Имам почти само приятели мъже, но винаги се влюбват в мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам почти само приятели мъже, но винаги се влюбват в мен!
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1720 пъти
Аз съм жена на 23 години, студентка. Не съм тук да оплювам хората от моя пол, защото номера въртят и жени, и мъже. Аз имам главно приятели мъже поради множество причини - спортистка съм (и съм маниак на тема спорт, всякакъв. Харесвам коли, разбирам от тях. Специалността ми също се води мъжка, следователно мъже ме заобикалят повече. Поддържам се, но не се гримирам освен при повод, повече се харесвам естествена и някак си спортът и натуралните грижи повече ми допадат от грим, най-лъскаво облекло, прическа и т. н. Не съм особено романтична, не искам да ми се свалят звезди, а за мен примерно идеалната вечер е на бира и вредна храна с любимия или кино на някой ужас. Външно не съм мъжествена, ама определението женствена никак не смятам, че ме описва. Все пак ме намират за красива и аз не знам защо или пък просто съм все до тях и.... Не се напивам между другото, но съм почитател на качествения алкохол с мярка.
И същинският ми проблем какъв е. Всеки втори мъж около мен започва да изпитва някакви чувства към мен или най-малкото иска да спи с мен. Последните месеци имах приятел, с който се запознахме покрай играта Call of duty и се сближихме без да съм му давала никакви надежди, а той изведнъж ми заговори как е привлечен от мен и иска да сме нещо повече, аз му отговорих, че го приемам като приятел и той взе, че ме махна отвсякъде и се разсърди. Което между другото е и много детинско. Един друг приятел го подкрепих след раздялата с неговата, която беше моя противоположност между другото, тотално Барби, а той също взе, че ми се лепна. И такива случаи при различни обстоятелства - бол. Като ги отрежа или се сърдят, или ми казват, че не можем да сме приятели, щото ме харесват. Останаха истински хора до мен де, но все пак. Аз НЕ флиртувам наистина, не съм някаква лигла, а много прям човек. Толкова ли е трудно един мъж да приеме жена само като приятелка? След като аз мога да го направя? И не съм от тези женените дето зачестиха с темите, не съм и обвързана. В момента и не търся. С бившия ми също почнахме като приятели, но там от начало имаше нечовешко привличане и не го криехме, а с другите нямам такова. А дори да нямах тогава аз чувства, той беше толкова толерантен, че за да запазим приятелството си, щеше да пренебрегне своите. Докато мои приятели, към които нищо не съм показвала ми налитат. Сега се сетих, че с един друг излязохме на кафе и после ме целуна/опита се да ме целуне с език на изпращане без поволение и му се развиках. Исках да го шляпна, но се сдържах. Отделен е въпросът и че не ми харесва случайни мъже да ме целуват. Не съм от жените, които към всеки по-засукан изпитват привличане. Ако съм с даден човек, имам очи само за него, ако съм свободна - или не ми се занимава и не търся връзка, или съм съсредоточена в определен мъж.
Отнесох се, но явно много няма да ми върви с приятелите. С жени няма какво да си кажем, с мъжете - горния проблем, с гейовете е като с жените, с лесбийките като с мъжете, самотна не ми се стои, изобщо е пълна каша.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 881f02a5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хе, и при мен положението беше същото преди. Самотна работа е да знаеш, че всичките ти приятели се въртят покрай теб, защото се надяват "нещо да стане". Като си хванеш гадже пък, половината потъват в дън земя или се държат все едно ти се сърдят за нещо.

Аз си мислех, че жените са скучни интригантки (което само по себе си е доста тъпо, предвид това, че съм жена). Само че преди две години тръгнах на едни курсове и се запознах с едно момиче. Много готин човек! За първи път през живота ми ми беше интересно да си говоря с жена. Оказа се, че слуша моята музика, харесва шантави неща и така... Почнахме да си пием бира заедно, да ходим на разни лайфчета и то за кеф, не за да се снимаме за IG или да се оглеждаме за момчета (явно това ме отблъсква в повечето ни "посестрими").

Станах си част от нейната компания и сега сме група от 4-5 готини мадами. Никоя не е мъжкарана или нещо подобно, но всички са интересни хора с характер... И го реших тоя проблем.

Сега даже не ми се занимава да се виждам с онези, които ми се правеха на близки, защото се надяват "нещо да стане". Успех, дано и ти си намериш приятелки от твоя тип!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3fa6d1973a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Мъж и жена никога не могат да бъдат само приятели. Може би само ако са роднини. Ако мъж не иска да спи с някоя жена, той никога не би дружал с нея, нито би и обръщал внимание. Жените не го разбират това. Ако някоя жена чете това, не ми вярва, но има приятел мъж, който не и е гадже, нека го пита дали би искал да прави секс с нея. Нека провери. Ако мъжа не лъже, ще каже, че иска. 100% от мъжете, които са във френд зоната искат да правят секс с "приятелката" си. Някои са мазохисти и си мислят, че ако са достатъчно търпеливи, някой ден може да излязат от тази зона. Това, разбира се, никога няма да стане.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3fa6d1973a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ето анкетата: https://www.youtube.com/watch?v=T_lh5fR4DMA Невъзможно е мъжът да не е привлечен към "приятелка".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2085dbced9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имаш много наивно мислене и не съм сигурен че е от годините ти. Не знаеш как функционират мъжете.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 80efde40b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това с приятелствата между мъже и жени е като баснята за скорпиона и жабата: "„Един скорпион се доближава до една жаба и я моли да го пренесе на гърба си през водата.
- Не - казва жабата. - Защото, ако го направя, ще ме ужилиш и след това ще умра."
- Помисли логично- отвръща скорпионът. - Причината, поради която искам да ме пренесеш е, че не мога да плувам. Ако те ужиля и ти умреш, аз също ще умра.
Жабата премисля за момент казаното и решава, че скорпионът има право.
- Добре - казва тя. - Скачай отгоре.
И така скорпионът се качва върху гърба на жабата и тя отплува от брега. Но точно когато са на половината път през езерцето, скорпионът ужилва жабата.
В своята предсмъртна агония жабата пита без дъх:
- Защо направи това? Сега и двамата ще умрем.
И докато скорпионът потъва под повърхността на водата на път към своята собствена смърт от удавяне, просто свива рамене и казва:
- Природата ми е такава... „" - Та така и с мъжете и жените "приятели" - Не става, природата ни е такава!

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 20930e8e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ха, ха, ха , много наивно. Навъртат се с надеждата да им пуснеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker