Самотен съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Самотен съм
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1877 пъти
Здрасти,

На 25 години съм и съм самотен. От 18 годишна възраст се опитвам да изкачя стъпалата на успеха и съм много напред спрямо другите обаче за тея 7 години съм имал само 1 момиче и съм спал само с 1 момиче.

Имам много силно сексуално желание, но не съм добър с момичетата. Имам цел да стана подобря и съм премислил как да станат нещата, но много пъти ме е страх какво ще стане ако не мога да си постигна целта. Също така не мога да разбера какво ми има, че не ме харесват момичетата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 46093b63a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Научи се да се държиш мъжки, а не да се самосъжаляваш! За да те харесват момичета/жени, първо започни да се харесваш ти сам! усеща се, че не се приемаш достатъчно. Жените го усещат, просто имат някакви радари и бягат от мъже, които нямат самочувствие. трябва да спре да ти пука. Това е като шофирането, ако премисляш всеки един завой, ако всяко превклъчване на скоростния лост, подаване на газ и отпускане на съединителя ти е низ от терзания, не се получава, колата угасва или катастрофира след 200 метра. Просто се научи да не мислиш чак толкова, когато си в компаниятана жени, говори глупости, постоянно се шегувай. Развий чувството си за хумор, шегувай се с тях, не се бой от тях, те не са зверове. Не слушай тия, които ти говорят просто да бъдеш себе си! Бъди по-добра версия на самия себе си. Постави си първа цел да станеш забавен! Почнеш ли да разсмиваш момите, ще ти тръгне.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 76121da70f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямат никакви радари, просто се държиш неуверено. Те тия неща са очевидни. Бъди перверзен, нагъл, гледай ги в очите, чукай ги с поглед.. Връзват така, вярвай. И си обърни внимание на спортната форма и чувството за хумор, това са фактори. Много дето си хващат момичета са тарикатчета, непукисти, развратници и измекяри. Другите са просто балъци с хубава професия(може би като теб) дето ще си намерят някоя използвачка, с която ще правят секс я половин година след като са тръгнали, я повече. Тези неща са ясни.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8af3c3f628
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мъжете сте ловци. Методите са ясни - ухажване с мярка, това да ги разсмееш винаги помага, кавалер, стабилен и пр. Пийни си малко ако се притесняваш и действай. И повече самочувствие и увереност.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b17b3e8322
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Престани да се страхуваш и да мислиш, какво ще стане, ако не стане. Опитваш и каквото стане! Светсните момчета, намират свестни момичета. Всичко е опит, ето как са ти се получили нещата с първото момиче, значи може да продължиш натам

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b69de66545
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От автора:

Мерси за коментарите и съветите.

За самочувствието съм съгласен. Обаче не много неща ми вдигат самочувствието. Едно от малките неща които го вдигат е момичетата и успеваемостта ми в тази сфера.

За прекаленото обмисляне на нещата съм също съгласен. Понекога прекалено много премислям нещата и изглеждам като изрод ако ме погледнат отстрани.

Май ще трябва да fake it until I make it. Ще почна да се правя и аз на тарикат и това е. Съгласен съм и с вторият коментар - аз съм голем балък в тая сфера. Пука ми прекалено много и не съм никакъв тарикат. На мен не ми треа свестно момиче, а много различни момичета. Искам да натрупам опит и това ме влече в момента. Ебал съм я и работата и кариерата и всичко. Единственото нещо за което мисля по цел ден е момичетата.

Наскоро седнах и си помислих как ще подходим към нещата, така че след една, две или три години да мога да кажа, че съм удовлетворил нуждите ми. Първо помислих за проблемите и стигнах до извода, че:

- looks are important. Ше се стегна и ше почна да си купувам дрехи, които ме пряват да изглеждам добре и в които се чувствам добре. Винаги съм искал да променим нещо по мене си без хирургична намеса - нещо за което родителите ми трябваше да се погрижат. Ще почна да се поддържам много повече от сега, но нема да се изпедерастявам. Вече отдавна тренирам powerlifting и имам доста добре изглеждащо тяло. Не съм професионален powerlifter, не си представяйте 100 кг. животно.

- социалните ми умения са под секаква критика. Ще почна да излизам по-честно и ще почна да говорим с непознати да практикувам тея умения. Набарал съм една, две книги, в които се пише и дава съвети за как да се свалят момичета и въобще как трябва да се държи един мъж в социална среда и ще почна да чета доста усилено. За съжалиение аз нямах баща, брат или ментор да ми покаже как стават тея неща. А и не съм от тея които са се научили сами - ще се учиме.

Наскоро си начертах целите за следващите 36 месеца и това е единствената цел която я взимам много присърце. Тука съм на принципа do or die. Ше гледам по релакс да го давам като цяло, но за мене си аз искам да имам доста повече интимни връзки и това е много важно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6b7324cbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не ставай женкар, нито плейбой! Отвратително е, да знаеш! Бъди уверен, но не чак толкова. Не всички жени обичат прекалено самовлюбените мъже в себе си. Дръж се естествено. И прилично!!! И най-вече, моля те, когато намериш половинката си, научи се как да се държиш правилно с нея-не се дръж с момичето до себе си като с жена, а като с най-обикновен човек! Уважавай я, обичай я, гледай да не я някое, което търси само финансова изгода.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7a82cb0014
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като чета автора. И си викам, WTF Това аз ли съм го писал? :D
М на 30 съм.

В момента същото съм и аз, от кариери и т. н. писна ми на дедовия, по цял ден мисля за момичета, секс, как да се задоволяваме взаимно и как да общувам с хората. Комуникацията ми е под всякаква критика както автора каза. Направо същото..
Мисля си от време на време, че ако умра без да съм се научил
, да свалям, флиртувам, комуникирам, разсмивам, чукам/секс/любя момичета, значи не съм живеял. Все едно дори и да умирам, няма да си дам да умра без да съм изпитал тая част от мъжествеността.

Това, което казва #6, е валидно, и аз като тебе авторе:
- "аз искам да имам доста повече интимни връзки и това е много важно"
а за тарикат, аз не мога да съм, мога да съм забавен ама не искам да давам и дори шанс на това някаква част от мен да става тарикат. Дълго съм работил за да разбирам чувства на хора, не искам да работя за обратното - да ги игнорирам. Може би уважение, с увереност и смях, това мисля, че мога да предложа в добри количества ако потренирам комуникация, че там съм 0-1% :)

Наистина всякаш съм го писал аз " На мен не ми треа свестно момиче, а много различни момичета. Искам да натрупам опит и това ме влече в момента. Ебал съм я и работата и кариерата и всичко. Единственото нещо за което мисля по цел ден е момичетата. "
Точно това искам и аз, да натрупам опит преди да си намеря свестна приятелка, искам различни набързо, малко да се поотпусна около нежния пол, не да ме е страх от приятелката ми и да ми бие шута щото съм безопит, или от неувереност да не мога да придърпам момичето, което аз искам.
Но да кажа пак за това, което написа #6, СТРАХ ме е да не прекаля със разврата някакси и да съжалявам после, правил съм секс с едно момиче и то 1 път, тва е. Страх ме е да не компенсирам и да си загърбя ценностите, аз дори не съм и почнал с физическата част, но все пак, все още съм на ментална.
И както каза ти авторе. Аз се скъсах от кариера и т. н. скоро съм на 31г. още не съм си открил мъжествеността така да се каже.. Тежко ми е понякога като се заливам със самокритика, как можах да закъснея толкова. Мисля си, всички сега търсят връзки на моята възраст, а аз не съм готов за връзка, ако нямам опит най-много да прецакам връзката от страх/неопитност, коя сега ще иска просто да се заговарваме или само секс за опит, те сички търсят връзки. Често си го мисля това и се притеснявам. И на мен много ми пука, ще трябва да спре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker