аз съм на 21, той на 27

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 42ed7f7b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста назад ме връщаш в спомените, мисля че някъде към твоята възраст си ходехме на гости с гаджета, но старателно избягвайки родители. От 24 нагоре с гадже съм живял винаги в самостоятелно жилище, спейки на едно легло всяка нощ.

Сега: за мъж на 27 е инстинктивно унизително да спи с жена си в детската й стая (да позная: с розови тапети, плюшени мечета и плакати на момчешки банди) под покрива на друг мъж (баща ти). Ще се чувства като нищожество на фона на истински мъж с дом и семейство.
А, да, и перспективата на път за банята да подмие още еректиралото си мъжество да срещне майка ти по нощница не е въодушевяваща.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 77a0a43bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма как да си права. При този казус няма "прав" - има както се разберете и както е удобно и за двама ви.
След като не се чувства комфортно да остава у вас, защо трябва да се насилва? Вижда те явно достатъчно често, за да не се налага да прави компромис със себе си.
Аз съм имала гаджета, които са оставали у нас, а аз в тях - не. Например един живееше в Перник, аз работя и живея в София - не ми беше под нивото да отида у тях както той си мислеше, а не беше удобно. Защото път от 20 минути го увеличавах от раз на един час. Защо да си го причинявам? Междувременно той работеше в София, за какъв чеп ни е изобщо да ходим в Перник? Той също живееше с техните и се сърдеше, че не искам да преспиваме там.
Имала съм гаджета, които не са идвали у нас. Тяхното местоживеене е било по-удобно от моето за мен, а те също са си свикнали с тяхното си и са нямали мераци да ходим вкъщи.
По едно време живеех във Варна, а тогавашното ми гадже - в Добрич. Там вече се редувахме кой къде да остава, защото и двамата си имахме ангажименти в съответните градове.
Със сегашния ми също се редуваме, защото в общи линии сме на равни разстояния от работите ни и от двете жилища, но просто са в различни посоки. Няма критерий по който избираме къде да останем. В общи линии по някакъв повод сме останали вкъщи и си стоим там докато не изникне повод да отидем у тях.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9a27345294
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На 27 да спя в СТАЯТА на приятелката ми...
Какво няма да иска...
За какво го насилваш?
Такива са ви отношенията и толкова. Приемаш го.
След време ако всичко ви е наред ще живеете заедно и ще ти писне дори да спиш до него... не насилвай нищо, ако ви е добре. Малоумно е.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5be92d370e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обичам да си спя сама вкъщи. Всеки, който ме е накарал да спя с него и майка му, ме е изгубил. Това за банята от коментар номер 1 е добър пример. При това момичетата имат по-голяма нужда от банята и им е по-гадно да ги виждат голи разни лелички и чичковци. Авторке, а ти помисли за приоритетите си. Искаш да работиш в друг град, да следваш в друг град, да прекарваш повече време с родителите си и редовно да спиш с гаджето си - всичко това в 1 седмица всяка седмица. Не си го представям.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1a370a2df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката
Може би не ме разбрахте. В момента колата му е развалена и скоро няма да я оправи, което значи, че единственият начин да се виждаме е аз да ходя в тях. А иначе ако пожелае да дойде го взимаме с колата и няма проблем.
И не, нямам розови тапети и прочее, никога не ги е и имало.
На мен не ми е мерака да спя с него, а това, че неговите и моите почивни дни съвпадат и когато той си е в тях очаква винаги да съм у тях, като аз също имам семейство, което искам да видя.
Като изключим сесията, то задържанетп в нас ми е петък вечер и на другия ден като стана заминавам при него.
А ми се иска да мога да съчетавам и аз това да прекарвам време и с него и със семейството си.
А и баща ми често го вика в нас, не е само мой мерака.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker