Асексуалност или Дърво - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Асексуалност или Дърво
преди: 4 години, 11 дни, прочетена 1962 пъти
Късно започнах да правя секс на 20. Са съм на 23 само с един бях за година. И не само първият път ме болеше, а и след това понякога. Май не мога да се отпусна добре. Какво ми става, че един секс не мога да направя нормално. А понякога ми е целувал циците и някак ми беше гадно. А като се опитваше да ме намокри отдоло като ме пипаше малко ме заболваше и все едно имаше нещо като гъделичкане и вече не го понасях това. Ползвали сме и лубрикант понякога, но това започна да ми писва. Не мога като повечето жени да легна и да направя един хубав секс, който много да хареса на мъжа. И не мисля постоянно за секс, че немога без секс, че искам много мъже и такива неща. Та вече 1 година и половина не съм правила секс и не ми пука. Не мастурбирам, рядко гледам порно и даже мисля дали ще намеря мъж с който да създам семейство, а не с който да правя секс за 1 вечер. А дори преди първият път и преди да се запозная с бившия исках секс не заради "опит" или за да се кефя, а просто, за да мине болката от първият път и вече да ми е по-добре. А тея глупости с бившото ми гадже може пък да се случваха, защото преди секс винаги гледахме филм(той искаше), нито веднъж не се е случвало като по филмите, от вратата направо секс. Аз иначе го обичах. Аз ли имам някакви проблеми или не съм била със свестен мъж. Са даже се чудя ако мине още доста време преди да правя пак секс дали може пак да боли все едно е първи път? Има и нещо по-срамно. Правила съм и свирки(той си искаше) ама не мога много да си отворя устата, за секунда със зъбите го заболя каза ми спри и веднага спрях. И вече повечето пъти по-малко навътре си го вкарваше(при свирките). Дали да отида на сексолог, заради тези неща? Кои ходят там? Или това е за 2-ма човека, които сега са заедно, а не за 1 сама жена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 дни
hash: f47a52281d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто въпросното момче не е бил твоя човек, не сте си паснали взмаимно.като се случи да си паднеш с някого ще ти се случи и това да се хващате от вратата, нищо ти няма, спокойно.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: dc7345ea2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може би просто е бил кофти любовник. Като мъжът не става, така се получава. Затова не ти липсва толкова, защото не си имала добър любовник. От мъжът зависи да разпали жената и тя сама да поиска секс. От мъжът зависи тя да е обичана, задоволена. Мисля, че няма жени дървета, а просто случили на лоши любовници , които не могат да ги разпалят.
Просто си случила на лош мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 35f8dcd0af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами понякога някои неща са неприятни или мъжа не го прави добре. Има време да ти дойде желанието, много зависи и от мъжа, доколко те предразполага

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 дни
hash: b9ae3a9570
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мила не се обвинявай по никакъв начин, моля те. Смятам, че не си попаднала на адекватен мъж, който да те предразположи и ще ти кажа защо. Сходно с моя случай е тази история и се надявам да ти помогна. Когато правих секс за първи път изобщо не ми хареса ! Буквално в главата ми въпросите бяха "та това ли е ?" "това дори не е готино, защо всички полудават като чуят секс" "ужас, кога ще свърши". С тогавашното ми гадже правихме секс няколко пъти и наистина не ми паресваше, болеше ми, винаги ми беше некомфортно и дори неприятно.Когато се разделихме както ти каза, нито гледах порно, нито мастурбирах, дори не мислех за това..така се минаха 2 години и няколко месеца, докато не се озовах във връзка отново.Държах момчето няколко месеца, поради факта че не обичах секса.Ти да видиш обаче, явно ме предразположи напълно, наистина се възбудих, навлажних се, вкара го бавно и као цяло целия акт беше супер. От там нататък всичко бе нормално.Водя здравословен сексуален живот, искам да кажа няма ги тези въпроси, които ти сега си задаваш и всичко идва от мъжа.Попаднала си на някой, който не е могъл да те предразположи и възбуди, явно дори и да се е старал не е успял.Не съди себе си.Относно свирките то е до опит, като не ти харесва - не прави.Никой не може да те задължи.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 9c1ba462e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прнципно има много фактори, които играят в сескуалното привличане. Може би той просто не е бил твоя човек, но има и други неща, които може да са виновни за преживяванията ти. Напринер:
- Ниско либидо - случва се, не всички са сексуални същества, тук номера е да намериш някой с либидо подобно на твоето или някой, който би се съобразявал с твоето;
- Липса на експериментиране - на много хора им отнема години, докато открият това, което наистина им харесва. Пробвай мастурбация, пробвай с жена или просто спри да се притесняваш за това. Странно е, но не при всички сексът е водещ в отношенията с хората. И това е нормално.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker