Най-страхотният ми секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Най-страхотният ми секс
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 8648 пъти
Здрсвейте! Накратко да разкажа за мен. Жена на 26 години. С бившия ми приятел сексът беше невероятен. Преди него съм имала двама партньори, но при тях беше много тинейджърско и набързо и с двамата съм спала само по веднъж. Но бившият ми още не мога да го забравя. Той доста ме доминираше, казваше ми как да застана, как му харесва. На мен също ми харесваше, защото не знаех много какво да правя. Говореше ми мръсотии, които много ме възбуждаха. Пробвахме различни пози. Задоволяваше ме орално както и аз него. Беше много добър. Дърпаше ме за косата, пляскаше ме. Просто от цялото му държание в леглоро виждах колко е уверен и това адски ми харесваше. Не си мислете, че съм откачалка, която обича да се държат гадно с нея. Всичко приключваше щом свърши. Тогава много ме гушкаше, целуваше, галеше. Просто все едно беше с 2 лица. В секса беше толкова буен, а след това толкова добър и мек към мен. Направо ме разтапяше. Проблемът е в това, че се разделихме преди около 4 месеца. Защо и как няма значение. Не се разделихме с лошо. От месец и половина излизам с друг мъж много добър и мил, но в леглото е скучен. Много ми липсва доминантното държание. Правим само 2, 3 пози. Не повече.
Не знам как да му кажа без да го обидя. А мисля, че дори и да му кажа и дори и да се съгласи ще е на сила и няма да ни се хареса нито на него, нито на мен. Не мога да забравя бившия. Мисля, че дори да се разделя с този мъж няма да намеря друг като него. Как да си го изкарам от главата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: df01b482c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Ти си мръсницата на бившия ти, няма да можеш да се отървеш от него и вечно ще е в сексуалните ти фантазии и спомени. По-добре опитай да говориш с него поне да си му тайна любовница, да те изчуква от време на време. Така хем вълкът сит, хем агнето цяло. На сегашния каквото и да му разправяш ще му е все едно му говориш на чужд език. Не ти ли идва от вътре по добре не се захващай с каквото и да е. Явно бившия ти е роден за ебач, намери си такъв или си го хвани за любовник. Сегашния да ти е официалното гадже за пред хората. Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 922ce1c68c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами попитай сегашния си, предложи му идея. При мен пък е обратното, не съм от много нежните, но предпочитам аз да доминирам, харесва ми да е седнал, аз в скута му и да го стискам за главата, да му дера гърба, да хапя и оставям белези. Моят приятел е по-пасивен. Напасвайте се.

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 38fba02102
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Синдрома на алфа вдовицата - жени, които са били с доминантен мъжки после им е много трудно, понякога дори невъзможно, да минат на по-обикновените мъжки.

Цялата култура в момента е супер сбъркана и ни връща към животинското вместо да ни прави човеци.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1714a437cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Проблемът е в това, че се разделихме преди около 4 месеца. Защо и как няма значение." - как да няма значение, това е най същественото в една връзка. Във всички теми писани от жени, все заради секса се разделят, все недоволни, ти си намерила върха и пак не върви, що така. Нали за повечето секса е най важен, би трябвало да си била най щастливата жена. На жена няма угодия, предният бил мил, добър и чукал като машина, но пак кусури имал!? Ако не е чукал като нерез, пак не става!?Кажи какъв ти трябва?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7780786171
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Жена разработи ли се, после няма 'лабаво, братко. Сосеца щ'ти пийне.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: dd5a5e8c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Подкрепям номер 1. Няма да можеш да го забравиш. Хвани си го за любовник, но много внимавай да не ви разкрие някой и се разберете предварително да е е секс и да го правите дискретно без много много да се хвали нагоре надолу и да те разнася. Прецени дали можеш да му имаш доверие за това и действай.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a82c6b6fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   Звънни му на бившия да ви опъне и двамата с твоя.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: dbe70d7c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е, как очакваш да забравиш някого, с когото си се разделила преди 4 месеца, че и скачаш на друг? Този, с който си ти е rebound, още си искаш другия. Как забравяш за 2 месеца някого, сподели тайната.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: df01b482c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всяка жена която е попадала на добър любовник знае много добре че после компромиси в секса с друг трудно се правят и че спомените и сексуалните ти фантазии все ще те връщат към добрия в леглото. Има си хора които си го имат по рождение и просто им се отдава да са добри в леглото, имала съм двама такива, единия беше доста по-голям от мен а другия значително по-малък от мен, но и двамата бяха невероятни любовници, просто знаеха кога какво къде и как да го правят, все едно ме предусещаха. Всякакви други с които съм била в секса не можеха да стъпят на малкото пръстче на който и да е от двамата. Само с тях съм получавала всеки път и то многократно оргазъм след оргазъм. Така че извода си го направи сама дали и как можеш да го преодолееш бившия ти, но от спомените ти ще е невъзможно според мен да го заличиш. Дано си намериш друг толкова добър в леглото. Номер 1 съм.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 434dd5d7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Авторката: Към 4 ако толкова много те интересува защо сме се разделили ще го кажа така, разстоянието ни раздели. Така се случи че в момента живеем на голямо разстояние един от друг. Той върви по един път, а аз по друг. А това да си пиша с един, да се целувам с втори, да си лягам с трети не е за мен. След 10-15 години какво? Да си имам съпруг и деца и да се чудя от кой са ли? Това в кръга на шегата, разбира се. Аз осъзнавам, че с този човек всичко приключи, но лесно не мога да го забравя. Не съм влюбета в него. Просто искам отново да изпитам това удоволствие.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d571e505bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Напълно те разбирам. И аз съм голяма мръсница в леглото, но за съжаление, само двама са се представили на на ниво досега. Първият, дългогодишното ми гадже от ученическите години. Страхотен секс правихме с него. Вторият, невероятен любовник с който сексът беше още по-вълнуващ отколкото с първият. Благодарение на него, се "излекувах" от първия. И в двамата бях лудо влюбена, и двамата ги обожавах, но нито един не беше подходящ за мен в редица други отношения. Знам, че и двамата няма да ме забравят също както и аз тях. Сега съм в процес на запознаване с друго момче, като човек изглежда супер, имаме общи черти, интереси.. Ама сексът с него нещо не ми харесва много. Липсва ми да ме дърпат за косата, да ми говорят мърсотии, да ме плеснат хубаво по дупето... И още доста неща. Не бих казала, че новият е някакъв романтик в секса, не е изобщо стеснителен. Ама ето на, в леглото някак си усещам че много неща ми липсват. Яд ме е, ама човек явно не може да има всичко в живота. Или ще срещне чудесен човек, с който секса ще куца, или ще прави страхотен секс с неподходящ.
Съветвам те вместо да говориш с него, направо да поемеш инициатива ти. Разнообрази нещата. Купи си секси бельо, направи му стриптиий, избери ти позата в секса следващия път. Примерно, качи се ти отгоре.
Ако видиш, че не му се нрави, ти решаваш. Аз мисля, че сексът е много важен в една връзка, но също така е важно с човека да се разбирате. Аз ако видя, че като характер с някой имаме сериозни различия (може да е супер човека, ама да има търкания) и освен това сексът не е окей, направо казвам чао.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bdf915a29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Първия си е пръв... Никога не го забравяш, и каквито спомени той ти е оставил с тях живееш цял живот. Предполагам, ти си мазохистка а той садист, и сте си паснали идеално, противоположностите се привличат, също като и - полюсите на магнита. Говори с бившия си да се съберете отново, каквато и да е причината да сте се разделили, той би трябвало да те разбере. На теб ти липсва не само държанието му към теб в секса, а и чисто човешкото му отношение с теб като личност, т. е целувките, милувките, прегръдките.. Сама виждаш, че той е съвсем различен човек извън секса и те е карал да се чувстваш значима и желана, с него си проявявала истинското си Аз. В никакъв случай не казвам, че новия е левак, некадърен в секса или нещо такова, все пак не го познавам и не мога да съм сигурна, но по нещата които пишеш, виждам, че наистина страдаш по бившия си и си го искаш обратно. Една връзка никога не е пълноценна, докато и двамата партньори не изпитват щастие и удовлетворение един от друг, на емоционално, пък ако щеш и на физическо ниво.

Соня

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5568d41577
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Аз на 26 вече деца имах , ти се чудиш какъв да си хванеш и как да се държи в леглото . Секса сам по себе си не поддържа връзката само както е станало .

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3e022bcb36
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Да, да, точно така! Върти единия за връзка и сигурност, а другия за "качествен" секс. Обаче ако мъжът направи същото е подлец.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 434dd5d7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Авторката: Към 15 Браво на теб, само че не ме интересува дали си имала деца или не. И се радвам, че толкова добре познаваш връзката ми и на какво се крепи. Аз ви казвам, че човекът си беше чудесен. Четете ли или просто бързате да напишете най-голямата глупост, която ви хрумне?
Към 14 мога да кажа само че понякога се налага. Научи се и ти.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9934013d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Авторката: Коментарът който съм написала към номер 14 всъщност се отнася до 8, но са се разместили след одобряването. На 14 искам да кажа: 1 Той не ми е първия и съм го написала много ясно. 2 как разбра, че съм мазохистка, а той садист от написаното от мен и 3 ти добре ли си?
Благодаря на опиталите се да помогнат и особено на номер 13, с която горе долу имаме сходни разбирания. Ще пробвам дадените съвети.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 778ed9203e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Любов и секс са две различни неща. Секса е животинския нагон, вроден за оцеляване на вида. Любовта е душевното привличане между мъж и жена. Ако за теб секса е по-важен от любота, то ти не си по-различна от една овца.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: dbe70d7c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   От 8
Луташ се, именно защото не си го забравила. За 2 месеца разстояние между единия и другия мъж не е възможно да изградиш сносна връзка. Този, с който си няма и понятие как въздишаш по секса с предния, само му губиш времето. Ако толкова ти е тръпка секса, разнообрази го ти, дай идеи, пробвайте нещо ново. Не очаквай само мъжа да ръководи, той да е алфата, доминиращия.Ако човека, с който си, прочете какво си написала, ще му се отще да е с теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4d257a5ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   То тъй става и аз бях така с едната бяхме като диваци в леглото и го правихме по три пъте на ден като бяхме като нимфомани на другия ден едва седеше на краката си след време като се разделихме другата не беше същото тя беше много зле и колкото и да се опитвам да я разположа и се разделихме.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1ea211ed27
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Съчувствам ти. И аз обичам да ме доминират в леглото, даже на моменти сме си направо почитатели на БДСМ. Обаче при мен нещата се развиха в обратния ред, бившият ми беше адски консервативен, 2-3 пози на тъмно... и съответно аз бях вечно незадоволена и нервна. Накрая се разделихме, после срещнах друг мъж и освен всички други неща, които ни привличат един към друг, бяхме щастливи да открием, че имаме и сходни вкусове в леглото. Така, че не знам какво да те посъветвам. Гадно е да изневеряваш, но вкусовете в леглото не са нещо, което можеш да промениш лесно. Ако настоящият ти приятел не си пада по такива неща, не виждам как можеш да го накараш, от друга страна не си е работа, да си вечно незадоволена, защото гаджето ти не ти дава това от което имаш нужда... можеш поне да се опиташ да поговориш с него, да му кажеш честно какво искаш, пък... дано намирите някакво решение. Някои преди мен са те посъветвали да си останете "приятелчета с екстри" с бившия ти, е да, ама това си е изневяра и ако настоящият ти разбере, а той със сигурност ще разбере рано или късно, ще стане мазало. Да хванеш гаджето си в изневяра е гадно, но да го хванеш с нейн или негов бивш/а е още по-гадно, така че не мисля, че това е добър вариант. Всичко си зависи от това какъв човек е настоящият ти. Дали е достатъчно широко скроен, че да се съгласи на отворена връзка? Дали ще се опита да е малко по-разкрепостен в леглото? Не знам. Ти го познаваш и най-добре знаеш как да подходиш, така че да решите проблема.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 30a2055618
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   22,според мен тая жена не е с никой. Има развинтено въображение само, но иначе е на сухо. Пише ги такива да си убива времето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1c15d251c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Много са яки!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1c15d251c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Аз обичам да правя секс жени.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5d63f6ce38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Най - якия секс винаги предстои.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d746c97f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   И аз съм така. След раздялата с бившата, няколко години не се чувахме и виждахме, а после ми стана любовница и сега се виждаме, само за да се начешем сексуално.
М36

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: dd34f0fd32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Принципно огромната част от мъжете са трагични в леглото. За да попаднеш на добър любовник си е чист късмет.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ebeaa5624a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Май наистина най страхотния секс е с бивши, нямаш задръжки както и тя няма и се получава страхотно

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker