Мълчание или разговори по време на секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мълчание или разговори по време на секс?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 6465 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 19, ако това има значение.
Сегашният ми приятел ми е първият. Правим секс от около 6 месеца. Доста ми беше трудно да се отпусна и дори още не съм се отпуснала пред него напълно. Липсваше ми удоволствието в началото, не усещах почти нищо... само едно "мушкане". Той, смея да кажа, има дългогодишен опит и се справя доста добре. Но както и да е, явно тялото ми е трябвало да се пригоди към новите усещания. Сега сексът се подобрява.
Имам чувството, че сексът ни има нужда от малко повече думи, но някак си все още се притеснявам и не зная какво да правя. Буквално през цялото време мълчим и най-много някой да каже "премести се.. завърти се". Въпросът ми е: сексът има ли нужда от повече думи-насоки, повече възбуждащи думи и прочее.
Искам просто да получа малко мнения по въпроса. Как ви харесва и как е при вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: f1d836363d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не се притеснявай, нормално е това... с течение на времето, ще ти стане по-хубаво.
Има вероятност и да не си достатачно възбудена и навлажнена, препоръчвам ти лубрикантите на дюрекс за второто и повечко клиторна стимулация за първото.
Ако те притеснява тишината по време на секс, пробвай с тиха музика. Ако ти се пъшка и вика - пъшкай и викай! не е перверзно или като в порнотата , бъди естествена!
Освен това можеш да му казваш разни си ваши неща - колко е хубав, колко ти е хубаво... какво би искала да прави за теб. Например, ако обичаш да те гали с ръце по време на акта, кажи му го! Мъжте са такива- чакат да им кажеш какво искаш, нямат „шесто чувство“ и т. н. като нас.
Препоръчвам ти и когато си сама повечко мастурбация, опознай себе си първо сама.
Ако се чудиш, какво да правиш с устата си - хапи, целувай, лижи, с ръцете - драскане, опипване... стискане
можеш да го хванеш за дупето, за косата, да го галиш по гърба, ТИ ДА КАЖЕШ „врътни се“, „ направи това-онова“.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d73c7a7475
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По време на секс не се говори... мълчи се, казва се по някоя друга мръсна дума и вопъл но се наслаждавша на усещането.. То на теб ти липсва и за това ти е тъпо...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 74aab383c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това "Той, смея да кажа, има дългогодишен опит и се справя доста добре. " и това "Буквално през цялото време мълчим и най-много някой да каже "премести се.. завърти се". " - не се връзват хахаха, 'приятелят' ти явно е по хамалската част, иначе никакъв го няма, особено след това "Правим секс от около 6 месеца. "... no comments

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f921a123f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, според мен по време на секс има нужда от думи. Не мога да си представя едно постоянно мълчание все едно два пъна правят секс, а не двама души О. о
Поне при мен и моя приятел е така - говорим си по време на секс, не мълчим. Споделяме си къде какво ни харесва, той ми казва колко го възбуждам, аз му казвам колко мие добре с него и пр. То си идва отвътре ;) Думи по време на секс са сами по себе си любовна игра.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7d4536b962
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Наистина идеята с нежна музика за фон не е лоша и много помага, но като цяло зависи от нагласата на двама ви. Бил съм с няколко различни момичета и съм забелязал че при всеки е различно. Най-добре е да е умерено, не прекалявай. Пробвай с няколко добре подбрани думи когато любовната игра вече е в разгара си и сама ще разбереш дали да продължиш. Спомням си че ходих с едно момиче, което мълчеше по време на секс, видимо й беше хубаво, но не издаваше звук. На мен много ми се искаше да каже няколко по-мръснички думи просто ей така за "разпалка" или поне да стене. След като се разделихме следващото момиче по време на секс така силно стенеше, крещеше и говореше, че направо ме стресна. В самото начало страшно ми хареса, но след това взе да става проблем, защото нямаше начин да правим секс и да не ни чуят околните, а не винаги това е много удобно. Така че нах-добре е да е премерено и да усетиш кога можеш да се развихриш. това се придобива с опита.
Успех
Д-р Хаус

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b77092675b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Кажи му някоя мръсна думичка, охкай, викай (еротично), казвай му "по- навътре", дори и да няма накъде повече, както ти казаха тези преди мен, пуснете си приятна музика.. И не е вярно, че мъжете нямаме шесто чувство! ;)

Lady GaGa Fan

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 78c6213404
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Към авторката - Еми както казаха по рано, пусни музичка, издавай някой стон от време на време и тн.. просто се отпусни.


Към номер 1 - "Мъжте са такива- чакат да им кажеш какво искаш, нямат „шесто чувство“ и т. н. като нас. " Това направо ме размаза. Ти какво, минала си всеки един мъж ли че знаеш кой колко духовно е развит? Въобще мислиш ли преди да пишеш? Дори знаеш ли какво е 6-то чувство?? Това, което ти каза е толкова тъпо, колкото аз да кажа че "всички жени нямат мозъци". Разбираш ли каква простотия си написала? Ужасно много се дразня на арогантни безмозъчни умове като твоя.

Не прибързвай с такива неща преди да си сто процента сигурна.

Ако аз започна да ти разказвам за всичките ми сили, умения, чувства "и тн" ще паднеш на колене от страхопочитание, още на първата секунда.

По-добре хвани и прочети някоя книга преди да тръгнеш да говориш такива нелепи идиотщини.

Накъде е тръгнало това човечество, само то си знае.... но очевидно е грешната посока за повечето хора.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 17914e9cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   -Death_Blade ^ като можеш да четеш мисли, моля те, ама много те моля, о велики секс кралю, пред който веднага падам на колене и без да ми е казал какво може, кази ми какво си мисля сега... Нали знаеш, че кучета, които много лаят не хапят и за съжаление съм се обедила точно в тази максима, а ти на тази крехка възраст едва ли знаеш чак толкова, че да паднем всички жени в страхопочитание...

По време на секс се казва това, което ти се иска, но в повечето случаи се мълчи, защото хората са съсредоточаени в усещането. За да не се стига до такива изявления от типа на премести се, обърни се и т. н. когато ми писне дадена поза, просто питам как ме иска сега или му казвам искам да проникнеш еди как си... някоя друга мръсна думичка също се появява и така... Но наистина е хубаво да го насочваш, като му казваш какво ти харесва, така се чувства много по-сигурен, а и на теб ти е по-добре и сама ще видиш, че няма да ти се говори.
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 78c6213404
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към 9 - Виж ти вече несъзнателно почна с етикетите. Нищо не съм казал и вече съм кралят на секса... шегите настрана..

То че има кучета, които много лаят и не хапят е така, аз не съм един от тях. Какво имаш предвид под "тази крехка възраст"? Да не мислиш че годините определят нещо? Сигурен съм че имам повече опит в много раздели на този живот ( Не материалният ) в неща, които ти дори не можеш и да си представиш, така че този твой аргумент е безмислен, както повечето неща, които казваш.

Това че ти правиш секс с хора които не са по-осъзнати от една мравка, тва си е твой проблем, не виждам как това може да те залъже че знаеш всичко за мъжете.

"а и на теб ти е по-добре и сама ще видиш, че няма да ти се говори. " -САМ ***

Сега забележи как си започваш изречението. "-Death_Blade ^ като можеш да четеш мисли, моля те, ама много те моля, о велики секс кралю, пред който веднага падам на колене и без да ми е казал какво може, кази ми какво си мисля сега... " ---Само неосъзнати хора биха отговорили така. Те приемат неща, които не разбират или със страх или с насмешка... още едно нещо, което показва до колко найстина си развита...

Друго, ако си развит/а духовно повече, ще можеш да усъществиш връзка с партниора ти, като си слеете умовете в едно, и ще знаете точно кой какво иска и как му харесва и тн. Явно не се фокусираш на всички чувства...

Още ниско-интелигентни неща ще пишеш ли? - за да знам да се подготвя психически да се занимавам с пълни глупости, или ти писна вече да ти доказвам до колко всъщност можеш да си изпозваш мозъка в тези неща.

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 17914e9cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   "Ако аз започна да ти разказвам за всичките ми сили, умения, чувства "и тн" ще паднеш на колене от страхопочитание, още на първата секунда. " На това ако му казваш нищо, не знам... И не знам кой на кого повече етикети сложи.
Лола
П. П. Мерси, че си по-запознат с моя живот от мен самата, и с нивото ми на интелигентност, о всеможещи кралю.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 17914e9cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   П. П. Под крехка възраст имам предвид 17/те ти години, в които явно все още си мислиш, че всичко, което лети се яде.
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5299dc1ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 1 е описала най-добре нещата и ти е дала чудесни съвети! Послушай я и няма да сгрешиш!
(мъж)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 90338a9928
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Към 11 - Това беше написано заради твоята глупост с това че мъжете нямат 6-то чувство, което найстина беше най-тъпото нещо което бях чувал някога. А ако си мислиш че цифрите, а не опита определя годините, грешиш ужасно много. Реалистично годините нямат нищо общо с ума (ако си осъзнат разбира се).

"П. П. Мерси, че си по-запознат с моя живот от мен самата, и с нивото ми на интелигентност, о всеможещи кралю. " (Няма защо ;) ) - "И не знам кой на кого повече етикети сложи. " (Това няма значение, твойте са.. тъпи)

Етикетите които аз сложих на себе си са факти, а това че ти продължаваш да се опитваш да печелиш спора като се правиш на по-възрастна (което очевидно не е така -умствено-) също показва за какви повърхностни неща се подържаш ( и доказва мойте етикети, наложени върху тебе ).

А това с споменаването на твоя опит в живота (духовно) и интелигентността ти е базирано на това, което показваш тука. (Което за сега е много зле).
Още едно доказателство е че ти така и не проумяваш какви глупости пишеш, което е много лошо :(

Така и никога не каза какво е 6-то чувство според теб.

Иначе аз спирам до тука, спора е безмислен след като ти не искаш да се научиш на нещо ново и се приддържаш към неосъзнатата си личност.

Късмет :)

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ccfdcc8013
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Няма смисъл да продължаваш със спора, Лола. -Death_Blade ^ е напълно прав и съм съгласен с мнението му :) Замисли се, първо над това, което каза и тогава реши, дали ще спориш : )

Лайт

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a78c1e0cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Death_Blade, ставаш смешен.
Шесто чувство е така наречената "интуиция", която при жените е по-силно развита от мъжете.
В желанието си да спориш и да оригиналничиш, приказваш наистина големи простотии.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 17914e9cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   -Death_Blade ^ никога не съм писала такова нещо и ако погледнеш хаша на коментарите, ще видиш, че са различни, освен това аз се подписвам винаги.

Лола

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 17914e9cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   П. П. А да определиш някого като тъп въз основа на един коментар е проява на повърхностност. И не мисля, че можеш да имаш кой знае какъв опит при взаимоотношенията на хората, ако не си излязъл от родителското гнездо и не си поживял поне мъничко без мама и тата
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 90338a9928
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   (Преди да тръгнете да отговаряте, знам че пак няма да разберете и дума от това, което казвам, но поне се опитайте, и не следвайте стъпките на тъпотията. Толкова много се възхищавах на вас, жените, а вие се оказвате по-зле и от една муха. Добре че не съм като вас, и не слагам етикети на половете. Също, от началото на спора, до сега, вие се придържате към едно нещо, без да искате да проумеете грешката ви. Но РАЗБЕРЕТЕ, че буквално нищо не знате, и е глупаво да мислите другояче. )

Написаното от доло не е опит да спечеля симпатията на никого, а просто безсмисленна надежда че има шанс все пак да се събудите от вашите заблудени мисли, и да поумнеете малко. Какви възрастни сте вие, ако сте неспособни дори да обмислите мнението на другият. Не съм тук да се карам с вас, а просто се опитвам да ви помогна, но има граници на идиотщина, и вие просто я задминахте.

(Лола, не че те интересува, но наще се разведоха, когато бях първи клас. После не съм виждал баща ми въобще, и той почина когато бях 5-ти клас (което трябваше да разбера, скрит зад прозореца на къщата в село, подслушвайки разговора, и което трябваше да преживея сам, без майка ми да знае че знам). От 4ти клас, до сега (без 3 години) съм живял с брат ми, което е практически да живея сам, без да трябва да се притеснявам за финанси. Пътувал съм много, говорил съм с много хора от ужасно много народности ( и от двата пола ), и ЗНАМ че пола няма никакво значение, няма никакъв натиск над фактора, който определя развитието на човека. Чувствал съм неща, толкова ужасни и агонизиращи, че една стотна от тях е достатъчна да накара човек да се самоубие на първата минута. И тези чувства са били в мен с години. Просто разберете че найстина имам повече опит и знания от вас в тези неща, и спрете с общото губене на време. Вместо това, приемето го като шанс да научите нещо ново.
(Мога да продължа с векове да описвам целият ми опит в много аспекти от живота )

Надявам се от все сърце, че рано или късно ще се осъзнаете.

-----------------------------------------------
" Death_Blade, ставаш смешен.
Шесто чувство е така наречената "интуиция", която при жените е по-силно развита от мъжете.
В желанието си да спориш и да оригиналничиш, приказваш наистина големи простотии. " ( не виждам къде съм казал че не знам какво е, предполагам дори не четеш правилно )

Падам от смях. Както казах, не ми се губи времето с "висши" умове като вашите. Просто нямам думи, с които да опиша какви ненормални простащини говорите.

ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ МИСЛИТЕ ЧЕ ПОЛА ИМА ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ ЩЕ Е УМА???

Сега ще ви дам урок, на една тема, която явно ви куца.

ДАЛИ човек е ЖЕНА или МЪЖ, НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, зависи си от самия човек ( и заобикалящата го природа ). ЕДИНСТВЕНИЯТ фактор, който определя духовното развитие на човека, е самият той/тя. Дали е мъж или жена, няма значение. Разберете че това че единият пол е по-добър от другия е НЕВЪЗМОЖНО ТЪПО. Да не сте некви кифли че се мислите за ненадминати във всичко?

". П. А да определиш някого като тъп въз основа на един коментар е проява на повърхностност. "
- За теб изглежда и по-малко от един коментар ми е достатъчен, за да мога да кажа какви глупости пишеш.

Като уж, вие великите, божествени жени, които са неизречимо по-добри, и по-добре развити, от нас простосмъртните мъже, айде кажете ми тогава знаете ли какво ще става в близкото бъдеще? Или според вас интуиция е да знаеш какво ще стане след 10 секунди, и вече можете да се самозалъгвате че сте ненадминати духовно-развити души. Нямам думи.

И на ИДЕЯ СИ НЯМАТЕ спрямо НИЩО свързано с духовният свят. Не знаете какво става извън вашият прозорец. Не си мислете че знаете и можете всичко, защото далеч не е така.

Както казах по рано, ако знаете аз какво мога, какво съм правил и какво съм изживявал, ще паднете на колене на първата секунда. Не ми пука дали звучи арогантно или не, самата истина е. Това че вие сте толкова безмозъчни, че не можете да проумеете и дума от това, което казвам, е изцяло ваш проблем, аз тази тема повече ---НЯМА--- да проверявам.

(Модераторите, моля ви се направете някакво правило, с което да се забраняват писане на такива невъзможни глупости, и изтрийте тези безмозъчни коментари)

( И пак, напомням ви, РАЗБЕРЕТЕ какво казвам, преди да се осрамите накъде другаде. Също пак ви напомням че тази тема няма да я проверявам повече. Учете, не се правете на умни. )


-Death_Blade ^

модератор --Death_Blade ^ получи правото си на отговор, моля за последно да престанем с личните нападки. Благодаря!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b0bcd669e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   здравейте, аз съм н. 1 и смятам, че имам право на няколко думи, преди да се разкъсате вербално.

Получило се е недуразумение - относно интуицията имах предвид, че мъжът няма как да разбере КОНКРЕТНО какво искаш без да му кажеш.
И мъжете имат интуиция, доказано е, че те по-бързо например чувстват изневярата, макар че генерално жените са по-умели при криенето и т. н. игрички. Но мъжете някак си „надушват“, когато жена им е била с друг. Няма обяснение за това, по-скоро е някакъв инстинкт, останал от времената, когато сме живяли в пещери и сме се борили за оцеляване като вид...

Като жена смятам, че имаме шесто чувство, разбира се, всеки може да твърди каквото си иска, но това е моето лично мнение.
Не ми беше приятно, че -Death_Blade ^ ме обиди и нападна така, но реших да не отговарям и моля момичетата тук просто да замълчат. Понякога мълчанието е злато. Нека не тролим темата с дребни кавги и нападки!!!

и между другото, -Death_Blade ^, откъде знаеш кой колко опит в „тези неща има“? Всеки си носи кръста и не малко от хората, които пишат тук също са минали през много тежки житейски изпитания. Много съжалявам за съдбата ти, за смъртта на баща ти, но тук всеки просто изразява своето мнение, не си длъжен да си съгласен с него.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 90338a9928
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   П. П - "и между другото, -Death_Blade ^, откъде знаеш кой колко опит в „тези неща има“? " Това чак сега го забелязах. Както казах имам много умения, и мога да придобия много ясна представа за човека спрямо това какво и как пише нещо :)

"но тук всеки просто изразява своето мнение, не си длъжен да си съгласен с него. " Това е повече от ясно. Въпроса е че се опитвам да науча някой на нещо, което трябва да е обща култура за тях..

-Death_Blade ^

П. П №2 - И съжалявам че така си се почувствала от нападката ми. Това не ми беше целта.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a9beb06dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Много би ми било интересно да се запозная с -Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 17914e9cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Death_Blade ^ това,което ме подразни е,че тръгваш с високото самочувствие напред и това е,което се опитах да ти покажа при всичките ми коментари. Ако си погледнеш какво си писал ти и какво аз, ще видиш че при мен няма нито една обида към теб, докато твоите към мен са доста. Така ли се опитваш да научиш някого на каквото и да е било? Още повече,че не знаеш този някой нито какво знае, нито какъв е опита му. Съжелявам за баща ти,но да прецениш от един отговор,че нямам представа за духовните неща някак си не пасва. Аз не живея нито с наще, нито с брат ми и не завися финансово от никой. Също съм разговаряла и живяла с представители на различни култури и раси, но никога не съм си позволявала да окачествя който и да е било като тъп, само защото не споделя мнението ми.

Лола

П.П. Надявам се да помислиш над това което ти казах. Това е последният ми коментар по темата и не мисля да пиша повече.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 64ebc63da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   .. Еми то всичко тръгна от объркването кой кой пост написал :Д Високото самочувствие си го имам по много причини, и не е лошо или аронтно или каквото и да е... дори не му гледах като високо самочувствие.
Леките обиди ( на които дори не би трябвало да обръщате внимание ) са породени от моето възмущение от някои от нещата в отговорите.
И никога не окачествявам някой тъп, само защото не споделя мнението ми, а поради други неща, които ме мързи да пиша в момента. Но признавам че бях малко суров към вас, и моля за извинението ви :)

Та
Лек ден. :)

-Death_Blade ^

23 - ( k. e_shade ) пиши ми на скайп ако искаш :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bb0f36699a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Аз пуснах темата, а защо изгубих интерес да чета последните десетина коментара?
На останалите благодаря за съветите!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 64ebc63da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   26 - Много хитър начин да направиш нов спор, найстина.

Иначе, нп за съветите ;)
-Death_Blade ^

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 14ee3706e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Е, ами има и такива незадоволени тъпанарки дето само пълнят форумите. Иначе по темата, въпрос на възпитание е, да се мълчи и жуми по време на секс, тогава можеш да си представяш, че си с друг.. :)))

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b47b524804
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Секса е като яденето смея да твърдя .. простичък пример:
Говориш ли докато ядеш ?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 673484d88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Напълно те разбирам! Когато правя секс с приятеля си и аз не мог да се отпусна напълно, затова искам да си говорим. Не искам да си шепнем нещо възбуйдащо, а просто да си говорим "Как ти мина деня" и така нататък... Знам, че звучи тъпо, но така ще се отпусна напълно. Не искам да говорим по време на целият акт... Просто искам първите 5-10 мин да си говорим, да обаче "съм му убивала възбудата"... тцтц И така 5-10 мин след като започнем аз си водя монолог =D

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e77900c04c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   За да не е мълчание, чети молитви..! :D

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4b28d9271e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Нямали мъжете 6то чувство... и аз съм астронавт!
Или може би съм съм късметлийка на "n" степен, след като попадам на мъже със 6то чувство!

На мен ми харесва да говорим по време на секс. На партньора ми също. Но не "как мина денят ти" и подобни ( такъв диалог наистина би му убил либидото за момента, че и моето също), а всякакви нежни и не чак толкова нежни еротични неща.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker