Престанете с лъжите и заблужденията относно размера! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Престанете с лъжите и заблужденията относно размера!
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 4962 пъти
Здравейте, мъж на 25 години съм. Като доста момчета и мъже(повечето не си признават) винаги ми е била интересна темата с размера и къде съм горе-долу в класацията. Та още от пубертета чета разни форуми, в които се обсъждат размери. Нищо особено не се е променило, все едни и същи лъжи, как 12-13 били достатъчни, някъде пък даже 8 били достатъчни, заблуждаващи хората приказки. И аз не знам с каква цел.

За мен природата е определила да съм с чисти 15-15. 5 см. и 12. 8-13 обиколка. Правя секс от 14-годишен, като завърших училище реших да пробвам с упражнения да увелича размера, правих редовно 2 години и 6 месеца, ръчни и с уреди, успях да стигна до 17-17. 2 и 14 обиколка, после рязко спря прогреса и за 6 месеца не качих нищо. Демотивирах се и спрях, то и време нямах вече. Както и да е, за друго пиша.

Искам да кажа, че не е редно повечето пишещи така да заблуждавате хората, че еди колко си са предостатъчни. Или пък много ми е смешно някой като пише, че е с 16-17 и всички жени ги боляло, трудно влизал и такива глупости. Имал съм доста партньорки, е как пък на една не и дойде в повече? Има болка само ако бързате да "ръгате" в началото, то тогава и с 12 ще има болка. Също и ако през целия секс не е възбудена и навлажнена партньорката ви. В началото на самия секс се случвало да се оплаче някоя, обаче после като се възбуди имам чувството, че още 5-6 см. да имам и още 2-3 обиколка, пак няма да има проблеми да ги поеме.

От никакво порно не са породени разсъжденията ми, порното е фалшиво, това всеки го знае. То там на някои и 5 см. само от пениса да им вкарват, пак пищят. То не ми е база за сравнение.
Че съм склонен към комплекси изобщо не отричам, обаче това с пениса го превъзмогнах още като спрях упражненията. Ядосвам се просто, че се говорят едни и същи глупости. Имам приятели с по-големи от моя размер, напълно потвърждават думите ми.
Никога никоя партньорка не се е оплаквала, че ми е малък или нещо подобно. Аз и не казвам, че ми е малък, просто някой като каже, че е със 17-18 и все едно е вечерял с Господ, а това не е нищо особено. Дори при по-едри високи жени чисто визуално малее на фона на тялото и.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6dfc40ae04
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Комплексар, не е важно колко ти е голям инструмента, а как работиш с него! Щом влагалището е 10 -12 см, къде искаш да ги навираш 20 -30 см? И знай, че колкото и голям да ти е инструмента, жена не можеш да уплашиш с него.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e1e73630c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ти имам проблема

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 86624207e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Че е важен размера всички знаем. Но естествено, че винаги ще има тънкопишковци и жени на тънкопишковци, които яростно да врякат, че 12 сантиметра са ПРЕ ПРЕ достатъчни и от там се започва- онея са като кофи, курви, разпоретини... Абе дежурните им заучени две думи на кръст. Комплексите и яда си личат, жалко, че толкова народ не го вдява.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 92053fb90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Досега не съм чувал за жена, която да мери пениса на мъжът с метър преди да правят секс и да го връща ако не му огромен.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 65fc1f9cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами не съм мъж, не знам при вас как стоят нещата, но е малко като с гърдите при нас. Аз имам малки, ама все ми е тая като не ме харесват да си ходят. Всъщност на приятеля ми е около 17 см и честно казано си ми идва голям. С другите партньори не ме е боляло чак толкова, а той ми казва че съм била тясна отдолу, не знам явно си е до напасване на партньорите и за една жена по-широка отдолу може и 20 да са малко.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f090ee8bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Сега и тебе ли да те мислим...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2d7bd2541e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, ако някоя е широка и дълбока като Съевата Дупка няма начин да не ти лангърка като гол кокъл в тенджера, иначе рекламата ти си я бива, пич!!!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 01c9c95a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Брей, цял свят се опитва да си покачи размера с 5 милиметра дори, той упражнения бил правел, че чак и два сантиметра си докарал.

Ама като се събуди от обедната дряма и блажените сънища за голяма паца, осъзна, че още ще си се комплексираш.

Жив и здрав да си, бандюго. В сънищата ще расте колкото си пожелаеш.




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fdccf21ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Като жена ти казвам, че наистина размера не е кой знае колко важен. Важен е, но не е всичко. Може да ти е 10 см и да си страхотен любовник. Може да ти е 23 см и да си пълен провал в леглото. С най-различни мъже съм била, наистина е по-готино усещането с 15 см отколкото с 10, но това не гарантира въобще, ама въобще че ще си добър. На бившия, единствения ми сериозен приятел в живота ми, му беше 8-9 см, малък. Но сексът с него беше невероятен. Забавен, разнообразен, горещ... Изобщо не беше проблем размера. После съм била и с други с много по-големи. Ами... какво да ти кажа. Скучен секс, само те ръгат докато свършат. Имаше един и 2 минути не издържаше. Вкарваше го 3-4 пъти и свършваше. За такъв скапан секс не си заслужава човек дори да излиза от къщи. Мен най-ме интересува притежателя на пениса. Ако ми е само до пениса вкъщи имам един голям, от силикон. Освен това, то повече от 17-18 см най-много, няма къде да го наврете. На момичето ще и е дискомфортно. Дори да е много мокра и възбудена, вагината не е безкрайна. След 15 см 1 см повече или по-малко няма никакво значение. Да не говорим че вагината е най-чувствителна в първата част, там има най-много нервни окончания. По-навътре усещането е по-притъпено.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3c5d119cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Братан,
аз също съм правил и правя упражнения, за разлика от автора не използвам уреди и съм на 38. 1 см успях да кача в началото точно за 11 месеца стриктни тренировки, но пък прогреса ми спря и от тогава за година я имам 1-2 мм. я не. Има си няколко форума, там хората качват реални снимки. Напълно възможен е този резултат на автора, понеже е бил и под 23-24, по последни данни пениса расте до тогава, та и това му е помогнало.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a80fe6e772
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Еми пич, най-лошия ми сексуален живот е бил с партньор, на който му е бил около 18-19см... С друг, с не толкова значителни размери ми е било в пъти по-яко така, че не, не е до размера. До възможностите е!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4a9247f7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Аз съм имала гадже с 12-сантиметров и бе много комплексиран от този факт, но си ме задоволяваше напълно в продължение на около 3 години. Идеално ми пасваше размерът му. Не всички са като бездънни ями отдолу.

Освен това бях луда по въпросното момче. Толкова беше красив, сексапилен, че ме възбуждаше само като го видя. Целувките му бяха най-сладкият десерт, който съм опитвала. Омагьосваха ме. Въобще той самият ме омагьосваше, без особени усилия.

На сегашният ми приятел май му е малко по-голям, не ми е споделял колко е, а и аз не съм питала, понеже не ме интересува.
Също ме задоволява, а и да не го правеше, какво от това?
Във връзките си ценя на първо място момчетата, с които съм и характерите им, след това всичко останало. Сексът е приятно занимание, но определено не ми е приоритетен.

Хипотетично, ако си търся приятел и ако срещна един красавец, по моите критерии, който да е също толкова красив и отвътре, но пък с малък член, или импотентен, това няма да ми е пречка да го обичам и ценя. Дори и цял живот да не видя повече секс. Хубаво да го има, но и без него се живее.

Проблемът не е в сантиметрите на мъжете, а в консуматорския свят, в който живеем. Всеки гледа да вземе от другия каквото може (визирам и двата пола), да го "издои" максимално и после да се прехвърли на следващия. Повечето, уви, не гледат качествата, на другите, а гледат какъв интерес биха могли да имат от тях. За жалост, много добри хора са пострадали от такива повърхностни екземпляри... Примери всякакви и безброй.

Ж, 22

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2e5d9d1544
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   От автора
Ами ето, продължавате със заблудите, пролича си как повечето се самозалъгвате.
След като влагалището е 12-13 къде отиват другите сантиметри?
Не съм казал никъде, че секса е само размери, просто темата е за размера и като цяло заблужденията. Ама както при почти всяка тема вие наблегнахте на нападките към мен и игнорирахте другото, често се получава, особено в този сайт.

Това дали съм комплексар, или не изобщо не е темата на разговора.

Пък, че съм си правил реклами и подобни такива, не виждам как може да си направиш реклама като всичко е анонимно, нито съм говорил за определени уреди, нито за сайтове, нито нищо.

Колкото до Братан, ако админите позволят да обменим координати нямам нищо против да изпратя снимки, документирал съм си целият прогрес, както казах, бях стриктен. Не виждам какво ще спечеля, ако излъжа, нито име съм си писал, нито населено място, нито нищо.
Просто прогреса в един момент спря и не видях смисъл да продължа. Нито съм първия, нито последния, който е видял резултат от тези методи, просто повечето хора не издържат да го правят дълго време и искат чрез магическо хапче или нещо друго бързо, точно както с фитнеса и стероидите.

Както и да е, аз съм наясно отдавна със себе си, не ми пречи, че ме нападате. Продължавайте да се самозаблуждавате.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: bc27052185
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Еми, аз явно съм дефектна, защото ми е и плитка, и тясна - ако натикам вътре 17 сантиметрово парче и дебело, най-вероятно ще свърша с разкъсвания в спешното:(
Какво да правиш - всеки с късмета си.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4483d63de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   На мъжа ми е 19. 4см и е дебел. Супер е. Перфектен. Аз тясна и дори след раждането боли докато влезе но после е супер.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cf07b211fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз съм доста пълен (даже дебел) човек и поради достата излишни килорами се показва около 14 см от него.
Хубавото при мен е, че пениса ми има доста изразена извивка нагоре, а това е идеално за стимулацията на G-точката в някой пози. Доста често им докарвам оргазми, от които им треперят краката.
Вярно не всеки има извивика като моята, но е доста лесно да "нагодидте" жената по време на секс така, че да ги стимулирате точката.
Имайте впредвид, че точно тая точка се намира от горната страна на влагалището на разстояние около 5 см от входа.
Друг вид стимулация е когато при секс долната част на корема на мъжа докосва интимната зона на жената, а това с огромна патка е турдно, даже невъзможно.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: de954b75da
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Братан е малоумник, какво му се обясняваш.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b3e8e1633f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   Разбира се, че има значение. Приятеля ми е с малък и с времето се чуствам все по-незадоволена и си спомням за бившия с големия :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 553c6e44ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Била съм с трима, но един никога няма да забравя.
Не мога да кажа, колко см му е бил. Не съм го мерила, не е и ставало на въпрос, защото той беше напълно уверен в това, което има между краката си.
Като цяло, аз на мъже с малки не съм попадала, но той беше перфектен. Дълъг, дебел с добре оформена главичка. Чувството да го усещам в мен- незабравимо.
За мен размерът има значение, но и само един голям не става. Ако този, с който съм , го има, ок. Перфектно! Но, ако се държи, като задник, не ми харесва и няма привличане между нас, какво значение има размерът на онова в гащите му?!
Съпругът ми е със среден размер 17 см. За обиколката не съм сигурна, но ми пасва идеално. Изпълва ме и се чувствам удовлетворена.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 095648dd8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Мъж на 30. Моят е 12. 5см и не съм голям ебач някакъв съответно. 2 от 4-те жени, с които съм правил секс, са получавали оргазми. Естествено бих искал да ми е по-голям, но няма лесен начин за това. Единствено с операция става - гледал съм, струват към 5 хилки и удължаването е 1-2 см, защото всъщност не слагат нищо (например при гърдите на жените може да им сложат силикон... е в пениса не могат), а изкарват някаква част от пениса, която по принцип е скрита в тялото. Не си струва за 2см да ви кажа, плюс това не могат да го удебелят.

Ама като ми е 12. 5см какво да направя? Да съм депресиран цял живот ли кво? Правя каквото мога. Както жените имат някакви изисквания към мъжете, така и мъжете имаме някакви изисквания към жените. Ако има съвпадение - добре, ако няма - по живо по здраво. Това е.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 41cae07cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Не мисля, че някой се опитва да лъже или заблуждава относно размера. Явно хората сме различни, с различни предпочитания, тела и нужди. Това, което за мен е “достатъчно” , на Иванка примерно ще и бъде малко.
Разбираш ли ме?
Има жени, които са по-широки по рождение, раждали са, или пък просто, когато са възбудени са в състояние да поемат доста дебели пениси безпроблемно. Ако им се падне партньор с по-тънък пенис, Те няма да го усещат. Същото важи и за мъжа-той няма да изпитва удоволствие, понеже ще се чувства така все едно се намира в кофа ( както много мъже се изразяват ).
И тук да поясня-вагината е мускул, и ако някоя е по-широка това не означава, че жената е курва, разпоретина, спала е със стотици мъже и така нататък. Образовайте се малко, моля!
Друг пример- има жени, чиито вагини са по-тесни по природа, и изискват да им се обърне повече внимание преди полов акт за да не е болезнено и за двамата партньори.
Колко см. Ще побере една жена си е въпрос на анатомия и ниво на възбудата!
За себе си конкретно- на 29 години съм, семейна , пред раждане. Никой от бившите ми партньори, никога не се е оплакал от вагината ми, както и аз не съм се оплаквала от пенисите им. За всеки размер и тип си има подходяща поза, просто е!
Първия ми мъж в живота беше с огромен - дълъг и дебел. Помня, че да го яздя беше табу за нас.
Втория беше по-къс, но много дебел. Там любовната предигра беше ключа към нещата.
После пък имах “случаен секс” с едно момче от една дискотека, чийто пенис беше толкова малък , че буквално не знаех дали е вътре или не...
Бившия ми приятел имаше средно голям пенис, да го наречем стандартен, но той така ме възбуждаше, че понякога не ми стигаше!
И за последно- мъжа ми има голям пенис, средно дебел да речем. С него понякога ме боли, когато съм отгоре, или на задна, но понякога съм толкова мокра, че не го усещам! Имали сме моменти в които уж съм възбудена и добре овлажнена, но ме боли ако го вкара до край. Сега с този корем и целия дискомпфорт покрай бременността секса си е цяло приключение!
И като на изпроводяк, ти пожелавам да бъдеш малко по-уверен в себе си, не се подценявай и комплексирай излишно. Това само ще ти навреди, и то не само в личния живот.
Иначе отделно да попитам, вие сериозно ли седите и мерите дължина и обиколка на пенисите на половинките си? Колко са в еректирало състояние и колко в не... айде, всеки мъж като тинейджър го е правил, ама зрели хора да носят в спалнята линийка или метър е меко казано нелепо!
Последния път в който пипах метъра, бе за да си измеря обиколката на корема, че това бебе изведнъж сякаш увеличи размерите си двойно :))

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a3651d188a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Авторе, влагалището не е 12-13 см, както ти се изказа. Някъде толкова е само в невъзбудено състояние. Когато жената се възбуди, вагината се разширява, за да може да приеме члена. А въпросната Г-точка, която носи удоволствие, се намира едва на около 10 см навътре, така че не спори.
Не се заяждам, само уточнявам.

И, да, наистина си много комплексиран. Това, предполагам, ти създава/ще ти създаде проблеми в отношенията с девойките. Поработи по въпроса, колкото можеш, по-рано. Комплексарщината е много лоша болест и с времето става все по-зле.
Казва ти го една колежка комплексарка, която много си е патила и много е чакала, но сбърка. Все пак дано поне при теб нещата се оправят. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6c6f9804d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Не смятам, че е от голямо значение. От всичките ми приятели до сега ми е било най-хубаво с този, където му беше наистина доста малък, но си пасвахме и ме побъркваше. Смятам че най-важно е дали ще си паснете и дали има страст, тогава фактора с размера бледнее.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker