Първи път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първи път
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1753 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 17 години и от доста време си имам приятел и се чувствам готова да направим първия си път, но лично малко се притеснявам как ще премине и подобни. Мисля че е напълно нормално.
Въпроса ми е как да подхвана темата, така че да не стане скумфузно и да му кажа, че съм готова или как поне да му покажа? Също ми е малко неудобно как изглеждам там долу относно окосмението и как ще се почувства, ако не съм идеално изчистена. Просто искам съвет, защото искам нещата да са нормални и всичко да премине горе-долу приемливо окей.
Друг въпрос ми е къде бихме могли да го направим, ако не успеем да намерим начин да е на легло?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 412685ac94
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На къра бе, слънчице, на къра, не си ли чувала за кърската лябов, сега й е сезона, не знам какво чакаш, да падне сняг ли???

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 47aa38ab02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз лично искам моя първи път да е на вила. Ако обичаш такива места. Там ще сте си сами и ще може да се отдадете един на друг. Просто му кажи че се чувстваш готова и готово. Аз мисля че момчетата не ги интересува дали имаш някъде малки косъмчета смисъл просто да си ги изпуснала.. не знам

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6a593a6a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 1, защо е нужно такова отношение?
Номер 2, интересно предложение, благодаря - от автора

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 849ff2a0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Резервирайте си хотелска стая през букинг или си наемете нещо от еърбнб, става онлайн, няма проблем да се плати на място при наастаняването, има доста, които не искат кредитна карта. Изберете си чисто и хубаво място, да ти е приятно и да не се притесняваш. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b4a18b6172
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм човек с не повече опит от теб, но предполагам ще е най-добре да му кажеш/покажеш, че си готова, когато започнете с целувки и така. Например, докато се целувате (най-добре да сте сами), да му дръпнеш тениската и да му кажеш, че си готова... Както си го усетиш, нека само обстановката да е по-интимна. Все пак ще е леко странно докато ядете, да излафиш "Готова съм, да го направим". Някак си е нетактично. Колкото до място: Може да е във вас или в дома на приятеля ти, докато сте сами.
Ж, 17

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 67f856b0f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Малко отклонение. Да поясня израза "готова съм" или "готови сме".
Готови сте физиологично, още преди законите в държавата да ви го позволяват. Готови сте и когато проявите и изразите помежду си желанието да пробвате (като големите). И все пак, мисля, че ще сте готови, едва когато се опознаете достатъчно, за да започнете да усещате другия, партньора, като част от себе си. А за това е нужно изграждането на пълно взаимно доверие, готовността за поемане на сериозна взаимна отговорност. Зная, че имате готов отговор, както за доверието, така и за отговорността, но зная също, че се водите не от тях, а от чисто любопитство -какво точно преживяват онези, които го правят. Ако е така, трябва да внимавате, защото често високите очаквания се превръщат в разочарование...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2a418beda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей, момиче на 21г. съм. Според мен като за първи път, ще ти е много по-спокойно и комфортно да сте на легло. Просто ако е някъде другаде, няма да ти е толкова удобно, все пак ти е първи път, според мен ще бъде добре на легло, а другите места ги остави за по-нататък. :)) А за косъмчетата, зависи за какво точно говориш, ако примерно си махаш косъмчетата там и случайно си изпуснала, не е фатално, той когато се възбуди няма да ги забележи даже :D, а ще гледа на теб да ти е хубаво. А за темата, според мен недей подхваща темата, а по-точно му покажи. Те ги разбират тези неща, кога си готова и кога не си. Най-добре ще е ако си лежите на легло и примерно си гледате нещо, да го закачиш, щом го закачаш на него ще му стане ясно и следователно и ти няма да се дърпаш щом го искаш и оттам нататък нещата стават ясни вече :)) Не каза момчето на колко е, дали е девствен, защото ако не е правил секс, нещата ще са малко по-сложни, ще бъде по-притеснителен, но ако е правил, това което написах горе, според мен ще свърши работа. Това е от мен, успех. :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker