Относно френската - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Относно френската
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 3181 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17 години, почти 18. Имам си приятел от 4 месеца. Той ми е първия в секса, като цяло правим, но нищо интересно - каубойка и мисионерската само. Наскоро ми сподели, че иска да пробваме френска - аз на него и той на мен. Въпросът е, че съм доста притеснителна, а и ще ми е първи път и как да го кажа - леко си ме е срам. Не знам какво точно трябва да правя, страх ме е да не се издъня и т. н. Много се надявам някой да ми даде съвет и по двата въпроса. В смисъл какво трябва да знам за свирката, а и относно лизането - имам доста добра хигиена, но освен душ непосредствено преди това и естествено обезкосмяване, има ли нещо друго, което трябва или е препоръчително да направя? Извинявам се за глупавия въпрос, просто дори най-малкия съвет или успокоение би ми помогнало. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: b5f0ed5d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За 'свирката' - внимавай със зъбите, трябва да работиш с езика все едно члена е близалка, за по-лесно го придъжай с ръка. Доста жени залагат само на това да го поемат възможно най-дълбоко в уста, но това не е толкова важно, освен ако човека не е някакъв фетишист. Редувай едното с другото. А ако го погледнеш в очите докато му облизваш члена, гарантирано ще му хареса.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1ffc858807
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мъж28 – щом имаш добра хигиена няма какво да те притесни в лизането. Трябва да се отпуснеш и да оставиш на езика му да ти носи удоволствие. И малко се изненадвам, че сте започнали със секс, а не се лизали и оправяли с ръце досега. Може да си направите 69 – той да легне по гръб, да си приближиш вагината до лицето му и да действаш с устни. Но имай предвид, че дупето ти ще е опасно близо до лицето му и може да свърши бързо от възбуда

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8f76ff3c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гледай порно като искаш да се учиш. Както сте я покарали с юнака, след някой -друг сеанс ще ти минат притесненията, готви се и да ти го бодне и в задния двор, това ще е следващото, което ще ти поиска. Пък ти си притеснителна и няма да му откажеш. След 3-4 години ще си овладяла занаята, след още толкова ще си видяла и пробвала вече всичко и ще си търсиш някой хахо да създаваш семейство и деца с него и още един да ти обслужва тръпките и мераците.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0671b3876a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Преди всичко, спокойно. Нормално е на 17-18 човек да е неопитен. За 69 с душ и обезкосмяване си готова. За свирката имай предвид следното:
1. Достатъчно слюнка. Иначе може да бъде некомфортно, та дори болезнено за мъжа. За тази цел пий достатъчно течности през деня. Ако вземеш да му правиш свирка жадна и с пресъхнала уста, няма да е приятно за нито един от двамата.
2. Много внимавай със зъбите, особено ако твоите са по-големи. Някои мъже са изключително чувствителни и съвсем леко одраскване може да им причини болка. За целта, разтвори добре устните и формирай фунийка с тях. Недей да правиш бързи и енергични движения първите пъти (освен ако той не те помоли), ще имаш време да подобриш техниката.
3. Визуален контакт. Естествено, няма как да се осъществи ако сте в поза 69,но го имай предвид ако решиш да му правиш френска докато той е седнал или легнал. За повечето мъже, ако не и за всички, е много възбуждащо жената да ги гледа докато им дава орални ласки. Дори да си много концентрирана върху това, което правиш, поглеждай го от време на време.
4. Използвай езика си. Може само да го лижеш или пък да го пуснеш в действие докато го смучеш. Или само главичката да облизваш/смучеш. С езика може да експериментираш повече, защото няма опасност да го нараниш.
Това е, общо взето. Не забравяй покрай толкова мислене за техника, да се отпуснеш и да се наслаждаваш на момента. Това е един от най-върховните моменти в секса, поне за мен. И ако на теб ти е хубаво да му правиш френска, няма как на него да не му хареса.

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: fcadbaa394
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Аз не духам, не съм пробвала и не искам. Никога през целия си живот не съм виждала по-грозна гнусна, ГРОЗНА, отвращаваща и курвенска гледка от свирката. Освен това ми е под достойнството. Откъде накъде ще си грозя физиономията, за да задоволявям някакъв, който не разбира от секс или го мързи да чука?
Въпрос към мъжете: като не ви привличат вагини, а усти и задници, защо не си намерите мъже? Има премного гейове, може и вие да се пробвате. Ще си духате взаимно, ще се таковате отзад и всичко ще е взаимно. :) Найс, а?

Аз лично харесвам хетеросексуални мъже, нормални мъже. А нормалните мъже си следват природата и правят нормален секс, не извращения.
Устата и задникът имат съвсем други предназначения. От цялото животинско царство само "човекът" практикува извращения и като гледам е цъфнал и вързал във всички направления...
Не мога да повярвам, какви жени има, какви мъже търпят... Дайте ми го на мен такъв "мъж", ще го поправя по трудния за него начин.

Колкото и да се заблуждавате, порното развали мъжете. Почват с него още на 12-13, а то там какво друго освен грозни извращения? Неоформеният интелектуално индивид гледа това, което има (извращения) и израства с една много сбъркана, болна и крива представа що е то нормална интимност между мъж и жена. А най-лошото е, че такива мъжленца не са изключения, а поредните... После пишат теми от сорта на "На 40 съм и никоя не ми обръща внимание, защо?" "Приятелката ми ме изостави още в началото на връзката ни.", "Защо приятелката ми не иска секс"? "Защо масово българките са мъжемразки?", "Защо българките търсят чужденци?" и т.н...
Ами, спрете се вече с проклетото порно и извращенията и ви гарантирам, че малко по малко нещата ще потръгнат, но се иска и акъл и сърце.
Вие, извратените мъже, с вашата вечна жажда за курвалък и извращения, сте направо фабрика за мъжемразки и асексуални.

 
  ...


...
преди: 4 години, 28 дни
hash: b5f0ed5d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №6 за последното грешиш. Повечето жени се събират точно с такива мъже каквито описваш. Другите им били скучни и т. н.
В един идеален свят щеше да си права, но уви реалността е доста далеч.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 19 дни
hash: 607b66b722
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не се притеснявай, наистина няма от какво. Отпускаш се и всичко ще е ок, сама ще го усетиш. За мен е важно да имам вода наблизо, понякога се налага. :) Ж21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker